Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
476 okuma
Lara Rüya kategorisinde Rüyakar (2.9k puan)  
Merhabalar ben Lara. Size iki rüyamdan bahsetmek istiyorum. İkisininde birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. İlk rüyamda bir kaç akrabamla beraber otururken ailem ve akrabalarım bana bir medyumu arattı ve ben kadınla konuştum kadın bana telefonda boy kilo yaş ve dış görünüşle ilgili sorular sordu. Ardından beni ertesi gün bir nehir ya da göl tam bilemiyorum gece oraya çağırdı ve bende yanına gittiğimde kadına inanmadığımı saçmaladığını söyledim kadın benden beş tane yapmam gereken şey istedi bunlardan bir tanesini hatırlıyorum sadece o da beş gün dua etmemdi. Ardından bir kaç gece sonra bir tane daha rüya gördüm ve rüyamda yine aynı kadın vardı başta daha önce hiç gitmediğim bir yerde tanımadığım insanlarla beraber düğündeydim ardından düğün yerinden çıktım ve orayı dolaşmaya başladım. dolaştığım yerde daha önce hiç görmediğim renkli dağlar vardı ve bunların fotoğrafını çektim. Daha sonra dağın içerisine oyulmuş evler vardı bu evlerin içine girdim farklı farklı odalar vardı bu odaları gezerken tanımadığım bir eve girdim yabancı birileri vardı ve elime para tutuşturdu oradan çıkmaya çalışırken bir önceki rüyamda gördüğüm kadın yine yanımdaydı ve bana dedi ki seni buradan çıkarabilirim bende çıkarmasını istedim. dışarı çıktık dağların etrafında dolanıyorduk ve her yer uçurumdu kadın burası birazdan sular altında kalacak dedi ben yine inanmadım ve bir anda sel gibi tsunami gibi sular gelmeye başladı. Kadın bana benim görevim bitti dedi ve aşağı atladı. iki gece üst üste aynı kadını rüyamda görmem beni çok etkiledi ve aynı zamanda fal meditasyon gibi şeylerle de uğraşıyorum yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Anladığım kadarıyla bu kadın kadim zamanlardan kalma bir büyücü, cadı ve sana yardıma geliyor rüyalarına. Bu tür güçlü kadınlar rüyalara yüzyıllar boyu girebiliyor. Tabi burada seninle bağlantı kurması da yeteneklerinin olduğu anlamına geliyor. Keşke o beş şeyi hatırlayabilseydin hepsini ama dua manevi yönünü güçlendirme anlamına geliyor bence. Dua aynı zamanda niyet ve istektir. Ve bu yolda niyetini de güçlendirmeni temsil ediyor olabilir.

Ev kişiliktir, içleri oyulmuş evler ise bence kişiliklerini kaybetmiş robot gibi yaşayan çevrendeki insanlar. Onlardan bi şekilde enerji alacaksın, para bunu simgeliyor. Ama bu aldığın enerji işine pek yaramayacak, sonuçları biraz kötü olacak gibi görünüyor.
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
çok güzel yorum :)
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rica ederim beğenmene sevindim.
+3 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Merhaba Lara :) mutlaka başka arkadaşlarda yorumlamalı ama içimden geçeni söyleyeceğim içses gibi olmuş bu rüya sanki (fal ve meditasyon gibi şeylerle uğraştığını yazmışsınız)  ve kadın dua okumanı bir bakıma bu durumdan uzak durmanı istemiş gibi geldi  ve sanki vazifesi sana bunu söyleyip yol etmek kendini. Şu zamanlar bazı hislerimizin keskinleştiği zamanlar bunu para gibi maddi şeylerle yapılmasına bir uyarı olabilir ama  ''mağara''manevi bir destekçi,  ilmi yüksek kimselerle bir tanışma olabilir ki bu da size yön verecektir :) Hayır olsun güzel rüya hem psikolojik hem işaret rüyalarından sanki
+1 oy
 
çok teşekkür ederim yorumunuz için bende öyle düşünüyorum açıkçası meditasyonlarda da bu tarz şeylere sık sık rastlıyorum çok daha farklı şeyler de oluyor hatta. bende bu konulara yeteneğim olduğunu düşünüyorum. beş şeye gelecek olursam emin değilim açıkçası dua etin altında benden dini inançlarla ilgili bir dua etme isteği olduğunu ne düşünüyorum ne de hissediyorum.. tekrar yol göstermesini bekleyeceğim.. elinize sağlık çok teşekkür ediyorum tekrardan..
+1 oy
 
Ve unutmadan ben fallarımı ücretli bakmam başladığımdan beri sadece ücretsiz içimden geldiğince yardımcı olmak için bakıyorum herhangi bir ücret kar amacı gütmüyorum çünkü bu yanlış geliyor bana.. umarım yorumlarınız gibi olur..
+2 oy
Lara Rüyakar (2.9k puan)  
Ve unutmadan ben fallarımı ücretli bakmam başladığımdan beri sadece ücretsiz içimden geldiğince yardımcı olmak için bakıyorum herhangi bir ücret kar amacı gütmüyorum çünkü bu yanlış geliyor bana.. umarım yorumlarınız gibi olur.. teşekkür ediyorum yorumunuz için elinize sağlık..
Lara Rüyakar (2.9k puan)  
umarım.. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için tekrardan ☺️
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Rica ederim ☺️
+1 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Hisleriniz güçlensin daha çok insana hizmet olsun :) bunu duyduğuma gerçekten sevindim sevgiyle kalın ve umarım o kadınla tekrar karşılaşın , ben teşekkür ederim ...

İlgili rüyalar

+12 oy
1 yorum 156 okuma
Lara 16 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Lara Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 60 okuma
9 Eylül 2023 Rüya kategorisinde Aslı   yazdı
+2 oy
1 yorum 104 okuma
+5 oy
1 yorum 308 okuma
Fearless 23 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+25 oy
6 yorum 308 okuma
Simge 18 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+15 oy
1 yorum 151 okuma
Simge 18 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 104 okuma
Mirac 15 Kasım 2022 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 125 okuma
tuğçe şahin 7 Eylül 2022 Rüya kategorisinde tuğçe şahin Karabasan (261 puan)   yazdı
+75 oy
26 yorum 2.7k okuma
+14 oy
2 yorum 251 okuma
sedax1 28 Mart 2021 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 251 okuma
icllsal 11 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde icllsal Karabasan (355 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 194 okuma
Zeynel45 21 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
0 Üye ve 395 misafir
Bugün : 19721
Dün : 23857
Toplam : 48078030
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...