Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
296 okuma
Kuamlinam Rüya kategorisinde Rüyazede (1.5k puan)  
Rüyamda eski nişanlımı gördüm.

Eski nişanlim bizim eve misafir olarak gelmişti.bu neden burda diye kendime soruyordum mutsuzdum.ruyamda yengemin kızıymis o yüzden onunla gelmiş gerçekte yengemin kızı değil.o çok mutlu halinden memnundu.bir odaya girdik beraber kapıyı kapatıp onu öpmeye başladım sonra seviştim.cok gucluydum çok fazla pozisyon değiştirdim ve inanilmaz bir tat aldım.sonra biz yoldaydik keşke evlenseydik dedim kendisi de bana gülerek baktı ama bunu söylerken hala aynı isteksizlik var bende ona karşı şüphelerim var.ben bunu dediğimde yanımızda tesettürlü bir bayan vardi siz yine aynı şeyleri yaşadınız dedi.sonra o bayan dönüşmeye başladı içinden bir deli çıktı ve biz çok fazla delinin içine düştük delilerden birinin bu evlilik olmalıydı dediğini hatırlıyorum eski nisanlim da buna güldü ve buna inanmami istedi deliyi ima ederek.kendisinin bana yaşattığı acılari saydım delilere ne tepki verdiklerini hatırlamıyorum ama iyi veya kötü ortada kaldilar.7 yıldir sevgiliydik biz dedim delinin teki bana güldü bu çok önemsiz birşey dedi.sonra ordan kurtulduk yanımızda bir arkadaşım varmış kendisini tanımıyorum ama benim arkadaşımmis 3 kişiydik. eski nişanlımın telefonunu alıp kurcalamaya başladım istemese de kabul etti.baska birileriyle konuşmuş "ozgun" adında birini gordum.bu arkadaş bizim cok uzun yıllar önceki arkadaşımız ikimizin de kendisiyle çok muhabbetimiz yoktur o yüzden önemsemedim.sonra "m." Diye kayıtlı birini gördüm kudurdum."m." Diye kaydettiği kişiyle mesajlaşmis konuşmuş.yanagina yüzüne saldiracaktim kendimi zor tuttum.uzun bir mesaj vardı ve okumaya başladım."Nişan attım ve 9 ayıma..." Şeklinde gidiyordu.mesaji eski nisanlim mi çocuk mu attı onu anlayamadım ama eski nişanlımın mesajiymis gibi hissettim.tam okurken uyandım okuyabildigim kısmı da bu kadar mesajın.bir iki kişiyle daha az da olsa konuşmuş hissi vardı bende ama konuşmuş mu bilmiyorum gözümle şahit olmadım telefonu kurcalayamadan uyandım cunku

Rüyam bitti sizden cevap bekliyorum lütfen "m." Harfi neye işaret çok merak ediyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada eski sevgilinin eski nişanlısını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine inanılır.
Rüyada eski sevgilinin eski nişanlısını görmek psikolojik olarak toparlanacağına, geçecek güzel bir ömre alamet eder.
Rüyada eski sevgilinin nişanlısını görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet eder.
Rüyada eski sevgilinin nişanlısını dövmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet eder.
Rüyada sevgilinin eski nişanlısını görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, mirasa yorulur.
Rüyada eski nişanlısını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine işarettir.
Rüyada eski sevgili ve nişanlısını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.
Rüyada oğlunun eski nişanlısını görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret etmektedir.
Rüyada eski nişanlısını üzgün görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret etmektedir.
+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada eski nişanlının eve gelmesi spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, karşılıksız bırakmayacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.
Rüyada eski nişanlının öpmesi devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.
Rüyada eski nişanlının ağlaması eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına yorulmaktadır.
Rüyada eski nişanlının eve gelmesi çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok eğleneceğine alamet eder.
Rüyada eski nişanlının nişanlandığını görmek yüksek bir makama geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.
Rüyada eski nişanlının evleneceğini duymak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet etmektedir.
Rüyada eski nişanlının akrabalarını görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.
Rüyada eski nişanlının evine gitmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.
Rüyada eski nişanlının babaannesini görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

İlgili rüyalar

+2 oy
5 yorum 142 okuma
Gün Işığı 8 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 130 okuma
+3 oy
1 yorum 151 okuma
İremm932 4 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde İremm932 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 128 okuma
Hasret 23 Mart 2020 Rüya kategorisinde Hasret Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 247 okuma
MURAT04 16 Şubat 2020 Rüya kategorisinde MURAT04 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 146 okuma
Hasret 14 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hasret Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 174 okuma
Elf066 13 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Elf066 Rüyakar (4.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 121 okuma
22 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Sevda yeli   yazdı
+3 oy
1 yorum 105 okuma
10 Mart 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
1 yorum 166 okuma
+2 oy
1 yorum 144 okuma
Melihbey 24 Haziran 2022 Rüya kategorisinde Melihbey Karabasan (941 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

355 Aktif
0 Üye ve 355 misafir
Bugün : 5851
Dün : 13860
Toplam : 47846271
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...