Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
906 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada banyo görmek, işlerin gelişeceğine işaret­tir. Deniz banyosu yapmak, hastalıktan tamamen kurtulacağınıza, hamamda banyo yapmak, sevdikleriniz tarafından hakkınızda yapılan dedikodulardan dolayı üzülmeye, ırmakta banyo yapmak, kuru­lan hayali projelere, fakat bunlardan fayda sağlanamayacağına, ça­murlu suda banyo yapmak, hastalığa yokluğa ve sıkıntıya işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

42 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bazı yorumculara göre: Rüyasında banyo yaptığını gören kişi, muradına erer, ihtiyaçları giderilir şeklinde yorumlanır.Bazı yorumcular, umum yerlerde banyo yaptığını gören kimse, toplu olarak Allah'a isyan edilen yerlere, günah iş­lenen yerlere gidip gelmesine işarettir.Hasta bir kimsenin rüyada banyo yaptığını görmesi, o kimsenin hastalıktan kurtulmasına işâret eder.Bir kimsenin rüyada umum yerlerde banyo yaptığını görmesi, o kimsenin toplu olarak Allah'a (c.c.) isyan edilen yerlere gidip gelme­sine işâret eder.Bazen rüyada görülen banyo, husumetli kimselerin evlerine işâret eder.Rüyada görülen banyo, kötü görülen bir eve işâret eder.Rüyada görülen banyo, hapishane ve Ce­henneme de işâret eder.Rüyada görülen banyo, ilim evine, camiye, çarşıya işâret eder.Günahkâr bir kimsenin rüyada banyo gör­mesi, tövbe etmeye işâret eder.Fakir bir kimsenin rüyada banyo görmesi, zenginliğe işâret eder.Hasta bir kimsenin rüyada banyo görmesi, şifâya işâret eder.Hasta olan bir kimsenin rüyada banyoya girip ılık su ile yıkandığını görmesi, hastalığının gitmesine işâret eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
şifa almak.arınmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında banyo yaptığını gören kimsenin hastalığı var ise iyileşir, sıhhati daha güzel bir duruma erer.Rüyada deniz banyosu yaptığını görmek, uzun bir müddet sağlığının iyice yolunda gideceğine işaretle yorumlanır. Uzun bir zaman hastalanmayacağına işarettir.Hasta olan bir kişi, rüyasında banyoya girmiş ve ılık bir su ile yıkandığını, banyo yaptığını görse, onun bu rüyası, has­talığının gideceğine, hastalıktan şifa bulup iyileşeceğine işaret olarak yorumlanır.Sağlam ve sıhhatli olan bir kişi, rüyasında banyoda yıkanıp temizlenmiş olduğunu görse, bu onun, hidayete ve doğru yola ereceği bir ilim öğreneceğine işarettir. Ya da borcu varsa, borcunu ödeyeceğine işarettir. Veya bekar biri ise, evleneceğine, eğer fakir ise, zenginleşeceğine işarettir şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında banyoya girip yıkanmış 8olduğunu ve çıktığını görmek, rüyayı gören kişi, hanımı yüzünden çekmekte ol­duğu üzüntüden veyahut varsa, borcundan kurtulacağına işaret eder şeklinde yorumlanır.Rüyasında karanlık banyo gören veya karanlık banyoda yı­kandığını gören kimse, hapse girer veya hapse gireceğine işarettir şeklinde yorumlanır.Rüyasında banyoya girip sıcak bir su ile yıkandığını gör­mek, rüya sahibi kişinin, bir kadın tarafından üzüntü ve kedere düşeceğine veya hastalanacağına işarettir. Bazı yo­rumculara göre ise; banyoda sıcak su ile yıkandığını gör­mek, iyiye işaret olarak yorumlamışlardır.Rüyasında kendisinin banyoda yıkandığını görmek, bazı yorumculara göre, rüyayı gören kimseye düşmanından bir keder, bir üzüntü veya bir hastalık geleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sağlam ve sıhhatli olan bir kimsenin rüya­da banyoda yıkanıp temizlendiğini görmesi, kendisini hidayete götürecek bir ilme nâil ol­masına yahut borcunu ödemesine eğer bekâr ise evlenmesine; fakir ise zengin olmasına işâret eder.Bir kimse ölmüş birisini banyoda görse, eğer onun üzerinde eski elbise olsa ve avret yeıide açık bulunsa o ölünün üzerinde borç olduğuna işâret eder.Güzel kumaşlardan elbise giymiş yahut güzel koku sürünmüş olduğu halde ölünün banyodan çıktığını görmek, Allah Teâlâ'nın o kimseyi affetmesine işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok sıcaklık veya çok soğukluk görmek, gireceği banyoda kendisi için bir tehlike olacağına işârettir.Rüyada banyonun suyunun kan olduğunu ve halkın bu kanı vücutlarına döktüğünü görmek, oruçlu olduğu gün orucunu yemeye ya­hut şüpheli günlerde oruç tutmaya işâret eder.Rüyada görülen kaplıca havuzları, banyoya girenin yakın ve akrabalarına işâret eder.Bazen rüyada görülen banyo bekâr için hanıma; banyonun havuzları eşinin ailesi ve malına işâret eder.Bir kimsenin rüyada banyoyu kendisine barınak edinmesi, o kimsenin günâh işlemekte ısrar eden birisi olduğuna işâret eder.Rüyada banyoya girip yıkandıktan sonra çıktığını görmek, o kimsenin hanımının üzün­tüsünden veyahut borcundan kurtulmasına işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkeklerle kadınları banyoda karışık olarak yıkandıklarını görmek, adetlerin bozulmasına, bidat ve şüpheli şeylerin meydana gelmesine işâret eder.Rüyada görülen karanlık banyo, hapse işâret eder.Bir kimsenin rüyada banyoya girdiğini gör­mesi, o kimsenin kadın tarafından devamlı olmayan bir üzüntüye düşmesine işâret eder.Bir kimsenin rüyada banyoda sıcak su ile yıkandığını görmesi, o kimsenin bir kadın ta­rafından üzüntü ve kedere erişmesine yahut hasta olmasına işâret eder.Üzüntülü bir kimsenin rüyada banyoya girdiğini görmesi, o kimsenin üzüntüsünden kurtulmasına işâret eder.da terlediğini görmek, üzüntü ve meşakkata ve hastalığa işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyoda oturacak biryer edindiğini görmek, rüya sahibinin bir kadınla günâh işle­mesine ve kötü isimle anılmasına işâret eder.Bir kimsenin rüyada banyo yaptığını görmesi, o kimsenin kötü ve çirkin fiillere veya zinaya yaklaşmasına ve bu yaptıkları şeylerin her tarafa yayılmasına işâret eder.Rüyada banyonun soğuk olduğunu gör­mek, rüya sahibinin fakir ve kazancının az ol­duğuna, murat ve arzu ettiği şeyin eline geç­memesine işâret eder.Bir kimsenin rüyada soğuk banyoda banyo yaptığını görmesi, akrabalarının o kimseyle konuşmamasına ve o kimseye gidip gelmeye­ceklerine ve kendisinin de onlardan faydalana­mayacağına işâret eder.Bir kimsenin rüyada banyoya girdiğini gör­mesi, o kimsenin sıtma olmasına işâret eder.Rüyada sıcak bir hücreden sıcak su içtiğini yahut üzerine döktüğünü ya da normal yıkan­ma şekli dışında yıkandığını görmek, suyun sıcaklığı nispetinde üzüntü, kedere ve hastalı­ğa işâret eder.Rüyada suyu ılık bir hücreden içtiğini gör­mek, sıtmaya yakalanmaya işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soğuk hücreden su içtiğini gör­mek, hastalığından iyileşmeye işâret eder.Bir yerde meçhul bir banyo bulunduğunu görmek, orada bulunan ve insanların kendisiy­le düşüp kalktıkları bir kadına işâret eder.Bir kimsenin rüyada bir banyoda yıkandığı­nı görmesi, o kimseye düşmanından bir üzün­tü; bazen de bir hastalık isabet edeceğine işâret eder.Bir kimsenin rüyada banyo yaptığını gör­mesi, o kimsenin ihtiyacının görülmesine işâret eder.Kötü kimselerden birisinin kendisini yahut başka birisini banyoda görmesi, bununla bera­ber banyoda kötü bir şey de görmesi, o kim­senin amelinin kendisini cehenneme götüre­ceğine işâret eder.Bir kimsenin kendisini rüyada fazla sıcak bir yerden çok soğuk bir yere çıktığını görmesi, iyileşmesine işâret eder.Hasta olan bir kimsenin yıkanması yahut banyodan çıkması, hastalığının geçeceğine işâret eder.Soğuktan dolayı hastalanan bir kimsenin rüyada yıkanması yahut banyodan çıkması, hastalığının fazlalaşmasına işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo yaptığını gören kimse, hasta ise, hastalıktan, sıkıntılı ise sıkıntıdan, borçluysa borcundan kurtulur. Bazı tabirciler, banyoda sıcak su ile yıkanmak iyidir. Banyo girdiğini gören kimse üzüntülü ise üzüntüsünden kurtulur. Yıkanmak için banyo yaptığını görmek, keder ve üzüntüden kurtulmaya işarettir. Bazen de, banyo bekâr için hanıma, banyonun havuzları eşinin ailesi ve malına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Banyo ilim evine, camiye, çarsıya, günahkâr için tövbeye, fakir için zenginliğe ve hasta için şifaya işaret eder. Hasta olan bir kimsenin rüyada banyo girip ılık su ile yıkandığını görmesi, hastalığının gitmesine işaret eder. Tabiatına uygun olmayan su ile yıkanması üzüntü ve kedere, sıkıntı ve hastalığının artmasına işaret eder. Sağlam ve sıhhatli olan bir kimse banyoda yıkanıp temizlenirse, kendisini hidayete götürecek bir ilme nail olur. Yahut borcunu öder. Eğer bekâr ise evlenir. Fakir ise zengin olur. Güzel kumaşlardan elbise giymiş yahut güzel koku sürünmüş olduğu halde ölünün banyodan çıktığını görmek, Allah-ü Teâlâ'nın o kimseyi affetmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nehirde banyo yapmak

nehirde banyo yaptığını görmek, yüce ve Kerim olan Allah tarafından lütfedilecek büyük bir mülke ve nimete delâlet eder. Üzüntü ve kederin gitmesi, borcun ödenmesine de işarettir. Rüyayı gören âlim biri ise, ilmi artar, köle ise azad edilir, hasta ise şifa bulur, zindanda ise zindandan kurtulur. Hasılı ırmakta banyo yapmak iyi bir haberdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çağlayanda banyo yapmak

Çağlayan altında banyo yapmak, yıkandığını görmek, suyu avuçlayıp başına döktüğünü görmek, büyük bir mirasa delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Denizde banyo yapmak

Rüyada denizde yıkandığını görmek, günah ve hatalardan halâs olmaya, hüzün ve kederin gitmesine delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo görmek, rüya sahibi için türevleri de dikkate almak koşulu ile birçok farklı şekilde yorumlanabilen rüyalar arasında yer alır. Rüya sahibi için banyo görmek, kısa bir zaman dilimi içerisinde gönül ilişkisi besleyeceği bir kişiye ancak bu gönül ilişkisine karşı taraftan yanıt alamayacağına delalet eden bir rüyadır. Banyo görmek bununla birlikte yakın zaman içerisinde hastalıkların şifa bulmaya başlayacağına, uzun süredir beklenen haberlerin son derece mutlu sonuçlar ile geri dönüş yapacağına ve rüya sahibinin maddi anlamda çektiği sıkıntılardan da kısa zaman dilimi içerisinde kurtulması şeklinde tabir edilen rüyalar arasındadır. Rüya sahibi eğer ki mevcut hayatında herhangi bir bela ve musibet içerisinde ise kısa zaman içerisinde bu bela ve musibetlerden kurtularak rahat ve bir o kadar da mutluluk dolu bir sürecin içerisinde gireceğine delalet eden rüyalardan birisi olarak da tabir edilir.
Rüyanızda banyo yaptığınızı görmeniz; eğer hasta iseniz şifa bulup iyileşeceğinize, rüyanızda deniz banyosu yaptığınızı görmeniz; uzun süre sıhhatli yaşayacağınıza, yani hastalanmayacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Görmek

Rüyada banyo yapmak ya da yıkanmak karşılıksız aşka düşmeye, şifa bulmaya, mutluluk verici olaylar yaşamaya, yokluktan ve kederden kurtulmaya işaret eder. Rüyada berrak olan suyla yıkanmak rüya sahibinin her türlü üzüntüden ve beladan uzaklaşmasına, sorunlarına çözüm bulmasına delalet eder. Rüyada pis bir suda yıkanmak ise bunun tam tersi olarak, sağlık sorunları yaşayarak yatağa düşmeye, malını kaybetmeye, üzüntü ve sıkıntı verecek olaylar yaşamaya, kederlenmeye ve kötü haberler almaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Yapmak

Rüya sahibi banyoda yıkandığını görüyorsa bu huzurlu olmayan bir eve, bir kadından gelecek ama kısa sürecek bir üzüntüye de delalet eder. Rüyada sıcak su ile yıkanmak güzeldir, dertlerden kurtulmaya ve çareler bulmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Yıkamak

Hem aile hayatında hem iş hayatında çok güzel olaylar yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına ve hayır duaları alınacağına delalet edilir. Eşya almakla ilgili atılacak bir adımın bu rüyanın görüldüğü dönemde atılması birçok fırsat sağlayacaktır. Rüyada fırçayla banyo yıkamak, iş yerini büyütmek için işe yeni elemanlar alınacağına, bu sayede kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına ve hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Temizlemek

Gereksiz yere harcanacak bir para yüzünden hiç beklenmedik kadar kötü bir duruma düşüleceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yaşananları unutturacağına ve kendisine olan saygı ve güveni daha da arttıracağına yorulur. Rüyada banyo temizlemek ve tekrar kirletmek, yaşanan talihsiz bir olayın sorunları daha da azdıracağı, çalışmalara çok büyük zararlar vereceği, iş hayatında kazanılmış olan prestiji yerle bir edeceğine ve bir kurtuluş yolu bulmak için yardım isteneceğine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Lifi Görmek

Haneye ya da iş yerine bir yardımcı alınacağına işarettir. Kişinin, iş hayatında üzerine ağır bir yük düştüğüne, bu yükü kısmen azaltmak istediğine, bunun için de hem kendisine yardım edecek hem de işlerini düzene sokacak birisini aradığına, bulduğu takdirde artık daha verimli olacağına,daha iyi çalışmalar yapacağına ve detaylarla uğraşmak zorunda kalmayacağına tabir edilir. Rüyada banyo lifi yapıp satmak, işle ilgili olarak başka kişilere ekmek kapısı açılacağına, bu kişilerin yuvalarına mutlu dönmeleri sağlanacağına, bu sayede bol hayır duası alınacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Yapmak İstemek

Rüyayı gören kişinin, kendisi için çok iyi bir kazanç getirecek bir konuda bazı adımlar atmak istediğine ki bu adımlar iş kurmakla da alakalıdır, bu amacına yönelik olarak bazı kişilerle irtibat kurup kendisine bilmediği ya da pek anlamadığı konularda yardımcı olmalarını istediğine ve bu yardımları alabilirse çok başarılı ve zengin olacağına delalettir. Rüyada banyo yapmak için sıraya girmek, hayırlı bir işin yapıldığına, kazanç elde etmek için sabırlı ve azimli bir şekilde çalışmaya devam edilmesi ve fırsatların değerlendirilmesi gerektiğine ve bu sayede hayallerin kısa zaman içinde gerçeğe döneceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Yaptırmak

Eş, dost ya da akrabalardan birinin iş dünyasına girmesi yolunda kendisine destek olunacağı, bu destek sayesinde çok iyi ve olumlu eleştiriler alınacağı, iş hayatında çok yardımsever biri olarak ün yapılacağı, başka birçok kişinin sıkıntılarından kurtulması için yardım edileceği ve gençlerin önünün açılması için çaba sarf edileceği anlamına gelir. Rüyada babaya banyo yaptırmak, uzun zamandan beri borçlarla uğraşan babaya elden geldiğince yardımcı olunacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Görmek Neye İşarettir? - İslami Rüya Tabirleri Rüyada banyo görmek ne manaya gelir diye merak eden ziyaretçilerimiz için çok geniş kapsamı geniş tek rüya Deyimi derledik. Rüyanıza giren banyo konusunda her ayrıntıyın ne demek bulunduğunadeğin rüya alimlerinin açıklarının derlendiği bu benzersiz rüyaçözümlemei alçakta sizlere sunulmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Görmek – Diyanet Rüyada banyo yaptığını gören kimse hasta ise hastalıktan kurtulur. Banyo, huzursuz tek haneye işaret eder. Banyoya girdiğini gören kimse, odanın hanımı sebebinden daimi olmayantek eleme düşer. Banyoda oturacak tek yer edindiğini gören kimse tek bayanla günah işler ve fena adla anılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse can vermiş birisini banyoda görse ve gördüğü kimsenin üstündekülüstür giysi bulunsa da kanunk yerleri görünse, o ölünün üstünde kul hakkı yer aldığına işaret eder. Karanlık banyo, mapustir. Banyoyu kendine barınak edindiğini gören kimsenin, günah prosedürekte ısrar eden birisi bulunduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Yıkamak Rüyada banyo yıkamak, mapushâne ve cehenneme de işaret eder. Rüyada Banyo Inşa etmek Yaptığını Görmek Banyoda yıkandığını gören kimseye düşmanları doğrulusunda tek elem,bazı durumlarda de tek hastalık isabet eder. Rüyada banyo yaptığınızı görmek; uzun vakitten ardından çektiğinizelemlerden kurtulup bundan sonra refaha ve feraha kavuşacağınızı gösterir. Erkeklerle bayanların banyoda beraber yıkandıklarını görmek, adâletinarızalanmasına, bid’at ve kuşkulu şeylerin yayıldığına işaret eder. Rüyada Banyo Yaptırmak Rüyada banyo yaptırmak, rüyayı gören kimse, hanımının elemsünden ya da borcundan kurtulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BANYO GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada banyo görmek, hastalıklardan kurtulmaya, güzel olaylar yaşamaya ve dert, sıkıntı ve kederleri geride bırakmaya işaret eder. Bununla birlikte rüyada banyo rüya sahibinin karşılık bulamayacağı bir aşka gönlünü kaprıracağı şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BANYO YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada banyo yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin ailesinde huzursuzluklar yaşanacağına ve bir kadın tarafından kısa süreli bir üzüntüye uğratılacağına delalet eder. Rüyada sıcak su ile yıkandığını görmek ise, yine çaresiz dertlere çare bulmaya işaret eder.

Kişi eğer rüyasında berrak bir su ile banyo yaptığını görmüş ise, bu, problemlerin çözüme ulaşacağı, kişi eğer rüyada pis su ile yakındığını görmüş ise, sağlık problemleri yaşayacağı, yataklara düşeceği, mal kaybı yaşayacağı ve üzüntülerle karşılaşacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BANYO TEMİZLEİDĞİNİ GÖRMEK

Rüyada banyo temizlediğini görmek, rüya sahibinin gereksiz yere harcadığı paralar yüzünden zor duruma düşeceğine, kişinin bu düşüncesizce tavrı yüzünden ciddi ekonomik sorunlar yaşayacağına ve ailesi tarafından ağır şekilde eleştirileceğine işaret eder. Ancak, bu olayların ardından rüya sahibinin işlerinin düzeleceği, yaşanan bu kötü olayları unutturacak düzeyde başarılar elde edeceği ve insanların güvenini tekrar kazanacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BAŞKASININ EVİNDE BAYO YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada başkasının evinde banyo yaptığını görmek, kişinin rakipleri yüzünden zor duruma düşeceği anlamını taşır. Genellikle olumsuz anlamlara sahip olan bu rüya, karı koca arasında huzursuzluk yaşanacağına, kişinin işlerinin bozulacağına, yapılan işlerin kar getirmek bir yana zarar neden olacağına, kişinin verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine ve üzüleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Görmenin Psikolojik Yorumu

Bu rüya, bireyde yaşama olan bağlılığı,tutkuyu ve hayata karşı aldığı keyfi ifade eden rüyalardandır. Birey yaşamını sadelik, saflık, dürüstlük ve iyilik üzerine kurmuş kendisini önemseyen, seven ve özellikle de hem kendi hem de sevdiklerinin sağlığını ön planda tutan kimsedir. Bireyin rüyasından hareket ederek psikolojisinin ve sinirlerinin son derece sağlam olduğunu, mümkün olduğunca  hayattan zevk almaya çalıştığını, geçmişe ya da yarına takılıp kalmak yerine yaşadığı anın tadını çıkaran ve her günü kendisine tanrıdan bir lütuf olarak gördüğünü söylemek tam da yerinde olacaktır. Öz bakımına önem veren bireyler bilinçaltında böyle rüyalar gördükleri için bu rüyayı gören bir kişinin kişisel bakımına ve dış görünüşüne değer verdiğini de eklemiş olalım.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyoda sıcak su ile yıkanmak genelde hayırlıdır. Bazı yorumculara göre ise bir kadından dolayı üzüntü yaşayabileceğinize ve hastalanabileceğinize işaret eder.

Rüyasında tanımadığı birisinin banyo yaptığını gören kişi, uzun zamandır tanıdığı veya çok yakınında olan birisinin başına bir iş geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çevresinde sorunlar olacağına, sorunların rüyayı gören kişi ile alakasının olmadığına sadece çevresinde olduğu için arkadaşına, dostuna veya farklı nedenler ile dostlarına yardımcı olarak kişilerin düştükleri durumlardan kurtulmaları için büyük çabaları içerisine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin çevresinde olup bitenler kişinin manevi olarak sıkıntı içerisine girmesine, kendisine olan güvenin azalarak üzülmesine neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

İş hayatında var olunacağına, başarıyı arzulayan bir yapının varlığı sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda banyo yapmak, ise hastalığa işaret eder.

Rüyada banyo görmek, aynı zamanda bazı yorumculara göre hapishane veya cehenneme de işaret eder. Rüyada banyo gören kimse hamile ise, düşük yapma riskinin olduğuna, genç bir kız ise, sevgisinin karşılığını göremeyeceği bir aşka tutulacağına dayorumlanmaktadır.
Rüya tabirleri! Rüyada banyo yapmak ne anlama gelir? Rüyada banyo yapmak ve rüyada duş almak rüya tabiri nedir?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BANYO: Rüyasında banyo yaptığını gören kimse­nin hastalığı var ise iyileşir, sıhhati daha güzel bir duruma erer.

* Rüyada deniz banyosu yaptığını görmek, uzun bir müddet sağlığının iyice yolunda gideceğine işa­
retle yorumlanır. Uzun bir zaman hastalanmayacağı­na işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Yıkamak

Hem aile hayatında hem iş hayatında çok güzel olaylar yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına ve hayır duaları alınacağına delalet edilir. Eşya almakla ilgili atılacak bir adımın bu rüyanın görüldüğü dönemde atılması birçok fırsat sağlayacaktır. Rüyada fırçayla banyo yıkamak, işyerini büyütmek için işe yeni elemanlar alınacağına, bu sayede kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına ve hayallerin kısa süre içinde gerekleştirileceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo görmek
Rüyada banyo görmek, bugünlerde yaptığınız bir işin etkisiyle şüphe içine düşeceğinize, sağlığınızın yerinde ve iyi olacağına, günahtan kaçınacağınıza yorumlanır.

Rüyada banyo görmek, aynı zamanda bazı yorumculara göre hapishane veya cehenneme de işaret eder. Rüyada banyo gören kimse hamile ise, düşük yapma riskinin olduğuna, genç bir kız ise, sevgisinin karşılığını göremeyeceği bir aşka tutulacağına da  yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyoda terlediğini görmek, o kişinin bazı iş ve ilişkilerinde daha fazla gayret göstermesi gereğine ve zahmetlere katlanacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyoya girdiğini görmek
Rüyada banyoya girdiğini görmek, rüyayı gören kimse üzüntülü ise üzüntülerinden kurtulur, sıkıntılıysa sıkıntılarından arınır ve huzura erer.
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
iremcim rüya yaz bölümüne yazda kahin karga rüyadede yorumlarlar :D
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ya yorumlanmıyor artık amaa diher rüyalarım da duruyo öyle o yüzden yazmadım :((
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
etiket yap @mustafaharputi @karga @kahin @rüyadede @sonsuz @kuzgun @vetre ve diğerleri :D
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Tamamdır yapıyım teşekkür ederiim :))<3
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
bak bak hava karardı :D camdan çektim :D  sevmiyorum kap kara bulutları :D
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Evet gördüm burda da öyle olsun yağmur berekettir şimşek çalmadan yağsın da :D
+3 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Rüyada banyoya hazırlanmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Rüyamda banyoya giriyordum daha sonra perdeyi açıyordu bir erkek yüzünü hatırlamıyorum ben elimle hemen göğüslerimi kapatıyordum perdeyi kapatmaya çalışıyordum her seferinde açıyordu bana bir şeyler anlatıyordu daha sonra lisede sert bir abi vardı okula bile takım elbise ile gelirdi ,hiç konuşmuşluğumuz bile yok ve çook uzun zamandir görmüyorum bile o geliyordu yine takım elbise ile ben yine perdeyi kapatmaya çalışıyordum ama geri açıyordu ben artık gidin fln diyordum ama gitmiyorlardı daha sonra ben banyoda o şekilde kalıyordum o takım elbiseli erkek karşımda oturuyordu biseyler konuşuyorduk benimle yumuşak konuşuyordu bende ona "sen o kadar da sert biri değil mişsin göründüğün gibi değil mişsin " diyordum daha sonra telefondan fln biseylere bakıyorduk, gülüyorduk. Bu olaylar banyoda yaşandı bende çıplaktım ama kendimi çıplak görmedim ne anlama geliyor acaba bu kötü mü ? Yorumlar mısınız ?
0 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
şuan fena yağıyor hava yer sultanbeyli anadolu yakası istanbul :D hava karardı fena korkuyom ben yaa şimşek yok şimdilik ama olursa pcyi kapatırım :D iremcim yanıma gelsene korkuyom ben zaten facede paylaştım irem havanın nasıl kapkara olduğunu görürsün :D
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Valla her yer öyle galiba Çorum da şu an kapkara oldu, Facebook çok kullanmadığım için görmedim dur bakiyim seni mi kırıcam :))
0 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
böyle yağıcaksa o zaman sana yağsın :D duvarın içine ettik iremcim :D muhabbete daldık :D kızlar böyle işte :D hadi sonra görüşürüz :D kaaçççç :D
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
İki kız bir araya gelirse ne yapar göstermiş olduk,kendine iyi bak görüşürüz :))
En sevdiğim rüya tabiri sitesi lütfen beni görün sizi seviyorum :D

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

635 Aktif
1 Üye ve 634 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8190
Dün : 21898
Toplam : 48088362
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...