Merhaba,
Rüyanız bir tür duygusal yorgunluğu ifade ediyor.
"Hayat bir alış-veriştir" ünlü söz gibi günlük hayatın her alanında hepimiz birbirimiz için irili ufaklı bir şeyler yapıyoruz.
Fakat bu bazen dengesi şaşan bir şey.
Öyle zamanlarda çabalarımızın değerinin bilinmemesi bizi derinden üzer ve yorar.
İş yerinde olur, aile içinde olur veya sosyal çevrenizde. İnsanların ihtiyaçlarına gösterdiğiniz samimi ilginin duruma göre belki ücretle, belki içten bir teşekkür, bir gülümsemeyle dahi ödüllendirilmemesi. Onların mutluluğunu düşündüğünüz kadar onların sizin mutluluğunuzu düşünmeyişi.
Belki biz bir şeylere ihtiyaç duyduğumuzda destek verdiğimiz insanlardan destek görememek...
Onlardan bir tür minnettarlık görememenin, uzunca süre karşılık beklemeden sadece veren taraf olmanın bizi yalnız hissettirmesi ve bunun yarattığı duygusal yorgunluk.
Belki siz hayatın akışı içinde bunu gözardı ediyor veya "olsun canım" deyip içinize atıyorsunuz ve zihniniz bunun sizi yorduğunu ve bu yorgunluğu söylüyor ve ciddiye almanız için uyarıyor olabilir diye düşündüm.