Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
3.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yıldız görmek insanlar içinde en güzel huylu, en doğru, en iyi, en cömert ve yaptığı hayırlı, güzel işlerle insanlar arasında öne çıkan kişiye işaret eder. Rüyada görülen yıldız etrafında bulunan bütün insanların derdine çare arayan, yardıma ihtiyacı olanlara destek olan, insanların üzüntüsünde yanında olan, çalışkan ve başarılı işler yapmış, birçok zafer kazanmış ve daha da kazanacak olan kişiye tabir edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

185 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada yildiz görmek, insanlarin sereflilerinden birisine isarettir. Rüyada evinde kendi yaninda birtakim parlak yildizlarin toplanmis oldugunu gören kimsenin, yaninda halktan ileri gelen ve serefli insanlar toplanirlar. Evinde gördügü yildizlar parlak degilse, halkin ileri gelenleri ve sereflileri birtakim musibetten dolayi yaninda toplanirlar. Elinde bir yildiz gören kimsenin, serefli bir çocugu olur. Bir kimse rüyada gökten, yere bir yildiz düstügünü görse, orada serefli insanlar hakkinda bir musibet ve bela meydana gelir. Rüyada evinde birçok yildizlarin bulundugunu gören kimsenin, nesli çogalir. Rüyada dokuz gezegeni görmek, san'at, ticaret, ilim ve saltanata isarettir. Rüyada isikli ve parlak bir yildiz gören kimse, sevinç ve ferahliga erisir. Yildizlarin gökten gittiklerini gören kimse, zengin ise, mali gider. Fakirse ölür. Rüyada büyük isikli ve parlak bir yildiz gören kimse, hayir, ihsan, nimet ve bilgiye erisir. Bir kimse rüyada büyük bir yildizin yerinden düstügünü görse, o sehirde ileri gelenlerden birisi ölür. Rüyada küçük yildizlari eliyle aldigini gören kimse, söhrete ve halk arasinda seref ve azizlige erisir. Yildizlarin basi uçunda oldugunu gören kimse serefli bir zata hizmet etmekle akranina üstün gelir. Bir yildiza bindigini gören kimse, devlet, memuriyet, kuvvet, hayir, menfaat ve reislige erisir. Bir kimse yildizlari tavanin altinda olduklarini görse, o harap olmasina ve yildizlarin isiklarinin evin içine aksetmesine veya ev sahibinin ölümüne isarettir. Bir kimsenin rüyada yildizlarin açilip ve dagitildigini görmesi, büyük kimselerin ölümüne ve birçok askerlerin ölecegi bir harbin çikmasina isarettir. Yildizlarin gökten yere düsmesi ve dagilmasi, birçok kavmin helak olmasina isarettir. Büyük yildizlarin düsmesi insanlarin reislerinin, üstad ve mütehassislarin kuvvetine isarettir. küçük yildizlarin düsmesi, zayif ve meçhul kimselerin ölümüne isarettir. Bir kimsenin rüyada gündüzün yildizlari görmesi, rezillige, söhrete, büyük hadiselere, musibetlere ve tehlikeli seylere isarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Topluluğu Görmek
Rüyada yıldız topluluğu görmek büyük bir kısmete ve önemli bir fırsata işaret eder. Rüyayı gören kişinin bir işe girişeceğine, o işin beraberinde başka birçok fırsat getireceğine, rüya sahibinin güzel bir doğrultuda ilerleyeceğine ve bol miktarda kazanç elde edeceğine tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kümesi Görmek
Rüyayı gören kişinin iş hayatında ilerleme sağlayacağına, önemli girişimlerde bulunacağına, yapacağı işler sonucunda öne çıkacağına ve dikkat çekeceğine işaret eder. Rüya sahibinin bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde olacağına, hayatını sağlık ve afiyet içinde geçireceğine delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Yağmuru Görmek
Rüyada yıldız yağmuru görmek güzel haberler almaya ve mutlu olmaya işaret eder. Rüyada yıldız yağmuru gören kişinin birçok güzel haberi birbiri ardına alacağına ve hayatında sürpriz gelişmeler olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin çok mutlu olacağı günlere yaklaştığına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takımyıldız Görmek
Rüyada takımyıldız görmek şansa, uğura, fırsatlara ve mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin bütün isteklerini elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, karşısına çıkacak fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, başarılı olacağına, zenginliğe ve mutluluğa ereceğine tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyruklu Yıldız Görmek
Rüyada kuyruklu yıldız görmek şansa, hayra, rahatlığa ve mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin işlerinin istediği gibi lerleyeceğine, başarılı olacağına, sağlıklı ve zengin bir hayat süreceğine, aile hayatında mutluluk ve huzur olacağına işaret eder. Rüya sahibinin maddi açıdan güçleneceğine, işlerinin kolaylaşacağına ve rahatlayacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Yıldız Görmek
Rüyada tek yıldız görmek hayatta olacak önemli değişikliklere işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında yükseleceğine, büyük bir iş sahibi olacağına, çok yüksek miktarda kazanç sağlayacağına ve maddi gelirinin sürekli ve bol olacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Çok Fazla Yıldız Görmek
Rüyada gökyüzüne baktığını ve çok fazla yıldız olduğunu görmek aşk hayatına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayırlı bir kısmeti olacağına, güzel bir ilişki yaşayacağına ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlara Dokunmak
Rüyada yıldızlara dokunduğunu gören kişinin ulaşılmaz görünen isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatta dilediği her şeyi yaşayacağına ve muradına ereceğine işaret eder. Rüya sahibinin inancı ve azmiyle, Allah’ın da yardımıyla bütün hayallerine kavuşacağına tabir edilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız insanların şerefli ve değerli olanlarına.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlara Bakmak
Rüyada yıldızlara baktığını görmek şifaya, rahata ve ferahlığa ermeye işaret eder. Rüyada yıldızlara baktığını gören kişinin huzur ve rahatlığa kavuşacağına, dertlerine çare bulacağına, birçok fırsatla karşılaşacağına ve yeni yollar ile maddi kazanç elde edeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler göreceğine ve hayatının tümüyle güzelleşeceğine işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evinde birtakım yıldızlar görmek, böyle kimselerin konukluğuna.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Tutmak
Rüyayı gören kişinin manevi açıdan mutluluk duyacağı olaylar yaşayacağına ve aile hayatındaki saadete, güzelliğe işaret eder. Rüyada yıldız tuttuğunu gören kişinin aile içindeki her şeyin hayal ettiği gibi olacağına, ailedeki kişilerden sevgi ve saygı göreceğine, yuvasında sevgi ve mutluluk olacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Düşmesi
Rüyada yıldız düştüğünü görmek hayırsız durumlara ve kötülüğe işaret eder. Rüyada yıldız düştüğünü görmek toplum için faydalı ve önemli bir kişinin ciddi bir hastalığa yakalanacağına ya da rüya sahibinin kötü bir olay yaşayacağına ve çok üzüleceğine tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Yıldızları ve Gezegenleri Görmek
Rüyayı gören kişinin çok kıymetli, şanlı ve yüce bir insan olacağına işaret eder. Rüya sahibinin hem maddi hem de manevi anlamda değerli olacağına, yüksek bir mevkiye ulaşacağına, geleceğinin parlak olacağına, hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Görmek
Rüyada yıldız görmek, alim ve değerli bir kimse ile görüşmeye işarettir. Bazen deniz yolculuğuna işaretle; bü¬yük, saygıdeğer kimseleri temsil eder şeklinde yorumlanır.Rüyada evde yıldız görmek, büyük ve alim (bilgin) bir kimseye temsilen yorumlanır.Evde bir kaç tane yıldızın bulunduğunu görmek, o eve bir¬kaç tane büyük zatın geleceğine ve o evde birkaç büyük saygıdeğer adamın toplanacağına işaretle tabir olunur.Rüyada parlak bir yıldız görmek, ferahlık ve sevince işarettir.Rüyada gökte ve evinde yıldız olduğunu görmek, iyiliğe, yüceliğe ve mutluluğa erileceğine işaretle tabir olunur.Rüyasında bir yıldıza bindiğini gören kimse, müdür, başkan ve idareci, amir gibi rütbelerden birine yükselerek makam ve mevki sahibi olur, şeklinde tabir olunur.Rüyasında elinde bir yıldız olduğunu gören kimsenin çok de¬ğerli ve büyük adam olacak bir çocuğu olacağına işarettir.Bir kimse rüyasında yemek yermiş gibi yıldız yediğini görse, bu rüyası, onun, büyük bir zatın ayıbını söyleyeceğine, onun hakkında gıybet edeceğine veya halkın dedikodusu¬nu yapacağına işarettir.Evli bir kişi, rüyasında bir yıldızı elinde tuttuğunu görse, bu rüyası, onun bir kız çocuğu olacağına işaretle yorumlanır.Bir kimse rüyasında başının yıldız olduğunu görse, bu onun bir hayli borçlanacağına, birçok borca gireceğine işarettir.Bir kişi, rüyasında bir yıldızın yukarıdan inerek kendi yanına geldiğini görse, bu rüyası, onun gurbetteki yakınının sağ salim, selametle evine döneceğine işarettir. Bu rüyayı görenin eğer ailesi hamile ise, sağlıklı bir doğum yaparak hem anne, hem bebe yaşar şeklinde yorumlanır.Rüyada yıldız görmek, kardeşe işarettir. Yıldızı iyi görmek, kardeşinizden iyilik göreceğinize işaret eder. Açık havada yıldızlarla dolu göğe baktığınızı görmek, birisiyle tanışarak çok kıymetli bir dost kazanacağınıza veya bir çocuğun olacağına işaret olarak yorumlanır. Parlak bir yıldızın doğduğunu görmek, memlekete adil memurlar tayin edileceğine, parlak bir yıldızın battığını görmek, adil memurların gideceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek; İnsanların şerefli ve değerli olanlarına, evinde birtakım yıldızlar görmek, böyle kimselerin konukluğuna, yıldızı elinde görmek şerefli bir evlada, gökten bir yıldız düştüğünü görmek, oradaki şerefli insanlar için musibet ve belaya, güneş sistemindeki gezegenleri görmek bütün güzel sanatlara, ilim ve ticarete, yıldızların gökyüzünden çekip gittiklerini görmek malının elinden gitmesine, hasta ise vefata, yıldızı çiğnemeden yutmak, iyi kimselerin işine olumlu olarak müdahale etmesine yahut din büyüklerine Allah korusun sövmeye, yıldızı emmek ilim öğrenmeye, yıldızları gezdirdiğini görmek yönetici olmaya delalet eder.

Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin, mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir.

Yıldızlarla dolu bir gökyüzü gördüyseniz, mutluluğun, şansın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Rüyada yıldız görmek kişinin tüm hayallerinin gerçek olacağına işaret eder. Rüyada yıldız görmek, rüya sahibinin bilgili bir kimse olduğuna ve her işinde temkinli davrandığına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Kesir'e göre, genellikle gökyüzünde yıldız görmek, şansının açık ve parlak olacağına işarettir. Birçok yıldızın kendi malı olduğunu görmek, akraba ve sevdiklerinin kendisine saygı duyduklarına ve ona bağlı bulunduklarına delalet eder. Gökyüzüne yükselerek, bir yıldızı avuçlayıp elinde tuttuğunu gören, eğer çocukları varsa, çocuklarının kendi sözünden çıkmayacaklarına, her birinin hayırlı birer evlat olarak yetişeceklerine; çocukları yoksa, dünyaya getireceği çocuklarından, büyüdüklerinde çok büyük menfaatler göreceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek; gökyüzünden bir yıldıza işarettir. Rüyada gökten bir yıldız düşüp kendisini yaraladığını görmek, bir şeytan şerrine uğrayacağına, işlerinin ters gideceğine işarettir. Kendisini düşmanlarından sakınması gerekir. Bir gemide olduğunu ve gökten düşen bir yıldızın gemisini batırdığını gören, ticaret yapıyorsa işinden ayrılır. Ev kadını ise eşinden boşanır ve bir musibete uğrar. Kendisine kendi yıldızı olduğunu söyledikleri bir yıldızın çok parladığını görmek, şerefinin ve zenginliğinin artacağına, işinde yükseleceğine; aksine o yıldızın kararıp, kaybolduğunu görmek, hayatının kötü günlere doğru kaydığına, ve zorluk içinde ömür süreceğine işarettir. Tanınmış bir yıldıza bakıp, onun diğer yıldızlardan daha fazla parladığını görmek, iyi yolda ve hidayete doğru gittiğine delalet eder. Bir yıldızın gökyüzünden kayarak kaybolduğunu görmek, uzun bir yolculuğa çıkacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de: Rüyada yıldız görmek, insanların şereflilerinden birisine işarettir. Rüyada evinde kendi yanında birtakım parlak yıldızların toplanmış olduğunu gören kimsenin, yanında halktan ileri gelen ve şerefli insanlar toplanırlar. Evinde gördüğü yıldızlar parlak değilse, halkın ileri gelenleri ve şereflileri birtakım musibetten dolayı yanında toplanırlar. Elinde bir yıldız gören kimsenin, şerefli bir çocuğu olur. Bir kimse rüyada gökten, yere bir yıldız düştüğünü görse, orada şerefli insanlar hakkında bir musibet ve bela meydana gelir. Rüyada evinde birçok yıldızların bulunduğunu gören kimsenin, nesli çoğalır. Rüyada dokuz gezegeni görmek, san'at, ticaret, ilim ve saltanata işarettir. Rüyada ışıklı ve parlak bir yıldız gören kimse, sevinç ve ferahlığa erişir. Yıldızların gökten gittiklerim gören kimse, zengin ise, mali gider. Fakirse ölür. Rüyada büyük ışıklı ve parlak bir yıldız gören kimse, hayır, ihsan, nimet ve bilgiye erişir. Bir kimse rüyada büyük bir yıldızın yerinden düştüğünü görse, o şehirde ileri gelenlerden birisi ölür. Rüyada küçük yıldızları eliyle aldığını gören kimse, şöhrete ve halk arasında şeref ve azizliğe erişir. Yıldızların başı ucunda olduğunu gören kimse şerefli bir zata hizmet etmekle akranına üstün gelir. Bir yıldıza bindiğini gören kimse, devlet, memuriyet, kuvvet, hayır, menfaat ve reisliğe erişir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek, insanların şereflilerinden birisine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse yıldızları tavanın altında olduklarını görse, oranın harap olmasına ve yıldızların ışıklarının evin içine aksetmesine veya ev sahibinin ölümüne işarettir. Bir kimsenin rüyada yıldızların açılıp ve dağıtıldığını görmesi, büyük kimselerin ölümüne ve birçok askerlerin öleceği bir harbin çıkmasına işarettir. Yıldızların gökten yere düşmesi ve dağılması, birçok kavmin helak olmasına işarettir. Büyük yıldızların düşmesi insanların reislerinin, üstat ve mütehassısların kuvvetine işarettir. Küçük yıldızların düşmesi, zayıf ve meçhul kimselerin ölümüne işarettir. Bir kimsenin rüyada gündüzün yıldızları görmesi, rezilliğe, şöhrete, büyük hadiselere, musibetlere ve tehlikeli şeylere işarettir.

Yıldızlarla dolu bir gökyüzü mutluluk, şans, zenginlik ve sağlık demektir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek şerefli bir insana, aile içindeki değerli bir kişiye delalet eder. Rüyada yıldız görmek şerefli, itibar sahibi, saygın bir kimsenin evine konuk olmasına da işaret etmektedir. Böyle bir kişiyi konuk olarak ağırlamak hayırlı sonuçlar doğuracaktır. Güneş sisteminde yer alan gezegenleri görmek rüya sahibi için ilim ve ticarete delalet etmektedir. Gökyüzünde yıldız olduğunu görmek rüya sahibinin dileğinin gerçekleşeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gökyüzündeki yıldızların çokluğu veya azlığına göre de rüya sahibinin dünya malı sahibi olacağına yorumlar yapılmaktadır. Gökyüzünde yıldız görmek, zenginliğe, geçim darlığının bitmesine, ticaretle uğraşıyorsa işlerinin artacağına işaret eder. Gökyüzünde çok parlak ışıklı bir yıldız görmek; kişi için sevinç ve mutluluğa delalet eder. Rüyadaki büyük, parlak bir yıldız, rüya sahibi için hayırlıdır. Büyük ve çok parlak yıldız rüya sahibi için zenginlik, nimet ve kısmet anlamına gelir. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada yıldız görmek, rüya sahibinin bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldızı yediğini gören kimse, insanların malını yer ve onları helak eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin , mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir.
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin , mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir.
Yıldızlarla dolu bir gökyüzü gördüyseniz, mutluluğun, şansın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisinin büyük bir yıldız olduğunu gören kimse, zengin olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek kişinin tüm hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.
Rüyada yildiz görmek, rüya sahibinin bilgili bir kimse olduguna ve her isinde temkinli davrandığına işarettir. Ibn-i Kesir'e göre, genellikle gökyüzünde yildiz görmek, sansinin açik ve parlak olacagina işarettir. Bir çok yildizin kendi mali oldugunu görmek, akraba ve sevdiklerinin kendisine saygi duyduklarina ve ona bagli bulunduklarina delalet eder. Gökyüzüne yükselerek, bir yildizi avuçlayip elinde tuttugunu gören, eger çocuklari varsa, çocuklarinin kendi sözünden çikmayacaklarina, her birinin hayirli birer evlat olarak yetiseceklerine; çocuklari yoksa, dünyaya getirecegi çocuklarindan, büyüdüklerinde çok büyük menfaatler görecegine delalet eder. Gökyüzünden bir yildiza işarettir. Kendisini yaraladiğini görmek, bir seytan serrine ugrayacagina, islerinin ters gidecegine işarettir. Kendisini düsmanlarindan sakinmasi gerekir. Bir gemide oldugunu ve gökten düsen bir yildizin gemisini batirdiğini gören, ticaret yapiyorsa isinden ayrilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde yıldız görmek, büyük ve alim (bilgin) bir kimseye temsilen yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlar Kümesi Görmek
Rüyayı gören kişinin yeni girişimlerde bulunacağına, mesleğinde atılım yapacağına bu sayede ön plana çıkacağına ve tüm gözleri kendi üzerine çekmeyi başaracağına tabir edilir. Rüya sahibinin bolluğu, berekete ve zenginliği bulacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, güleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlara Bakmak
Rüyayı gören kişinin rahatlayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder. Rüya sahibinin hayatını adeta cennete çevirecek, lüksünü ve konforunu sağlayacak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızlar görmek, rüyayı gören kişinin herkesi imrendirecek ve kıskandıracak kadar güzel bir hayatı olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, rızkının da eksik olmayacağına alamet eder. Rüya sahibinin güç ve kudret sahibi olacağına bu sayede hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, tüm isteklerine kavuşacağına ve dileklerini de yerine getireceğine rivayet edilir. Gelecekte mutluluğu, şansı ve kısmeti yakalamak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlar Topluluğu Görmek
Rüyayı gören kişinin maddi ve manevi olarak aradıklarını bulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlara Dokunmak
Rüyayı gören kişinin en uzak ve en ulaşılmaz gibi görünen dileklerinin gerçekleşeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder. Rüya sahibinin inancı, hırsı ve azmi sayesinde Allah’ın izni ve yardımı ile tüm emellerine kavuşacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Yağmuru Görmek
Rüyayı gören kişinin arka arkaya alacağı müjdeli haberlere ve yaşayacağı sürpriz gelişmelere işaret eder. Rüya sahibinin tabiri caizse mutluluktan başını döndürecek günlerin yaklaştığı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elinde yıldız görmek, rüyayı gören kişinin hayırlı ve kıymet bilir bir evlada sahip olacağı anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küçük yıldızları topladığını görmek, rüya sahibinin insanlar içinde üne kavuşacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük bir yıldızın söndüğünü görmek, insanlar içinde önemli bir yere sahip bir şahsın hayatını kaybedeceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzünde yıldızların kaybolduğunu görmek, olumsuz anlamlara sahiptir. Bu rüya, sağlık problemleri, maddi açıdan yaşanan kayıplar ve ölüm anlamlarını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yere yıldız düştüğünü görmek, yıldızın düştüğü yerdeki insanların başına gelecek bela ve musibetler olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız kaydığını görmek, rüya sahibinin yaşayacağı terslikler nedeni ile maddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elinde yıldız görmek, rüyayı gören kişinin hayırlı ve kıymet bilir bir evlada sahip olacağı anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Yıldızlar Arasında Bisiklet Sürmek
Rüyayı gören kişinin ulaşılmaz olan hayallerine kavuşacağına, hayatının başarılarla dolu olacağına ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kayarken Dilek Tutmak
Rüya sahibinin gerçekleşmesi için her şeyi göze alabileceği bir konuya işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatta en çok istediği şeye ve en büyük dileğine delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız kaydığını görmek, rüya sahibinin yaşayacağı terslikler nedeni ile maddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yere yıldız düştüğünü görmek, yıldızın düştüğü yerdeki insanların başına gelecek bela ve musibetler olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzünde yıldızların kaybolduğunu görmek, olumsuz anlamlara sahiptir. Bu rüya, sağlık problemleri, maddi açıdan yaşanan kayıplar ve ölüm anlamlarını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük bir yıldızın söndüğünü görmek, insanlar içinde önemli bir yere sahip bir şahsın hayatını kaybedeceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küçük yıldızları topladığını görmek, rüya sahibinin insanlar içinde üne kavuşacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evde bir kaç tane yıldızın bulunduğunu görmek, o eve bir¬kaç tane büyük zatın geleceğine ve o evde birkaç büyük saygıdeğer adamın toplanacağına işaretle tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bir yıldıza bindiğini gören kimse, müdür, başkan ve idareci, amir gibi rütbelerden birine yükselerek makam ve mevki sahibi olur, şeklinde tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında elinde bir yıldız olduğunu gören kimsenin çok de¬ğerli ve büyük adam olacak bir çocuğu olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyasında yemek yermiş gibi yıldız yediğini görse, bu rüyası, onun, büyük bir zatın ayıbını söyleyeceğine, onun hakkında gıybet edeceğine veya halkın dedikodusu¬nu yapacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evli bir kişi, rüyasında bir yıldızı elinde tuttuğunu görse, bu rüyası, onun bir kız çocuğu olacağına işaretle yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyasında başının yıldız olduğunu görse, bu onun bir hayli borçlanacağına, birçok borca gireceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada gökten yere bir yıldız düştüğünü görmesi, orada şerelli insanların vefat etmesi gibi bir musibet medyana gelmesine işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dokuz gezegeni görmek, sanat, ticaret, ilim ve saltanata yorulur.
Rüyasında ışıklı ve parlak bir yıldız görmek, rüya sahibinin sevinç ve rahata erişmesine işârettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldızların gökten gittiklerini görmek, rüya sahibinin zengin ise, malı gideceğine; fakir ise üzüntü ve kedere düşeceğine işârettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küçük yıldızları eljyle aldığını görmek, rüya sahibinin ün ve halk arasında azizliğe erişmesine işârettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldızların başı ucunda olduğunu görmek, şerefli bir zâta hizmet edip eşi dostuna üstün gelmeye işârettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gündüz gözüyle yıldızları görmek, rezilliğe, büyük hadise ve musibetlere ve tehlikeli hususlara işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızı yediğini görmek, rüya sahibinin, insanların mal ve parasını yemesine ve onları helâk etmesine işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kışa delâlet eden yıldızlar, üzüntü ve kedere, yaza delâlet eden yıldızlar ise geçim ve hayra delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda görülen Ülker yıldızı, işlerinde temkinli olan, işini sağlam tutan ve kendisini koruyan kişiye yorumlanır.
Rüyada çoban yıldızını görmek, güzel, şöhretli ve yabancı bir kadınla tevil edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çoban yıldızına uzanmak, onu seyretmek, şöhretli bir kadınla evlenmeye yahut gönül vermeye işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde kendi yanında bir takım parlak yıldızların toplanmış olduğunu gören kimsenin, yanında halktan ileri gelen ve şerefli insanlar toplanırlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde kendi yanında bir takım parlak yıldızların toplanmış olduğunu gören kişinin yanında halktan ileri gelen ve şerefli insanlar toplanırlar. Parlak değilse halın ileri gelenleri bazı musibetten dolayı yanında toplanırlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir tek yıldız görmek, köklü değişimlere, iyi bir işe, hayallerinizin fazlasını kazanacağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızlarla dolu bir gökyüzü görmek
Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek, mutluluğun, şansın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada parlak yıldız görmek
Rüyada ışıklı ve parlak yıldız görmek, sonsuz mutluluğa erişmeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız topluluğu görmek
Rüyada yıldız topluluğu görmek, büyük kısmet ve büyük fırsattır. Başka fırsatlar getirecek güzel bir işin ucundan tutup çekerek daha pek çok imkân yakalamanıza ve o işten büyük kazanç elde edilmesine yorulur. Rüyada yıldız topluluğu görmek, maddi ve manevi isteklerinize kavuşacak, sıkıntılarınızdan kurtulacak, kafanıza koyduğunuz işte başarılı olacağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuyruklu yıldız görmek
Rüyada kuyruklu yıldız görmek, hayra yorumlanır. Mutluluğa, başarıya, sağlıklı bir hayata, zenginliğe, bolluk ve berekete, kazancın çoğalmasına, maddi güce, işlerinizin yolunda gideceğine, şansın bol olmasına işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek kişinin tüm hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız kaydığını görmek
Rüyada yıldız kaydığını görmek, üzücü olaylara işaret eder. Çok istediğiniz bir şeyin gerçekleşmemesi, düş kırıklığı yaşamanız ve bir hayli dertlenmenize yorumlanır. Rüyada yıldız kaydığını görmek, boş şeylere umut bağladığınıza, işlerin istediğiniz gibi gitmeyeceğine, sıkıntıya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız tutmak
Rüyada yıldız tutmak, rüya sahibinin manevi olarak çok mutlu olacağı şeylerle karşılaşmasına ve aile içindeki saadetine işaret eder. Rüyada yıldız tutan kişi için, aile içindeki her şey kendi gönlünce olacak, rüya sahibi ailesinden nankörlük görmeyecek, aksine hepsi tarafından büyük saygı görecektir. Rüyada elinde yıldız olduğunu görmek yolculuğa çıkmaya, rüya sahibinin evlat sahibi olacağına işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldızları gezdirdiğini görmek yönetici olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız düştüğünü görmek
Rüyada yıldız düştüğünü görmek, şerre ve melanetli olaylar yaşamaya yorulur. Topluma faydalı, yüce gönüllü bir kimsenin kötü bir hastalığa yakalanmasına ya da rüyayı görenin çok üzülmesine neden olacak kötü bir olay yaşayacağına, işlerinin bozulmasına, beklentilerinin gerçekleşmeyeceğine, başarısızlığa yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Güneş sistemindeki gezegenleri görmek bütün güzel sanatlara, ilim ve ticarete.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tek yıldız görmek
Eric Ackroyd’a göre; Rüyada bir yıldız görmek, içinizde çalışmaya başlamak üzere olan iyileştirici, “kurtarıcı” bir gücün olduğunu gösterebilir. (iyi masallardaki yıldız ya da bir kurtarıcının doğumunu müjdeler gibi)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek
Rüyada gökyüzüne bakıp tüm yıldızları görmek, rüya sahibi kıymetli, şeref ve şanı yüce bir insan olur. Bu rüya maddi ve manevi değer kazanmaya, yükek rütbeye, parlak geleceğe işaret eder. Huzurlu ve mutlu günlerin başladığını habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek
Rüyada yıldız görmek, genel olarak insanlar arasında itibar edilen şerefli kimseye yorumlanır. Rüyada yıldız görmek, toplumdaki cömert, iyi, imanlı, doğru ve güzel huylu olan ve yaptığı güzel ammeleri ile ön plana çıkan kişiye işaret eder. Rüyada yıldız görmek, çevresindeki herkesin yaralarını sarmaya çalışan, aynı zamanda da çalışkan ve başarılı olan, geçmişinde pek çok zaferler elde etmiş, geleceğinde de en az o kadar zafer kazanacak kişiye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Elinde bir yıldız gören kimsenin, şerefli bir çocuğu olur.
Rüyada evinde birçok yıldızların bulunduğunu gören kimsenin, nesli çoğalır.
Rüyada dokuz gezegeni görmek, sanat, ticaret, ilim ve sal-tanata yorumlanır.
Rüyada ışıklı ve parlak bir yıldız gören kimse, sevinç ve ferahlığa erişir.
Yıldızların gökten gittiklerini gören kimse, zengin ise, malı gider, fakir ise ölür.
Şerefli, sevilen ve güvenilir insana işaret eder. Kendi evinde, yanında birtakım parlak yıldızların olduğunu gören kişinin çevresinde şerefli ve güvenilir kişiler toplanır.  Evinde birçok yıldız olduğunu gören kimsenin nesli çoğalır. Işıklı ve parlak yıldız gören, bilgi, nimet ve hayırlara ulaşır. Yıldızların toplandıklarını ve ışık verdiklerini görmek, o kimsenin yolculuğa çıkacağına, hayır ve mutluluk elde edeceğine işarettir. Kendisinin büyük bir yıldız olduğunu gören, zengin olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek, alim ve değerli bir kimse ile görüşmeye işarettir. Bazen deniz yolculuğuna işaretle; bü¬yük, saygıdeğer kimseleri temsil eder şeklinde yorumlanır. Rüyada parlak bir yıldız görmek, ferahlık ve sevince işarettir. Rüyada yıldız görmek, kardeşe işarettir. Yıldızı iyi görmek, kardeşinizden iyilik göreceğinize işaret eder. Açık havada yıldızlarla dolu göğe baktığınızı görmek, birisiyle tanışarak çok kıymetli bir dost kazanacağınıza veya bir çocuğun olacağına işaret olarak yorumlanır. Parlak bir yıldızın doğduğunu görmek, memlekete adil memurlar tayin edileceğine, parlak bir yıldızın battığını görmek, adil memurların gideceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kişi, rüyasında bir yıldızın yukarıdan inerek kendi yanına geldiğini görse, bu rüyası, onun gurbetteki yakınının sağ salim, selametle evine döneceğine işarettir. Bu rüyayı görenin eğer ailesi hamile ise, sağlıklı bir doğum yaparak hem anne, hem bebe yaşar şeklinde yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gündüz Yıldız Görmek
Bekar ise evlilik manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Görmek
Rüyada görülen yıldızlar insanların içinde şerefi ve kadir büyük olan önemli kimselere işarettir. Rüyasında evinde yıldız gören kimse, bahsi geçen şekilde bir adamı evinde ağırlar ve konuk eder. Rüyada elinde yıldız olan kişinin çok değerli bir evladı olur ve o çocuk ileride yüksek mevkilere gelir. Rüyada gökten bir yıldızın yere düşmesi bir musibete uğramaya, yıldızların gökyüzünden çekilip kaybolmaları, kişinin malını kaybetmesine veya para harcamaya yorumlanır. Rüyasında yıldız yutan veya yiyen kimse, faydalı bir ilim öğrenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzündeki Gezegen Ve Yıldızları Görmek
Rüyasında gökyüzüne bakan ev oradaki tüm gezegenleri ve yıldızları gören kişi, kadir kıymeti büyük, şeref ve şanı yüce bir insan olur. Bu rüya maddi manevi her alanda değer kazanmaya, kişinin yüksek bir mevkiye gelmesine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olmasına, parlak bir geleceği olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kaydığını Görmek
Rüyasında yıldızın kaydığını gören kişinin dünya hayatında birçok istek ve arzusu vardır. bu rüya kabul olmasını dilediğiniz dualarınız olduğunu ve bu dualarınızın gerçekleşmesi için sürekli çabaladığınızı gösterir. Bazen de böyle bir rüya gözden düşme korkusunun bir yansımasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzünde birden fazla yıldızın kayması, o toplumun önemli insanların kadrini kıymetini bilmeyip layık olmayan kişilere değer verdiklerini gösterir. Rüyasında büyük bir yıldızın kayması, çok değerli bir kimsenin o yöreyi terk etmesine veya ölmesine; yıldızın kayarak bütün gökyüzünü gezinmesi, önemli bir şahsın birçok yerde bulunup insanları feyziyle bilgilendirmesine işarettir. Rüyada yıldızın kayıp dünyaya düştüğünü görmek ileride büyük bir makam sahibi olacak ve insanların içinde sivrilecek bir kimsenin doğumuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kutup Yıldızı Görmek
Rüya sahibinin itibarının artacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına, üzüntü ve kederlerinden kurtulacağına delalet eder. Hayırlı ve güzel ahlaklı evlat yetiştirmeye, ticari işlerden büyük kazanç sağlamaya, bela ve kötülüklerden korunacağına, huzura ereceğine işarettir. Ayrıca ümitsizliklerden sonra uğraş ve emek verilen işin meyvelerinin alınacağının da habercisidir. Rüyada yıldız yağmuru görmek ise rüya sahibinin rüyasında arka arkaya alacağı müjdeli haberlere ve yaşayacağı sürpriz gelişmelerle kişinin çok mutlu olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarında Yıldızlar Olduğunu Görmek
Bu rüya çok hayırlı olarak tabir edilir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulup isteklerine hedeflerine hayallerine kavuşacağını işaret eder. Huzurlu bir gelecek, mutlu bir evlilik veya iyi bir iş kapısı olarak yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kaydığını Görmek
Rüyada yıldız kaydığını görmek, maddi zarar demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız kaydığını görmek, maddi zarar demektir. Ayrıca olumsuzluklara ve üzüntü verecek durumlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin çok istekli olduğu bir konunun gerçekleşmemesi yüzünden hayal kırıklığına uğrayacağına ve çok üzüleceğine tabir edilir. Rüyada yıldız kayarken dilek dutmak ise rüya sahibinin gerçekleşmesi için her şeyi göze alabileceği bir konuya işaret eder. Rüyayı gören kişinin umuduna hayatta en çok istediği şeye ve en büyük dileğine delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızlara baktığını görmek şifaya, rahata ve ferahlığa ermeye işaret eder. Rüyada yıldızlara baktığını gören kişinin huzur ve rahatlığa kavuşacağına, dertlerine çare bulacağına, birçok fırsatla karşılaşacağına ve yeni yollar ile maddi kazanç elde edeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler göreceğine ve hayatının tümüyle güzelleşeceğine işaret eder. Rüyada yıldızların dağıldığını görmek ise hayal kırıklığı olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek, parlayan bilgili kimseye yorulmaktadır. Yıldız aynı zamanda şans ve baht açıklığı demektir.
Rüyada yıldız görmek, parlayan bilgili kimseye yorulmaktadır. Yıldız aynı zamanda şans ve baht açıklığı demektir. Bu rüyayı gören kişinin şansının açılacağını ve olmasını arzu ettiği gelişmelerin gerçekleşeceğini vurgular. Rüyada yıldız topluluğu görmek ise Rüyayı gören kişinin maddi ve manevi olarak aradıklarını bulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
YILDIZA BİNDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada yıldıza bindiğini görmek, rüya sahibinin devlet kapısında bir işe gireceğine işaret eder. Bununla birlikte yıldıza bindiğini gören kişi, devlet tarafından hayırlı bir gelişme ile karşılaşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanların şerefli ve değerli olanlarına, Evinde birtakım yıldızlar görmek, böyle kimselerin konukluğuna, Yıldızı elinde görmek şerefli bir evlada, Gökten bir yıldız düştüğünü görmek, oradaki şerefli insanlar için musibet ve belaya, Güneş sistemindeki geezegenleri görmek bütün güzel sanatlara, ilim ve ticarete, Yıldızların gökyüzünden çekip gittiklerini görmek malının elinden gitmesine, hasta ise vefata, Yıldızı çiğnemeden yutmak, iyi kimselerin işine olumlu olarak müdahale etmesine yahut din büyüklerine - Allah korusun- sövmeye, Yıldızı emmek ilim öğrenmeye, Yıldızları gezdirdiğini görmek yönetici olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada yıldız görmek, insanların şereflilerinden birisine delalet eder.
Rüyada evinde kendi yanında birtakım parlak yıldızların toplanmış olduğunu gören kimsenin, yanında halktan ileri gelen, ve şerefli insanlar toplanırlar.
Evinde gördüğü yıldızlar parlak değilse, halkın 'teri. gelenleri ve şereflileri birtakım musibetten dolayı yanında toplanırlar.
Elinde bir yıldız gören kimsenin, şerefli bir çocuğu olur. .Bir yıldız çaldığını gören kimse, kıymetli birşey çalar. Bazen de kalkan çalar.
Bir kimse rüyada gökten, yere bir yıldız düştüğünü görse, orada şerefli insanlar hakkında bir musibet ve bela meydana gelir.
Yıldızların umumu, şerefli sultanların en kuvvetlisi, alimlerin en bilgini ve bütün insanların en zenginiyle tabir edilir.
Rüyada evinde birçok yıldızların bulunduğunu gören kimsenin, nesli çoğalır.
Rüyada yedi gezegeni görmek, san'at, ticaret, ilim ve saltanata delalet eder. Bunlardan herkesin nasibi kendisinin durumu nisbetinde-dir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ışıklı ve parlak bir yıldız gören kimse, sevinç ve ferahlığa erişir. Ve halkın kendisine olan ihtiyaçlarından dolayı ona itaat ve inkiyat ederler.
Yıldızların gökten gittiklerini gören kimse, zengin ise, malı gider. Fakirse ölür.
Rüyada büyük ışıklı ve parlak bir yıldız gören kimse, hayır, ihsan, nimet ve bilgiye erişir.
Bir kimse rüyada büyük bir yıldızın yerinden düştüğünü görse, şehirde ileri gelenlerden birisi ölür.
Rüyada küçük yıldızları eliyle aldığını gören kimse, şöhrete ve halk arasında şeref ve azizliğe erişir.
Yıldızların başı ucunda olduğunu gören kimse şerefli bir zata hizmet etmekle akranına üstün gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse yıldızların toplandıklarını ve ışık verdiklerini görse, o kimsenin yolculuk yaparak hayır elde edeceğine, eğer yolcu ise sevinçli olarak vatanına döneceğine delalet eder.
Bir yıldıza bindiğini gören kimse, devlet, memuriyet, kuvvet, hayır, menfaat ve reisliğe erişir.
Bir kimse yıldızları taranın altında olduklarını görse, o kimsenin evinin harap olmasına ve yıldızların ışıklarının evin içine aksetmesine veya ev sahibinin ölümüne delalet eder.
Yıldızı yediğini gören kimse, insanların malını yer ve onları helak eder.
Rüyada çlğntmeksizin yıldızları yuttuğunu gören kimseye, iş ve surlarında insanların şereflileri ona müdahale eder, yahut o kimse sahabe (R.A.) ye söver.
Rüyada yıldızlan emen kimse, alimlerden bir ilim öğrenir.
Bazı tabircüer, bir kimse rüyada yıldızları yediğini görse ve kendisi de falcı veya astronomi alimi olsa bu rüya o kimse için büyük bir vazife ve iyi hale, diğer insanlar hakkında da ölüme delalet eder.
Bir kimsenin rüyada yıldızların açılıp ve dağıldığını görmesi, büyük meliklerin ölürr üne ve birçok askerlerin öleceği bir harbin çıkmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldızların gökten yere düşmesi ve dağılması, birçok kavmin helak olmasına delalet eder.
Büyük yıldızların düşmesi insanların reislerinin, üstad ve mütehassısların kuvvetine delalet eder. Küçük yıldızların düşmesi, zayıf ve meçhul kimselerin ölümüne delalet eder.
Rüyada gökte bulunan yıldızların düştüğünü gören kimsenin, yıldız mesabesinde bulunan başının saçları dökülür.
Bir kimsenin rüyada gündüzün yıldızları görmesi, rezilliğe, şöhrete, büyük hadiselere, musibetlere ve tehlikeli şeylere delalet eder.
Sabah yıldızları, gelini, gerdeğe sokmak için güveliğe teslim etmeğe delalet eder.
Karanlık bir gecede kendi köşkünde sabah yıldızları olduğunu gören kimseye, gerdeğe girmek üzere bir gelin verilir.
Bir kimsenin rüyada gelinle gerdeğe girdiğini görmesi, sabah yıldızlarının çıkmasına delalet eder. Işıkları az olan küçük yıldızlar köle, cariye ve adam halktır.
Kendisinin büyük bir yıldız olduğunu gören kimse, zengin olur.
Kışa delalet eden yıldızlar, üzüntü ve kederdir. Yaza delalet eden yıldızlar ise, geçim ve hayra delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Bilinen yıldızlar, memleketin ileri gelenlerine, diğer yıldızlar; askere ve halka delalet eder.
Yıldızlara malik olduğunu gören, eşrafın sevgisini kazanır. Sahip olduğu yıldızların bir kısmını veya tamamını kaybeden, halkın sevgisini kaybeder. Kendisine bir yıldız geldiğini yahut onun nurunu aldığını gören, halktan menfaat sağlar. Bir hanede veya semada yıldızların parladığını görmek; yüksek makama ve itibara delalet eder. Bilinen yıldızlardan birine bakan; isabetli hareket eder, hidayete erer ve sevap kazanır. Yemek yer gibi yıldızları yiyen, halkın gıybetine düşer.
Bir yıldızı elinde tutan, evliyse; çocuk sahibi olur. Bir yıldızın düştüğünü görenin evladı hasta ise, vefat eder yahutta memleketin ileri gelenlerinden biri ölür. Kendisine atılan bir yıldızla vurulduğunu gören, şeytanın şerrine uğrar. Fakat, kurtulur. Gökten düşen bir yıldızın gemiye isabet etmesi, o geminin batacağına işarettir. Kendisine ait olduğu söylenen bir yıldızın düştüğünü gören, yakın zamanda vefat eder. Başının yıldız olduğunu gören, birçok borca girer. Bir yıldızın inerek yanına geldiğini görenin, gurbetteki kimsesi salimen döner. Karısı hamile ise, selametle doğum yapar ve çocuk yaşar. Hanesinde yıldızların toplandığını gören hastaysa, vefat eder. Sağlıklı ise, dostları çok olur.
Görünen bir yıldızın aniden söner gibi kaybolması, rüya sahibinin helakine, mahvolmasına veya beklediği işin gerçekleşmemesine delalettir. Bir yıldızın doğup yavaş yavaş semada yükseldiğini görenin, arzusu yerine gelir. Bu rüya; hasta için şifa, refah ve saadettir.
Bazı tabircilere göre yıldız görmek; yolculuğa işarettir. Çünkü yolcular yönlerini yıldızlara bakarak tayin ederler. (Ayrıca Bkz. Gezegen.)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YILDIZ GÖRMEK NE DEMEK?
Rüyada yıldız görmek, görülme şekline göre pek çok farklı şekilde tabir edilmektedir. Ancak genel anlamıyla, şans ve bahtın açık olacağı anlamını taşır. Rüyada yıldız gören kişi, arzu ettiği, hayalini kurduğu ne varsa elde eder.
Rüyada yıldız görmek aynı zamanda, rüya sahibinin şerefli, onurlu ve değerli bir kimse olduğuna delalet eder. Rüyada görülen büyük yıldız, insanlar içinde önemli yere sahip kimselere, küçük yıldızlar ise, asker veya sıradan kişilere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek ne anlama gelir?

Bilinen yıldızlar, devlet adamlarına, diğer yıldızlar asker ve umum halka işaret eder. Bir kimse rüyasında gökten yere bir yıldız düştüğünü görse, orada şerefli insanlar hakkında bir bela ortaya çıkar.
Rüyasında evinde bir çok yıldız olduğunu gören kişinin nesli çoğalır. Yıldızların gökten kaybolduklarını gören kimse zengin ise malını kaybeder; fakirse ölür.
Bir çok yıldıza sahip olduğunu görmek, şan ve itibarınızın artmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kayması Görmek
Rüyada yıldız kaydığını görmek olumsuzluklara ve üzüntü verecek durumlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin çok istekli olduğu bir konunun gerçekleşmemesi yüzünden hayal kırıklığına uğrayacağına ve çok üzüleceğine tabir edilir. Rüya sahibinin bazı kötü olaylar yaşayarak üzüntüsünün daha da artacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Yıldız Görmek
Rüyada elinde yıldız olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin çocuğunun ileride çok güzel ve hayırlı işler yapacağına, evladıyla her zaman gurur duyacağına ve evladından hayır göreceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Görmek
Rüyada büyük ışıklı ve parlak bir yıldız gören kimse, hayır, ihsan, nimet ve bilgiye erişir.
Bir kimse rüyada büyük bir yıldızın yerinden düştüğünü görse, o şehirde ileri gelenlerden birisi ölür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yıldız ile konuşmak
Rüyada yıldızla konuşmak, iyi, hayırlı işlerle uğraştığınıza, gönül ilişkinizde sorun olmadığına, mutlu bir geleceğe, şansınızın bol olduğuna, yetenekli biri olduğunuza işaret eder. Bazı yorumculara göre ise, sırlarınızın ortaya çıkacağına, bu nedenle sıkıntı yaşayacağınıza ve üzüleceğinize, kötü birinden zarar göreceğinize işaret eder. Kimi zamanda mücadele ederseniz zorlukların altından kalkacağınıza, beklentilerinize kavuşup mutlu olacağınıza yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında birçok yıldız gören kimse aynı zamanda şerefli ve değerli kimse demektir. Kimi yorumculara göre görülen yıldızlar büyük yıldızlar halkta ileri gelen kimselere, küçük yıldızlar ise asker ve sıradan vatandaş olarak anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Görmek
Rüyada yıldız görmek toplumdaki en cömert, en iyi, en imanlı yani en doğru ve en güzel huylu olan ve yaptığı güzel ammeleri ile ön plana çıkan kişiye işaret eder. Yıldız, çevresindeki herkesin yaralarını sarmaya çalışan, acılı kişileri bağrına basan, düşkünlere el uzatan aynı zamanda da çalışkan ve başarılı olan, geçmişinde pek çok zaferler elde etmiş, geleceğinde de en az o kadar zafer kazanacak kişiyle tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kayması Görmek
Üzücü olaylara işaret eder. Rüya sahibinin çok istediği bir şeyin gerçekleşmemesi nedeni ile büyük bir düş kırıklığı yaşaması ve bir hayli dertlenmesine delalet eder. Bu olay beraberinde bazı üzücü olayları daha getirecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kaydığını Görmek
Rüyada yıldız kaydığını görmek, halk içinde sevilen ve sayılan bir kimsenin vefatına veya görevini terk etmesine işarettir. Rüyada gökyüzünde birden fazla yıldızın kayması, o toplumun önemli insanların kadrini kıymetini bilmeyip layık olmayan kişilere değer verdiklerini gösterir. Rüyasında büyük bir yıldızın kayması, çok değerli bir kimsenin o yöreyi terk etmesine veya ölmesine; yıldızın kayarak bütün gökyüzünü gezinmesi, önemli bir şahsın birçok yerde bulunup insanları feyziyle bilgilendirmesine işarettir. Rüyada yıldızın kayıp dünyaya düştüğünü görmek ileride büyük bir makam sahibi olacak ve insanların içinde sivrilecek bir kimsenin doğumuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kayması
Rüyada yıldız kayması, iyi şekilde tabir edilmez ve uğursuzluk olarak kabul edilir. Rüya sahibinin işlerinin gerilemesi ve azalması nedeni ile sağlığının, rahatının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, motivasyonunun, kendine olan inancının ve güvenin azalması sayesinde de başarısız olacağına alamet eder.
Rüyayı gören kişinin şansının, kısmetinin ve rızkının azalacağı bir dönemin yaşanacağına yorulurken bu rüya yıldızın kayarak, kişiye doğru geldiğini görmesi durumunda hayır, şans, başarı ve mutluluk olarak değerlendirilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kaydığını Görmek
Rüyasında yıldızın kaydığını gören kişinin dünya hayatında birçok istek ve arzusu vardır. bu rüya kabul olmasını dilediğiniz dualarınız olduğunu ve bu dualarınızın gerçekleşmesi için sürekli çabaladığınızı gösterir. Bazen de böyle bir rüya gözden düşme korkusunun bir yansımasıdır.Rüyada Yıldız Kayarken Dilek Tuttuğunu Görmek
Bu rüya hayırlara alamet eder. Rüyayı gören kimsenin özellikle de işinden yana kısmetlerinin artacağına, başarılarının çoğalacağına ve kişinin istediği oranda gelire kavuşmayı başaracağına rivayet edilir. Rüya sahibi amaçlarına ve hedeflerine ulaşacaktır diye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızın Yere Düşmesi
Bu rüyanın pek de hayırlara alamet ettiği söylenemez. Hayal kırıklığı yaşamaya, mutsuz olmaya, hastalanmaya, borçlanmaya, işini kaybetmeye ve yokluğa düşerek ekmeksiz kalmaya tabir edilir. Rüyayı gören kişinin kötü ve zor günler geçireceği, tatsız haberler alarak üzüleceği anlamına gelir.
Rüyada Yıldızın Kaymasını Görmek
Rüya sahibinin kendisine hayır getirmeyecek işlere umut bağlayacağına fakat işlerin istediği gibi yürümeyeceğine ve kişinin alacağı olumsuz sonuçlar nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işaret eder. Maddi ve manevi anlamda çöküşe geçmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyruklu Yıldız Görmek
Rüyada kuyruklu yıldız görmek, hayırlara alamet eder. Mutluluk ve başarı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin, başarılı, zengin ve sağlıklı bir hayatı olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir edilir. Kolay geçime, işleri hafifletmeye, maddi anlamda güç ve kudret sahibi olmaya delalet eder. Kuyruklu yıldız, rüya sahibi için uğur olarak kabul edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kayması
Rüyada yıldız kayması, rüya sahibinin kendisine çok hayırlı ve uğurlu gelecek bir adım atacağına, bu adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Görmek
Rüyada yıldız görmek, itibar sahibi olmaya, toplumda sivrilmeye, işinde ilerlemeye ve makamın yükselmesine alamet eder. Rüya sahibinin işinin ve gelirinin devamlı olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, maddi anlamda hiçbir sıkıntısı olmayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Yıldız Görmek
Rüyada tek yıldız görmek, rüyayı gören kişinin hayatında büyük ve köklü değişmeler yaşanacağına, büyük bir işin sahibi olacağına ve kişinin hayalini bile kuramayacağı oranda gelire kavuşacağına ve bu durumun geçici olmayacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızın Düştüğünü Görmek
Melanetli olaylar yaşamaya yorulur. Rüyayı gören kişinin hayatının ve işlerinin bozulacağına, başına türlü işler geleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeyeceği ve başarı için verdiği mücadelenin de boşa gideceği ile açıklanır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
ölümdür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Görmek
Rüya sahibinin geleceğinin parlak ve kısmetlerinin de açık olacağına alamet eder. Kişi, hayallerini gerçekleştirecek ve isteklerine kısa ve kolay yollardan ulaşacak demektir. Mutluluk, huzur, keyif, sağlık ve kazanç getirecek günlerin müjdecisi olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kaydığını Görmek
Rüyada yıldız kaydığını görmek, halk içinde sevilen ve sayılan bir kimsenin vefatına veya görevini terk etmesine işarettir. Rüyada gökyüzünde birden fazla yıldızın kayması, o toplumun önemli insanların kadrini kıymetini bilmeyip layık olmayan kişilere değer verdiklerini gösterir. Rüyasında büyük bir yıldızın kayması, çok değerli bir kimsenin o yöreyi terk etmesine veya ölmesine; yıldızın kayarak bütün gökyüzünü gezinmesi, önemli bir şahsın birçok yerde bulunup insanları feyziyle bilgilendirmesine işarettir. Rüyada yıldızın kayıp dünyaya düştüğünü görmek ileride büyük bir makam sahibi olacak ve insanların içinde sivrilecek bir kimsenin doğumuna delalet eder.Rüyada Gökyüzündeki Gezegen Ve Yıldızları Görmek
Rüyasında gökyüzüne bakan ev oradaki tüm gezegenleri ve yıldızları gören kişi, kadir kıymeti büyük, şeref ve şanı yüce bir insan olur. Bu rüya maddi manevi her alanda değer kazanmaya, kişinin yüksek bir mevkiye gelmesine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olmasına, parlak bir geleceği olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi Rüya Tabirleri : YILDIZ: Rüyada yıldız görmek, insanların şereflilerinden birisine yorumlanır.
Rüyada evinde kendi yanında bir takım parlak yıldızların toplanmış olduğunu gören kimsenin, yanında halktan ileri gelen ve şerefli insanlar toplanırlar.
Elinde bir yıldız gören kimsenin, şerefli bir çocuğu olur.
Rüyada evinde birçok yıldızların bulunduğunu gören kimsenin, nesli çoğalır.
Rüyada dokuz gezegeni görmek, sanat, ticaret, ilim ve saltanata yorumlanır.
Rüyada ışıklı ve parlak bir yıldız gören kimse, sevinç ve ferahlığa erişir.
Yıldızların gökten gittiklerini gören kimse, zengin ise, malı gider, fakir ise ölür.
Rüvada^ümk jşrtdı ve parlak bir yıldız gören kimse, hayır, ihsâri, nimet ve biîgıye erişir.
Bir kimse rüyada büyük bir yıldızın yerinden düştüğünü görse, o şehirde ileri gelenlerden birisi ölür. Rüyada küçük yıldızları eliyle aldığını gören kimse, şöhrete ve halk arasında şeref ve azizliğe erişir.
Yıldızı yediğini gören kimse, insanların malını yer ve onları helak eder.
Kendisinin büyük bir yıldız olduğunu gören kimse, zengin olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman Rüya Tabirleri :Bilinen yıldızlar, memleketin ileri gelenlerine, diğer yıldızlar; askere ve halka delalet eder.
Yıldızlara malik olduğunu gören, eşrafın sevgisini kazanır. Sahip olduğu yıldızların bir kısmını veya tamamını kaybeden, halkın sevgisini kaybeder. Kendisine bir yıldız geldiğini yahut onun nurunu aldığını gören, halktan menfaat sağlar. Bir hanede veya semada yıldızların parladığını görmek; yüksek makama ve itibara delalet eder. Bilinen yıldızlardan birine bakan; isabetli hareket eder, hidayete erer ve sevap kazanır. Yemek yer gibi yıldızları yiyen, halkın gıybetine düşer.
Bir yıldızı elinde tutan, evliyse; çocuk sahibi olur. Bir yıldızın düştüğünü görenin evladı hasta ise, vefat eder yahutta memleketin ileri gelenlerinden biri ölür. Kendisine atılan bir yıldızla vurulduğunu gören, şeytanın şerrine uğrar. Fakat, kurtulur. Gökten düşen bir yıldızın gemiye isabet etmesi, o geminin batacağına işarettir. Kendisine ait olduğu söylenen bir yıldızın düştüğünü gören, yakın zamanda vefat eder. Başının yıldız olduğunu gören, birçok borca girer. Bir yıldızın inerek yanına geldiğini görenin, gurbetteki kimsesi salimen döner. Karısı hamile ise, selametle doğum yapar ve çocuk yaşar. Hanesinde yıldızların toplandığını gören hastaysa, vefat eder. Sağlıklı ise, dostları çok olur.
Görünen bir yıldızın aniden söner gibi kaybolması, rüya sahibinin helakine, mahvolmasına veya beklediği işin gerçekleşmemesine delalettir. Bir yıldızın doğup yavaş yavaş semada yükseldiğini görenin, arzusu yerine gelir. Bu rüya; hasta için şifa, refah ve saadettir.
Bazı tabircilere göre yıldız görmek; yolculuğa işarettir. Çünkü yolcular yönlerini yıldızlara bakarak tayin ederler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada yıldız görmesi, insanların şereflilerinden biri olarak tâbir edilir.
Rüyada yıldızları emdiğini görmek, âlimlerin ilimlerinden istifadeye ilim ve hikmet öğrenmeye ve irfan nuru ile gıdalanmaya delâlet eder.
Rüyada ışık saçan parlak bir yıldız görmek, sevinç, ferah ve sürura işarettir.
Bir kimsenin rüyada evinde kendi yanında birtakım parlak yıldızların toplanmış olduğunu görmesi, yanında halkın ileri gelen ve şereflilerinin toplanmasına delâlet eder.
Eğer rüyada görülen yıldızlar parlak değilse, bu kere de, halkın ileri gelenleri ve şereflileri kendilerine erişen bir musibetten dolayı onun yanında toplanırlar.
Rüyada büyük yıldızların düştüğünü görmek, insanların reisinin hoca, üstad ve mütehassısların kuvvetine delâlet eder.
Rüyada kendisinin büyük ve parlak bir yıldız haline geldiğini görmek, zenginliğe alâmettir.
Rüyada yıldızlara mâlik olduğunu görmek, insanların ileri gelenlerinin muhabbet ve sevgisine mâlik olmaya delâlet eder.
Rüyada bir yıldızı alıp elinde tuttuğunu görmek, şerefli ve kadri yüce bir kadına ve ondan olacak akıllı bir çocuğa delâlet eder.
Rüyada bir yıldızı alıp elinde tuttuğunu görmek, şerefli ve kadri yüce bir kadına ve ondan olacak akıllı bir çocuğa delâlet eder.
Rüyada zühre yıldızının doğduğunu görmek, izzet ve ikbâle, müşteri yıldızının doğduğunu görmek, ömrün sonuna kadar safa ve sürür içinde yaşamaya delâlet eder.
Bir kimsenin rüyada yıldızlardan birisine bindiğini görmesi, devlet, kuvvet, memuriyet, hayır ve menfaate delâlet eder.
Rüyada büyük ışıklı ve parlak yıldızları görmek, hayır, ihsan, nimet, menfaat ve güzel bilgiye delâlet eder.
Bir adamın rüyada yıldızların başı ucunda olduğunu görmesi, şerefli bir zata hizmet etmesine ve bu sayede halk arasında üstün olmasına delâlet eder.
Rüyada yıldızların gökten yere düşmesi ve parça parça olması birçok kavmin helake uğramasına ve silinip gitmelerine delâlet eder. Yine rüyada gökte bulunan yıldızların düştüğünü görmek, rüya sahibinin yıldız mesabesinde bulunan saçlarının dökülmesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanların şerefli ve değerli olanlarına, Evinde birtakım yıldızlar görmek, böyle kimselerin konukluğuna, Yıldızı elinde görmek şerefli bir evlada, Gökten bir yıldız düştüğünü görmek, oradaki şerefli insanlar için musibet ve belaya, Güneş sistemindeki geezegenleri görmek bütün güzel sanatlara, ilim ve ticarete, Yıldızların gökyüzünden çekip gittiklerini görmek malının elinden gitmesine, hasta ise vefata, Yıldızı çiğnemeden yutmak, iyi kimselerin işine olumlu olarak müdahale etmesine yahut din büyüklerine - Allah korusun- sövmeye, Yıldızı emmek ilim öğrenmeye, Yıldızları gezdirdiğini görmek yönetici olmaya delalet eder.
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin , mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir.
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin , mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir. Yıldızlarla dolu bir gökyüzü gördüyseniz, mutluluğun, şansın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek kişinin tüm hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.
Rüyada yildiz görmek, rüya sahibinin bilgili bir kimse olduğuna ve her isinde temkinli davrandiğına işarettir. Ibn-i Kesir'e göre, genellikle gökyüzünde yildiz görmek, sansinin açik ve parlak olacağına işarettir.
Bir çok yildizin kendi mali görmek, akraba ve sevdiklerinin kendisine saygi duyduklarina ve ona bagli bulunduklarina delalet eder. Gökyüzüne yükselerek, bir yildizi avuçlayip elinde tuttugunu gören, eğer çocuklari varsa, çocuklarinin kendi sözünden çikmayacaklarina, her birinin hayırlı birer evlat olarak yetiseceklerine; çocuklari yoksa, dünyaya getirecegi çocuklarindan, büyüdüklerinde çok büyük menfaatler göreceğine delalet eder. Gökyüzünden bir yildiza işarettir. Kendisini yaraladiğini görmek, bir seytan serrine ugrayacağına, islerinin ters gideceğine işarettir. Kendisini düsmanlarindan sakinmasi gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir gemide ve gökten düsen bir yildizin gemisini batirdiğini gören, ticaret yapiyorsa isinden ayrilir.
Ev kadın ise esinden bosanir ve bir musibete ugrar. Kendisine kendi yildizi söyledikleri bir yildizin çok parladiğini görmek, serefinin ve zenginliğinin artacağına, isinde yükseleceğine; aksine o yildizin kararip, kaybgörmek, hayatinin kötü günlere dogru kaydiğına, ve zorluk içinde ömür süreceğine işarettir. Taninmis bir yildiza bakip, onun diger yildizlardan daha fazla parladiğini görmek, iyi yolda ve hidayete dogru gittiğine delalet eder.
Bir yildizin gökyüzünden kayarak kaybgörmek, uzun bir yolculuga çikacağına işarettir.
Bir baska rivayete görede: Rüyada yildiz görmek, insanlarin sereflilerinden birisine işarettir.
Rüyada evinde kendi yaninda birtakim parlak yildizlarin toplanmis gören kimsenin, yaninda halktan ileri gelen ve serefli insanlar toplanirlar.
Evinde gördügü yildizlar parlak degilse, halkin ileri gelenleri ve sereflileri birtakim musibetten dolayi yaninda toplanirlar.
Elinde bir yildiz gören kimsenin, serefli bir çocugu olur.
Bir kimse rüyada gökten, yere bir yildiz düstügünü görse, orada sereflli insanlar hakkinda bir musibet ve bela meydana gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde birçok yildizlarin bulundugunu gören kimsenin, nesliçogalir.
Rüyada dokuz gezegeni görmek, san'at, ticaret, ilim ve saltanata işarettir.
Rüyada isikli ve parlak bir yildiz gören kimse, sevinç ve ferahliga erisir. Yildizlarin gökten gittiklerim gören kimse, zengin ise, mali gider. Fakirse ölür.
Rüyada büyük isikli ve parlak bir yildiz gören kimse, hayir,ihsan, nimet ve bilgiye erisir. Bir kimse rüyada büyük bir yildizin yerinden düstügünü görse, o sehirde ileri gelenlerden birisi ölür.
Rüyada küçük yildizlan eliyle aldiğini gören kimse, söhrete ve halk arasindaseref ve azizlige erisir. Yildizlarin basi uçunda gören kimse sereflibir zata hizmet etmekle akranina üstün gelir. Bir yildiza bindiğini gören kimse, devlet, memuriyet, kuvvet, hayir, menfaatve reislige erisir. Bir kimse yildizlari tavanin altinda olduklarim görse, oranin harap olmasina ve yildizlarin isiklarinin evin içine aksetmesine veya evsahibinin ölümüne işarettir.
Bir kimsenin rüyada yildizlarin açilip ve dagitildiğini görmesi, büyük kimselerin ölümüne ve birçok askerlerin ölecegibir harbin çikmasina işarettir. Yildizlarin gökten yere düsmesi ve dagilmasi,birçok kavmin helak olmasina işarettir.
Büyük yildizlarin düsmesi insanlarinreislerinin, üstad ve mütehassislarin kuvvetine işarettir. Küçük yildizlarindüsmesi, zayif ve meçhul kimselerin ölümüne işarettir. Bir kimsenin rüyada gündüzün yildizlari görmesi, rezillige, söhrete, büyükhadiselere, musibetlere ve tehlikeli seylere işarettir. Yıldızlarla dolu bir gökyüzü mutluluk, şans, zenginlik ve sağlık demektir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Görmek; Rüyada yıldız görmek yıldız, çevresindeki herkesin yaralarını sarmaya çalışan, acılı kişileri bağrına basan, düşkünlere el uzatan aynı zamanda da çalışkan ve başarılı olan, geçmişinde pek çok zaferler elde etmiş, geleceğinde de en az o kadar zafer kazanacak kişiyle tabir edilir. Ünlü rüya alimlerimize göre rüyada yıldız görmek  İmam Cafer Sadık (a.s); Bir yıldızın sizinle konuştuğunu görmek; saygınlık elde edeceğinize işarettir. Allame Meclisi; rüyada yıldız görmek dost, kabile, kardeş ve evlada işarettir. İbn-i Sîrîn; Parlak yıldızlar alimlere yorulur. Kirmani; yıldızların birbirleriyle çarpıştıklarını görmek bulunduğunuz bölgede savaş veya çatışma olacağına Cabir Mağribi; Bir yıldızın hemen yanınıza düştüğünü görmek saygın ve değerli bir evladınız olduğuna işarettir der.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Topluluğu Görmek; Rüyada yıldız topluluğu görmek sözlerin yerine getirileceğine, getirili uğraşlara, getirili işler gerçekleştireceğine, emniyette yaşamaya, memuriyette mevkiye gelineceğine, mutluluğu bulmaya, isteklerin yerine geleceğine, sağlığa, iyi bir ilişkiye, maddi külfeti olan kişiden kurtulmaya, iyi günlere delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kayması Görmek; Rüyada yıldız kayması görmek kazançlı zamanlara, mutluluğa ermeye, sağlıklı yaşamaya, maddi sıkıntılardan uzak durmaya, cömert adama, huzura kavuşmaya, sevinmeye, sosyal yaşamda muvaffakıyete, yeminini yerine getireceğine, malın hayırlı olmasına, arzu edilen kuvvete delalettir. Rüyada yıldız kayması görmek olumsuz yorum olarak parasal sıkıntıya, sıkıntı verici bir durumla yüzleşileceği ne, fukaralığa, ticaret alanında başarısızlığa, sorumluluktan dolayı rahatsız olmaya yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Tutmak; Rüyada yıldız tutmak mal varlığına gelecek bolluğa, yüksek şansa, hayali kurulan bir kazanca, alın teriyle kazanılan paraya, hatır sayılır kuvvete, verdiği sözünü yerine getirmeye, hayırlı dosta, üne erişileceği ne, arkadaşlarıyla iyi geçinmeye, mutluluğu bulmaya, beklentilerin hayata geçeceğine delalet eder. Olumsuz anlamda Rüyada yıldız tutmak iyi hali yitirmeye, değer düşmesine, hilekar amire, çözümü karmaşık bir problemle yüzleşileceği ne, düşmanlık görmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kayarken Dilek Tutmak; Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak rüya sahibinin olması için ömrünü heba edebileceği ya da canı pahasına savaşacağı bir davayı işaret eder. Bu rüya, kişinin hayatta gerçekleşmesini istediği en büyük arzusuna dikkat çeker. Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak  yararlı işler ile meşgul olacağına, duygusal hayatın iyi gittiğine, yüksek ticari kazançlara, dostluklarında muvaffakıyete, getirili işler içinde bulunacağına, sıkıntı çekmeden elde edilen mala, sevineceğine, ettiği yeminini tutmaya, planların yerine geleceğine, maddi sıkıntılardan sıyrılmaya, emniyette olmaya yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlar Görmek
Rüyada yıldızlar görmek, rüyayı gören kişinin herkesi imrendirecek ve kıskandıracak kadar güzel bir hayatı olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, rızkının da eksik olmayacağına alamet eder. Rüya sahibinin güç ve kudret sahibi olacağına bu sayede hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, tüm isteklerine kavuşacağına ve dileklerini de yerine getireceğine rivayet edilir. Gelecekte mutluluğu, şansı ve kısmeti yakalamak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
» İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada yıldızları görmenin dokuztabiri vardır:1-Fakihler2-Âlim3-Kadılar4-Halifeler5-Vezirler6-Kâtipler7-Haznedarlar8-Savaşçılar9-Öğrenciler.» Hz. Danyal (a.s): Yıldızlar, halk arasında önde gelen kimselere…Bir yıldızın sizinle konuştuğunu görmek; saygınlık elde edeceğinizeişarettir.» Allame Meclisî: Yıldız görmek; dost,kabile, kardeş ve evlada…Evinizin önüne yıldız düştüğünü görmek; izzet ve makamınızınartacağına veya bir erkek çocuğunuzun olacağına işarettir.» İbn-iSîrîn: Parlak yıldızlar âlimlere yorulur.Yıldızların titreştiklerini görmek; söz sahibi kimseler arasındakargaşa yaşanacağına…Başınıza gökten yıldız düştüğünü görmek; düşen yıldızın ışığıkadar söz sahibi birinden mal elde edeceğinize…Evinizde yıldız olduğunu görmek; çok sayıda çocuğunuz olacağına…Parlak bir yıldızın yere düştüğünü ve ışığının kaybolduğunu görmek;bulunduğunuz bölgede yaşayan büyük bir âliminin vefat edeceğine işarettir.» Kirmanî:Yıldızların birbirleriyle çarpıştıklarını görmek; bulunduğunuz bölgede savaşveya çatışma olacağına…Yıldızları yakalayıp eteğinize doldurduğunuzu görmek; mal eldeedeceğinize…İnsanlara yönlerini bulmada yardımcı olan yıldızlar görmek; hayır,büyüklük ve menfaate…Bazı insanların taptıkları yıldızları görmek; kötülüğe işarettir.» Cabir Mağribî: Bir yıldızın hemenyanınıza düştüğünü görmek; saygın ve değerli bir evladınız olduğuna…Bir yıldızın evinize ışık saçtığını görmek; neslinizin çoğalacağınaişarettir.» Çağdaş Ulema: Parlak yıldızlar görmek; iyi bir haber işiteceğinize…Mat yıldızlar görmek; birtakım gizemli olaylarla karşılaşacağınızaişarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızlı gökyuzu gören kimsenin , mutlu olacagına, sansının iyi olacagına ve para sıkıntısı çekmeyecegine yorumlanır. yıldız kayması ise, kötu haber almak demektir.

İnsanların şerefli ve değerli olanlarına, Evinde birtakım yıldızlar görmek, böyle kimselerin konukluğuna, Yıldızı elinde görmek şerefli bir evlada, Gökten bir yıldız düştüğünü görmek, oradaki şerefli insanlar için musibet ve belaya, Güneş sistemindeki geezegenleri görmek bütün güzel sanatlara, ilim ve ticarete, Yıldızların gökyüzünden çekip gittiklerini görmek malının elinden gitmesine, hasta ise vefata, Yıldızı çiğnemeden yutmak, iyi kimselerin işine olumlu olarak müdahale etmesine yahut din büyüklerine - Allah korusun- sövmeye, Yıldızı emmek ilim öğrenmeye, Yıldızları gezdirdiğini görmek yönetici olmaya delalet eder.

Diğer bir kaynaktan edinilen yıldız yorumları:
Bir kimse rüyada büyük bir yıldızın yerinden düştüğünü görse, o şehirde ileri gelenlerden birisi ölür. Rüyada küçük yıldızları eliyle aldığını gören kimse, şöhrete ve halk arasında şeref ve azizliğe erişir. Yıldızların başı ucunda olduğunu gören kimse şerefli bir zata hizmet etmekle akranına üstün gelir.

Bir yıldıza bindiğini gören kimse, devlet, memuriyet, kuvvet, hayır, menfaatve reisliğe erişir.Bir kimse yıldızları tavanın altında olduklarını görse, oranın harap olmasona ve yıldızların ışıklarının evin içine aksetmesine veya ev sahibinin ölümüne işarettir.

Bir kimsenin rüyada yıldızların açılıp ve dağıtıldığını görmesi, büyük kimselerin ölümüne ve birçok askerlerin öleceği bir harbin çıkmasına işarettir. Yıldızların gökten yere düşmesi ve dağılması,birçok kavmin helak olmasına işarettir.

Büyük yıldızların düşmesi insanların önderlerinin, üstad ve mütehassısların kuvvetine işarettir. Küçük yıldızların düşmesi ise, zayıf ve kayıp kimselerin ölümüne delalettir. Bir kimsenin rüyada gündüz yıldızları görmesi, rezilliğe, şöhrete, büyük hadiselere, musibetlere ve tehlikeli şeylere işarettir. Yıldızlarla dolu bir gökyüzü mutluluk, şans, zenginlik ve sağlık demektir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Görmek
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin, mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır.
Rüyada geceleyin gökteki yıldızlan incelediğinizi görmek, bir vesile ile çok kıymetli bir dost kazanacağınıza veya bir çocuğunuz olacağına işarettir.
Yıldızların birdenbire karardığını görmek, dostlarınızdan veya akrabanızdan birinin ölüm haberini alacağınıza tabir edilir.
Rüyada yıldızın birdenbire kayması, rüyayı görenin üstüne gelmesi, herkes için hayallerin gerçekleşmesi demektir. Kayan yıldız suya veya denize düşmesi tam tersi anlamındadır.
Bir yıldızın gökte yer değiştirdiğini görmek, birçok güçlükleri yenerek sonunda emellerinizi gerçekleştirmeye muvaffak olacağınıza işarettir.
Rüyada yıldızların yekûnunu görmek; şerefli sultanların en kuvvetlisine, âlimlerin en bilginine ve bütün insanların en zenginine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbni sirin (rahmetullahi aleyh)'in tabiri: Rüyada yıldızlar insanlar âlemine delalet eder. Arap lügatında müzekker kalıbında olan yıldızlar erkeklere, müennes kalıbında olan yıldızlar kadınlara delalet eder. Büyük yıldızlar eşraftan olan kimselere, küçük yıldızlar halka ya da çocuklara veya kölelere delalet eder. Kendileri ile yol bulunan yıldızlar Rasulullah efendimizin ashabına, fakihlere ve âlimlere delalet eder. Zira Rasulullah efendimiz "ashabım yıldızlar gibidir. Hangisine uyarsanız doğru yolu bulursunuz" buyurmuştur.

Kendilerine tapılan ve insanların onlar sebebi ile fitnelendiği yıldızlar Allah’ın yaratmış olduğu mahlûkattandır.

Yıldızları gören kimse hükümdar ise, yıldızlar askerlerine, damat ise düğünde yanında bulunan adamlara, rüyayı gören gelin ise düğünde yanında olan kadınlara delalet eder. Gökyüzünde iki tane ay olduğunu her ayın yanında yıldızlar olduğu halde birbirleri ile çarpıştıklarını görmek, iki hükümdarın, iki vezirin ya da yüksek mertebeli iki adamın savaşmasına ya da aralarında anlaşmazlık çıkmasına delalet eder. Rüyada galip olan gerçekte mağlup olur. Bu yıldızların gökyüzündeki yerlerine ve o yönde bulunan hükümdara bakılarak anlaşılır. İki yıldızın çarpıştığını ve bu yıldızların rüya sahibine özel bir yerde ya da evinde olduğunu gören kimsenin, iki hanımı ya da iki ortağı varsa aralarında sözlü ya da fiili kavgalar olur. Rüyayı gören kişi kadın ya da köle ise ve yıldızların başları üzerinde çarpıştığını ya da başlarına düştüğünü görürse, kocasının ya da efendisinin kardeşi ile veya kendi mevkiinde bir adamla kavga etmelerine delalet eder. Aynı şekilde rüya sahibi köle ise satıcısı ile müşteri arasında ihtilaf çıkmasına, kadın ise iki oğlunun ya da iki kızının ya da babasıyla kocasının arasında yıldızların biri diğerinden daha büyük ise kocası ile oğlu arasında anlaşmazlık ve kötülük çıkmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldızların yere düştüğünü ya da denize düştüğünü ya da ateşle yandığını ya da kuşların yıldızları götürdüğünü görmek, insanlar arasında ölümler meydana gelmesine, yıldızların miktarına göre insanların öldürülmesine delalet eder. Bazen bu durum eğer yıldızların cinsi biliniyorsa o cinsin delalet ettiği kimselerin ölmesine delalet eder. Odasında yıldızlara sahip öldüğünü ve onları gökyüzüne yaydığını ve havada idare ettiğini gören kimse saltanata ehil ise nail olur. İnsanlar üzerine vali olur. Hâkim olur ya da müftü olur. Eğer rüya sahibi düşük seviyeli bir kimse ise, yıldız ilmi ile uğraşır.

Yıldızın insanın üzerine düşmesi hasta ise ölümüne, zararda ise borca batmasına delalet eder. Gurbette kimsesi olan ya da kayıp bir yakını olan kimsenin rüyada başına yıldız düşmesi, şerefli ve meşhur bir oğlu olmasına delalet eder. Ancak Zühre, Zuhal gibi kadın isminde olan bir yıldız düşerse, kız çocuk doğurmasına delalet eder. Bazen bu rüya eğer rüyada ölüme delalet eden bir alamet varsa hamile kadının ölmesine delalet eder.

Gündüz vakti yıldızları görmek, yıldızların çokluğuna veya azlığına göre rüsvay lığa, meşhur olmaya, büyük olaylara ve musibetlere delalet eder. Evinde parlak ve nurlu yıldızlar görmek, rüya sahibinin sevinç ve sürura ermesine delalet eder. Ve o kimsenin yanında eşraftan kimselerin sevinç içinde toplanmalarına delalet eder. Yıldızlar parlak değilse, eşraftan olan kimselerin belalara maruz kalmalarına delalet eder. Yıldızları takip ederek yolunu bulmak isteyen kimse, Rasulullah efendimizin sünnetine Ve ashabın sünnetine uyduklarına delalet eder. Gökyüzünden yıldız çaldığını gören kimse, hükümdardan değerli bir şey çalar ya da değerli bir kimseyi kaybeder. Rüyada kendisinin yıldızlara dönüştüğünü gören kimse, şeref ve mertebe kazanır. Yıldız aldığını gören kimse şerefli bir çocuğu olur. E ini gökyüzüne uzattığını ve oradan yıldız aldığını gören kimse saltanata ve şerefe nail olur. Süheyl yıldızının üstüne doğduğunu gören kimse ömrünün sonuna kadar kaçış içinde olur. Zühre yıldızının üstüne doğduğunu gören kimsenin, bahtı açık olur. Müşteri yıldızı da böyledir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldıza bindiğini gören kimse, saltanata, yetkiye, hayra, menfaate ve riyasete nail olur. Bazı tabirciler "gökyüzünden yıldızların gittiğini görmek rüya sahibi zengin ise malının gitmesine, fakir ise ölmesine delalet eder. Elinde küçük yıldızlar olduğunu görmek, zikre ve insanlar arasında saltanata nail olmaya delalet eder. Yatağında yıldız olduğunu görmek akranlarını geçmeye ya da şerefli bir insana hizmet etmeye delalet eder. Yıldızların toplanıp aydınlattığını görmek, rüya sahibi yolcu ise yolculuğundan hayra nail olmasına ve ailesine sevinçli bir şekilse dönmesine delalet eder. Yıldızların tavanın altında olduğunu görmek hayra alamet değildir. Bu rüya, rüyayı gören kimsenin evinin harabe olmasına ya da evin reisinin ölmes ne delalet eder. Rüyada yıldızları yediğini gören kimse insanlardan yemek ister ve onların mallarını alır. Yıldızları çiğnemeden yuttuğunu gören kimsenin işine ve sırlarına eşraftan bazı kimseler karışır. Bazende rüya sahi sahibinin sahabelere sövmesine delalet eder. Yıldızları emdiğini gören kimse, âlimlerden ilim öğrenir.

Satürn gezegenini görmek hükümdarın cellâdına, Jüpiter gezegeni hükümdarın hâzinesine bakan kimseye, Mars gezegeni hükümdarın savaş komutanına, Venüs gezegeni hükümdarın hanımına, Merkür gezegeni hükümdarın kâtibine delalet eder.

Siryus yıldızı Allahtan başka tapılanlardan olduğu için rüyada onu görmek batıl işe delalet eder. Büyükayı ve küçük ayı yıldızları şerefli ve âlim kimseye delalet eder. Çünkü karada ve denizde yön bulunan yıldızlardandır. Yıldızların gökyüzünden saçıldığını ve dağıldığını görmek, hükümdarın ölmesine, ya da bir kısım askerin öldüğü bir savaşa delalet eder. Rüyada yıldıza dönüştüğünü görmek, insanların işlerinde kendisine danışmalarına delalet eder.

Nablusi (rahmetullahi aleyh)'in tabiri: Rüyada gezegenleri görmek saltanatlara, ticaretlere, ilme, sanatlara delalet eder. Bu tevillerden her birisi rüyada görülen gezegenin durumuna göredir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada parlak ve keskin ışıklı yıldız görmek, insanların kendisine ihtiyâç duyduklarından dolayı boyun eğmelerine ve rüya sahibinin sevinç ve rahata ermesine delalet eder. Rüyada yıldızların büyük olduğu halde aydınlattıklarını görmek hayra, takvaya, saltanat ve ilime nail olmaya delalet eder. Büyük bir yıldızın yerinden düştüğünü görme, o yerin reisinin ölmesi le delalet eder. Bir tabirde rüyada yıldızları yediğini gören kimse, kâhinlik yapıyorsa ya da gökle ilgili olayları inceliyorsa, bu rüya büyük bir olaya ve güzel bir duruma, sair insanlardan ise ölüme delalet eder. Büyük yıldızların yere düşmesi ve dağılması reislerin ve insanlardan ileri gelen kimselerin ölümüne, küçük yıldızlar tanınmayan ve zayıf kimselerin ölümüne delalet eder. Bir tabirde; gökteki yıldızların dökülmesi rüya sahibinin kel kalmasına delalet eder. Zira insanın kafasındaki her kıl dünyanın kafası gibi olan gökteki bir yıldıza karşı gelir. Sabahyıldızı damadın zifafa girmesine delalet eder. Işıkları az olan yıldızlar köle ve cariyelere ve avam tabakadaki insanlara delalet eder. Yıldıza dönüştüğünü gören kimse zenginleşir. Kış mevsimine delalet eden yıldızlar üzüntü ve kedere, yaz ayına delalet eden yıldızlar hayra ve geçime delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlar Görmek İslami Tabiri
Tiflisi:İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada yıldızları görmenin dokuz tabiri vardır:
1-Fakihler
2-Âlim
3-Kadılar
4-Halifeler
5-Vezirler
6-Kâtipler
7-Haznedarlar
8-Savaşçılar
9-Öğrenciler.
Hz. Danyal (a.s): Yıldızlar, halk arasında önde gelen kimselere…
Bir yıldızın sizinle konuştuğunu görmek; saygınlık elde edeceğinize işarettir.
Allame Meclisî: Yıldız görmek; dost, kabile, kardeş ve evlada…
Evinizin önüne yıldız düştüğünü görmek; izzet ve makamınızın artacağına veya bir erkek çocuğunuzun olacağına işarettir.
İbn-i Sîrîn: Parlak yıldızlar âlimlere yorulur.
Yıldızların titreştiklerini görmek; söz sahibi kimseler arasında kargaşa yaşanacağına…
Başınıza gökten yıldız düştüğünü görmek; düşen yıldızın ışığı kadar söz sahibi birinden mal elde edeceğinize…
Evinizde yıldız olduğunu görmek; çok sayıda çocuğunuz olacağına…
Parlak bir yıldızın yere düştüğünü ve ışığının kaybolduğunu görmek; bulunduğunuz bölgede yaşayan büyük bir âliminin vefat edeceğine işarettir.
Kirmanî: Yıldızların birbirleriyle çarpıştıklarını görmek; bulunduğunuz bölgede savaş veya çatışma olacağına…
Yıldızları yakalayıp eteğinize doldurduğunuzu görmek; mal elde edeceğinize…
İnsanlara yönlerini bulmada yardımcı olan yıldızlar görmek; hayır, büyüklük ve menfaate…
Bazı insanların taptıkları yıldızları görmek; kötülüğe işarettir.
Cabir Mağribî: Bir yıldızın hemen yanınıza düştüğünü görmek; saygın ve değerli bir evladınız olduğuna…
Bir yıldızın evinize ışık saçtığını görmek; neslinizin çoğalacağına işarettir.
Çağdaş Ulema: Parlak yıldızlar görmek; iyi bir haber işiteceğinize…
Mat yıldızlar görmek; birtakım gizemli olaylarla karşılaşacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek
İnsanların şerefli ve değerli olanlarına, evinde birtakım yıldızlar görmek, böyle kimselerin konukluğuna, yıldızı elinde görmek şerefli bir evlada, gökten bir yıldız düştüğünü görmek, oradaki şerefli insanlar için musibet ve belaya, güneş sistemindeki geezegenleri görmek bütün güzel sanatlara, ilim ve ticarete, yıldızların gökyüzünden çekip gittiklerini görmek malının elinden gitmesine, hasta ise vefata, yıldızı çiğnemeden yutmak, iyi kimselerin işine olumlu olarak müdahale etmesine yahut din büyüklerine – Allah korusun- sövmeye, yıldızı emmek ilim öğrenmeye, yıldızları gezdirdiğini görmek yönetici olmaya delalet eder. Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin, mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir. Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin, mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir. Yıldızlarla dolu bir gökyüzü gördüyseniz, mutluluğun, şansın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır. Rüyada yıldız görmek kişinin tüm hayallerinin gerçek olacağına işaret eder. Rüyada yildiz görmek, rüya sahibinin bilgili bir kimse olduğuna ve her isinde temkinli davrandığına işarettir. İbn-i Kesir’e göre, genellikle gökyüzünde yildiz görmek, sansinin açik ve parlak olacağına işarettir. Bir çok yildizin kendi malı olduğunu görmek, akraba ve sevdiklerinin kendisine saygı duyduklarina ve ona bagli bulunduklarina delalet eder. Gökyüzüne yükselerek, bir yildizi avuçlayip elinde tuttugunu gören, eğer çocukları varsa, çocuklarının kendi sözünden çikmayacaklarina, her birinin hayırlı birer evlat olarak yetiseceklerine; çocukları yoksa, dünyaya getirecegi çocuklarından, büyüdüklerinde çok büyük menfaatler göreceğine delalet eder. Gökyüzünden bir yildiza işarettir. Kendisini yaraladığını görmek, bir seytan şerrine uğrayacağına, işlerinin ters gideceğine işarettir. Kendisini düşmanlarından sakinmasi gerekir. Bir gemide olduğunu ve gökten düsen bir yildizin gemisini batirdığını gören, ticaret yapiyorsa isinden ayrılır. Ev kadın ise esinden bosanir ve bir musibete uğrar. Kendisine kendi yildizi olduğunu söyledikleri bir yildizin çok parladığını görmek, şerefinin ve zenginliğinin artacağına, isinde yükselecegine; aksine o yildizin kararip, kaybolduğunu görmek, hayatınin kötü günlere dogru kaydigina, ve zorluk içinde ömür sürecegine işarettir. Taninmis bir yildiza bakip, onun diğer yildizlardan daha fazla parladığını görmek, iyi yolda ve hidayete dogru gittigine delalet eder. Bir yildizin gökyüzünden kayarak kaybolduğunu görmek, uzun bir yolculuğa çıkacağına işarettir. Bir başka rivayete göre de rüyada yildiz görmek, insanların şereflilerinden birisine işarettir. Rüyada evinde kendi yaninda birtakim parlak yildizlarin toplanmis olduğunu gören kimsenin, yaninda halktan ileri gelen ve şerefli insanlar toplanirlar. Evinde gördügü yildizlar parlak değilse, halkın ileri gelenleri ve şereflileri birtakim musibetten dolayı yaninda toplanirlar. Elinde bir yildiz gören kimsenin, şerefli bir çocuğu olur. Bir kimse rüyada gökten, yere bir yildiz düstügünü görse, orada şereflli insanlar hakkında bir musibet ve bela meydana gelir. Rüyada evinde birçok yildizlarin bulunduğunu gören kimsenin, nesliçogalir. Rüyada dokuz gezegeni görmek, sanat, ticaret, ilim ve saltanata işarettir. Rüyada isikli ve parlak bir yildiz gören kimse, sevinç ve ferahlığa erişir. Yildizlarin gökten gittiklerim gören kimse, zengin ise, malı gider. Fakirse ölür. Rüyada büyük isikli ve parlak bir yildiz gören kimse, hayır, ihsan, nimet ve bilgiye erişir. Bir kimse rüyada büyük bir yildizin yerinden düstügünü görse, o sehirde ileri gelenlerden birisi ölür. Rüyada küçük yildizlan eliyle aldığını gören kimse, şöhrete ve halk arasındaseref ve azizlige erişir. Yildizlarin başı uçunda olduğunu gören kimse şereflibir zata hizmet etmekle akranina üstün gelir. Bir yildiza bindiğini gören kimse, devlet, memuriyet, kuvvet, hayır, menfaatve reislige erişir. Bir kimse yildizlari tavanin altında olduklarım görse, oranin harap olmasına ve yildizlarin isiklarinin evin içine aksetmesine veya evsahibinin ölümüne işarettir. Bir kimsenin rüyada yildizlarin açilip ve dagitildığını görmesi, büyük kimselerin ölümüne ve birçok askerlerin ölecegibir harbin çıkmasına işarettir. Yildizlarin gökten yere düsmesi ve dagilmasi, birçok kavmin helak olmasına işarettir. Büyük yildizlarin düsmesi insanlarınreislerinin, üstad ve mütehassislarin kuvvetine işarettir. Küçük yildizlarindüsmesi, zayif ve meçhul kimselerin ölümüne işarettir. Bir kimsenin rüyada gündüzün yildizlari görmesi, rezillige, şöhrete, büyükhadiselere, musibetlere ve tehlikeli şeylere işarettir. Yıldızlarla dolu bir gökyüzü mutluluk, şans, zenginlik ve sağlık demektir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek neye delalet eder?
Rüyamda annem, babam ve ben uzun bir yolculuktaydık, hem gece hem gündüz yolculuk ettik, sürekli kaza tehlikesi atlattık. Babam kullanıyordu arabayı. Gökyüzünde yıldızlar bir çok şekiller oluşturmuştu, üçgenler vardı iç içe. Bir defasında babama bunu gösterirken kaza tehlikesi atlattık. Uçurumlu tehlikeli ama yeşillik yollardı hep viraj vardı. En son annem kullanmaya basladı ve dikkati dağıldı uçurumdan fırladık. O an tamam artık ölüyorum bu kadar genç öleceğimi tahmin etmezdim dedim ama birden ağaç köklerine tutunduk ve araba sanki uçurumdan fırlamamış gibi yoldaydı. Bir aile durdu geldi bizi kurtardı. Lütfen yorumlar mısınız?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takım yıldız görmek takım yıldızlar hayatınızdaki kimi şeylerin karmaşık bir yola gireceğine işaret eder. Rüyada kutup yıldızı görmek rüyayı gören insana hayatı boyunca yol gösterecek, hayatını kolaylaştıracak ve yaşamı boyunca rehberlik edecek birileri olacağına, bir koruyucu meleğe işaret eder.
Rüyada evinde kendi yanında birtakım parlak yıldızların toplanmıs olduğunu gören kimsenin, yanında halktan ileri gelen ve serefli insanlar toplanırlar. Rüyada Evinde gördügü yıldızlar parlak degilse, halkın ileri gelenleri ve sereflileri bir takım musibetten dolayı yanında toplanırlar. Rüyada Elinde bir yıldız gören kimsenin, serefli bir çocugu olur. Bir kimse rüyada gökten, yere bir yıldız düstügünü görse, orada serefli insanlar hakkında bir musibet ve bela meydana gelir. Rüyada evinde birçok yıldızların bulunduğunu gören kimsenin, nesli çogalır.
Rüyada dokuz gezegeni görmek, san’at, ticaret, ilim ve saltanata işarettir. Rüyada ısıklı ve parlak bir yıldız gören kimse, sevinç ve ferahlığa erisir. yıldızların gökten gittiklerini gören kimse, zengin ise, malı gider. Fakirse ölür. Rüyada büyük ışıkli ve parlak bir yıldız gören kimse, hayır, ihsan, nimet ve bilgiye erisir. Rüyada büyük bir yıldızın yerinden düstügünü görse, o sehirde ileri gelenlerden birisi ölür. Rüyada küçük yıldızları eliyle aldigini gören kimse, söhrete ve halk arasında seref ve azizlige erisir. Rüyada yıldızların başı ucunda olduğunu gören kimse serefli bir zata hizmet etmekle akranina üstün gelir. Bir yıldıza bindigini gören kimse, devlet, memuriyet, kuvvet, hayır, menfaat ve reislige erisir. Bir kimse yıldızları tavanin altında olduklarini görse, o harap olmasina ve yıldızların ışıklarının evin içine aksetmesine veya ev sahibinin ölümüne işarettir. Bir kimsenin rüyada yıldızların açilip ve dagitildigini görmesi, büyük kimselerin ölümüne ve birçok askerlerin ölecegi bir harbin çikmasina işarettir. Yıldızların gökten yere düsmesi ve dagilmasi, birçok kavmin helak olmasina işarettir. Büyük yıldızların düsmesi insanların reislerinin, üstad ve mütehassislarin kuvvetine işarettir.
küçük yıldızların düsmesi, zayıf ve meçhul kimselerin ölümüne işarettir. Bir kimsenin rüyada gündüzün yıldızları görmesi, rezillige, söhrete, büyük hadiselere, musibetlere ve tehlikeli seylere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızlar görmek, rüyayı gören kişinin herkesi imrendirecek ve kıskandıracak kadar güzel bir hayatı olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, rızkının da eksik olmayacağına alamet eder. Rüya sahibinin güç ve kudret sahibi olacağına bu sayede hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, tüm isteklerine kavuşacağına ve dileklerini de yerine getireceğine rivayet edilir. Gelecekte mutluluğu, şansı ve kısmeti yakalamak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek yorumu
Rüyanız can sıkıcı şeyler, küçük üzüntüleri işaret etmektedir. Gördüğünüz rüya zor zamanlar içinden geçtiğinizi ve geleceğinizle ilgili endişeler taşıdığınızı işaret ederken, bu zaman içinde bazı küçük zararlara uğradığınızı ancak yeni bir devrenin başlayacağını, bunların sona ereceğini simgelemektedir. Bu yeni dönemde hayatınız bolluk ve bereket içinde geçecek manası taşımaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek mutluluk, refah, bolluk, bereket anlamlarına gelir. Rüyada yıldızları seyretmek rüyayı gören kişinin şerefli bir insanla karşılaşmasına ve onun desteği ya da bir şeylere vesile olmasıyla hayırlı gelişmelere kavuşmasına rivayet edilir. Zaten günlük yaşamda yıldız gibi insan bu kavramı bunu temsil etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlara Dokunmak
Rüyayı gören kişinin en uzak ve en ulaşılmaz gibi görünen dileklerinin gerçekleşeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder. Rüya sahibinin inancı, hırsı ve azmi sayesinde Allah’ın izni ve yardımı ile tüm emellerine kavuşacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Yağmuru Görmek
Rüyayı gören kişinin arka arkaya alacağı müjdeli haberlere ve yaşayacağı sürpriz gelişmelere işaret eder. Rüya sahibinin tabiri caizse mutluluktan başını döndürecek günlerin yaklaştığı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlar Topluluğu Görmek
Rüyayı gören kişinin maddi ve manevi olarak aradıklarını bulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlar Kümesi Görmek
Rüyayı gören kişinin yeni girişimlerde bulunacağına, mesleğinde atılım yapacağına bu sayede ön plana çıkacağına ve tüm gözleri kendi üzerine çekmeyi başaracağına tabir edilir. Rüya sahibinin bolluğu, berekete ve zenginliği bulacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, güleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızlara Bakmak
Rüyayı gören kişinin rahatlayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder. Rüya sahibinin hayatını adeta cennete çevirecek, lüksünü ve konforunu sağlayacak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyaların Anlamı | Müslim
Rüyada yıldız görmek, riyakârlık ile tâbir olunur. Çünkü yıldız altındaki çirkinliği kapatan şeydir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek insanlar arasında itibar edilen şerefli kimseye yorumlanır.
Rüyada elinde yıldız olduğunu görmek yolculuğa çıkmaya, rüya sahibinin evlat sahibi olacağına işaret eder. Işıklı, parlak yıldız görmek sonsuz mutluluğa erişmeye, yıldızın yere düştüğünü görmek o yerin ileri gelenlerinden birinin öleceğine işaret eder.
Rüyada kendisini yıldız olarak görmek zenginliğe işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Rüya Tabirleri | İslam Uleması
Rüyada yıldızın birdenbire kayması, rüyayı görenin üstüne gelmesi, herkes için hayallerin gerçekleşmesi demektir. Kayan yıldız suya veya denize düşmesi tam tersi anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Çok Fazla Yıldız Görmek
Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek, hayırlı bir kişi ile karşılaşmaya, onunla gönül birliği etmeye ve hayırlı bir ilişkiye başlamaya tabir edilir. Sonu mutlu bitecek bir gönül ilişkisi yaşanacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takım Yıldızı Görmek
Rüyada takım yıldızı görmek, şans ve uğurdur. Tüm emelleri gerçekleştirmeye, amacına ulaşmaya ve başarılı olmaya, fırsatları en doğru şekilde değerlendirmeye, zengin ve mutlu olmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kaydığını Görmek
Rüyasında yıldızın kaydığını gören kişinin dünya hayatında birçok istek ve arzusu vardır. bu rüya kabul olmasını dilediğiniz dualarınız olduğunu ve bu dualarınızın gerçekleşmesi için sürekli çabaladığınızı gösterir. Bazen de böyle bir rüya gözden düşme korkusunun bir yansımasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Düşmesi
Rüyada yıldız düşmesi iyi değildir, şerre yorulur. Topluma faydalı olan, yüce gönüllü bir kimsenin kötü bir hastalığa yakalanmasına ya da kendisinin çok üzülmesine neden olacağı kötü bir olayla karşı karşıya kalmasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kümesi Görmek
Rüyada yıldız kümesi görmek, sünnetti yerine getirmeye, peygamberin buyruklarına bağlı kalmaya, dinin gerektirdiklerini ihmal etmemeye, yüzünü Kâbe’ye dönmeye ve başını secdeden kaldırmamaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Kayarken Dilek Tutmak
Rüya sahibinin olması için ömrünü heba edebileceği ya da canı pahasına savaşacağı bir davayı işaret eder. Bu rüya, kişinin hayatta gerçekleşmesini istediği en büyük arzusuna dikkat çeker.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Topluluğu Görmek
Büyük kısmet ve büyük fırsattır. Rüya sahibinin kendisine başka fırsatlar getirecek güzel bir işin ucundan tutup çeke çeke daha pek çok imkân yakalamasına ve o işin sonuna kadar giderek büyük kazanç elde etmesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Tutmak
Rüya sahibinin manevi olarak çok mutlu olacağı şeylerle karşılaşmasına ve aile içindeki saadetine işaret eder. Rüyasında yıldız tuttuğunu gören kişinin aile içindeki her şey kendi gönlünce olacak, rüya sahibi aile bireylerinin hiç birinden nankörlük görmeyecek bilakis hepsi tarafından büyük saygı görecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir çok yıldızın kendi malı olduğunu görmek, akraba ve sevdiklerinin kendisine saygı duyduklarına ve ona bağlı bulunduklarına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gökyüzüne yükselerek, bir yıldızı avuçlayıp elinde tuttuğunu gören, eğer çocukları varsa, çocuklarının kendi sözünden çıkmayacaklarına, her birinin hayırlı birer evlat olarak yetişeceklerine; çocukları yoksa, dünyaya getireceği çocuklarından, büyüdüklerinde çok büyük menfaatler göreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisini yaraladığını görmek, bir şeytan şerrine uğrayacağına, işlerinin ters gideceğine işarettir. Kendisini düşmanlarından sakınması gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek, rüya sahibinin bilgili bir kimse olduğuna ve her işinde temkinli davrandığına işarettir.
genellikle gökyüzünde yıldız görmek, şansının açık ve parlak olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin , mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir.
Yıldızlarla dolu bir gökyüzü gördüyseniz, mutluluğun, şansın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldızı çiğnemeden yutmak, iyi kimselerin işine olumlu olarak müdahale etmesine yahut din büyüklerine – Allah korusun- sövmeye. Yıldızı emmek ilim öğrenmeye.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldız Yağmuru Görmek
Rüya sahibini rüyasında arka arkaya alacağı müjdeli haberlere ve yaşayacağı sürpriz gelişmelere işaret etmektedir. Kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Parlak Bir Yıldız Görmek
Rüya sahibinin rüyasında parlak bir yıldız görmesi sevinç ve ferahliga erişeceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızların Toplanmış Olduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yıldızların toplanmış olduğunu görmesi ileri gelen ve şerefli insanlara yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldızların Şekil Aldığını Görmek
Rüyada yıldızların belli bir şekilde görmek yolculuk yapmaya dalalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıldıza Bindiğini Görmek
Rüyasında yıldıza binen kimse devlette iş bulacaktır denir. Ayrıca devlet tarafından onu mutlu edecek bir gelişme yaşayacaktır diye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Yıldızları Topladığını Görmek
Küçük yıldızlar halk demektir. Küçük yıldızları eliyle toplamak halka arasında ün kazanılacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Bir Yıldızın Sönmesi
Halkın ileri gelenlerinden birinin ölümü manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Yıldızların Kaybolması
Hastalık, maddi kayıp ya da ölüm manalarına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Yere Yıldız Düşmesi
Yıldızın düştüğü bölgede yaşayanlar için bela ve musibete işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Yıldız Görmek
Rüya sahibinin rüyasında elinde yıldız görmesi vefalı ve hayırlı bir evlat manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıldızı elinde görmek şerefli bir evlada. Gökten bir yıldız düştüğünü veya yıldız kaydığını görmek, oradaki şerefli insanlar için musibet ve belaya.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız görmek, bilgili kimseye yorulmaktadır. Yıldız aynı zamanda şans ve baht açıklığı demektir. Bu rüyayı gören kişinin şansının açılacağı ve olmasını arzu ettiği gelişmelerin gerçekleşeceği delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızların gökten gittiğini görmek
Rüyada yıldızların gökyüzünden gittiğini görmek, rüya sahibi zengin ise, malını kaybeder. Fakir ise sıkıntılı zor günler hatta ölüm kapıdadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızların dağıldığını görmek
Rüyada yıldızların dağıldığını görmek, çok askerin veya sivil vatandaşın ölebileceği bir savaş çıkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yanında yıldızların toplandığını görmek
Rüyada yanında parlak yıldızların toplandığını görmek, halktan ileri gelen şerefli kimseler etrafınızda toplanacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yıldıza binmek
Rüyada bir yıldıza binmek, hayra yorumlanır. Devlet kapısında iş, kuvvet, menfaat elde etme ile yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde birden fazla yıldız görmek
Rüyada evinde birden fazla yıldız olduğunu görmek, rüya sahibinin nesli ççoğalır anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elinde yıldız görmek
Rüyada elinde yıldız görmek, şerefli ve hayırlı bir çocuğunuz olacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yıldıza dokunmak
Rüyada yıldıza dokunmak, ulaşılmaz sandığınız şeylere kavuşacağınıza,isteklerinizi elde edeceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yıldıza bakmak
Rüyada yıldıza bakmak, yeni kazanç kapılarına, şifaya, ferahlığa, hayırlı gelişmelere, çok sayıda fırsata işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak
Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak, hayra yorulur. Bahtınız açılacağına, kısmetiniz artacağına, istediğiniz gelire, amaca kavuşacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek
Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek, hayra yorulmaz. Hayal kırıklıklarına, mutsuzluğa, sıkıntıya, yokluğa, zor günlere, üzüntüye, o yerin ileri gelenlerinden birinin öleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldızlar kümesi görmek
Rüyada yıldızlar kümesi görmek, yeni girişimlerde bulunup başarılı olacağınıza, bolluğa, berekete, neşeye, mutluluğa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız yağmuru görmek
Rüyada yıldız yağmuru görmek, müjdeli haberlere, sürprizlere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıldız kaydığını görmek, halk içinde sevilen ve sayılan bir kimsenin vefatına veya görevini terk etmesine işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
0 Üye ve 416 misafir
Bugün : 17492
Dün : 23857
Toplam : 48075814
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...