Sonsuz Rüyada Rüya sitemiz tamamen yenilendi ve yeni bir formata kavuştu. Bu süre içinde sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz. Yine rüyalarınızı yazıp yorum alabilir, başkalarının rüyalarını yorumlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz rüya yorum ve rüya tabir sitesidir. Malesef yeni üyelik almanız gerekecek. Eski üyelikleriniz ve eski rüyalarınız şimdilik kaldırılmış durumda çünkü biliyorsunuz bazı sorunlar yaşıyorduk.
Karga Hadi bakalım hayırlı olsun mesajını ilk ben yazayım o zaman. Resim de eklenebiliyor demek. Kahve falı için de bir kategori açılabilir o zaman. 😅
Sonsuz Eklenecek: şiddet rüyası, utanma rüyası, tiksinme rüyası. Bu arada yazdıklarınızın altına hashtag yapabilirsiniz örnekRüya #yeni Veya kişilere haber vermek için örnek @Karga
Misafir Ben de eski üyelerden biriyim. Eski siteyi de özlüyorum. Google da çıkmaya başladı ama artık burası.
Archmim Emeğinize sağlık yeni site gayet güzel olmuş. Site kullanımı biraz arttıkça bilinirlik arttıkça mobil uygulamaya da geçilebilir bence. Ben en iyi yorum seçme kısmını göremedim. Kaldırıldı mı acaba?