Dvikul Rüyamda ablamla iki katlı bir evdeydik. Ev biraz karanlıktı daha sonra o eve iş yerindeki yöneticimde geldi bizimle kalıyormuş. Yöneticime beni dışarı çıkarır mısın bir şeyler almam gerekiyor dedim. O sırada sokak aşırı karanlıktı yalnız çıkamam dedim. Bu sırada annem ve abim geldi onlarla çıktım. Dışarısı aşırı karanlık ama ana caddeler ışıktı. Akraba ziyaretine gideceklermiş, onlarla gittim. Bir kadının evine gittik. Allahın selamıyla karşıladı bir baktım büyü yapıyor. Kadına, bir de ağzına Allahın selamını alıyorsun diyerek küfür edip beddua ederek oradan uzaklaştım. Daha sonra oradan uzaklaşırken onların kapının önünde iki altın bilezik bir de oyuncak buldum aldım koluma taktım. Annem çıkar belki onlar da büyülür dedi ve çıkardım. Eve döndük ve daha sonra o büyücü kadın ve yanında iki kişi bize geldi. Bana büyü yapmakla tehdit ettiler. Bende, beni tehdit mi ediyorsunuz bana kimse bir şey yapamaz bir ayetel kürsi nas felak okurum hiçbir şey olmaz siz yanacaksınız kendinizi düşünün dedim. Kadın bana yuvarlak bir kese fırlattı içinde büyü varmış. Başladım okumaya dua etmeye. Biraz da kadınla hoş geçinmeye başladım gibiydi. Sonra abimin eşi beni oradan alıp uzaklaştırdı yukarı çıkardı ve uyandım.`
Karga Büyüye karşı aşırı tepkilisin rüyanda. Bu durum biraz travma ile ilgili olabilir. Veya büyü ile ilgili kötü deneyimler yaşamış da olabilirsin. Ama yine de bu konuda bir korkun olduğu belli. Diğer yandan gerçekten sezgisel anlamda bir şeyler hissediyor da olabilirsin. Yani bir çeşit işaret rüyası da olabilir.
SimuyAlaca Çocukken şiddet gördünüz mü ? Burada sanki geçmişte yaşanmış şiddetli olayların zamanla ortaya rüya yolu ile çıkması durumu var . Eğer öyle de değilse sizi kontrol altında tutmak isteyen ya da davranışlarınıza müdahale eden birinci derece akrabanız var mı,kendinizi baskı altında hissediyor musunuz ? Büyü rüyada en güçlü manipüle aracıdır sizin ile dini bağlar hakkında ilişki kuran ama sizi baskılayan ve davranışları etik olmayan birine işaret ediyor siz o kişiye çok tepkilisiniz . Oyuncağı alıyorsunuz özel alanınızı kişisel mahrem alanı geri alıyorsunuz o kişiler kimse . Altın bilerzik mahremiyet duygularını sembolize eder .
SimuyAlaca Gerçekten büyü var ise belirtileri olur , ağrılar,maddi kayıp, olağan üstü derece anormallik, ruhsal bunalım gibi vs . Büyü yoksa bu rüya tamamen psikolojik. Travma belirtisi bende sezinliyorum . Doğrusunu Allah bilir.
Sonsuz Rüyalarınıza başlık eklerken lütfen mümkün olduğu kadar uzun ve aramalarda çıkacak şekilde yazın.