Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
655 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
"Rüyada yılan ısırması ya da yılan sokması görmek, genel olarak hayra yorulmamaktadır. Rüyada büyük yılan tarafından sokulmak ya da ısırılmak, haram mala bulaşıldığı anlamını taşımaktadır. Rüyada sadece bir değil çok sayıda yılan tarafından ısırıldığını görmek çok önemli işarettir. Rüyasında yılanların ortasında kalan kimsenin, belaya bulaşacağı, bu belanın ömür boyu süreceğini gösteriyor."

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

49 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Yılan Isırması

 Rüyada yılan ısırması kişinin düşmanları ile savaşa girmesi olarak tabir edilir. Pek çok farklı rüya alimi bu rüyayı kişinin düşmanlarını anlaması ve tanıması olarak yorumlamıştır. Düşmanını tanıyan kişinin düşmanları ile mücadeleye girmesine, olaylardan kurtulmak için çabalamasına yorumlanır. Rüyasında yılanın kendisini ısırdığını gören kimse, düşmanlarından gördüğü zarardan en az etkilenecek kişi olarak da tabir edilir. Kişinin düşmanlarının varlığına ve düşmandan gelecek kötü niyetli davranışlara yorumlanır. Fakat bu davranışlar sonucunda kişinin kendisini toparlayarak, mücadeleye geçmesine daha fazla zarar görmemek için kıyasıya savaşmasına da tabir edilir. Bazı alimler rüyayı maddi kayıplar yaşayan kişinin kendisini toparlamasına ve hızla yeni kazanç kapıları aralamasına da yorumlamıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslam alimlerinin bazılarına göre rüyada yılan görmek, düşman anlamına gelir. Yılanın ısırdığını görmek ise düşmanın zarar vereceğini işaret eder. Bu yüzden İslam alimleri rüyasında yılan tarafından sokulduğunu gören kimsenin, kendisini düzeltmesini, sadakalar vermesini işaret etmiştir. Rüyada yılan ısırmasının manası genellikle üzüntü ve keder getirir. Fazileti, sorunların çıkacağının işaretidir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
kin ve nefretini kusan birisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan ısırması ne demektir?

Rüyada yılan ısırması, bir kişinin kendisine düşmanından zarar geleceğine işaret eder. Bu sebeple kişilerin gündelik yaşantılarında yakınlarında olacak olaylara karşı dikkatli ve temkinli davranmaları gerektiği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan sokması ne demektir?

Rüyada yılan sokması, düşmanları tarafından kendisine zarar geleceğine şeklinde yorumlanır. Yılan sokması sıkıntılı durumların yaşanacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah bir yılan tarafından ısırıldığını görmek, düşmanının çok tehlikeli olduğunu ifade eder. Ondan korunmak için Allah'a sığınılması gerektiğini ifade eder. Rüya sahibi sarı bir yılanın kendisini ısırdığını görürse, mal veya mevki kaybedeceğine işaret eder.

Ticaretle uğraşıyorsa, bazı kayıplar yaşayabileceğine delildir. Rüyada beyaz yılan tarafından ısırılmak, diğerlerine nispeten daha hayırlıdır. Beyaz yılanlar dost ve düşmanların belirleneceğine işaret eder. Rüya sahibinin evvela tez zaman içinde düşmanlarını da dostlarını da tanıyacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zehirli Yılan Tarafından Isırılmak

Yılan hiç beklenmeyen kimseden hainlik görüleceği manasına gelir. Özellikle en zehirli yılanlardan olan kobra ve engerek yılanları görülüyorsa arkanızdan iş çevirildiğinin habercisidir. İş hayatında itibar kaybetmenize yol açabilir denir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Yılanı Tarafından Isırılmak

Su yılanları zehirsiz hayvanlardır. Bilen kimseler için bu rüya uzaktan sizi kıskananalara dalalettir. Su yılanı içten içe kıskançlıklar yaşayan ama belli etmeyen kimseleri temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Yılan Isırması

Evin içindeki düşmana işarettir. Arkanızdan düşmanlık besleyen kimse olduğuna işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Yılan Sokması
Rüyada büyük yılan tarafından ısırılan kimsenin, haram mala bulaştığı söylenir. Haram kazancını derhal fakirlere dağıtması gerektiği söylenir. Büyük bir yılan tarafından ısırılma şerrin ortasında kalmaktır. Kazanılan, edinilen haram malları işaret eder. Kimi İslam alimleri kişinin bu mallarını yoksullara vermesinin caiz olmadığını, gidip nereden almışsa oraya vermesini tavsiye eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Yılan Isırması
Rüyada küçük yılanlar tarafından ısırıldığını görmek şerrin kısa zamanda rüya sahibine uğrayacağına işarettir. Rüya sahibi, zekatını vermeyi unutmuşsa vermelidir. Zekatını vermişse, sadakasını eksik etmemelidir. Rüyasında yavru yılanların elini veya ayağını ısırdığını görmek, kısa süreli psikolojik rahatsızlıkların da yaşanabileceğine işarettir.
Buna istinaden büyük İslam alimler, yavru yılanlar tarafından ısırılan kimselerin yetim hakkına gasp ettiğini söylerler. Rüyasında yavru görenler zaman kaybetmeden sadakalar vermelidirler. Yerine getirilmemiş adakları hemen yapılmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılanlar Tarafından Sokulmak
Rüyada sadece bir değil çok sayıda yılan tarafından ısırıldığını görmek çok önemli işarettir. Rüyanın sahibi hem dostlarından hem düşmanlarından zarar görebilir. Rüyasında yılanların ortasında kalan kimsenin, belaya bulaşacağı, bu belanın ömür boyu süreceğini gösteriyor.
Rüyasında yılanların ortasında kalıp da kurtulduğunu görmek, hayırdır. Korku ve endişelerin biteceğinin hikmetidir. Rüyasından çok fazla yılan tarafından her tarafından ısırıldığını görmek, zarar görüleceği manasına gelir. Kimi alimlere göre bu durum ölümün kendisinin işaretidir. Yakın zamanda ölümün kapı çalacağını işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Yılanlardan Kaçtığını Görmek
Hayra yorumlanmayan bir durumdur. Rüya sahibi yılanlardan kaçıyorsa, borçlarının yakasını bırakmayacağını, sıkıntılarının bu dönemden sonra başlayacağını işaret eder. Eski İslam devletlerinde yardımlaşma olduğu için alimler, başkalarından yardım almayı emretmişlerdir. Dolayısıyla borçlardan sıkıntıya düşmek yerine yardım almanın daha iyi olacağı vurgulanmıştır.
Ancak günümüz şartlarından insanlardan yardım beklenmediği için kişinin Allah'a sığınması gerektiği açıktır. Rüyasında yılanların kendisini uzun süre kovaladığını gören kimse, korkularıyla yüzleşebilir. Bu korkularından kaçmaması gerektiği, pek çok ilim insanı tarafından dile getirilir. Korkulardan kaçıldığı müddet, sorunlar yaşayabileceğine vurgu yapılır. Kısacası rüyada yılan görme, ondan kaçma gibi eylemlerde alimler tarafından birçok farklı yorum yapılabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Sokması

 Rüyada yılan sokması kişinin düşmanlarından alacağı darbe olarak yorumlanır. Zararı dokunan bir kişinin haneye gelmesi ya da olayların kötü şekilde sonuçlanması şeklinde yorumlanır. Özellikle rüya alimleri bu rüyayı kişinin başına gelecek olaylardan dolayı kötü duruma düşmesi şeklinde tabir etmiştir. Bu olaylar genellikle maddi kayıplar ya da itibarın yok olması şeklindedir. Rüyasında yılanın kendisini soktuğunu gören kişi yaşadığı olaylardan zarar görecektir. Düşmanları tarafından bir çıkmaza sürüklenerek, maddi ve manevi yönden zarara uğrayacaktır. Özellikle bekar kişilerin bu rüyayı görmesi bazı alimler tarafından hayal kırıklığına uğrama, uğraşların boşa çıkması şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan sokması
Genel olarak yapılan yorumlar rüya sahibini kötü olayların beklediği bir kişinin bu olaylar karşısında sağduyulu bir şekilde davranmasının önemini anlatır niteliktedir. Pek çok rüya halimi rüyada yılan sokması ne rüya sahibinin başına gelmesi muhtemel kötü olaylar i̇le ilişkilendirir. Bu olaylar maddi nitelikli durumlar olabileceği gibi rüya sahibinin itibarının azalmasına sebep olabilecek iki senin içkileri ile de alakalı olabilir.
Düşmanları tarafından çıkmaza sürüklenmesi muhtemel olan rüya sahibi peynir elinden bıraktığı taktirde istenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilir. Kişi bu beklenmedik durumlar karşısında hayal kırıklığına uğramamak ve beklentilerinden uzaklaşmamak için tedbiri elden bırakmamalıdır
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan ısırması
Üçte biri de yakın zaman içerisinde gireceğiz bir savaşı çağrıştırır. Bu süreçte kişi düşmanlığını tanımalı ve adımlarını ona göre atmalıdır. Kişi planlı ve programlı davrandığı takdirde bu süreçten en az hasarla ayrılacak ve hayatına eskisi gibi devam edecektir. Rüyada yılanın kendisini ısırdığını gören bir kişi için yapılan yorumlar genel olarak olumsuz. Eğer kişi rüyasında yılan ile mücadele etmiyor ve mağlubiyeti direkt kabul ediyorsa bu durumda, rüya sahibini sıkıntılı bir süreç beklemektedir.
Rüya sahibi rüyasında, yılanın kendisini değil de bir başkasını ısırdığını görüyorsa bu durumda gördüğü rüya, hızla yeni kazanç kapılarını aramalar için atması gereken adımlar hakkında uyarır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YILAN SOKMASI
Özetle bu rüya, kelimelerinize dikkat etmeniz gerektiğini göstermektedir. Daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey söylemek üzere olabilirsiniz. Bu rüya sizi bundan korumak istiyor. Başka bir deyişle - iki kez düşünün, bir kez konuşun.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Isırması Ne Anlama Gelir?


Rüyada yılan ısırması, kendinize bir çeki düzen vermeniz gerektiğini belirtir. Üzüntü ve kederdir. Herhangi bir sıkıntı ve zarar görmemek adına kötü arkadaşlardan veya arkadaşlıklardan uzak durmanız gerektiğine yorulur. Yaşamında alacağı kararlar konusunda dikkatli olması gerektiğini ifade eder.
Genel olarak yapacağı bir işte zarara uğrayacağına yorumlanır. Azar işitmek yada işiteceği bir habere kırılmak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılanın ısırdığını görmek, ısırılan kimsenin haram olarak kazandığı mala işaret eder.
Rüyada yılan, akrep ve bunlardan başka hayvanların soktuğunu görmek, rüya sahibinin mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmasına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılanın ısırdığını görmek, rüyayı gören kişiye karşı planlanan kötü olayların gerçekleşeceğine işaret eder.
Rüya sahibinin başarılarını ve kazançlarını kıskanan birilerinin olduğuna ve bu kişilerin fesatlıklar düşündüğüne işaret eder.
Kişinin rüyada boynuna bir yılanın dolanmış olduğunu görmesi, malının zekâtını vermediğine alâmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan ısırması, genelde iyi olarak yorumlanmıyor. Yılanın ısırmaya çalıştığını, fakat ısırmadığını görmek korku ve endişelerden kurtulmaktır. Yeşil yılanın ısırması dinde zayıflığı işaret eder.
Pozitif yorum olarak, yılanlar değişimi ve bilgeliği temsil eder. Pozitif değişimin ve kendini yenilemenin rüyalardaki sembollerindendir.
Kötülüğe işaret eden yılanın ısırması rüyasını görenin çevresindeki kötü niyetli arkadaş, eş, dost ve akrabalarına karşı dikkatli olması gerekir. Bu rüyayı gören iş hayatında planlı davranıp vereceği kararlar konusunda dikkat etmesi gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan tarafından ısırıldığını görmek, sizi tehdit eden saklı korku ve endişelere işaret eder. Bu rüya, gerçek hayatınızda farkında olmadığınız ya da henüz ortaya çıkmamış gizli bir tehlike ile ilgili uyarı da olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YILAN SOKMASI / ISIRMASI GÖRMEK
Temel anlamı ile iyi bir rüya değildir. Dikkat edilmesi gereken bu ciddi rüyaya göre kişiyi çetin maddi zorluklar beklemektedir. Rüyada yılan ısırması görenlerin özellikle gereksin harcamalardan kaçınması tavsiye edilmektedir. Eve alınacak eşyalar, ekstra alışverişler, büyük alışveriş kalemleri vb. ertelenebilir. Kredi çekmek ve bu kredinin ödenmesinde zorluk çekilmesi de rüyada yılan sokmasının yorumlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun dışında ısıran yılanın özelliğine göre rüyanın yorumu da değişmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YILAN SOKMASI VE ZEHRİNİ ÇIKARMAK
Yuılan sokmasına dair diğer rüyalara göre daha olumludur. Başınıza büyük problemler gelebileceğine ama tedbirliyseniz bu olaylardan etkilenmeyeceğinize işaret eder. Örneğin size iftira atılırsa işlerin iftira atana karşı tersine dönebileceği söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH YILAN SOKMASI
Rüyada siyah yılan sokması Rüyayı gören kişinin yasak olan bir şeyi yapmasına ve düşmanlarından kötülük göreceğine işaret eder. Bu yüzden yaptığı işlere dikkat etmesi gerekir. Rüyada siyah yılanın sokmaması ise düşmanından zarar dokunmayacağına yorumlanır. Yine kendini bir siyah yılanın soktuğunu gören, düşmanından zarar görür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAYAZ YILAN SOKMASI
Rüyasında beyaz yılan soktuğunu gören kişinin zinadan ve haramdan uzaklaşması gerektiğine, helal işlere yönelmesi gerektiğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL YILAN SOKMASI
Rüyada yeşil yılan görmek hayırlı bir şey olmadığı için yeşil yılan sokması da iyi anlamlara gelmez ve rüyayı gören kişinin inandığı, sevdiği ve dostu saydığı birinden yana hayal kırıklığı yaşayacağı ve o kişiden zarar göreceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SARI YILAN SOKMASI
Kişinin çevresindeki art niyetli insanlardan zarar göreceğine, bundan dolayı mutsuz olacağına, moralinin bozulacağına, kederleneceğine, kötülük yapacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YILAN SOKMASI VE KANAMASI
Bu rüya kişinin gerek iş hayatında gerekse de özel yaşamında bazı sorunlarla karşılaşacağına delalettir. Bu sorunların kaynağı da çevresindeki kötü niyetli kişilerdir. Bu kanayan yara hemen tedavi edilirse kişinin gerçek hayatta sorunlarını hızlıca çözdüğü taktirde eskisinden daha çok mutluluğa ve refaha erişeceği müjdelenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Sokması ve Ölmek
Rüyada yılan sokması ve ölmek rahat etmeye ve hayatın tadına varmaya, canının sıkan her şeyden kurtulacağına dertlerine derman bulacağına rivayet eder. Rüyayı gören sivil birisi ise yakın zamanda beklediği haberin geleceğine ve rahata kavuşacağına, elinde olmayan nedenlerden dolayı ailesine istediği hayatı sunamadığından duyduğu üzüntüye delalet eder. Rüyayı sivil birisi görmüşse işlerinin rayına oturacağına ve yüzünün güleceğine, stres altında çalışmaya ve üzülmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Sokan Birini Kurtarmak
Rüyada yılan sokan birini kurtarmak, o kişinin derdine derman olmak ve ona sıkıntılarında yardımcı olacağı manasına gelir. Kişi başına gelecek olan kötü olaylardan kurtulması anlamını içerir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Sokması ve Ölmek
Rüyada yılan sokması ve ölmek, kişinin beklediği şeyleri elde etmesi manasına gelir. Yeniden doğuş ve yeni bir bebek haberine de işaret eder. Daha çok naif bir insana yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Sokması Diyanet Yorumu
Rüyada yılan sokması diyanet yorumu şöyledir. Kişinin çok güzel yerlere geleceği anlamını taşır. Kişinin kafasında çözümleyemediği sorunlar var bu sorunları oluşturan kişilerin neler yapacağını kestirememektedir. Allah’a çokça dua etmek gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Sokması ve Acıması
Kişinin çevresindeki art niyetli insanlardan zarar göreceğine, bundan dolayı mutsuz olacağına, moralinin bozulacağına, kederleneceğine, kötülük yapacağına rivayet edilir.,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elini Yılan Isırması
Rüyada elini yılan ısırması kimseye muhtaç olmayacağına ve maddi gücünü ölene kadar kaybetmeyeceğine, düşmanlarından zarar göreceğine ve sağlık sorunları yaşayacağına alamet olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Isırması
Rüyada yılan sokması, maddi zorluk anlamına gelir. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız çünkü bu rüya kredi çekmeyi veya borç almayı düşünüyorsanız, ödemekte zorluk çekeceğinize delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Saldırması
Rüyada yılan saldırması gören rüya sahibinin kendinden daha güçlü ve zengin olan biri tarafından gelecek kötülüğe, bu kişiden kurtulmak için elinden geleni yaptığına, bu kişiden büyük zararlar göreceğine, tartışmalara ve kavgalara yorulur. Aynı zamanda rüya sahibinin, yaptığı işlerden dolayı rakipleri tarafından kötü bir duruma düşeceği anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara Yılan Isırması
Rüyada kara yılan ısırması, sokması ile hemen hemen aynı anlamlara gelmektedir. Rüya sahibinin çevresindeki art niyetli kimselere işaret eden bu rüya, kişinin yokluğa, üzüntüden yataklara düşecek olmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Yılan Sokması
Rüya tabiri yorumcularına göre, sevdiği ve dostu saydığı birinden yana hayal kırıklığı yaşayacağı ve o kişiden zarar göreceği anlamına gelir. Rüyada yeşil yılan sokması, biriyle ortak işe girmeye fakat sonrasında pişman olmaya yorulur.
Rüyada yılan tarafından yenilmek kötü bir rüya gibi düşünülse de aslında hayırlara işaret eden bir rüyadır. Bu kişi girdiği bir devlet işinde başarılı olur, tüccarsa malında artış olur, bir yerde çalışıyorsa mevki elde eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan sokması, maddi zorluk anlamına gelir. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız çünkü bu rüya kredi çekmeyi veya borç almayı düşünüyorsanız, ödemekte zorluk çekeceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılanla dövüşmek, düşman demektir. Onu yenerseniz gerçek hayattaki düşmanınızı da yenersiniz. Onu öldürürseniz, size zararı dokunan kişiden uzaklaşırsınız. Rüyada etrafınızın yılanlarla sarılması, çok sayıda düşmana ve birinin yakında olduğuna delalettir. Bu rüyayı gören kişi akrabalarına da dikkat etmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan görmek, kadın, gizli düşman, çocuk gibi birçok anlama gelir. Rüyada yılan sokması rüya sözlüğü yorumlarından bir diğerine göre, rüya sahibinin bazı kötü davranışlarının kendisine veya başka birine zarar vereceğini gösterir.
Rüyada yılan görmek, mesleğinizde sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalacağınızı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Isırması
Rüyada yılan ısırması büyük uğursuzluk olarak kabul edilir ve rüya sahibinin gerek maddi gerekse manevi bakımdan büyük bir yıkım yaşayacağı ve kendini uzun süre toparlayamayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başkaları nedeni ile yaşanacak büyük zorluklara ve yıkımlara rivayet edilir.
Rüya sahibinin yıkılmasına neden olacak bazı melanetli olayların yaşanacağına rivayet edilir. Rüyada yılan ısırması, rüyayı gören kişinin çevresindeki kötü niyetli kişilere inanıp hayal kırıklığı yaşamasına ve çok mutsuz olmasına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılanın Isırdığını Görmek
Rüyada yılanın ısırdığını görmek, o kişiye gelecek olan kötülüğe, zarara, hastalığa, üzüntüye ve kedere işaret eder. Rüya sahibinin başarılarına mani olacak, elindekini avucundakini kaybetmesi için her şeyi yapacak ve kişinin mutsuzluğundan kendine mutluluk çıkaracak kadar kötü kişilerin varlığı ile açıklanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Yılan Görmek
Rüyada sarı yılan görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında her zaman yer verdiği ve çok sevdiği bir kişi tarafından ihanete uğrayacağına ve bu kişiden büyük zarar göreceğine tabir edilir. Ayrıca, rüya sahibinin, sağlık durumunun çok iyi olduğuna ve uzun bir müddet rahatsızlanmayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Öldürmek
Rüyada yılan öldürmek, iş hayatındaki başarıları çekemeyenlerin tüm lekeleme çalışmalarına rağmen dimdik ayakta durduğuna, herhangi bir sorun yaşamadığına ve rakiplerin sırtını yere geleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Isırması ve Kanaması
Rüyada yılanın ısırdığını ve ısırdığı yerin kanadığı gören kişinin, çok büyük sıkıntılara gireceğine ve girilen sıkıntının ailevi sorunlara ve tartışmalara yol açacağına ancak rüyada kan görüldüğü için bu durumların bozulduğuna yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Tutmak
Rüyada yılan tutmak rüyayı gören kişi için hayırla karşılaşacağını haber verir. Kişinin yaşadığı kararsızlıktan kurtulacağı, kendisine iyilik getirecek adımlar atacağı ve bir an önce harekete geçeceği ile yorumlanır.
0 oy
 
Merhaba
Rüyamda bir sandalyede oturuyorum karşımda bir yılan ve fare var yılan farenin kafasını ağzına alıyor onu boğmaya çalışıyor diye dusunurek el hareketi ve sesle olayı durduyorum ve sonra yılanla aramızda 1 metre mesafe varken birden gelip sol kolumdan beni sokuyor ama acı hissetmedimve o şekilde korkarak uyanıyorum rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Yılanın normal hayattan kimi temsil ettiğini bulmalısın. Bir erkek büyük olasılık.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
1 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18825
Dün : 23857
Toplam : 48077142
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...