Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
129 okuma
Amtakbs Rüya kategorisinde Rüyazede (1.4k puan)  
Rüyamda herzaman önünden gectigim cami ve hastane vardı onların yerine koskocaman bı AVM dikilmiş guzel duruyordu ben 2 kuzenim ve arkadaşım ile o mağazanin içerisinde gittik ve kapanma saatiydi AVM nin icine girdiğimizde akla mantığa sigmiycak bir şekilde her yer ayakkabı doluydu içeriye girer girmez adam dükkanı kapadı ve benim azimdan hassiktir içerde kaldık dedim o sırada mağazanın sahibi geldi mağazanın sahibi tombul hafif kara gözleri siyah üstünde ise beyaz pantolon ve gömlek vardı bize tekrar bu sizin son şansınız size izin veriyorum dedi biz o sirada mağazadan çıkmak üzere kapıya geldik o kapıdan geçtiğimizde kuzenim ve arkadaşım yanımda yoktu önümde uzuncana yukarı çıkan bı merdiven o merdivenden çıkarken sağımda solumda kiliseye benzer yapı merdivenin sonunda yüzü görünmeyen biri hiristiyan ayını yapıyor ve arkasında azrail duruyordu ben kenki kendime bu rüyayı daha önce gördüm diyip merdivenden inecekken taştan olan merdiven birden bire tahta ipli merdiven oluyor ve o merdiveni kıldan daha ince bı ip taşıyordu merdivenin alt kısmında ise ateşler yanıyordu tam karşıya atliyacakken telefonum çaldı ve uyandım bilmiyorum anlam veremiyorum Neden böyle bişi gördüm aklım sır ermiyor aileme anlatigimda ise kendime çeki düzen vermemi söylendi bilmiyorum. Sizden Yorumlarınızı Bekliyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada avm görmek, çok yönlü biri olunacağını, özellikle genç kimseler için hayatlarının çok yoğun ve koşturmaca içinde geçeceğini işaret eder. İş hususunda kalabalık yerlerde çalışmayı, beden gücüne dayalı işlerde mesai yapmak yüzünden bazı sağlık problemleri çekmeyi de tabir eder. Avm gören kimselerin arkadaşları çok olur ve sosyal ortamlarda bulunurlar. Kişinin kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamettir. Yurt dışında bulunmaya ya da iş için sık sık memleket dışına çıkmaya, yeni kültürler tanımakla beraber hayat görüşünde de ciddi değişiklikler olacağına, kendi hayatını sorgulamaya başlayacak olan rüya sahibinin evlilik konusunu da bir süre daha erteleyeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorumlanır.
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada Avm Gezmek
Hayat gailesinden uzak, tasasız, dertsiz bir yaşamın ifadesidir. Geçmişte sıkıntı çeken kimseler için hayattan tat almaya başlayacakları güzel bir dönemin geldiğine de işaret eder. Eğitimli biri olmak için heves eden kişinin maddi açıdan gelir sahibi olarak kendi başına ayakta durmak için vereceği mücadelede başarılı olacağını, kendini geliştirmek konusunda gösterdiği azim sayesinde pek çok kimsenin övgüsüne mazhar olacağını delalet eder. Programlı bir hayat sürüleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine de yorumlanır.

Rüyada Avm Görmenin Psikolojik Yorumu
Meraklı bir kişiliğin, okumaya olan düşkünlüğün, yeni insanlar tanımak konusunda hevesli olmanın işaretidir. Rüya sahibinin kendisini geliştirecek her türlü fırsatı değerlendirmek istediğini ve zaman zaman odaklanma sorunu yaşadığını da bildirir.

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 104 okuma
eralpu 27 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde eralpu Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 106 okuma
Hanife özdemir 7 Nisan 2020 Tabir kategorisinde Hanife özdemir Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 99 okuma
Zeyzey 1 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 201 okuma
Şanslıxkelebek 18 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 139 okuma
Nur6 16 Mayıs 2022 Rüya kategorisinde Nur6 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 162 okuma
+9 oy
2 yorum 169 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Mayıs 2021 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 176 okuma
GmzKnr 16 Mart 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 128 okuma
Arminas 29 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Arminas Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 102 okuma
Gül 4 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Gül Karabasan (-84 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 129 okuma
galatasaray66132 1 Kasım 2019 Tabir kategorisinde galatasaray66132 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 176 okuma
Sefa 14 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Sefa Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

465 Aktif
2 Üye ve 463 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10177
Dün : 23857
Toplam : 48068516
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...