Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
259 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyamda dayım tlfn etti, bir evrakla bir yere yolladı dedi ki büyük ihtimalle kabul etmezler ama git bakalım dedi, gittiğim yerde babam da bi masada oturuyodu ve polisler vardı masalarda. Evrağı polisin birine verdim polis, senin hatrına kabul edelim bakalım seni severim dedi bana. bir yere gitmek istiyormuşuz ama ancak polis onaylarsa gidebiliyormuşum onaylaması çok zormuş ama öyle başka bi il falan değil sanki başka bi zamana veya boyuta gidecekmişim. Babamın keyfi yerindeydi o da masada evraklarla uğraşıyodu. Babama söyledim kabul ettiler diye sevindi. Polis babama bu kızı çok severim yoksa kabul etmezdim dedi. Odaya kadın bi savcı geldi savcı da beni tanıyodu arkadaş gibiydik, hadi beraber gidelim dedi. Aynı mekanda bi odaya girdik bizi ışınladılar sanki, gideceğimiz yere bi tek o ordan gidilebiliyormuş. Köy gibi etrafı boş sadece toprak ve  yer yer yeşillik olan bi yerde oluverdik birden. Bizden önce onay alıp gitmiş olan biri bizi bahçe duvarındaki yeşil demir kapının önünde bekliyodu. Arkamızda kalabalık esmer insanlar vardı her gelen ilk o kapının önünden geliyomuş. Hoşgeldin der gibi bize doğru geliyolardı. Yanlarında çelimsiz olmayan kalıplı bi eşek var eşek sürekli bana kendini sevdirmek için başını göğsüme dayıyordu gülüyodu karşımda dişlerini göstere göstere. Yeşil kapıdan savcıyla ve bizi bekleyenle beraber içeri girdik ilerde 2 katlı bi eve götürdü bizi. Evde bi odaya baktım halamın kızını gördüm yatağın üstünde oturuyodu bide bebek vardı bebek ağlamaya başladı, kuzenimin morali çok bozuk ağlamaklıydı. Teselli etmeye çalışıyodum kapıdan içeri annem girdi bi deste para verdi kuzenime. Kuzenim bi duraksadı, annem korkma korkma diye omzuna dokundu çıktı. Bende korkma dedim. Odadan çıktım yan odada kuzenim yanındaki bebeğin büyğmüş hali oturuyodu 7-8 yaşlarında. Karşısında kuş kafesi içinde muhabbet kuşu vardı. Kafesin üzerine cam bardan gibi bişey koymuş bardağın ağzı aşağı doğru duruyordu kuş kafesten sıyrılıp onun içine doğru çıkıyodu. Aşağı bahçeye indim ağaç fidanı diktim. Yukarı çıkıp pencerenin önünde dururken diktiğim fidanın pencereye kadar uzayıp büyüdüğünü yapraklarının çıktığını gördüm, yaprakların bazıları koyu yeşildi bazıları koyu kırmızıydı.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
dayın kesinlikle bir destektir karasızlıkla çıkacağın bi yol yani iş durumu olabailir biraz hzuursuzluk ve korku karışık halde bir başvurun var kağıtlar başvurmak ve işle işin görülmesi ile alakalıdır. kabul edilmesi olumludur. keşke sana da bir kağıt verselermiş o zaman sonuç daha çabuk olacakmış ama zaman değişimleri insan için kaderi yansıtır bizim için ilerleyen zaman allah katında ilerlemez allah katında tüm zamanlar aynı andır. dolayısı ile burada ilahi tecellinin seyri olacaktır muhtemelende duana cevap alacaksın ama tam takdir ne olur bilemeyiz. devamında ilgi göreceksin eşek rüyada çok iyidir bilgili çalışkan birinin desteğini alacaksın o da sana katılacak yada seni yanına katacak gibi düşünelim. arazinin yer yer yeşil olması işin başında henüz yeni olman olman ve orada bazı ilerlemeler yapman gerektiğidir. halanın kzının yatakta oturması aslında çok iyidir rahatlık şerefli olmak güvende olmak gibi değerlendirilir ama bebek varsa sorumlulukta vardır belkide sorumluluğu ağır geliyordur. annede yardım ediyor zaten.ve sonrasında bebek büyümüş yani halanın kızının sorumluğu biraz rahatlayacaktır. muhabbet kuşu ezberide iyi olan şen şakrak eğlenceli mutluluk veren kişileri gösterir belki halan kızının evladını yada  olacak bir evladını işaret edebilir. evlimi bilmiyorum. ama bu kuş genelde kadın yada kız çocuğu gibi düşünülür. sürekli ev değişmende düşüncelerin etkisi olabilir yada gerçekten hareketli sürekli yer değiştiren bir yapında olabilir. ama sonu çok iyi bitmiş fidan dikmişsin bir şeye bir konuya yatırım yapmışsın ve sonucuda hızlı alıyorsun yaprkaklarıda dilek ve tutkulu yapacağın bir şeye benziyor ama verimli bir yatırım yapacaksın fidanın büyümesi hızlı olmuş. benim rüyalarımda sadece bir defa hızlı büyümüştü ondada çiçekleri kim ekmişti bilmiyorum su verilmemişti ben su verince rengarenk çiçekler bir anda büyüdüler.diğer benzer rüyalarımda genelde dikerdim ama  büyüdüğünü görmezdim.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Çok teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
İlk defa gördüm ben fidan diktiğimi ve hemen büyüdüğünü. Çok garipti ya o karşılayan kalabalık, bi odaya girip pat diye bi yere gitmem falan, başka dünyadan gelmişim gibi heyecanla bakıyorlardı.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
fidan bir iş yada konu hakkında ileride fayda sağlayacağın bir emeği vereceğini gösterir. maddi yada ailesel hatta toplumsal olabilir.

İlgili rüyalar

+6 oy
2 yorum 240 okuma
sahin99 22 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde sahin99 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 114 okuma
30 Kasım 2018 Rüya kategorisinde emre   3 17 19 yazdı
+7 oy
2 yorum 140 okuma
+11 oy
2 yorum 195 okuma
+6 oy
1 yorum 271 okuma
28 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde sedoom   yazdı
+2 oy
1 yorum 122 okuma
+10 oy
2 yorum 170 okuma
Rameke 9 Mart 2020 Rüya kategorisinde Rameke Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 139 okuma
Saramusta 15 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde Saramusta Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 245 okuma
rothil 15 Haziran 2016 Bilgi kategorisinde rothil Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+7 oy
6 yorum 252 okuma
Eroglues 11 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Eroglues Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 126 okuma
vetre 28 Ekim 2020 Rüya kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 199 okuma
Ramazan12 17 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Ramazan12 Rüyakar (2.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

603 Aktif
1 Üye ve 602 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9511
Dün : 21898
Toplam : 48089681
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...