İyi günler, rüyamda babamla beraber bir parkur yarışmasına katılıyoruz aynı ekipte. (survıvor gibi) Sonra diğer ekipteki arkadaşın saflığından yararlanarak yarışmayı kazanıyoruz. Sonra birden okuduğum ortaokulda olduğumuzu farkediyorum. Babam yarışmada koşup kendini zorladığı için 'nefesim kaçıyor' diyip bayılıyor. Sonra ben hemen okulun hemen kapısının dışına çıkarıyorum. Bir yandan 112 yi arayıp ambulans istiyorum. Sonra babamı yan çevirip elimi ağzına sokmaya çalışıyorum. Dişleri kitlenmiş zorla sokuyorum, ağzından biraz kusmuk geliyor ve nefes almaya başlıyor. O an yaşadığım korku geçiyor. Babam kendini gelince zihninden 'Allah ım nasıl bir korkuydu' diyor ama zihnini okuyorum ve bunu duyarak bende ona zihnimden geçirerek 'Korkmakta haklısın neredeyse ölüyordun' diyorum. O da benim zihnimi okuyarak cevap veriyor.İyi günler, rüyamda babamla beraber bir parkur yarışmasına katılıyoruz aynı ekipte. (survıvor gibi) Sonra diğer ekipteki arkadaşın saflığından yararlanarak yarışmayı kazanıyoruz. Sonra birden okuduğum ortaokulda olduğumuzu farkediyorum. Babam yarışmada koşup kendini zorladığı için 'nefesim kaçıyor' diyip bayılıyor. Sonra ben hemen okulun hemen kapısının dışına çıkarıyorum. Bir yandan 112 yi arayıp ambulans istiyorum. Sonra babamı yan çevirip elimi ağzına sokmaya çalışıyorum. Dişleri kitlenmiş zorla sokuyorum, ağzından biraz kusmuk geliyor ve nefes almaya başlıyor. O an yaşadığım korku geçiyor. Babam kendini gelince zihninden 'Allah ım nasıl bir korkuydu' diyor ama zihnini okuyorum ve bunu duyarak bende ona zihnimden geçirerek 'Korkmakta haklısın neredeyse ölüyordun' diyorum. O da benim zihnimi okuyarak cevap veriyor.
öncelikle ben 3 senedir farklı bir şehirde yaşıyorum Annem vefat etti, kardeşim yok. Babamdan da nefret ederim ve haklı sebeplerim var. çoğu kez ölse üzülmem demişimdir. hatta tekrar evlenirse onu tamamen reddetmek düşüncem var.
rüyanın detaylarına geleceksek babamın yüz görünüşü biraz farklıydı ama babamdı. Yüzü sinek kaydı traşlıydı. Yan yatırıp boğazında bir şey kaldıysa çıkarmamı telefondaki 112 görevlisi söyledi. 112 yi aradığımda kendi evimin adresini vermeye başlıyorum sonra okulda oluğumuz düzeltiyorum.
teşekkürler.