Merhaba. Rüyamda evimizin yerleştiği sokakta annem, ben ve yeğenim yürüyoruz. Bir mall'un önü olduğu için biraz kalabalık. Sağ taraf araç yolu ve bir arabadan dumanlar çıkıyor. Ben pek dikkat etmiyorum ama annem gitmeyin, arabadan dumanlar çıkıyor diyor. Ben hızla mall'un önüne yürüyorum ve onlara bağırıyorum gelsinler diye. Sonra dönüp arabaya bakıyorum, sürücü daha fazla duman çıksın da patlasın diye resmen uğraşıyor. Sonra arkasından tank geliyor, üzerinde 2 asker. Tank garibime gidiyor, küçük gözüküyor; ateş açıyorlar arabaya ve 10 metre uzakta amatör işi baraj kurulmuş, 2 kişi de orda duruyor ama benim dikkatimi çeken ve gördüğüm 1 kişi, o da asker. Araba direkt onun üzerine sürüyor ama baraja takılıyor. Asker için çok üzülüyorum, bu gencecik çocuğu neden bu caninin arabasının önüne koydular diye kendimce düşünüyorum. Çünkü yol çok dar, adam askeri vurup gidebilirdi ama araba motosiklete dönüşüyor ve baraja takılıp duruyor ve içindeki adam tanktaki asker tarafından ateş edilerek öldürülüyor. Rüya boyunca korku hissetmedim ama patlayacağından endişelendim ve üzerine güvenliğin çok kötü olduğunu, insanları alandan uzaklaştırmadan, amatörce iş yapıldığını düşündüm.