Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Takı tarihten günümüze kadar gelmiş kadınların vazgeçilmez aksesuarlarıdır. Eski zamanlarda bir zenginlik göstergesi olan bu aksesuarlardan ne kadar çok takarsanız okadar zengin olduğunuzun kanıtıydı. Tabi bunların da değerlerine göre çeşitleri vardır. Doğal taşlarla yapılanlar, plastik boncuk vs. gibi şeylerle yapılanlar ve değerli madenlerle yapılanlar diye 3 gruba ayrılır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

82 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Takı Seçmek
Rüyada takı seçmek, rüya sahibi için oldukça hayırlı bir rüyadır. Rüyasında takı seçtiğini gören kişinin kısmeti açık olur. Rüya sahibinin önüne bir çok fırsat çıkar. Bu fırsatlar arasından seçim yapması gerekebilir. Her neyi seçerse seçsin rüya sahibi çok mutlu olur. Bu kısmet gerek aşk hayatı ile gerek ise iş hayatı ile ilgili olabilir. Rüyasında takı seçtiğini gören kişi evleneceği kişi ile tanışır. Ayrıca iş hayatında da fazlasıyla zenginleşir.
Rüyada takı görmek, takı rüyası birden fazla anlamı içerdiği için bu rüyayı tek bir alamda ifade etmek doğru olmaz. Bu rüya mal ve mülkü, zenginliği, lüks ve konforlu hayatı içerir. Bu rüyayı gören kimseler, her türlü fırsatı kendi lehlerine çevirerek açılan fırsat kapıları ile hayatlarını daha güzel ve yaşanılır hale getirirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Değerli madenlerle yapılan takı eskiden beri kadınların gözdesidir. Özellikle altın ve pırlanta her zaman kadınların vazgeçilmezi olmuştur. Kıyafetlerini bu eşsiz aksesuarlarla tamamlayan kadınlar, her çeşit ve renkte bu süslerden edinmeyi severler. Gerek sadece bir küpe, gerekse saat ya da kolye ile her kıyafete ayrıca yakışır.
Rüyada takı görmek, unuttuğunuz ya da artık görüşmediğiniz bir dostunuzun karşınıza çıkacağına işarettir. Güzel sohbet, hoş bir kadına işarettir. Başka bir rivayete göre de üzerinde bu aksesuarlardan görmek büyüklüğüne göre eline maddi değeri yüksek para ya da değerli bir hediyenin geçeceğine işarettir. Her şekilde iyi ve hayırlı yorumlanan bu rüyalar, şansınızın da açılacağı habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen takı; ele geçecek olan bir mala işaret eder. Rüyasında takı gören kişi; işinde yükselir, çevresi tarafından el üstünde tutulur. Rüyada kendini takı satarken gören kişi; eğer erkekse yakın bir zamanda bayanları ilgilendiren bir iş yapacağına işaret eder.  Rüya sahibi bayan ise onu zor günlerin beklediğine ve bu zor zamanları atlatmak için çok değer verdiği bir mücevherini satmak zorunda kalacağına, üzüleceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Sattığını Görmek
Rüyada takı satmak hem olumlu hem olumsuz yorumlanır. Bir erkek için hayırlı olarak yorumlanır. Erkeğin yakın zamanda bayanlara yönelik bir iş yapacağına işaret eder. Rüyasında takı sattığını gören kişi kadın ise yakın zamanda zor bir dönem geçirebilir. Rüya sahibi kadının maddi kaybı yüzünden sahip olduğu değerli mücevherleri satmak zorunda kalacağı şeklinde yorumlar yapılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Aldığını Görmek
Rüyada takı aldığını görmek de hayırlı yorumlanır. Rüyada takı aldığını gören kişinin maddi geliri artar. Rüya sahibinin hayatı lüks içinde geçer. Ayrıca rüya sahibi arkadaşları tarafından önemli bir pozisyona getirilir. Etrafındaki insanlarca sevilir. Rüyasında takı aldığını gören kişinin bahtı açılır, iş ve özel hayatında istediği olgunluğa ve yeterliliğe erişir. Kişi başarıya kavuşur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Taktığını Görmek
Rüyada takı takmak genel olarak hayırlı yorumlanır. Rüyasında takı taktığını gören kişi bir başarıya kavuşur. Kişi iş hayatında yüksek bir mevkiiye getirilir. Ayrıca rüyasında takı taktığını gören kişinin aşk hayatı da istediği gibi mükemmel olur. Rüya sahibinin başarısı hayatının her dönemine yansıyacak ve böylece rüya sahibi kendisini her zamankinden daha güvende ve huzurlu hissedecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı görmek, mevki ve makamı,zaferi, görkemli ve güzel hayatı,gelecek kaygısı gütmeden arzu duyduğunuz şekilde hayatı yaşamaya ifade edilir. Takı rüyası, kimi zaman da sevdiğiniz bir kişinin mutluluğuna ortak olmaya, o kimsenin düzenlemiş olduğu bir etkinliğe katılmaya, hoşnutluk içinde olmaya ifade edilir. Takı rüyası hakkında bir çok ünlü rüya alimimiz görülen bu rüyanın kişinin maneviyatını yakından içerip gönül ilişkisini içerdiğini dile getirmişlerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada takı görmek, ihtişamlı ve güzel hayatı, her türlü nimete vasıl olmaya, zorluk çekmeden ve alın teri dökmeden mal mülk sahibi olmaya tabir edilir. Rüyasında takı gören kişi ya da kişiler, oldukça başarılı, girdiği bir çok işte başarı sağlayan, bir çok insanın örnek alıp saygınlık duyduğu kişilerdir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı bulmak umulmadık bir yerden ele geçecek küçük bir paraya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Sandığı Görmek
Rüyada takı sandığı görmek, bu rüya kişinin gösteriş meraklısı olup çevresindeki insanları rahatsız edecek davranışları yapmaktan geri durmayacağına yorumlanır. Rüyada takı sandığı görmek, bazen de miras yoluyla hak elde etmeye, zorluk çekmeden enginliğe ulaşmaya, her türlü görkemli hayata vasıl olmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Kutusu Görmek
Rüyada takı kutusu görmek, takı kutusu rüyası kişinin hareketli bir hayata sahip olup elde ettikleri ile hem kendi hayatını hem de ailesinin geleceğini garanti altına alacağına yorumlanır. Rüyada takı kutusu görmek, bazen de güzel sohbet içinde olmaya, bulunduğunuz yerden keyif almaya, stres ve sıkıntılardan kurtulmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Töreni Görmek
Rüyada takı töreni görmek, bu rüya özellikle bekar kimseler için evlilik amaçlı hazırlık amacı gütmeye, ailesinin de desteği ile omzundaki yüklerden bir bir kurtulacağına yorumlanır. Rüyada takı töreni görmek, bazen de toplu organizasyonlardan yer almaya, ağız tadının yerine gelmesine, keyifli anlar yaşamaya ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Bozdurmak
Rüyada takı bozdurmak, bu rüya maddi dara düşmeye, yaşadığınız sıkıntıya çözüm bulmak ve biraz olsun rahatlamak adına çözüm üretme noktasına gitmeye yorumlanır. Rüyada takı bozdurmak, bazen de elden mal çıkmasına, ailenizle aranızın açılmasına, tatsız sürecek sohbetlere vasıl olmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Altını Görmek
Rüyada takı altın görmek, rüya sahibinin sevdiği bir kimsenin mutluluğuna ortak olup ona bir konuda destek sağlayacağına, kişinin mutlu olması için elinden gelecek yardımı esirgemeden sağlayacağına yorumlanır. Rüyada takı altını görmek, bazen de sevdiğiniz kimseden değerli hediye almaya, yaşadığınız hayattan dolayı mutlu olmaya tabir edilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı bulmak umulmadık bir yerden ele geçecek küçük bir paraya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Hediye Almak
Rüyada takı hediye almak, mutlu olmaya, sevdiğiniz kimselerin düzenlediği etkinliklere şaşkınlıkla bakarak onların duyduğu sevinci yaşamaya yorumlanır. Rüyada takı hediye almak, bazen de ağız tadına, neşen izin katlanmasına, girdiğiniz her ortama uyum sağlayarak kendiniz çevrenize alıştırmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Mücevher Görmek
Rüyada takı mücevher görmek, hayırlı kısmet şeklinde ifade edilen bu rüya büyük şans ve mutluluk anlamı taşır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, birbirinden güzel eğlenceli işlerin içine girerek rızkını ve kısmetini her daim açık kılar. Rüyada takı mücevher görmek, bazen de alınacak güzel hediyeye, keyiflenmeye, yüzünüzün gülerek mutluluğunuzun artmasına tabir edilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabirül-Magribiye göre; rüyada beyaz mücevher görmek, evlattır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Görmek
Rüyada görülen takı çeşitli anlamlar ile ifade edilebilir. Bu durumda rüyanın içeriğini en iyi şekilde analiz etmek çok önemlidir. Rüyada takı görmek tüm büyük rüya yorumcuları tarafından oldukça olumlu bir şekilde yorumlanmıştır. Kişinin rüyasında takı görmesi yakın zamanda eline bol miktarda para geçeceğine ve fakirse zenginleşeceğine işarettir. Genel olarak kazanılan ya da kazanılacak olan mal mülk ile ilgili bir rüya olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda kazanılacak saygınlığının ve makamında bir işareti olarak ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Takarken Görmek
Rüyasında bir kişi güzel parlayan ışıldayan bir takı taktığını görürse bu rüya o kişi için çeşitli şekillerde yorumlanabilir. Ancak en genel anlamı ile bu kişinin başarılı bir hayatı olacağına işlerinde sürekli olarak yükseleceğine kısa süre içerisinde önemli makamların başına geçeceğine ve adından etrafındaki kişilere sıklıkla bahsettireceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Satarken Görmek
Rüyasında takı sattığını gören bir kimse eğer erkekse genel olarak son zamanlarda bayan işleri ile sıklıkla iç içe olacağı anlamına gelmektedir. Bu durumda etrafında sürekli olarak bayanların olacağı ifade edilir. Ancak bu rüyayı gören bir kadın ise zor bir zamandan geçeceği ve bunun için kendisini kurtarmak adına en değerli mallarını satacağı söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Renkli Takı Görmek
Bir kişi rüyasında parıldayan beyaz renkli bir takı görürse bu rüya o kişi için oldukça hayırlıdır. Bu rüya genel olarak hayırlı evlat olarak müjdelenmiştir. Özellikle çocuğu olmayan bir kişi tarafından görülen bu rüya o kişinin yakın zamanda bir evlat sahibi olacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Görmek, Takmak, satmak ne anlama gelir?
Rüyada takı görmek , genel olarak iyiye ve hayra yorumlanan rüyalardan birisidir. Rüyayı gören kişinin rızkının artacağına , bol ve bereketli kazançlar elde edeceğine ,
her konuda başarılı olduğundan dolayı hem saygınlık hem de itibar kazanacağına işaret eder.
Bunların yanı sıra kısa zaman içerisinde toplu miktarda para elde edeceğinize , yoksulsanız eğer zengin birisi olacağınıza alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Sattığını Görmek
Rüyada takı sattığınızı gördüyseniz , bu rüyayı gören kişi bir bayan ise o zaman zor durumda kalacağınıza ,
maddi olarak büyük sıkıntılar yaşayacağınıza , malınızı veya mülkünüzü satacağınıza yorulur.
Bunun haricinde rüya sahibi erkek ise o zaman bayanlarla ilgili bir işe gireceğinize veya etrafınızda birden fazla bayanların olacağı bir işe adım atacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Takarken Görmek
Rüyada takı takarken görmek , kısa zaman içerisinde elde edeceğiniz başarılardan dolayı çok iyi yerlere geleceğinize , hem aydınlık hem de güzel bir yaşama sahip olacağınıza delalet eder.
Her zaman saygınlıkla anılacağınıza , etrafınızda bulunan insanlar tarafından çok sevilip sayılacağınıza yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada takı görmek, kazanılan ya da helal yollarla sağlanan  mal ve mülk olarak değerlendirilip kişinin hayatının hiç bir köşesinde zorluk çekmeden ömrünü vakıf kılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delikli ve Deliksiz Takı Görmek
Rüyada görülen delikli takı genel olarak dul bir kadının varlığına deliksiz takı ise tam tersi bekar bir genç kızın varlığına işaret eder. Rüya sahibi bir erkekse ve bekarsa bu takılardan hangisini görürse karşısına böyle bir bayan çıkacağına ve bu bayanın o kişinin kısmeti olduğuna inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delikli ya da Deliksiz Takı Görmek
Rüyada delikli veya deliksiz takı gördüyseniz , gerçek yaşam da evli değilseniz o zaman karşınıza çıkacak olan hayırlı birisi ile dünya evine gireceğinize veya dul olan bir bayana aşık olacağınıza delalet eder.
Bu rüyayı gören kişi genç bir kız ise o zaman aşık olacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı takmak, yeni ve başarılı iş sözleşmesi anlamındadır. Rüyada takı seti görmek, iş hayatında ilerlemedir. Takı töreni görmek, çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle karşılaşacağınız anlamına gelir. Bekar biri için evlilik işaretidir. Evli kimseler için işte başarı ve bol paradır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı almak; tasarruflu olmak zorunda kalacağınız işarettir. Takı kaybetmek; hiç beklemediğiniz bir fırsat yakalayacağınıza, takı satmak; yapacağınız bir ticarette zarar edeceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Takı Takmak
Rüyada altın takı takmak, kısa süre içerisinde hayatınızda büyük değişikliklerin meydana geleceğine delalet eden bir tabir olarak yorumlanır. Rüyada altın takı takmak tabirince duygusal hayatınızda kendinizi özel hissettiğiniz bir insanla bir raya gelebilirsiniz. Rüyada altın takı takmak aynı şekilde bu insanla aranızda yaşanacaklar sayesinde ona karşı duygusal açıdan sağlam hisler beslemeniz muhtemeldir. Rüyada altın takı takmak özet geçmek gerekirse zengin ve gösterişli bir tarz benimseyecenize bu sayede hayatınızdaki insanı etkileyeceğinize işaret eden bi tabir olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı kolye takmak, yakın gelecekte sosyal yaşantınızla alakalı sizi mutlu edecek ve heyecanlandıracak olayların meydana geleceğine delalet eder. Rüyada takı kolye takmak tabiri doğrultusunda çevrenizdeki insanlardan sürekli olarak iltifat ve övgüler duyacağınızı söylemek doğru olacaktır. Takı takmak ile benzer olan bu rüya tabiri bir başka anlam doğrultusunda ilişkilerinizden maksimum verim elde edeceğiniz de rahatlıkla söylenebilir. Bahsi geçen ilişkileriniz sayesinde çevrenizdeki insanları daha yakından tanıyacak ve onlara nasıl davranmanız gerektiğini anlayacaksınızdır. Özet geçmek gerekirse bu rüya tabiri doğrultusunda çevrenizdeki insanlara karşı kendinizi daha gösterişli yansıtacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen takı, çeşitli anlamlar ile tabir edilebilir. Bu durumda rüyanın içeriğini en iyi şekilde analiz etmek çok önemlidir. Rüyada takı görmek tüm büyük rüya yorumcuları tarafından oldukça olumlu bir şekilde yorumlanmıştır. Rüya sahibinin rüyasında takı görmesi yakın zamanda eline bol miktarda para geçeceğine işaret eder. Kişi eğer fakirse zenginleşecektir. Genel olarak kazanılan ya da kazanılacak olan mal mülk ile ilgili bir rüya olarak tabir edilmektedir. Aynı zamanda kazanılacak saygınlığının ve makamında bir işareti olarak ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı takmak, güzel parlayan ışıldayan bir takı taktığını görmek, o kişi için çeşitli şekillerde yorumlanabilir. Ancak en genel anlamı ile bu kişinin başarılı bir hayatı olacağına işaret etmektedir. İşlerinde sürekli olarak yükselemeye, kısa süre içerisinde önemli makamların başına geçmeye ve adından etrafındaki kişilere sıklıkla bahsettirmeye şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı satmak, gören kişi, eğer erkekse genel olarak son zamanlarda bayan işleri ile sıklıkla iç içe olacağı anlamına gelmektedir. Bu durumda etrafında sürekli olarak bayanların olacağına işaret eder. Ancak bu rüyayı gören kişi bir kadın ise zor bir zamandan geçeceği ve bunun için kendisini kurtarmak adına en değerli mallarını satacağı söylenmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz takı görmek,  kişi rüyasında parıldayan beyaz renkli bir takı görürse bu rüya o kişi için oldukça hayırlıdır. Bu rüya genel olarak hayırlı evlat sahibi olmak olarak müjdelenmiştir. Özellikle çocuğu olmayan bir kişi tarafından görülen bu rüya o kişinin yakın zamanda bir evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.
Rüyada delikli takı görmek, genel olarak dul bir kadının varlığına deliksiz takı ise tam tersi bekar bir genç kızın varlığına işaret eder. Rüya sahibi bir erkekse ve bekarsa bu takılardan hangisini görürse karşısına böyle bir bayan çıkacağına ve bu bayanın o kişinin kısmeti olduğuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Görmek
Rüyada takı görmek farklı anlamlar içeren bir rüyadır. Kişinin rüyasında takı görmesi yorumcular tarafından genel olarak olumlu tabir edilir. Eğer kişi rüyasında takı gördü ise yakında çok büyük miktarda eline para geçecek, fakir ise zengin olacak anlamına gelir. Genel olarak kişinin kazanacağı paraya, mala, mülke ve zenginliğe işaret eder. Bu rüya kişinin zenginliği ile birlikte saygınlığının da artacağına, makamının da yükseleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Takarken Görmek
Rüyada takı takarken görmek kişinin taktığı takıya göre farklı yorumlanabilir. Eğer çok parlayan, güzel bir takı taktığını görüyorsa kişi başarılı ve mutlu bir hayata sahip olacak, işlerinde yükselecek, kısa zamanda önemli mevkilere gelecek anlamına gelir. Ayrıca rüya sahibi adından söz ettiren, saygın bir kişi olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Satarken Görmek
Rüyada takı satarken görmek rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre farklılık gösterir. Eğer erkek ise bu kişi gerçek hayatında bayanların ilgileneceği şeylerle uğraşacak demektir. Ve etrafında sürekli kadınlar olacak anlamına gelir. Eğer rüyayı gören kişi bir kadın ise bu kadın çok zor zamanlar yaşayacak, içine düştüğü zor durumdan kendisini kurtarmak için çabalayacak, en değerli mallarını bunun için satacak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delikli Ve Gereksiz Takı Görmek
Rüyada delikli takı kişi hayatında dul bir insanın olacağına, deliksiz takı ise genç güzel bir kızın varlığına delalet eder. Eğer rüya sahibi erkek ve bekar ise gördüğü takı şekline göre karşısına bir bayan çıkacak ve o bayan ile evlenecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Takı görmek, rüyada takı görmenin birçok anlamı vardır. Rüyada görülen takının, doğru yorumun yapılabilmesi için rüyanın içerik detaylarının bilinmesi gerekir. Rüyada takı gören kimse,  genelde tüm rüyaları olumlu yorumlamışlardır. Rüyada takı görmek, takı paraya yorularak rüyada takı görmek kişinin eline para geçeceğine yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Kutusu Görmek
Rüyada takı kutusu görmek rüya sahibinin çalışkan birisi olup elde ettiği kazançlar ile hem kendinin hem de ailesinin rahat edeceği bir hayatı onlara sunabileceği anlamı taşımaktadır. Bazen de güzel ve hayırlı kimselerle bir araya gelmeye, sosyal çevre sayesinde stres ve sıkıntıdan uzak yaşamaya işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Sandığı Görmek
Rüyasında takı sandığı gören kişinin çevresindekileri rahatsız edecek düzeyde gösterişe meraklı olduğuna işarettir. Bazen de bu rüya kişinin mirastan hak sahibi olmasına, kolay yoldan elde edilecek para ve ya mala; gösterişli bir hayata sahip olmaya yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Takmak, kendiniz için gösterişli ve şık bir görselliğe ulaşacağınızı simgeleyen bir imge olarak yorumlanır. Rüyada takı takmak imgesi, şıklığınızın sosyal ilişkilerinizi olumlu etkileyeceğini ve çevrenizdeki insanların sizi beğeneceklerini de simgeler. Rüyada takı takmak imgesi, duygusal hayatınızda size karşı samimiyet duyan insanların olacağı anlamına gelir. Bahsi geçen insanlar sizin duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için ellerinden geleni yapacak ve size yakın duracaklardır.
Tüm bu anlamların yanı sıra rüyada takı takmak imgesi, çevrenizdeki insanların size karşı yapmacık tavırlardan uzak duracaklarını simgeler. Bu bağlamda rüyada takı takmak imgesi doğrultusunda size karşı samimi ilişkiler benimseyeceklerini söylemek yanlış olmaz. Rüyada takı takmak imgesi, aynı zamanda sosyal hayatınıza yeni bir soluk katacağınıza da delalet etmektedir. Yeni arkadaşlar tanıyacak ve hayatınıza kafa yapısı size uyan insanlar alacaksınızdır. Bir diğer bağlamda rüyada takı takmak, kendinizi sizi üzen şeylerden uzak tutacağınız anlamına da gelen bi imgedir. Kısaca rüyada takı gibi şeyler takmak tabirince hayatınız açısından son derece verimli deneyimler yaşayacağınızı simgeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Takı Takmak
Rüyada altın takı takmak, sizin için son derece güzel gelişmelerin habercisidir. Özellikle duygusal hayatınızda yaşanacak olan gelişmeler sayesinde kendinizi son derece mutlu hissedebilirsiniz. Rüyada altın takı takmak, eğitim hayatınız açısından olumlu gelişmelerin habercisidir. Rüyada altın takı takmak, yaşanacak olanların sizi farklı konumlara getireceğini de simgeler. Özellikle meslek yaşantınızda kendinizi bir üst mertebeye çıkartabilir ve çalıştığınız kurumda terfi alabilirsiniz. Kısaca rüyada takı altın takmak ile benzer anlamlar barındıran rüya tabiri doğrultusunda hayatınızda yeni sayfalar açacağınız söylenebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mücevher görmek güzel, namuslu ve zengin kadınlarla; mücevherin çokluğu, kıymeti ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mücevher görmek, eline geçmek veya bulmak, satın almak, o kimsenin çok mala ve mülke sahip olacağına, aynı zamanda evladı olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı töreni görmek; bekar kişiler için evliliğe atılacak adımlara ve çevredeki insanların kişinin yükünü hafifletmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı bozdurmak maddi zorluk anlamı taşımaktadır. Malınızın elinizden çıkmasına ve ya yakın çevrenizle aranızın bozulmasına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Altını Görmek
Rüyada takı altını görmek; Sevdiği insanların mutluluğuna ortak olunacağına ve o kişilere maddi destek sağlanacağına yorumlanmaktadır. Bazen de sevilen bir kişiden değerli bir armağan almaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Hediye Almak
Rüyada takı hediye almak; genelde sevince ve mutluluğa yorumlanmaktadır. Sevincin artmasına ve girilen ortamlara uyum sağlamaya yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Mücevher Görmek
Rüyada takı mücevher görmek; şans anlamı taşır. Bekar kimse için hayırlı bir kısmetinin çıkacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Renkli Takı Görmek
Rüyalarda açık renkli eşyalar genelde güzele yorulur. Beyaz renkli takı görmek ise hayırlı bir evlat sahibi olmanın anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delikli ve Deliksiz Takı Görmek
Bu rüyanın anlamı oldukça ilginçtir. Rüyayı gören kişi bekar bir erkekse delikli takı dul bir kadın kısmetine, deliksiz takı ise genç kız kısmetine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Görmek Dini Yorumu
Para, mal ve mülke yorumlanmaktadır. Aynı zamanda itibar sahibi olmaya ve saygınlığın artacağına da yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanetin yorumuna göre helal yoldan kazanılan para ile zahmetsiz bir hayat yaşanacağına işaret edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mücevher görmek, eline geçmek veya bulmak, satın almak, o kimsenin çok mala ve mülke sahip olacağına, aynı zamanda evladı olacağına işarettir.

Rüyada mücevher görmek, bu rüyayı görenin çok para kazanacağını, zenginleşeceğini ve aynı zamanda çocuğu olacağına yorumlanır. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak demektir.

Mücevher takmak ta başarı kazanacağınızı ve üst makamlara çıkacağınızı işaret eder. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktığınızı gördüyseniz, başarılı olup yükseleceğiniz anlamına gelir. Makam sahibi olabilirsiniz. Pırıl pırıl, parlak renkli mücevher iş ve aşk hayatında mutluluğu ve başarıyı temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmaniye göre; rüyasında mücevher sattığını gören, kadınların işleriyle uğraşır. Bir rivayete göre, rüyayı gören kadın ise en kıymetli şeylerini satar. Mücevherleri delikli veya deliksiz olarak görmek, kızlara ve dul kadınlara işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabirül-Magribiye göre; rüyada beyaz mücevher görmek, evlattır.

Cafer-i Sadıka göre; rüyada mücevher görmek, sekiz şekilde tabir olunur: Saklanan mal, şöhretli bir ilim, tanınmış bir evlat, kıymetli eşya, güzel ve namuslu bir es, faydalı söz, hayır ve bereket, güzel bir is. Eğer rüyayı gören kötü bir insan ise mücevher görmesi pişmanlığa delalet eder. Rüyasında bir mücevhere kıymet takdir ettiğini gören kişi evlenir.

Bir çok mücevherlere sahip olup, bunları ötekine, berikine dağıttığını gören, halka emreder, onları yönetir. Bir mücevher satın aldığını görmek, mücevher deliksiz ise, bekar bir kızla; delikli ise, dul bir kadınla evlenir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada mücevher görmek, doktora, bilgine, rütbeye, rahatlığa, geçime, fayda ve menfaate işarettir. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak.

Mücevher taktıysanız bu, başarılı olup yükseleceğiniz anlamına gelir. Makam sahibi olabilirsiniz. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktıysanız bu, başarılı olup yükseleceğiniz anlamına gelir. Makam sahibi olabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Takmak, dış görünüşünüze ve tarzınıza önem vereceğinize işaret eden bir tabir olarak yorumlanır. Rüyada takı takmak tabirince kendinizi son derece güzel ve estetik hissedeceğinizi söylemek yanlış olmaz. Rüyada takı takmak aynı şekilde sosyal hayatınızda kendinizi tarzınızla ifade etmeye yoğunlaşacağınızı simgeler. Bu doğrultuda zarafete ve narinliğe odaklanacağınızı dolayısıyla tarzınızda bu olguları öne çıkartarak fark yaracağınızı söylemek doğru olacaktır.
Tüm bu anlamların yanı sıra rüyada takı takmak, yakın gelecekte sosyal hayatınızda hareketli bir sürece gireceğinize delalet eder. Rüyada takı takmak tabirince bu süreç kapsamında sizi mutlu edecek insanlarla son derece nitelikli ilişkiler kurmanız mümkündür. Rüyada takı takmak bir diğer anlam doğrultusunda hayatınızdaki insana kendinizi en iyi şekilde yansıtacağınıza işaret eder. Sosyal ilişkileriniz konusundaki bu tutumunuz sayesinde arkadaşlarınızın ya da dostlarınızın sizi son derece çekici bulacaklarını söylemek yanlış olmaz. Rüyada takı takmak kısaca ruh halinizi ve yaşam tarzınızı dış görünümünüze en etkili şekilde yansıtacağınıza işaret eden bi rüya tabiri olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Sattığını Görmek
Rüyayı kadın görmüşse maddi açıdan zor zamanlar geçireceğine ve değerli eşyalarını gözden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir. Rüyayı erkek görmüşse kadınlarla ilgili işlerle çok uğraşmak zorunda kalacağına, çevresinde kadın kitlesinin artacağına işaret edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Taktığını Görmek
Kişi kendisinin parlak ve güzel bir takı taktığını görmüşse bu rüya başarıya, başarıların hayatın şekillenmesinde önemli olacağına, kişinin işinde kademe atlayacağına, çevresindeki insanların sürekli kişinin adını anacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Töreni Görmek
Rüyada takı töreni görmek; bekar kişiler için evliliğe atılacak adımlara ve çevredeki insanların kişinin yükünü hafifletmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Altını Görmek
Rüyada takı altını görmek; Sevdiği insanların mutluluğuna ortak olunacağına ve o kişilere maddi destek sağlanacağına yorumlanmaktadır. Bazen de sevilen bir kişiden değerli bir armağan almaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Takı Takmak
Rüyada gümüş takı takmak, yakın gelecekte hayatınıza yepyeni deneyimler katacağınızı simgeleyen bir imgedir. Rüyada, takı takmak, geleceğe daha sağlam yatırımlar yapacağınız anlamına gelir. Özellikle parasal açıdan kendinizi güçlü hissedeceğinizi simgeleyen rüyada gümüş takı takmak tabiri, çevrenizi gözden geçireceğinize delalet eder. Olaylara çevresel koşulları dikkate alarak tepki vereceğinizin habercisi olan gümüş takı takmak durumu, yakın gelecekte hayatınızdaki durumları görmezden gelerek tepkiler vereceğinizi dolayısıyla daha sakin kararlar alacağınızı simgeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Altın Vermesi
Rüyada birinin altın vermesi, rüya sahibinin dürüstlüğü, çalışkanlığı ve başarıları ile takdir edilmesine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin olgun bir kişiliğe sahip olmasına çevre tarafından sevilip sayılmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin hayırlı işler içersinde olmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Takı Görmek Nedir
Rüyada altın takı görmek, şan ve şerefe nail olmaya, insanlarca sevilip sayılmaya, el üstüne tutulmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve aile hayatında huzur içersinde olmalarına, bekar kimseler için ise hayırlı ve mal ve mülk bakımından varlıklı biri ile evlilik yapmaya delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin imrenilenecek bir yaşama sahip olmalarına, çekemeyenleri olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Takı Bulmak
Rüyada altın takı bulmak, farklı anlamlara sahip olan bu rüya kişinin değer verdiği birinden emanet alınan bir şeye işaret eder. Kişi rüyasında sokakta altın bulur ise, hakkında bilgisi olmayan konular ve kişiler hakkında yorum ve gıybette bulunmaya yorulur. Evde bulunan takı ise, hane halkının dindar yapıda olmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Takı Takmak
Rüyada altın takı takmak, yıllardır süren sağlık problemlerinden şifa bulmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi anlamda elinin rahatlayacağına, borçlarından kurtulmaya delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin neşe ve sevinç duyacakları haberlere nail olmalarına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın takı görmek, rüya sahibi için çok hayırlı bir rüya olmak ile beraber kişinin çevresinde sevilen biri olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin davranışları ve iyi ahlakı ile herkesin sevgi ve saygısını kazanmaya delalet eder. Rüyada altın takı görmek, kişinin iş ve özel yaşamında her daim bereket içersinde olmasına, evli ise eşi tarafından hürmet ve sevgi görmesine tabir edilmiştir. Görülen bu rüya iş yaşamında büyük mevkilere gelmeye, ticaret erbebı için bolluğa nail olmaya rivayet edilmiştir. Rüyada altın takı görmek, kişinin ailesinden kalan mal ve mülke, helal servete sahip olmaya yorulur. Aynı zaman da bu rüyayı görenlerin yardımsever, eli açık ve hoş sözlü olmasına yorumlanmıştır. Rüyada altın takı görmek, ile ilgili yorumları maklemizin devamında okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mücevher görmek, eline geçmek veya bulmak, almak, o kimsenin çok mala ve mülke sahip olacağına, aynı zamanda evladı olacağına işarettir. Rüyada mücevher görmek, bu rüyayı görenin çok para kazanacağını, zenginleşeceğini ve aynı zamanda çocuğu olacağına yorumlanır . Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mücevher takmak da başarı kazanacağınızı ve üst makamlara çıkacağınızı işaret eder. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktığınızı gördüyseniz, başarılı olup yükseleceğiniz anlamına gelir. Mevki sahibi olabilirsiniz. Göz alıcı, parlak renkli mücevher iş ve aşk hayatında mutluluğu ve başarıyı temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mücevher görmek güzel, namuslu ve zengin kadınlarla; taş-kaşın çokluğu, fiyatı ile yorumlanır. Rüyasında mücevher sattığını gören, kadınların işleriyle meşgul olur. Bir rivayete göre, rüyayı gören kadın ise en değerli şeylerini satar. Mücevherleri delikli veya delikse olarak görmek, kızlara ve dul kadınlara işarettir. Rüyada beyaz mücevher görmek, evlattır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mücevher görmek, sekiz şekilde tabir olunur: Saklanan mal, şöhretli bir ilim, tanınmış bir evlat, değerli eşya, güzel ve namuslu bir es, faydalı söz, hayır ve bereket, güzel bir is. Eğer rüyayı gören kötü bir insan ise mücevher görmesi pişmanlığa delalet eder. Rüyasında bir mücevher fiyat takdir ettiğini gören kişi evlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Birçok mücevher sahip olup, bunları ötekine, berikine dağıttığını gören, halka emreder, onları kontrol eder. Bir mücevher satın aldığını görmek, mücevher delikse, bekar bir kızla; delikli ise, dul bir kadınla evlenir.

 

Rüyada mücevher görmek, rüyada mücevher çalmak, rüyada mücevher hediye almak, rüyada mücevher kutusu görmek, rüyada mücevher çaldığını görmek, rüyada mücevher kaybetmek, rüyada tabiri mücevher, rüya tabirleri mücevher görmek, rüyada elmas görmek, rüyada takı görmek, rüyada altın görmek, rüyada mücevher kutusu görmek, rüyada mücevher görmek güzel, rüyada inci görmek, rüyada yakut görmek, rüya tabirleri mücevher görmek.

 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada mücevher görmek, doktora, bilgine, rütbeye, rahatlığa, geçime, fayda ve menfaate işarettir. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Rüyada görülen mücevher, başarılı olup yükseleceğiniz anlamına gelir. Mevki sahibi olabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada takı almak maddi anlamda genişleme, feraha erme işaretidir. rüyayı gören kişinin yaşadı maddi sıkıntıların son bulacağı güzel olaylar yaşayacağına ve bir daha sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder. Takı bulmak etrafınızdaki insanlar tarafında bir çok yönünüzün beğenildiği, takdir edildiğini gösterir. Takı takmak saygınlık, irade, yükselme ifadesi olup, rüyada takı taktığını gören kişinin işlerinde başarıya kavuşacağına yorumlanır. Rüyada kendisine takı takıldığını görmek kişinin emellerine kavuşup uzun zamandır çok istediği bir şeye kavuşacağına dileğinin gerçekleşeceğine rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mücevher görmek güzel, namuslu ve zengin kadınlarla; mücevherin çokluğu, kıymeti ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Bozdurmak
Rüyada takı bozdurmak maddi zorluk anlamı taşımaktadır. Malınızın elinizden çıkmasına ve ya yakın çevrenizle aranızın bozulmasına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Hediye Almak
Rüyada takı hediye almak; genelde sevince ve mutluluğa yorumlanmaktadır. Sevincin artmasına ve girilen ortamlara uyum sağlamaya yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Mücevher Görmek
Rüyada takı mücevher görmek; şans anlamı taşır. Bekar kimse için hayırlı bir kısmetinin çıkacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Renkli Takı Görmek
Rüyalarda açık renkli eşyalar genelde güzele yorulur. Beyaz renkli takı görmek ise hayırlı bir evlat sahibi olmanın anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delikli ve Deliksiz Takı Görmek
Bu rüyanın anlamı oldukça ilginçtir. Rüyayı gören kişi bekar bir erkekse delikli takı dul bir kadın kısmetine, deliksiz takı ise genç kız kısmetine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada takı görmek, güzel ve hayırlı olan bir çok anlamı işaret alan takı rüyası genelde hayırlı rızk ve kısmet olarak tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, birbirinden güzel ve etkili haberler alarak bir çok yoluna zorluk çekmeden erme şansına vasıl olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Görmek İslami Anlamı
Rüyada takı görmek, mala ve mülke işarettir. Makam sahibi olmak ve itibar kazanmak olarak da yorumlanmaktadır. İmam Nablusi (r.a) göre rüyada takı görmek genellikle hayra yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takı Görmek Dini Yorumu
Para, mal ve mülke yorumlanmaktadır. Aynı zamanda itibar sahibi olmaya ve saygınlığın artacağına da yorumlanmaktadır. Diyanetin yorumuna göre helal yoldan kazanılan para ile zahmetsiz bir hayat yaşanacağına işaret edilmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

368 Aktif
1 Üye ve 367 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8475
Dün : 23857
Toplam : 48066821
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...