Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
198 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
bu günkü iki rüyamdan ilki
kızkardeşim rahatsızdı ve ona ilaç bulmuş yada yapmıştım ve iyileşmişti beraber bir arazi yada tepe üzerindeydik yanımda tanımadığım ekili bir bitkide vardı. üzüm asmasına benzer bir şeydi. kardeşim yavru köpeklerle oynuyordu ve ben oynama gel diyordum. kardeşim gene oynuyordu sonra ya kardeşim bir kediye dönüştü yada kardeşim kayboldu ama kedi gördüm ve o kayboldu onu aramak için tepeden aşağı iniyordum ama bauağı bi derin yerdi ve aşağı indim ve ilginç bir yere geldim osmanlı yada selçuklu belkide bizans yapısı olabilir eski bir yapının öönüne geldim dağın dibinde çok eski ve güzel bir yapıydı.
içeri girdiğimde yapnın içinde altından su geçen duvarlar vardı ve duvarlar kubbe gibi yapılıydı yani eski su kanlları gibi sonra yanımdan yakından bir yarasa gelip geçti. ve ben yapıdannasıl çıkacağımı düşünüyordum ve bu duvarlarn altından ışık geliyorsa çıkışıda var. dedim. ve duvarlara baktığımda yani kanallara iki farklı duvarın dibinde birer tane yani toplam iki tane oldukça büyük güvercin yada kumru vardı.bari biraz suya gireyim şifalı dedim ve yarı çıplak soyunup suya gidim.
 sonra bir ayna buldum ve aynaya bakayım dedim baktığımda kendi yüzüümleberaber bir yüz daha vardı orta yaşlı saçı açık bir bayan yüzü tanımıyordum ve birden geri döndüm ve baktım kadın karşımdaydı ve ben uyandım.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yarasada geçip gitti

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+6 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Kız kardeşinizin rahatsızlığı ve ona ilaç bulmanız veya ilaç yapmanız ; maddi bir durumdan dolayı kendisine gerek kendinizden birebir şahsen,bazende dışarıdan  sizin dışınızda hayırseverlerden ve/veya borç alarak kendisine maddi olarak yardımcı olmanızdan dolayı.

Kendisinin bu süreçte iyileşmesi; yapmış olduğunuz yardım ve maddi desteklerden dolayı içinde bulunduğu durumdan kurtulması.

Kendizi bir arazi veya tepe gibi bir yerde görmeniz ;sizin durum hakkında ki görüşünüzü gösteriyor.Yani durum kökünden çözülmemiş.Yani kardeşiniz kendisini düzlüğe çıkmış görüyor ama size göre hala tepedesiniz.

Düzlüğe çıkmak deyimi:

[1]Sıkıntı ve üzüntüleri geride bırakıp feraha ermek.
[2] Maddi rahatlığa kavuşmak.
[3] Problemli günleri geride bırakmak.

Üzüm asmasına benzer dikili bitkiyi görmeniz kardeşinizin kişisel durumu ile bu bitkiyi eşleştirmenizden.Bitkinin dikildiği ve kök saldığı yerin yanlış olduğunu düşünüyorsunuz.[Burayı anlamışsınızdır.(!)]Size göre yer değiştirmesi lazım.

Yavru köpekler ile oynaması ;ve sizin rızanızın olmadığı dostluklara dair  ve arkasından kediye dönüşüp ortadan kaybolması "kedi-köpek" düşmanlığı gibi kardeşinizin ilk başta dostu zannettiği kişiler ile irtibatta olduğunu ancak sizin bu ilişkinin sonucunu bildiğiniz için kendisini uyardığınızı ancak sizi dinleyemeyip sonucun sizin dediğiniz gibi ortaya çıkması ile o ortamdan sonucu kötü olarak çıktığını gösterir.Ortadan kaybolması ise sorunların direkt size kaldığının göstergesi.

Tepeden aşağıya inmeniz ;yukarıda bahsettiğim "arazi-tepe" ikileminizde de haklı çıkmanızdan.Köpekler ile irtibattan sonra tekrar bir maddi sıkıntı geliyor.Siz tekrar o durumu düzenlemek için tepeden tekrar aşağıya iniyorsunuz ki durumu düzlüğe çıkartabilesiniz.Tepeden düzlüğe çıkabilmek için bayağı derin diyorsunuz ki bu ikinci durumun vahamiyetini gösterir.Yani ilk yardımdan sonra kardeşinizin feraha çıktığını düşünüp,sizin ise ihtiyatlı davranmanız karşılığında çok daha derin ikinci bir maddi sıkıntı geliyor.

Dağın dibindeki yapılar düzlük ile tepe'nin sınırı.(Düzlük ferahlık,Tepe sıkıntı)Bu binanın tam sınırda olması sizin tepeden araziye yani,sıkıntıdan ferah'a çıkmanıza sizin eski ve yakın dostlarınız sayesinde ve onlardan bulacağınız helal ve temiz bir rızık ile olacağını gösterir.(Bina dostlarınız,kubbeler destek alacaklarınız,su temiz ve helal rızık,suyun akması bu dostlarınızın rızkının sürekli olduğu gibi)

Duvarların altından ışık gelmesi,sizin bu zengin dostlarınızdan alacağınız desteği nasıl geri ödeyeceğinizi düşünmenizden.Yarasa ise bu yardımın ödenmesi için içinize ferahlık katan hayırlı ve ibadet ehli bir kişiyi gösterir.Kendisi size maddi olatak değil manen destek olur ve yol gösterir.Duvarların altından ışık görmeniz onun sayesinde olur.Işık görmeniz borcu nasıl geri ödeyebileceğinize dair bir çıkış yoludur.

İki farklı duvarın dibinde iri güvercin veya kumru görmeniz,size destek verecek olan eski,kadim dostlarınızdan iki kişiyi gösterir.Ayrıca güvercin dostlarınızı,kumru ise bu iki kişiden alacağınız destek ile sıkıntınızdan kurtulacağınız manasında.

Suya girmeniz de bu eski dostlardan karşılıksız olarak destek mahiyetinde gelen bu samimi duruştan dolayı sadece ihtiyacınız kadar onlardan destek alamanız manasında.Ne eksik,ne fazla.Tam ihtiyacınız kadar.

Ayna bulmanız bu borçların ödenmesi ile ilgili.Ayna borcun karşılığı olan parayı temsil ediyor.Ayna da gördüğünüz ve henüz tanımadığınız kadın da bu parayı ödeme vadenizin kısa olacağına,göz açıp kapayıncaya kadar hemen bir ödeme kolaylığına ulaşacağınız manasında sanırım.

DAB,
Selamlar.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sagol ruyadede allah razı olsun
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
girdiğim yapının duvarları linkteki  yduvarlara benziyordu ama  yapı saray gibi eski şifahaneler gibiydi.
https://www.tarihiistanbul.com/bozdogan-su-kemeri/
+1 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
@Ruyadede Merhaba ruya dede... Gecen sene eylul ayinda ayrildigim nisanlim is yerinde,benim odamda bana pembe renkte birkac dal taz
+1 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
@Ruyadede birkac dal pembe cicek uzatiyor. 1 yil 3 ay oldu goreli. Rica etsem yorumlar misiniz lutfen

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

599 Aktif
0 Üye ve 599 misafir
Bugün : 12770
Dün : 21898
Toplam : 48092925
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...