Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
312 okuma
Rüyazede Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Rüyamda teyzemler var iki teyzem kuzenler üzerimde açık mavi mont var dışardan gelen kuzenim diyor ki soğuk böyle çıkma üşürsün ben de montumu arıyorum mavi montumu ama birtürlü bulamıyorum o arada teyzem bak bunu giy diyor o da mavi ama daha kot rengine yakın bir mavi sonra bir de teyzem kalemlik veriyor İçinde küçük büyük olan sanırım 4 ve ya 5 tane kalem be yapacam bunları derken o da babaannem sanırım arkamdaki ona ver diyor ben de o zaman ver alırım ben diyorum alıyorum birkaç bişiler daha veriyor alıyorum hazırlanıyorum sanki işe gitmek için ... o arada aşağıdan kadınların zikir sesleri yanlış hatırlamıyorsam bu Allah dı gelen sesler bu ne erkenden başlamışlar diyor bizimkiler ben de içimden kızıyorum bunlar niye böyle düşünüyor diye...bu arada sahurdan sonra uyurken 7 defa istihare duası okudum malum kişi için ne olacak bu halimiz diyerek uyudum:)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+3 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba Rüyazede :) Mustafa bey gerçekten çok güzel yorumlamış benim ki ufak notlar eklemek elbet karar mekanizması ve rüyanı en iyi anlayan sensin ufacık bir ışık tutarsak ne mutlu bize. Dikkatimi çeken kalemlik kısmı oldu benim de , içinde ki durumu  çok iyi dökmüş bilinç  orada, sunulan kalemler ve sadece ona verilmek için kabul etmen kalemleri. Senin duygularınla ilgili şüphem yok samimi ve çok istediğin bir durum bir karşılığı da var mutlaka ama ardından işe bağlanmış durum ki ben senin rüyanda hep iş görüyorum nedense bir çıkış ve zihnini dinlendirecek bir mekan olarak iş ... Zikir başlamış ve sizinkilerin söylenmesi kısmına kızman şunu hissettirdi , Allah'a sığınıyorsun ve orada nefesleniyorsun bu çok güzel ama bu ruhi durumu ailenin anlamadığını hissettirdi ve bir kızgınlık yine. Aslında kızgınlığın yaşadığın durumlarda belki de ailenin seni anlamadığını düşünmen olabilir çok sevdiğin iki şey paralel sanki burada - Allah aşkın ve ona sevgin . Yaptığın dualar kabul olsun ve isterim ki bu dönemin su gibi aksın gitsin :) hayra çevrilsin sevgiyle kal ...
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Bu arada sahura kalkmadan önce de tam uyanacağım sırada rüyamda uyanamamışım derinden ezan sesleri geliyor eyvah diyorum geç kaldım diyorum hoşumla kalkıp mutfağa gidiyorum herzamanki gibi yumurta ile açmayı yıkıyorum ağzıma tam o sırada uyandım...bu rüya bilinçaltı mı bilmiyorum ama bu aralar hep ezan zikir kuran namaz falan görüyorum rüyamda @mustafaharputi nasıl yorumlarsın şimdiden teşekkürler:)
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
@mustafaharputi merakla bekliyorum yorumunu:)
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Geceye dogru bakacağım sanki bazı konulara fazka şartlanmış gibisin su an dışardayım gece incelemem lazım eve geçince
+1 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Tamamdır o yüzden merakla bekliyorum çünkü son zamanlar gördüğüm rüyalar hep işaretler var ve de bunlar birbirine gerçekleşiyor dolayısıyla işaretleri doğru okumak istiyorum dini konular yoğun şekilde gözleniyor..
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Istihare zamanlaman erken evlilik noktasına gelmen gerekir. Karar noktasında yapman gerekir malum kişi diye yaparsan cevap vermeyebilir.  Dini ruya gormendeki sebep ihtiyaclarin duaya sartlanmadan kaynaklanabilir. Ruyalar yaşamla paralel yansırlar
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Yok zaten onunla evlilik olacak mı diye değil onunla bu iniş çıkış niye benim onu beklemem hayır mı yoksa artık bırakmalı mıyım bir işaret diye okudum farkındaysan istihare namazı kalmadan işaret istedim rabbimden
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Yok zaten onunla evlilik olacak mı diye değil onunla bu iniş çıkış niye benim onu beklemem hayır mı yoksa artık bırakmalı mıyım bir işaret diye okudum farkındaysan istihare namazı kalmadan işaret istedim rabbimden ve bir de hep böyle dua ederek yattığım rüyada cevap geliyor ondan eklemek istedim
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
teyze ve mont genelde maddi işaretler verirler teyze desteğide işaret eder aynı zamanda eleştiriyide. muhtemelen burada dertleşme ortamındasın kuzenler bazen destek bazen kösteği işaret edebilirler.  tayze anne yarısıdır dertleşmek istenen biridir. ve muhtemelen dertleştiğin birileri var olumlu ve olumsuz bazı fikirler ve eleştiriler almış olabilirsin sonuç olumlumudur değilmidir burada yansımamış ama evdençıkacaksınki kuzenin uyarıyor yani orada işin bitmiş ve kendine bir yol çizmeye jkarar vermişsin ama kuzenin üzerinde mont olmasına rağmen seni uyarmış anladığım kadarıyla yani şartların kolay olmadığını ve tedbirli olmanı istemiş gibi. yani bir uyarıda bulunmuş kalem çok yönlü bir nesnedir delil, imza atmak kefil olmak güç bulmak evlat ilim v.s çok anlam içerir. ama kalemlik içinde ve çok olması ya önüne başka seçenekler koyuyorlar yani başkaseçeneklerinde var diyorlar  yada yazıp çizmesi yani hesabı olacak şeylere işaret eder üzerinde yazıp çizmen den kasıt hesabını programını iyi yapman da olabilir. yada sana destek olacak bazı öneriler veya seçenekler tavsiyeler sunuyorlar.
zikir konusu eğer bilinçaltı yada günlük yaşamda da zikir ve dua yoksa her zaman hayır olarak tabir edilmiştir. zikir genelde duyulan ihtiyaçtan çekilir ve toplu yapılması genel bir amaç içindir çoğunlukla manevidir ama maddide olabilir. allah ismi çok yönlüdür tüm isimleri kapsar daha çok manevi ihtiyaçtan yapılır açıklaması genelde kalbi başka şeylerden arındırmaktır bu kısım üst kısımla bağlantılı değil gibi.
son kısım şartlanmak ile ilgili demiştim kafanın şartlandığı konular seni yormuş olmalı bilinçaltı derken aslında bilinç dışı değil bilinç içi  rüyada bilinçlisin gibi değerlendiriyorum çünki panik yapmış geç kalmış olduğunu düşünmüşsün yani rüyanın içinde bilincin açık. ama yorgun . zikir için şunu diyeyim allahı anarsın ama o takdirini kendisi belirler ve bu biraz zaman alabilir biraz sabır ve biraz çaba ile sonucunu göreceksin ama şartlandığın konu olur diyemeyiz . belki olur diyebiliriz hatta inşallah gönlüne göre olur.
dua etmek ve istihare yapmak kesin bilgi verir diyemeyiz ancak kendi içindeki hislerin nasıl olduğuna bakman daha doğru olacaktır. en azından kendin hakkında ve karşındaki kişi hakkında sezilerin ve bir kanaatin vardır.
sonuç olarak şartlar karışık ama sen hala ona doğru gidiyorsun  yani onunla olması yönündesin olmasından yana en azından senin umudun var malum şahıs hakkında bişey diyenmiyorum.
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Teşekkür ederim yüreğine sağlık:)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kalemler çok yönlüdür bu konuda içinde olabilir.
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Hayırlısı diyelim o zaman
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüya yorumu yaparken gören kişiye göre yorumdaha kolaydır. çünki gördükleri üzerinden yaklaşım sergileriz. ama görülen kişi yada karşıdaki kişi hakkında karar vermek çok zordur. ancak onunrüyalarınıda değelendirmek gerekir.  ama tavsiyem her zaman gerçek hayatta olan yaptıklarımız sonucu doğuruyor. rüyalar doğruda yanlışta sonuç verebilirler.
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Mustafa bey kalemler burada ne zamandır yazmak istiyordum ama bu aralar artık vakti geldi diye düşünmeye başladım rüyadaki kalemler bu konuyla ilgili olabilir mi @mustafaharputi

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 129 okuma
gnc 8 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde gnc Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 208 okuma
Elf066 22 Mart 2021 Tabir kategorisinde Elf066 Rüyakar (4.6k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 180 okuma
+4 oy
3 yorum 233 okuma
Yaren1989 19 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 153 okuma
Mervekus 16 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Mervekus Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+16 oy
7 yorum 15.0k okuma
claus 30 Nisan 2016 İstihare kategorisinde claus Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 265 okuma
Rossess 31 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 183 okuma
B 24 Aralık 2020 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 350 okuma
19 Haziran 2018 Rüya kategorisinde Nyks   2 2 yazdı
+6 oy
1 yorum 127 okuma
B 19 Ocak 2021 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 271 okuma
Bubilim 6 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

382 Aktif
0 Üye ve 382 misafir
Bugün : 1832
Dün : 21898
Toplam : 48082024
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...