Cinle karşılaşma rehberi
Diyelimki görsel veya işitsel olarak bir cinle (veya inorganik enerjisel varlıkla) karşılaştınız. Adım adım ne yapmak gerekiyor derlemek istiyorum bir rehber niteliğinde.
1- Korkun
Bir sürü yanlış bilgi korkmayın diyebilir size. Ama korkmanız gerekiyor, doğrusu bu. Korkun ama kaygı duymayın, korkunuza yenilmeyin veya korkunuza düşkünlük göstermeyin. Korkmak doğal bir duygudur. Korkunuzu bastırmaya çalışmayın, korktuğunuzu gizlemeye de çalışmayın zaten görünen bir şey bu. Şu şekilde düşünebilirsiniz, korku çoğu zaman bizim hayatta kalmamızı sağlar. Cesaret korkmamak değildir, korkuna rağmen yola devam etmektir.
2- Anlaşma yapmamaya dikkat edin
İyi veya kötü bir şekilde sizi söz vermeye, anlaşma yapmaya, bağlamaya, etkilemeye çalışacaktır. Bunların hepsi doğal onun açısından. Çünkü sizin dikkatinizi istiyor. Bu dikkati besleyen şey korkunuz da olabilir, sevginiz de olabilir. Hatta iyisi kötüsü de olabilir bu arkadaşların. Ama yine de anlaşma yapmamaya dikkat edin, özgürlüğünüzü kaybetmeyin.
3- Anlamaya çalışın
Neden sizi seçtiğini, ne istediğini, gerçek niyetini, kendinizi, ve daha bir çok şeyi anlamaya çalışın. Acele etmeyin, dinleyin, empati kurun, ne dönüp bittiğini bütün bunların sizi nasıl etkilediğini, olumlu olumsuz yönlerini öz eleştirinizi ve dahasını anlamaya çalışın. Bilgi güçtür, öğrenin.
4- Herkese anlatmayın
Yaşadığınız deneyimi herkese anlatmayın. Özellikle de size nötr yaklaşamayacak kişilere anlatmaktan kaçının. Benzer deneyimi yaşamış kişilere veya sizi yansız dinleyecek kişilere anlatın.