Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
2.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kazak görmek, kazançlı işler yapacağınıza, elinize mal geçeceğine refah, mutluluğa, bolluk ve ucuzluğa delalet eder. Kazak bakmak helal mal, kazak dikmek yoksulluktan kurtulmaya delalettir. Kazak rüyası kazanç anlamına da gelmektedir. Kazak rüyası hayırlı bir işe niyet etmeye delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

130 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Kazak Görmek
Rüyada kazak görmek, rüyayı gören kişinin kişiliği ile alakalı olacak şekilde tabir edilir ve bununla birlikte yaşanacak zihinsel değişikliklere de işaret eden bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin geçmişten günümüze yaşadığı bazı olaylar nedeni ile hayata ve insanlara karşı bakış açısının çok ciddi anlamda değişeceğine, sabit fikirlilikten uzaklaşacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin hayata farklı bir gözden bakmayı öğrenmesi şeklinde tabir edilen bu rüya, aynı zamanda rüya sahibinin hayatında ciddi anlamda yaşanacak olan fikir ve görüş ayrılıkları anlamına gelir. Zihinsel anlamda değişim gösteren rüya sahibi, insanlar ile birçok farklı konuda fikir ayrılığına düşecek demektir. Tabi ki bu gibi rüyaların alt başıklarının da farklı anlam içeridğini söylememiz gerekiyor.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
tedbirleri ve ihtiyaçları gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda Kazak Görmenin Anlamı ve Yorumu
1.    Memur için bir üst dereceye,
2.    tüccar için kazanca,
3.    zengin için ziyade mala,
4.    yoksul için refah ve mutluluğa,
5.    ziraatçı için berekete,
6.    diğer insanlar için bolluk ve ucuzluğa işarettir.
7.    Rüyada yeni kazak görmek, helal mala da işaret eder.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
https://www.ruyadaruya.com/76144/sinava-yetismek
Mustafa bey rica etsem yorumlarmısınız
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yeni ve güzel kazak aldığını gören, zenginliğe; yeni bir kazağı sattığını gören, yoksulluktan kurtulacağına işaret eder. Temiz kazak, kalp temizliğine; kirli kazak, içi fitne ve fesat dolu kalbe işaret eder. Yeni kazak yırtılır ve bu yırtık dikilir veya tamir edilirse, evlat sahibi olmaya işarettir.
Yırtılan kazağı dikmediğini görmek, sıkıntıya düşmeye işarettir. Rüyada yamalı kazak görmek veya giymek, nimete işaret eder. Renkli ve parlak kazaklar, hayırlı bir işe niyet etmeye, sevinç ve neşeye işarettir.
Kadının rüyasında ince ve parlak kazağı giydiğini görmesi, hayra ve nimete erişmesine vesiledir.
İpek ve yün kazak, dindeki ferahlığa işaret eder. Çizgili ve desenli kazak, hayırlı mal ve dünyalığa işarettir. Yün kazak, dindarlığa işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örgü Kazak Görmek


Rüyayı gören kişinin rüyasında el ile yapılmış örgü kazak görmesi, hayırlara vesile olan bir rüya şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin kısa zaman içerisinde yeni bir işe adım atacağına ve bu işten ciddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin sıkıntı yaşamasının ardından sabır ve azimli bir şekilde ilerleyerek işten çok ciddi anlamda kar elde edeceğine ve yüksek mevkilere geleceğine delalet eden hayırlı bir rüya olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Kazak Görmek


Rüyayı gören kişinin rüyasında yırtık özelliklere sahip bir kazak görmesi, itham edilmek ve kötü bir sürecin beraberinde gelmesi şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin yakın bir zaman dilimi içerisinde ciddi anlamda büyük bir suç işleyeceği ve akabinde cezalandırılacağı şeklinde tabir edilmektedir. Aynı zamanda bu durum rüya sahibinin özgürlüklerinden feragat ederek kaybedeceğine delalet eder ki hapishane şeklinde de tabir edilebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Görmek


Rüyayı gören kişinin rüyasında beyaz renge sahip kazak görmesi, hayırlı br rüyadır ve rüya sahibi için yeni bir başlangıç şeklinde tabir edilen rüyalardan birisidir. Rüyayı gören kişinin yakın bir zaman dilimi içerisinde yeni bir işe gireceğine ve hayatında çok yeni bir başlangıç yapmaya başlayacağına delalet eder. Beyaz renk rüyalarda her şekli ile hayra yorulur. Bununla birlikte rüya sahibinin kısa zaman içerisinde son derece tasavvuf ve Allah yolunda bir hayat yaşamaya başlayacağına, aynı zamanda insanları mutlu edebilmek için sürekli yardımlaşacağına da delalet eden hayırlı bir rüyadır. Kimi zaman beyaz kazak, çıkılacak olan bir yolculuk şeklinde de tabir edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak Görmek


Rüyayı gören kişinin rüyada siyah renge sahip kazak görmesi, hayırlı şekilde tabir edilmez. Bildiğimiz gibi siyah renk görülen rüyaların genelinde hayırlı olmayan tabirler söz konusudur. Siyah kazak, rüya sahibi için sıkıntı ve stres dolu bir sürecin yakın zaman içerisinde başlayacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin yakın zaman içerisinde bir hastalık geçireceğine ve hayatının her anlamda olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir. Rüya sahibinin bu süreçte sevdiklerinden ve işinden ayrı düşmek zorunda kalacağına ve çekilecek aile hasretine de delalet eden rüyalardan birisi olarak tabr edilir. Bununla birlikte rüya, mutsuzluk dolu bir sürecin habercisi olarak da tabir edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Kazak Görmek


Rüyayı gören kişinin kırmızı renklerde kazak görmesi, renklerin dili içerisinde de olduğu gibi gönül ilişkisi şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin yakın bir zaman dilimi içerisnde hayatına girecek olan yeni bir ilişki şeklinde tabr edilir. Rüya sahibinin çok cidd anlamda yüksek boyutlara ulaşan duygular yaşayacağına ve bununla birlikte istemesi durumunda izdivaç yolunda adımlar atacağına da delalet eder.
Rüya, kimi yorumcular tarafından da sıkıntılı şekilde tabir edilir. Kırmızı kazak, kim yorumculara göre günah işlemek şeklinde de tabir edilir. Rüya sahibinin nefsine yenik düşerek günahlar işleyeceğine ve zaman içerisinde bunlardan çok büyük pişmanlık duyacağına da delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Kazak Görmek


Rüyayı gören kişinin mav renklere air bir kazak görmesi, hayırlara vesile eden rüyalardan birisi olarak tabir edilir. Yakın bir zaman dilimi içerisinde evli çiftler için erkek evlat sahibi olacakları şeklinde hayırlı bir rüyadır. Bununla birlikte ikinci bir çocuk için haberci niteliği taşığı şeklinde de yorumlanır. İkiz bebek şeklinde de yorumlanan bu rüya, aynı zamanda aile hayatının son derece mutlu ve bir o kadar da huzurlu hale gelerek gelecek umutlarının daha da sıkılaşmasına sebep olacak bir rüya şeklinde tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek
Rüyada kazak görmek; hayatınızda her şeyi akışına bıraktığınız halde kendi iç dünyanızda kendinizle yaşadığınız iç savaşa yorumlanır. Rüyada görülen kazak; sürpriz gelişmeleri, sevinçli haberleri de çağrıştırır. Rüyada kazak satın aldığını görmek; rüya sahibinin işlerinde başarılı olup malına mal katmasına da yorumlanır. Rüyada kazak giyindiğini görmek; kişinin talihinin açılacağına güzel günlerin onu beklediğine yorumlanır. Rüyada kazak örmek ise rüya sahibinin gönlünden koparak işleyeceği bir hayıra işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek
Rüyada kazak görmek, rüyayı gören kişinin duygu ve düşüncelerinin zamanla değişeceğine, bu değişimin hayatına ve yaşantısına da yansıyarak genel olarak bir değişim yaşayacağına işaret eder. Rüyasında kazak gören kişinin düşüncelerinin sadece kendi fikirleri olarak sabit bir şekilde kalmayacağına, hayat tecrübelerine güvendiği insanlarında fikirlerinden faydalanarak geniş bir bakış açısına sahip olacağına delalet eder. Rüyada görülen kazak bazen de kararsızlık ve görüş ayrılıklarının yaşanacağına işaret eder. Ayrıca rüyada kazak görmek rüya sahibinin bir dileğinin hiç beklemediği bir anda gerçekleşeceğine ve yaşayacağı bu sürpriz gelişme sonucu çok mutlu olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Örmek
Rüyada kazak örmek, temiz kalpliliğe işaret eder. Rüyasında kazan ördüğünü gören kişinin büyük bir hayır işi yapmayı planladığına ve buna dair hazırlıklar yapmaya başlayacağına delalet eder. Rüya sahibinin yardıma muhtaç insanları mutlu etmek adına gönüllü olarak hiçbir karşılık beklemeksizin bir iş yapacağına işaret eder. Rüyasında kendi ördüğü kazağı söktüğünü görmek ise kişinin işlerinin tam tersine gideceğine, sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Aldığını Görmek
Rüyada bir kazak satın aldığını gören kişinin yapacağı bir işten yüksek kar elde ederek mal ya da sermaye sahibi olacağına, kazancının artarak maddi rahatlığa kavuşacağına işaret eder. Rüyasında kazak satın alan kişinin müjdeli haberler alacağına, hayalini kurduğu bir şeyin gerçekleşeceğine ve ya uzaktaki bir tanıdığı hakkında güzel haberler duyarak mutlu olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymek
Rüyada kazak giymek, şansa işaret eder. Rüyasında kazak giydiğini gören kişinin kısmetinin açılarak kazancının bollaşacağına, bu sayede uzun zamandır ödeyemediği borçlarını ödeyerek rahat bir nefes alacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin uzun zamandır yaşadığı maddi sıkıntıları yüzünden yaşamayı unuttuğuna ve kavuştuğu bu rahatlık sayesinde yeniden gülmeye başlayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek
Rüyada kazak görmek, rüya sahibinin duygu ve düşüncelerinin zamanla değişmesine bu nedenle durumun hem hayata bakışına hem de hayata karşı duruşuna da yansıyacağına tabir edilir. Rüya sahibi, duyguları ve düşünceleri konusunda sabit fikirli olmayacak, olayları ve içine düşülen durumları başkalarının pencerelerinden de görebilme bilincine sahip olup, hayata karşı farklı bir gözle bakmaya başlayacak diye tabir edilir.
Rüyada kazak görmek bazen kavram karmaşası nedeni ile doğacak olan görüş ayrılıklarına da delalet eder. Öte yandan da rüya sahibinin bir dileğinin hiç beklemediği bir anda gerçekleşmesine ve kendisine sürpriz olmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak görmek; rüya sahibinin duygu ve düşüncelerinin zamanla değişmesine bu nedenle durumun hem hayata bakışına hem de hayata karşı duruşuna da yansıyacağına tabir edilir. Rüya sahibi, duyguları ve düşünceleri konusunda sabit fikirli olmayacak, olayları ve içine düşülen durumları başkalarının pencerelerinden de görebilme bilincine sahip olup, hayata karşı farklı bir gözle bakmaya başlayacak diye tabir edilir. Kazak görmek bazen kavram karmaşası nedeni ile doğacak olan görüş ayrılıklarına da delalet eder. Öte yandan da rüya sahibinin bir dileğinin hiç beklemediği bir anda gerçekleşmesine ve kendisine sürpriz olmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak almak
Rüyada kazak almak; kişinin durup dururken başını derde sokması şeklinde tabir edilir. Genellikle arkadaş çevresinde boş bulunup sevilen birinin çok önemli bir sırrını herkesle paylaşması anlamına gelir ve sonrasında sır sahibi kimseyle büyük bir kavga yaşanacağını bildirir. İşgüzarlıklar nedeniyle can sıkıcı konuşmalar ve olaylar içinde olmak, iş yerinde her şeye karışmak suretiyle sürekli ikaz almak demektir. Alınan kazağın rengine göre değişen rüya kişinin kısa sürecek sıkıntılar yaşayabileceğini, tedavisi kolay bazı hastalıklarla uğraşacağı bir süreçten geçeceğini de alamet eder. Bekar kimselerin kazak almaları, gönül ilişkilerinde yara alacaklarına veya karşılarına çıkan kişilerle bir türlü anlaşamayacaklarına yorumlanır. Evli kişiler için ailelerinden kaynaklanan bazı sözler ve dedikodular yüzünden eşle arada çıkacak bazı tartışmalara delalettir. Rüya sahibi için müjdeli haberler almasına ve sürpriz gelişmeler yaşamasına işaret eder. Aynı zamanda da rüya sahibinin bir işten kar edip mal ya da sermaye sahibi olmasına yani kısmetini almasına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek
 
Rüyada kazak görmek rüya sahibi için ailesi ile geçirilecek güzel günlere ve zamanlara işaret edebilir. Rüyada kazak rüyayı gören kimsenin iş ve sosyal kayatından meydana gelecek ve onu olumlu ya da olumsuz yönde etkileyecek değişikliklere işaret edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak örmek ihtiyaç sahibi olan kimselere ve fakir insanlara yardım etmeye işaret edebilir. Rüyada kazak ördüğünü görmek çeşitli yardım kuruluşları içerisinde yer almaya ve insanlara yardımcı olmaya işaret edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak sökmek rüya sahibi için iş ve özel hayatında yolunda giden iş ve planlarının altüst olacağına ve hayalkırıklıklarına işaret edebilir. Rüyada kazak almak ya da satın almak mal, mülk ve paraya işaret edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı kazak görmek, rüyada kırmızı renk kazak ya da rüyada kırmızı kazak giymek yakın zamanda yaşanacak bir aşka işaret edebilir. Rüyada mor kazak görmek, rüyada mor renk kazak ya da rüyada mor kazak giymek itibarla tabir olunabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi kazak görmek, rüyada mavi renk kazak ya da rüyada mavi kazak giymek mutlu bir yaşamam işaret edebilir. Rüyada pembe kazak görmek, rüyada pembe renk kazak görmek ya da rüyada pembe kazak giymek sevince ve mutluluğa tabir olunabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah kazak görmek, rüyada siyah renk kazak ya da rüyada siyah kazak giymek maddi kazanç ve paraya işaret edebilir. Rüyada sarı kazak giymek, rüyada sarı renk kazak görmek ya da rüyada sarı kazak görmek sağlıkla ilgili bazı sorunlara yorumlanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil kazak görmek, rüyada yeşil renk kazak, rüyada yeşil kazak giymek başarılı bir yaşam, mutluluk ve yeni fırsatlara işaret edebilir. Rüyada lacivert kazak görmek, rüyada lacivert kazak giymek, rüyada lacivert renk kazak şanslı ve huzur dolu bir yaşama işaret edebilir. Rüyada lila rengi kazak görmek yada giymek şan ve şerefe işaret edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada turuncu kazak görmek, rüyada turuncu renk kazak görmek ya da rüyada turuncu renk kazak giymek umuda, muhabbete ve dostluğa işaret edebilir. Rüyada kahverengi kazak görmek, rüyada kahverengi renk kazak ya da rüyada kahverengi kazak giymek mala ve emlaka işaret edebilir. Rüyada renkli kazak görmek ya da giymek kazağın rengine göre farklı şekillerde yorumlanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak çalmak, rüyada kazak çaldırmak, rüyada kazak kaybetmek maddi sorunların kısa süre içerisinde halledileceğine işaret edebilir. Rüyada kazak hediye almak, beyaz kazak hediye almak, siyah kazak hediye almak, rüyada kazak hediye vermek mutluluk, sevinç ve huzura işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak görmek, görme, giymek ne demek, ne anlama gelir, ne demek, görmek ne anlama gelir istediğiniz arzu ettiğiniz şeylerin en kısa süre içerisinde gerçekleşmesine işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak çıkarmak, rüyada kazak ütülemek, rüyada üst üste kazak giymek, rüyada kazak tabirleri, rüyada kazak vermek, rüyada kazak istemek rüyanın görülme şekline göre değişik şekillerde yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak ördüğünü görmek, rüyada kazak ipi görmek, rüyada kazak ipi, rüyada kazak işlemek, rüyada kazak yapmak, rüyada kazak şişi görmek, rüyada kazak beğenmek, rüyada kazak denemek, rüyada kazak seçmek değişik şekillerde tabir edilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak örmek, rüyada kazak ören birini görmek, rüyada kazak örmek ne demek, rüyada kazak dikmek, rüyada erkeğin kazak örmesi çevresindekilere yardım etmeye ve onların ihtiyaçlarını gidermeye işaret edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak sökmek, rüyada kazak sökülmesi, rüyada kazak kesmek, rüyada kazak yırtılması görmek işlerinizin karışmasına ve sorunlar çıkmasına işaret edebilir. Rüyada kazak almak, aldığını görmek, almak ne demek, atmak, rüyada kazak satın almak, rüyada pembe kazak almak dünyalığa işaret edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak görmek, rüyayı gören kişinin düşünce ve duygularının vakit ile değişmesine, bu sebeple de hem hayatın bakış açısına hem de yaşama karşı duruşuna da yansıyacağına tabir edilmektedir. Rüyada kazak gören kimse, rüya sahibinin, düşünce ve duyguları konusunda sabit fikirli olmayacaktır. Rüyada kazak görmek, bireyin olayları ve içerisine düşülen vaziyetleri başkasının penceresinden görme bilincine ehil olup, yaşama karşın farklı bir göz ile bakmaya başlayacak şeklinde ifade edilmektedir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Kazak Görmek
Hane halkıyla geçirilecek mutlu günlere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek İslami Anlamı
Rüyada kazak görmek kimi zaman kavram karışıklığı sebebi ile doğacak olan görüş ayrılıklarına da delalettir. Öte taraftan rüyayı gören bireyin, bir dileğinin hiç beklemediği an içerisinde gerçekleşmesine ve kendisine sürpriz olması şeklinde yorumlanır. Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki; rüyada kazak görmek, güzel ve hayırlıdır. Bireye gelecek olan haberleri ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Almak
Rüyada kazak almak, bireyin durup durur iken başını dert içerisine sokması biçiminde tabir edilmektedir. Genelde arkadaş etrafında boş bulunup, sevilmiş olan birinin çok mühim bir sırrını açık edeceği manasına gelir ve sonradan sır ehli kimse ile önemli kavga yaşanacağını bildirmektedir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Görmek
Tıpkı yeşil kazak gibi bu da mutluluğa yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Çıkarmak
Rüyada kazak çıkarmak, bireyin yapmayı istediği işler içerisinde bir çeşit dikiş tutturmayacağına, aile yaşamının daha güzel bir hal alacağına, çabaların boşa çıkacağına, yaşamın arzu edildiği gibi yürüyeceğine, isteklerin gerçek olacağına yorulur. Birey amaçlarını tutturacaktır. İşleri içerisinde aksama yaşamayacaktır. Ekmek teknesinin de süreceğine, bireyin hiçbir üzüntü ve sorun yaşamayacağına, oldukça önemli başarılar elde edeceğine ve huzura kavuşacağına, eşi, çocukları ile hayal etmiş olduğu yaşamı yaşayacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Kazak Görmek
Rüyada eski kazak görmek, işlerin oldukça yakın bir zaman içerisinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğinin habercisi olarak yorumlanır. Maddi olanakların artacağına, bu vaziyetin hususi yaşamına ve aile yaşamına da olumlu biçimde yansıyacağına, bireyin afiyet içerisinde kalacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Görmek
Rüyada beyaz kazak görmek, bireyin gireceği yeni bir iş içerisine, yapacağı yeni başlangıca işaret eder. Beyaz kazak, salih amele, selamet ve hidayete ermek şekline yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak GörmekRüyada siyah kazak görmek sıkıntıdır. Bedensel ya da hastalık şeklinde bireyin hayat niteliğini düşüren rahatsızlık gündeme gelecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Ören Birini Görmek
Kazak örmekle benzer şekilde tabir edilebilir. Rüya sahibinin, yaşamakta güçlük çektiği bir kişinin hayatından çok etkilenip ona gönüllü olarak yardım etmesi şeklinde açıklanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Örmek
Temiz ve güzel duygularla yapılacak olan işler anlamına gelir. Rüya sahibi büyük bir hayır işi için hazırlık yapıyor demektir. Yakın zamanda gönüllü olarak bir iş yapacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Sökmek
İşlerin tersine dönmesi ve aksilikler yaşanması bu nedenle de rüya sahibinin mutsuz ve üzgün günler geçirmesi anlamına gelir. Rüya sahibi çok umutlu olduğu işlerden yana büyük hüsran yaşayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Almak
Rüya sahibi için müjdeli haberler almasına ve sürpriz gelişmeler yaşamasına işaret eder. Aynı zamanda da rüya sahibinin bir işten kar edip mal ya da sermaye sahibi olmasına yani kısmetini almasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymek
Şansın açılması anlamına gelir. Rüya sahibi için Allah’ın izini ile borçlardan kurtularak, kara geçmesine ve esenliğe kavuşmasına yorulur. Rüya sahibi uzun zamandır bu yükün altında kalmış ve gülmeyi unutmuştur, bu güzel gelişme ile yüzü yeniden gülecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak Görmek
Rüyada siyah kazak görmek sıkıntılıdır. Hastalık veya bedensel olarak kişinin yaşam kalitesini düşüren bir rahatsızlık gündeme gelir. Sevilenlerden ayrı düşüleceğine, iş için gurbete gidileceğine ve aile hasreti çekileceğine alamettir. Siyah kazak yas tutanlar için asosyal bir hayat sürüleceğinin de alametidir. İşlerin kapandığı, maddi sıkıntıların baş gösterdiği, mutsuzluk ve depresif bir kişiliğin öne çıktığı bu süreçte kişinin sabırla beklemesi gerektiğini bildiren rüya, ne olursa olsun kişinin inancını kaybetmemesi gerektiğini de ifade eder. Siyah kazak genç kızlar için kendisini çekemeyen bir başka bayan tarafından dedikodusunun yapılmasına, ailesinden uyarı almaya, evli bayanlar için eşinin ailesiyle tartışma yaşamasına alamet eder. Erkekler için iş sıkıntısı şeklinde yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Örmek
Hayır işlerine yönelmeye, iyi niyete ve iyiliğe işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eskimiş Siyah Kazak Görmek
Bir sıkıntının geçmek üzere olduğunu ve küçük aksiliklerle karşılaşılacağını bildirir. Hevesle girişilen bir işten beklenilen neticenin alınamaması halinde yaşanacak hayal kırıklığına da alamet olur. Bitmiş bir aşkın yeniden başlayacağını ancak uzun sürmeyeceğini de bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak Örmek
İyi niyetle girişilen bir işte yaşanacak bir sıkıntıya, özellikle güvenilen bir kimseden duyulacak acı sözlere, yanlış anlaşılmalar nedeni ile kavga etmeye alamet eder. Anne ve babası ile arasının açılmasına neden olacak bazı davranışlarda bulunacak kişinin pişman olacağına da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak Görmenin Psikolojik Yorumu
Kişinin karamsar bir yapıya sahip olması nedeni ile yaşadığı sevindirici gelişmeleri dahi görmediğini, kendisini sürekli mutsuz edecek şekilde düşündüğünü ve olaylara yalnızca kötü tarafından bakarak hareket ettiğini, kendine olan güveni kadar insanlara olan güvenini de kaybettiğini ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Örmek
Rüyada kazak örmek, genellikle hayırlı bir iş için veya nişan, düğün gibi bir davete katılmak için çıkılacak yolculuğa işarettir. Rüyasında kazak ören kişi sosyal yardımlaşma derneklerinde veya topluluklarında çalışır, yoksul ve yardıma muhtaç kişilere faydalı işler yapar. Allah katında sevabı bol işler yapmak anlamına da gelir. Rüyada beyaz kazak örmek kısmetinin açılmasına, pembe kazak örmek kız bebeğinin olacağına ya da gebelik haberi alınacağına, siyah kazak ördüğünü görmek sağlıkla ilgili olumsuz bir durum yaşanacağına ve mavi kazak görmek ise iş değişikliği olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek
Rüyasında kazak gören kişi, manevi açıdan güçlü ve ibadetlerini doğru şekilde yerine getiren biri olarak yaşar. Toplum ve çevresi tarafından saygı görülen kişiye de işaret ederken rüyada görülen kazağın rengine göre de anlamı değişir. Kişi siyah bir kazak görüyorsa işlerinin ters gideceğine ve para kaybı yaşayacağına yorulur. Beyaz kazak gören kişinin muradı tez olurken, sarı renk kazak gören kişi hastalanır. Kırmızı kazak görmek kişinin başkaları hakkında gıybete düşecek sözler söylemesi manasına gelir. Yeşil kazak ise maddi açıdan fakir kişilere yardımda bulunacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymek
Rüyada kazak giydiğini görmek, rüya sahibinin dünyevi işlerle çok fazla uğraştığına ve ahir hayata uygun davranışlarda bulunmadığına işarettir. Geleneklere karşı çıkan tavırlar içinde bulunmaya da yorumlanan rüya, kişinin pek çok sıkıntıyla aynı anada uğraşacağına da yorumlanır. Rüyada bir kazağı giyip, sonra çıkardığını görmek düşmanların alt edileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örgü Örmek
Parlak bir geleceğe ve hastalıklardan, kazalardan uzak bir yaşam geçirileceğine yorumlanan hayırlı bir rüyadır. Bekar kimselerin rüyada örgü ördüklerini görmeleri gönüllerindeki eşe sahip olacaklarını ve aile kuracaklarını işaret eder. Tanıdık birinin örgü ördüğünü görmek de o kişi ile kurulacak güzel bir bağın habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymek
Rüyada kazak giymek, uzun süre ödenmek zorunda kalınacak borç anlamına gelmektedir ve genellikle kişinin maddi durumunu düzeltemediği gibi, her geçen gün yeni harcamalar ve ödemeler nedeni ile var olan borçlarına bir yenisinin daha ekleneceği anlamına gelir. Kazak giydiğini görenlerin başlarına beklemedikleri aksilikler gelir ve moral bozukluğuna yol açacak pek çok kötü dedikoduya karışan isimleri yüzünden toplum içine çıkmaktan çekinir hale gelirler. Maddi konularda yaşanacak zorluklara da dikkat çeken rüya, kişinin ailevi sorunlarla uğraşırken de yalnız kalacağına ve psikolojik olarak kendisini çok yıpranmış hissedeceğine de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğazlı Kazak Giymek
Hayra yorulmayan ve kişi için pek çok sorunun varlığına, problemlerin uzun süreler boyunca çözülemeyeceğine işaret eden bir rüyadır. Zorluklardan bunalan rüya sahibine sevdiği bir arkadaşının getirdiği çözümler sayesinde nefes alabileceği bir alan çıkacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine de alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Giymek
Uğur getiren bir duruma, şansın açılmasına ve sıkıntıların yavaş yavaş yok olacağına alamettir. Beyaz kazak kısmet anlamına da geldiği gibi, kişinin işlerinin başından aşkın olduğu bir zamanda alacağı evlilik kararına da yorumlanır. Borçların fazla olmasına rağmen, öte yandan kısmetlerin ve rızkın da artacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sabrın sonunda yüzünü güldürecek pek çok olayla karşılaşacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymenin Psikolojik Yorumu
Şefkat duygusundan mahrum kalmış kimselerin, hayatlarında birinin kendisine hamilik yapmak istemesine ve korunmaya olan ihtiyacına alamet eder. Mevcut yaşam koşullarının kişiye ağır gelmesinden dolayı adım atarken veya yeni bir girişimde bulunurken aşırı dikkatli davranıldığının da işareti olarak görülebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Almak
Rüyada kazak almak, kişinin durup dururken başını derde sokması şeklinde tabir edilir. Genellikle arkadaş çevresinde boş bulunup sevilen birinin çok önemli bir sırrını herkesle paylaşması anlamına gelir ve sonrasında sır sahibi kimseyle büyük bir kavga yaşanacağını bildirir. İşgüzarlıklar nedeniyle can sıkıcı konuşmalar ve olaylar içinde olmak, iş yerinde her şeye karışmak suretiyle sürekli ikaz almak demektir. Alınan kazağın rengine göre değişen rüya kişinin kısa sürecek sıkıntılar yaşayabileceğini, tedavisi kolay bazı hastalıklarla uğraşacağı bir süreçten geçeceğini de alamet eder. Bekar kimselerin kazak almaları, gönül ilişkilerinde yara alacalarına veya karşılarına çıkan kişilerle bir türlü anlaşamayacaklarına yorumlanır. Evli kişiler için ailelerinden kaynaklanan bazı sözler ve dedikodular yüzünden eşle arada çıkacak bazı tartışmalara delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak görmek tabirleri genel güncel ve islami

Rüyada kazak görmek, kazançlı işler yapacağınıza, elinize mal geçeceğine refah, mutluluğa, bolluk ve ucuzluğa delalet eder. Kazak bakmak helal mal, kazak dikmek yoksulluktan kurtulmaya delalettir. Kazak rüyası kazanç anlamına da gelmektedir. Kazak rüyası hayırlı bir işe niyet etmeye delalet eder.
Rüyada pamuktan yapılmış kazak görmek, helal kazanca, zekatı verilerek temizlenmiş mala işarettir. Kendine kazak verildiğini görmek, bir yerden dünyalık gelmesine işarettir.
Yün veya keten kazak, herkes için hayra işarettir. Rüyasında yün kazakları topladığını, bir yere yerleştirdiğini veya sakladığını görmek, mala işarettir.
Kullanılmış kazak görülmesi, yolculuğa işarettir. İpekten örülmüş ve açık parlak renkli kazaklar, kadın için güzellik ve hoşluğa işarettir. Kazak satmak, kurtuluşa ermeye, esenliğe çıkmaya işarettir.
İslami rüya tabircilerine göre rüyada kazak görmek, mala, varlıklı ve dindar eşe işarettir. Üzerindeki kazağı çıkarıp birine vermek, yoksulluktan kurtulmaya işarettir. Kazak satın almak, üzüntü ve kederin bitmesine yorumlanmıştır.
Temiz kazağı lekelerinden dolayı yıkamak, çok hayır işlemeye işarettir. Kirli kazağı yıkamak, tövbe etmeye, sıkıntıdan kurtulmaya, afiyet üzere yaşamaya ve korkudan kurtulmaya işarettir.
Siyah giymekten hoşlanan kimsenin rüyasında siyah kazak giydiğini görmesi, büyüklüğe alamettir. Bundan hoşlanmayan kimsenin rüyasında siyah kazak giymesi, üzüntü ve kederi işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak görmek, kazançlı işler yapacağınıza, elinize mal geçeceğine refah, mutluluğa, bolluk ve ucuzluğa delalet eder. Kazak bakmak helal mal, kazak dikmek yoksulluktan kurtulmaya delalettir. Kazak rüyası kazanç anlamına da gelmektedir. Kazak rüyası hayırlı bir işe niyet etmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pamuktan yapılmış kazak görmek, helal kazanca, zekatı verilerek temizlenmiş mala işarettir. Kendine kazak verildiğini görmek, bir yerden dünyalık gelmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yün veya keten kazak, herkes için hayra işarettir. Rüyasında yün kazakları topladığını, bir yere yerleştirdiğini veya sakladığını görmek, mala işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kullanılmış kazak görülmesi, yolculuğa işarettir. İpekten örülmüş ve açık parlak renkli kazaklar, kadın için güzellik ve hoşluğa işarettir. Kazak satmak, kurtuluşa ermeye, esenliğe çıkmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami rüya tabircilerine göre rüyada kazak görmek, mala, varlıklı ve dindar eşe işarettir. Üzerindeki kazağı çıkarıp birine vermek, yoksulluktan kurtulmaya işarettir. Kazak satın almak, üzüntü ve kederin bitmesine yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Temiz kazağı lekelerinden dolayı yıkamak, çok hayır işlemeye işarettir. Kirli kazağı yıkamak, tövbe etmeye, sıkıntıdan kurtulmaya, afiyet üzere yaşamaya ve korkudan kurtulmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyah giymekten hoşlanan kimsenin rüyasında siyah kazak giydiğini görmesi, büyüklüğe alamettir. Bundan hoşlanmayan kimsenin rüyasında siyah kazak giymesi, üzüntü ve kederi işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Almak
Düğün hazırlığı içinde olanlar için bir süre yaşanacak sıkıntıya, düğün telaşından kaynaklanan gerginliklere alamettir. Aşırı vesvese yapıldığına ve sorun olmadığı halde kişinin her şeyi kafasına taktığını, gereksiz telaş içinde kaldığını ve çevresini de bunalttığını ifade eder. Beyaz kazak aldığını gören yaşlılar fiziksel rahatsızlıklarına çözüm bulurlar ve kalan ömürlerini daha sağlıklı şekilde geçirirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Almanın Psikolojik Yorumu
Kişinin korunmaya ihtiyaç duyduğunu gösterir. Özellikle kendisine kol kanat gerecek yaşı büyük birinin varlığına yorumlanır. Rüya sahibinin attığı her adımda insanlara fikir danıştığını, sürekli hata yapma korkusu yaşadığını ve hür iradesiyle yaşamak konusunda sıkıntı çektiğini de bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Kazak Görmek
Rüyada mavi kazak görmek, erkek evlat sahibi olmak ve aynı zamanda ikinci gebelik haberi anlamına da gelir. İkiz bebek müjdesine de işaret olan rüya kişinin mevcut para birikimini biraz daha artıracak yollar aramasının ve bulmasının da müjdesini verir. Mavi kazak umudun yenilenmesine olanak sağlayacak haberlere de yorumlanacağı gibi, özellikle babasının desteği ile kendi işini kuran kişinin genç yaşta iş adamı olarak başarılı anlaşmalar yapmasına ve kısa süre sonra daha zengin bir insan haline gelmesi olarak da yorumlanır. Elde edilecek değerli bir bilginin ardından kişinin manevi olarak da yenileneceği ve tazeleneceği, özgüvenini yükseltecek pek çok gelişmenin daha bilinçli hareket etmesine neden olacağı şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Kazak Giymek
Erkekler için hayatlarına girecek çok zeki ve akıllı bir kadına duyulacak hisler anlamına gelir. Bekar erkekler için böyle bir kadınla ilişkiye girmek, evli erkekler için yasak bir aşka yelken açmak ve sıkıntı yaşamak şeklinde de yorumlanabilir. Mavi kazak giymek platonik olarak bir kimseye duyulacak sevgi yüzünden uzun süre yalnız kalmak veya kısmetlere yüz çevirmek şeklinde yorumlanırken, bir başka yoruma göre de kişinin açılan kısmetleri sonucunda seçim yapmakta zorlanması olarak da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Kazak Satın Almak
Her sıkıntıdan uzak duracak bir yere yerleşmek, tamamen huzur içinde yaşanacak bir ev almak veya semt değiştirmek, arkadaşları eksiltmek veya çevre değişikliği yapmak gibi anlamlara gelir. Her anlamda bir değişikliği öngören rüya, kişinin yaşayacağı manevi değişiklik ve ruhani bir yolculuğun da işaretini verir. Gelecek günlerin kişi için hayırlı olacağını da müjdeleyen güzel bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Görmek
Rüyada beyaz kazak görmek, kişinin gireceği yeni bir işe, yapacağı yeni bir başlangıca işarettir. Beyaz kazak salih amele, hidayete ermeye ve selamete de yorumlanır. Bazen de bu rüya hayırlı bir yolculuğa çıkmaya ve bu yolculuk sonrasında kişiye ulaşacak güzel ve hayırlı sonuçlara işarettir. Beyaz kazak giyen kişi uzun süredir istediği bir yolculuğa çıkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Kazak Almak
Hastalanmak, ruhani açıdan bunalıma girmek ve psikolojik bozukluklar yaşamak demektir. Aşırı tedirginlik, sürekli kötü bir şey yaşayacakmış gibi tetikte yaşamak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Kazak Görmek
Rüyada yırtık kazak gören kişi, iş hayatında bazı problemler yaşar ve bunun sonucunda maddi zorluklar geçirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak Görmek
Rüya sahibinin sıkıntılarının ve dertlerinin çoğalacağına, çok dikkat etmesi ve dua etmesi gerekeceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giydiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kazak giydiğini görmesi gören kişinin şansının açılacak olması manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak görmek, iş hayatında başarılara ulaşıp, kar elde etmeye ve esenliğe kavuşacağı demektir. Rüya sahibinin ailesi ile birlikte rahat bir hayat geçireceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Söktüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kazak söktüğünü görmesi işlerinin kötü gideceğine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada kazak söktüğünü görmek bazı aksilikler yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Kazak Görmek
Sevgi ve tartışmaya delalettir. Aşk hayatında hareketlenme ve tartışma şeklinde de yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kazak Görmek
Yeşil renginin olumlu anlamlarıyla yorumlanıp başarı, kısmet ve mutluluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Kazak Görmek
İçinizde biriken duygularınıza işaret eder. Duygu yoğunluğu güçlü bir kişi olmakla birlikte bu yoğunluğu içinizde yaşadığınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak Görmek
Eğer rüya sahibi bu kazağı görüyorsa maddi kazancın artacağına; giydiğini görüyorsa mutsuzluğa yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymek
Borçlardan kurtulmaya, baht açıklığına delalettir. Ödeyemediği maddi yükümlülükten kurtulacağına ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Aldığını Görmek
Mutlu habere, sermayeye ve mutluluğa işarettir. Hayallerin gerçek olacağına delalet olup iyiye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Sökmek
Çok iyi yorumlanmayan bu rüya mutsuzluğa işarettir. Rüya sahibinin gerçekleşeceğine inandığı işlerin hayat bulmaması mutsuzluk ve hayal kırıklığına yol açacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Kazak Görmek
İçinizde biriken duygularınıza işaret eder. Duygu yoğunluğu güçlü bir kişi olmakla birlikte bu yoğunluğu içinizde yaşadığınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak örmek, rüyasında kazak ördüğünü gören kendi aklı, gayreti ve çalışması sayesinde para alır. Fakat zengin olamaz. Bir kazağı söktüğünü gören iş değiştirir veya hayatında büyük değişiklik yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Diktiğini Görmek
Rüyada beyaz kazak diken kimse, eğer bekarsa yakın zamanda evlenir. Bu rüya evlenme çağı gelmiş kişiler için ellerini çabuk tutmaları gerektiğinin ve yakın zamanda önlerine çıkacak kısmetleri değerlendirmelerinin işaretidir. Beyaz kazak diken kişi bazen de yeni bir işe girerek makam ve mevki sahibi olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geniş Bir Beyaz Kazak Giymek
Rüyada geniş ve rahat bir beyaz kazak giyen kimse, kalabalık bir ortamda bulunur veya bu rüya bazen de kötü olayları örten ve saklayan bir kişinin göstergesidir. Bazı alimler içinse bu rüya, güzel bir geçime, emeğinizin karşılığını alacağınıza, mutluluğa, sevinçli ve müjdeli bir habere de işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Kazak Görmek
Rüyada görülen yeni kazak yeni bir işe girip o işte de başarılı olmaya yorumlanır. Yeni kazak, kişinin güzel amelini, salih işlerde bulunmasına, doğru yola girmesine, günah ehli için bu rüya günahlardan tövbeye, sıkıntılardan kurtulmaya, bekarlar için evlenmeye, evliler için güzel bir yuvaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak giydiğini görmek, aklınızın çok karışık olduğu bir konuda karar vermekte zorlanmak anlamına gelir. Sizin için bu karar çok önemli olabilir. Bu iş ya da eğitime dair bir karar olabilir. Ya da özel hayatınızda evlenmek konusunda acele edip etmediğiniz konusunda bir kararsızlık yaşanabilir. Ancak bazı şeyleri zamana bırakmanız en hayırlısı olacak. Acele etmek yerine neyin sizin için daha hayırlı olduğunu anlamak için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Böylece içinize en çok sinen kararı alabilirsiniz. Rüyada başkasının kazak giymesi, başka birinin geleceğinize dair kararlarınızda oldukça etkili olmasına yorumlanır. Ancak bu kişiden alacağınız tavsiyeler çok hayırlı olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının kazak giymesi, başka birinin geleceğinize dair kararlarınızda oldukça etkili olmasına yorumlanır. Ancak bu kişiden alacağınız tavsiyeler çok hayırlı olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz kazak görmek, salih rüyalardan kabul edilmiş olup, kişinin yeni bir başlangıç yapmaya, hayır ve güzel işler içersinde olmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin selamete ermelerine, iyi huya, temiz ahlaka ve güzel bir kalbe sahip olmalarına delalet eder. Rüyada beyaz kazak görmek, müjdeli haberlere nail olmaya, hayırlı bir yolculuğa çıkmaya tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin salih ameller içersinde olmasına, düşkün ve yardıma muhtaç kişilere kol kanat germeye rivayet edilmiştir. Rüyada beyaz kazak görmek, helal yollardan ticaret yapmaya, geniş rızka ve bereketin varlığı olarak yorumlanır. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin sevdikleri ile beraber olmasına, onlaradan hürmet görmeye yorumlanmıştır. Rüyada beyaz kazak görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğazlı Kazak Giymek
İşsiz olanlar için bir süre daha iş arayışlarını sürdürmek ya da gelir konusunda tatmin olmamak, fazla kar elde etmemek gibi anlamlara gelir. Parasal anlamda bazı şanssızlıklar yaşanabilir, ekonomik yönden rahatlamak için zamana ihtiyaç var demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymek Diyanet
İslami ve dini rüya tabirlerine göre, iş ya da sosyal yaşantınızda meydana gelen sorunlar ve karmaşa yüzünden zor günler atlatmak, sabrınızı zorlayan durumlar ile karşılaşmak anlamına gelir. Yeni tercihler yapmanız, geleceğiniz için daha fazla çabalamanız gerekebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Görmek İslami
Rüyada beyaz kazak görmek islami yorumuna göre, kişinin ilim irfan sahibi olmasına, dini konulara yönelmeye işaret eder. Bu rüyayı görenlerin doğru yol üzerine olduklarına, hak yolunda mücadele verdiklerine tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin hem ailevi hem iş hayatında selamet içersinde olmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya kişinin işlediği güzel amellere yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Giymek
Rüyada beyaz kazak giymek, rüya sahibinin uzun süredir pençesinde olduğu bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile şifa bulmasına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin sıkıntılarının yakın bir zaman içersinde sona ermesine rivayet olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kazak görmesi, rüya sahibinde zamanla yaşanacak olan değişime işaret etmektedir. Kişinin hem hayata bakış açısı hem de hayata karşı duruşuna yansıyacak bu değişim, sabit fikirli olmaktan kurtulacağına da işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kazak aldığını görmesi sürpriz ve müjdeli haberler alacak olmasına delalet eder. Aynı zamanda bazı yorumlarda kişinin mal ve kısmetinin çoğalacak olması anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında beyaz kazak gören kişinin büyük bir sevap işleyeceğine, sevap ve dua kazanacağına, iyi niyetli ve dürüst olduğu sürece daima kazanacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Örgüsü Kazak Görmek
Rüya sahibinin rüyasında el örgüsü kazak görmesi kişinin sağlık sorunları ile baş başa kalacağına yorumlanır. Bu sorunları atlatmak için kötü alışkanlıklarını bırakması gerekeceğine delalet eder. Rüya sahibinin ailesine eskisinden daha fazla zaman ayıracağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Ören Birini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kazak ören birini görmek çok isteyerek, gönüllü olarak birine yardımda bulunacak olmasına yorumlanmaktadır. Rüyada kazak ören birini görmek kişinin bol sevap kazanacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek
Rüya sahibinin duygu ve düşünceleri zamanla değişecektir. Rüyada kazak görmek rüyayı gören kişinin hayata bakış açısını değiştirecek bazı olayların olacağına işaret eder. Sabit fikirlerden kurtulacağı gibi olayları daha net algılayacak. İçine düştüğü durumlardan daha kolay ve mantıklı şekilde çıkacak. Geniş bir ufku ve olayları gözlemleme gücüne sahip olacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak görmek, sürpriz ve değişkenlikle yorumlanır. Rüya sahibinin anlık değişen duygu ve düşüncelerle hareket edeceğine işarettir. Bir başka rüya yorumuna göre ise rüya sahibinin gördüğü kazak rengine ve durumuna göre farklı anlamlarda yorumlanıyor olmasına karşılık genel hatlarıyla kazağın durumu temiz, bakımlı, iyiyse rüya da iyi olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek
Rüya sahibinin duygu ve düşünceleri zamanla değişecektir. Rüyada kazak görmek rüyayı gören kişinin hayata bakış açısını değiştirecek bazı olayların olacağına işaret eder. Sabit fikirlerden kurtulacağı gibi olayları daha net algılayacak. İçine düştüğü durumlardan daha kolay ve mantıklı şekilde çıkacak. Geniş bir ufku ve olayları gözlemleme gücüne sahip olacak.
Görülen kazak rüyası bazen kavram karmaşasına işarettir. Rüyada kazak görmek çevrenizle olan farklı düşüncelerinizi de gösterir. Arkadaşlarınızla görüşleriniz uymadığı için bazen tatsız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevindirici haber alabilir ve dileğinizin gerçekleşmesine de tanık olabilirsiniz.
Rüya sahibi hayatını değiştirecek güzel bir haber alacak. İş hayatında da karlı bir döneme giriyor. Sermayesini artıracak önemli gelişmeler içinde kendini bulacak. Kısmeti artacağı gibi huzuru da yüksek olacak. Şansınızın açılacağı dönemdesiniz. Borçlarınızdan kurtulacak ve feraha ereceksiniz.
İşleriniz birden tersine dönecek. Yaptığınız yanlışlar yüzünden iş kayıpları yaşayacaksınız. Mutluluğunuz bir dönem gölgelenecek ve hüzünlü bir hale bürüneceksiniz. Rüyayı gören kişi umutlu olduğu işlerden iyi netice alamayacak.  Temiz ve güzel duyguları olan rüya sahibi biraz mutsuz dönem içinde kendini bulacak. Hayır işlerini seviyor ama çevresinde onu kandırmak isteyen çok kişi olduğunu bilmiyordur. Yaşamınızda bazı sorunlar var. Bu sorunları tek başına değil çevrenizden yardım alarak atlatacağınızı gösteren uyarı niteliğinde bir rüya.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz kazak görmek, genellikle mutluluğa işarettir. Beyaz renk umumiyetle saadete işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Ördüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kazak ördüğünü görmesi, kişinin temiz ve güzel duygular ile yapacağı işlere yorumlanmaktadır. Rüyada kazak ördüğünü görmek, kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olabileceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gri kazak görmek, bir geçiş dönemini ifade eder. kararsızlık, belirsizlik, endişe simgesidir.
Duygusuzluğu işaret eder Rüyada mor kazak görmek, artık başarının sizinle beraber olacağına yorumlanır. Rüyada turuncu kazak görmek, hayatınızın her alanında tutkularınızı gösterir. Rüyada pembe kazak görmek, kişinin özel hayatında bir parça gizlilik gerektiren durumlar olduğuna veya romantik, büyülü ve şefkat dolu bir ilişki hayal ettiğine ya da böyle bir ilişkinin başlangıcında olduğuna yorumlanır. Rüyada kahverengi kazak görmek, hayatınızda birtakım karmaşıklıkların olacağı ve can sıkıntısına uğrayacağınız anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil renkli bir şey görmek veya yeşil renkte bir elbise giymek, murada ermekle ve arzularınızın yerine gelmesi ile yorumlanır. Rüyada mavi kazak görmek, aile hayatında içinde güzel günler geçireceğinize yorumlanır. Rüyada sarı kazak görmek, çok hassas ve duygulu bir kimse olduğunuza ve her şeyi içinize attığınıza işarettir. Rüyada beyaz kazak görmek, genellikle mutluluğa işarettir. Beyaz renk umumiyetle saadete işaret eder. Rüyada siyah kazak görmek, paraya yorumlanır. Bir insanın rüyada siyah giymesi paraya, acıya hüzne yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayatınızda henüz gerçekleşmiş ya da süregelmekte olan bir olayın neticesi olarak bir kişilik değişmesi yaşayacağınızı anlatır. Kazağın rengi bu değişimin kızgınlıktan mı, öfkeden mi yoksa sevgiden ve mutluluktan mı olduğunu anlatır.
Bu değişimin kısa süreli olmasının sebebi size yapılan bir davranışı haksız bularak haklılığı kanıtlama ihtiyacı duymaktır. İstenilen şeyin çok çabuk, tez gerçekleşeceğine işarettir. Rüyada kırmızı kazak veya elbise giymek, görmek, yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız demektir.
Bazı tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir. Rüyada yeşil kazak görmek, kısmet, başarı, mutluluk olarak yorumlanır. Huzurlu, bereketli, güzel bir hayatı simgeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak örmek, genellikle hayırlı biir iş için veya nişan, düğün gibi biir davete katılmak için çıkılacak yolculuğaa delalettir. Rüyasında kazak ören şahıs sosyal yardımlaşmma derneklerinde veya topluluklarında çalışır, yoksul ve yardııma muhtaç kimselere faydalı işler yaparr. Allah katında sevabı bol işler yaapmak anlamına da gelir. Rüyada beyaz kazak örmek kısmetinin açıllmasına, pembe kazak örmek kız bebeğinin olacağına yya da gebelik haberi alınacağına, siiyah kazak ördüğünü görmek ssağlık ile ilgili olumsuz bir ddurum yaşanacağına ve mavi kazak görmek iise iş değişikliği olacağına işaret eddilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Görmek
Rüyasında kazak gören kişi, manevi açıddan güçlü ve ibadetlerini doğru şekilde yerrine getiren biri olarak yaşar. Toplum ve etrafı tarafından saygı görüllen kişiye de işaret ederken rüyada görrülen kazağın rengine göre de maanası değişir. şahıs siyah bir kazak görüyorsa iişlerinin ters gitmiş olacağına ve para kkaybı yaşayacağına işaret eder. Beyaz kazak gören insanın muradı teez olurken, sarı renk kazak gören inssan hastalanır. Kırmızı kazak görmek şahsın başkaları ille ilgili gıybete düşecek sözler söylemesi anllamına gelir. Yeşil kazak ise maddi açıdan fakiir insanlara yardımda bulunmuş olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymek
Rüyada kazak giydiğini görmek, rüyayı görren insanın dünyevi işlerle çok fazla uğraştığına vve ahir hayata münasip davranışlarda bulunmadığınaa işaret edilir. Geleneklere karşı çıkan tavırlar içinde bulunmayya da yorumlanan rüya, kimsenin pek çok sıkınttıyla aynı anada uğraşacağına da taabir edilir. Rüyada bir kazağı giyip, sonra çıkardığınnı görmek düşmanların alt edileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmeek ise veraset hakkında bir mmal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına ttabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örgü Örmek
Parlak bir geleceğe ve hastalıklardan, kazaalardan uzak bir yaşam geçirileceğine yorumlanan haayırlı bir rüyadır. Bekar şahısların rüyada örgü ördüklerini görmelerii gönüllerindeki eşe sahip olacaklarını ve aille kuracaklarını yorulur. Tanıdık bir tanesinin örgü ördüğünü görmekk de o insan ile kurulacak güzell bir bağın habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Hediye Almak
Rüya sahibinin rüyasında kazak hediye aldığını görmesi kişinin çevresinde bulunan insanlar tarafında sevilen ve saygı duyulan biri olacağına, mutlu ve huzur dolu bir hayat geçireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Kazak Görmek
Rüyasında eski kazak gören kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan iş hayatında döneceğine rivayettir. aksilikler yaşayacağına, dostlarının yardımıyla bu sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı bir dileğin hiç beklenmedik bir zamanda gerçekleşecek olmasına yormaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geniş Beyaz Kazak Giymek
Rüyada geniş beyaz kazak giymek, kişinin sır saklamayı bilen, kendisinden emin olunan biri olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin dost ve yakın çevresinin hatalarını yada kusurlarını yüzlerine vurmak yerine, örtme eyiliminde olan biri olmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Kazak Görmek
Rüyada yırtık kazak görmek, kişinin iş ve sosyal yaşamında bazı problemler ile karşılaşmasına işaret eder. Görülen bu rüya kişinin girdiği bir işten zarar görmesine, maddi zarar içersinde olmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Kazak Görmek
Rüyada yeni kazak görmek, kişinin eski kötü davranışlarını terk etmesine, hayırlı ameller içersinde olmasına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin kendisine inanan kişileri yarı yolda bırakmayacağına ve güvenilen biri olmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Kazak Giymek
Yeni bir masrafa yorumlanır. Ev masrafları artabilir ya da birikimlerinizi sermaye olarak kullanabilir, paranızı bazı hayalleriniz için harcayabilirsiniz. Aynı zamanda yeni yatırım yapmak ve risk almak gibi anlamlara da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Diktiğini Görmek
Rüyada beyaz kazak diktiğini görmek, kişinin hayırlı bir iş içersinde ve hazırlığında olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin artık bir aile kurmalarının zamanı geldiğine, yaşamına güzellik katacak davranışlar içersinde olduğuna rivayet edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazak giyip çıkarmak, bir şeylerin yarım kalmasına, hesapta olmayan sorunlar yüzünden plan projelerinizin ertelenmesine yorumlanır. Özellikle parasal anlamda bir takım sıkıntılar size engel olabilir. Yapmak istediğiniz şeyler için önünüze parasal engeller çıkabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Giymek
Sağlık problemleri olan kişiler için sıhhate erişmek, tedavilerinin iyi sonuçlanması gibi anlamlara gelir. Ya da sağlığı yüzünden endişe duyduğunuz biri varsa da bu kişiden hayırlı haberler gelebilir. Kötü alışkanlıklar da geride bırakılabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kazak Giymek
Rüyada giyilen beyaz kazak, sıkıntı sonrası ferahlığa, hastalık sonrası sağlığa işarettir. Özellikle rahatsızlığı bulunan veya çeşitli hastalıklar nedenle hastaneye kaldırılan kişiler bu rüyayı görse şifa bulacaklarına ve bu hastalıklarından kurtulacaklarına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Kazak Giymek
Parasal yönden imkanların çoğalmasına, gelirinizde hızlı bir artış yaşamaya yorumlanır. Eğer bir yerden beklenen para varsa da bu para tez zamanda elinize geçer, alınacak ödemeler zamanında alınır. Size borcu olan kişiler varsa zamanında ödemelerini yaparlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak Almak
Özgürlüğünden ödün vermek zorunda kalacak olan rüya sahibinin sürpriz gelişmeler yaşayacağına ve duygusal hayatında bakış açısının değişeceğine, özellikle bekarlar için eş adayları konusunda bambaşka kriterlere sahip olacaklarına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kazak Almak
Akrabalardan gelecek kötü bir haber sonrası üzülmeye ve çaresiz bir durumla karşılaşmaya alamettir. Siyah kazak kırık bir aşk hikayesi yaşamak, evlenmekten son anda vazgeçmek ve çocuk sahibi olmayı çok istemeye karşın çocuğu olmaması şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Kazak Görmenin Psikolojik Yorumu
Yaşadığı deneyimler sonucunda özellikle manevi açıdan büyük bir olgunluğa erişen kişinin olaylar karşısındaki vakur duruşunu ve soğukkanlılığını simgeler. Mavi kazak umut içinde bir bekleyişe sahip olanları da sembolize eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Giymek
Rüyada kazak giymek, uzun zaman ödenmek zorunda kalınacağı borç manasına gelir. Genelde bireyin maddi vaziyetini düzeltemediği gibi, her geçen gün içerisinde yeni harcama ve ödemeler sebebi ile var olan borçlara yenisinin ekleneceği manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazak Yıkamak
Rüyada kazak yıkamak sağlık problemlerinin çözüme kavuşup, herhangi bir biçimde içerisinde bulunulan vaziyetten kurtulunmaz ise manevi maddi olarak oldukça önemli zararla göreceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kazak Görmek
Rüyada yeşil kazak görmek, bireyin hacca gitmek ve dönüldüğü zaman yeni, arınmış bir yaşama başlamak, ticareti bırakıp, elindeki ile yetinerek, kendisini Allah’a adamak manasına gelir. Her çeşit duanın karşılık bulacağı şeklinde yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
0 Üye ve 415 misafir
Bugün : 11503
Dün : 23857
Toplam : 48069839
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...