aklımdaki kişi hayırlı mı diye istihareye yattım. ilk rüyamda ben bir sürü markete giriyordım sanırım su veya yiyecek arıyordum bir dükkana girdim ve bir deli vardı kendini kesiyordu ama öldürücü bir şekilde kesmiyordu yerler kan olmuştu ben bastığımda iz çıkıyodu kırmızı sonra bir karanlık bi yer vardı zifiri karanlıktı çalışanlar vardı ve ben bir top buldum elimle temizledim sarı oldu top seslendim ordaki çalışanlara bu topları neden atıyorsunuz diye. sonra biz alışverişe çıkmışız galiba arzu diye bir tanıdığım var yanımızda ama yakınım değil karşıdan karşıya geçerken araba çarpıcak gibi oluyor ama çarpmıyor sonrasında yine rüyam pazar yerine dönüyor o zifiri karanlıktı dediğim yerde kermes gibi birşey var herkes yemek getiriyo gönüllü olarak zifiri karanlık değildi aydınlıktı ve bir kız ısrarla ben kermese gönüllü olarak 6 kere yemek getirdim diyordu sürekli altı dedi ve o kız birde benim annemle babam ayrıldı ben kendim eve çıktım 6kez yemek getirdim diyordu ve gerçek hayatta istihareye yattığım kişinin de ailesi yeni ayrıldı ve kendi evine çıktı bu rüyam böyleydi.
- rüyamda çocukluk aşkımk gördüm üstünde beyaz tişört vardı baya aslında geceydi ve biz bir dükkanın orda konuşuyoduk ve dükkanın çok fazla beyaz ışığı vardı göz alıyodu benim yanımda iki kız vardı ve çocukluk aşkımın annesi gelip yanındaki kızlar onun eski sevgilisi sen onlarla nasıl geziyorsun dedi ben de hayır o kızlar bir şey yapmaz dedim ve biz birbirimize değer veriyoruz dedim ve sokağın başına doğru gittm düğün vardı havai fişek attılar ve küçük ateş parçaları sırtıma geldi. rüyada canım acıdı gerçekten. sonrasında gelini görmedim düğünü de görmedim bir eve girdik kardeşim bebekti kucağıma aldım onu merdivenlerden çıkıcaktık ama çok tehlikeli bir merdivendi ben de başka bir yol bulmuştum ama önünde tahtadan yapılmış bir engel vardı bu engel ev süsü gibi bişeydi kırıp geçtim ev sahibi sonra görünce üzüldü normalde çok güleç biridir .ve ev sahibi çok uzaktan akraba yeni hactan geldi gerçek hayatta.rüyama neden girdi bilmiyorum. ev süsünün kırıldığını görünce sordu nasıl oldu diye ben de çarptım kırıldı dedim yalan söyledim kadın üzülerek birleştirmeye çalıştı ve benim evimde eşyalar çok uzun süre dayanmıyor dedi.