Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
5.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yüzük hediye etmek bazı rüya yorumcularına göre aşk konusunda şu anki isteklerinizin bazı nedenlerden dolayı gerçekleşemeyebileceğine ya da erteleneceğine ve bu durumun da sizin için hayırlı olacağına yorumlanabilmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

18 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Evliliğe yönelik adımlarınızın olmasına delalet etmektedir. Kederli günlerinizin yerini alacak olan sevinçlere tabir edilmektedir. İşlerinizin açılacağı süreçlerin bilgisini verir. Olumlu ve ılımlı süreçlerden geçeceğinizi göstermektedir. Kederlerinizin sonuçlanacak olmasına tabir edilir ve güzel bir teklif duyacağınızı gösterir. Rüyada sevgiliye hediye gümüş yüzük, ümitlerinizin asla kırılmayacak olmasına delalet eder. Size değer verecek olan kişilerin de haberini veren rüyalardan birisi olacaktır.
Rüyada gümüş yüzük hediye almak takmak
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük hediye etmek ve yüzük hediye almak
Rüyada yüzük hediye almak yakın zamanda hayırlı bir dost ya da arkadaş edineceğinize bu arkadaşlığın ya da dostluğun sizin için faydalı olacağına işaret ederken aynı zaman bu rüya çok istediğiniz bir arzunuzun gerçekleşeceğine de işaret etmektedir.
Başka bir tabir olarak da başka birine yüzük hediye etmek mal ve mülkünüzün bir kısmının satılarak elde edilen paranın saklanması olarak da yorumlanmaktadır.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Hediye Etmek
Mal ve mülklerden bazılarının satılacağına işarettir. Eğer yüzük size hediye ediliyorsa ve hediye eden kişi ilim konusunda yüksek kimse ise müjde demektir. Eğitim ya da iş hayatında başarı getirir diye yorumlanır.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birine yüzük hediye etmek, sevdiğinize duygularınızı açmaya ve olumlu cevap almaya, sorunsuz sıkıntısız bir hayata ve mutluluğa, hayatı severek yaşamaya, şansın açık olmasına delalet eder.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük hediye etmek
Rüyada yüzük hediye etmek, mallarınızı satacağınıza işaret edilmektedir. Yüzüğün size hediye edilmesi konusunda da eğitim veya iş hayatınızda başarılı sonuçlar alabileceğiniz şeklinde bir yorum içermektedir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Hediye Almak, rüyayı gören kimsenin alacağı büyük bir yardıma alamet eder. Rüya sahibinin aldığı yardımla, yaşamında olumlu hadiseler gerçekleşeceğine, yaşamının günden güne iyiye gideceğine ve mutlu olacağına yorumlanır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Hediye Almak

Size karşı verilen büyük bir desteği ifade eder. Bu destek sayesinde, hayatınızın gidişatı olumlu manada, oldukça değişecektir. Bu destek aile ya da akraba çevresinden gelebileceği gibi, yakın çevreden de gelebilir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Hediye Almak

Rüya sahibinin birisinden altın yüzük hediye alması, yüzüğü aldığı kişiyi tanıyorsa ondan gelecek helal paraya işarettir. Rüyada altın yüzük hediye eden kişi, rüya sahibine iş olanağı verecektir. Rüyada rüya sahibinin birisine altın yüzük hediye ettiğini görmesi ise kendisinin istihdam edeceği çalışanlara delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş yüzük hediye almak, kişinin sevdiği kimse tarafından gerçek hayatta alacağı bir hediye olarak yorumlanır. Hayatında meydana gelecek sürprizlerin gelişmelerin neşesini yerine getirecek, yüzü gülecektir. Özellikle gönül ilişkilerinden yana kısmetinin açık olduğu, sevdiği kimseyle keyifli vakit geçireceğini de söyleyebiliriz.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş yüzük hediye almak, olumlu gelişmelerin yaşanması için size destek olacak kişileri işaret eder. Hayatınızı değiştirecek olan kişilerin bilgisini verecektir. Şikayetlerinizin sona erecek olmasına delalet eder ve varlığınızı da kaybedecek olmanıza tabir edilecektir. Avantajlı ve hayırlı dönemlerle yüzleşeceğinizi de haber vermektedir. Kötülüklerin ortadan kaldırılacak olmasına delalet etmekte olan bir rüya olarak aktarılacaktır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Olumlu gelişmelerin sizi mutlu edecek olmasına tabir edilir. Zorlu yolları geçmeyi başaracağınızın bilgisini vermektedir. Ağırlıklardan sıyrılmanın tadına varacağınızın bilgisini aktarır. Kendinizi keyifsiz hissettiğiniz durumlardan alıkoyacak olmanıza delalet etmektedir. En güzel ve huzurlu dönemlerin sizden yana olmasına delalet eder. Rüyada gümüş yüzük alıp takmak, hayırsızlıklardan sıyrılacağınızı göstermektedir. Gözünüzün yükseklerde olmaması manasına gelir ve moralinizin de yerinde olacağını göstermektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taşlı gümüş yüzük hediye almak

Evlilik hayatında çok mutlu olacağınızın bilgisini vermektedir. Hayat şartlarınızın giderek iyileşeceğini göstermektedir. Sizler için çocuk sahibi olmanın müjdesini aktaracaktır. Üzüntülerinizin ortadan kaldırılacak olmasına delalet eder ve tüm sıkıntılarınızın da yok edileceğini işaret etmektedir. Rüyada taşlı gümüş yüzük hediye gören kişi, güzelliklerden asla kopamayacak demektir. Muradınızın gerçekleşmesi için atacağınız adımların da asla boşa olmamasına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş yüzük hediye almak, güçlü fikirli bir erkeğe, zeki ve kadın bir kadına, zararlardan kurtulmaya, hayatın çemberinden geçmeye atıfta bulunur. Rüyada gümüş bir yüzük hediye almak, iyi haberleri, mutluluğu ve kutlamayı sembolize eder. Rüyada gümüş yüzük hediye almak, muhteşem başarılar elde edeceğinizi ve bu sayede sizin için sayısız fırsat kapısının açılacağını gösterebilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş olan yüzük hediye almak, bekar bir kadın için bir erkeğe sahip olmak, evli kadın için ise huzurlu bir ortama sahip olmak anlamına gelebilir. Rüyada bir  gümüş yüzük hediye almak gümüş bileklik görmek, iyi ve mutlu bir habere işaret eder. Rüyada gümüş yüzük pahalı hediye almak, dualarınız kabul edilecek. Evli iseniz ve bir gümüş yüzük hayal ederseniz, bu rüya oğlan çocuk sahibi olacağınız anlamına gelir. Rüyada bir gümüş yüzük hediye almak bazen evlilik teklifi bekliyorsanız, beklentinizin altında bir sonuçla karşılaşacağınız anlamına gelir. Alternatif olarak bu rüya, ailenize maddi ve manevi rahatlık getirecek genç bir erkeği ifade eder. Rüyada gümüş bir yüzük hediye almak, daha önce sahip olduğunuz zararlarınızı telafi edeceğinizi gösterir. Rüyada gümüş olan yüzük hediye almak, kolayca üstesinden gelebileceğiniz bir teste tabi tutulacağınızı gösterebilir. İş yerinde farkında olmadan seni test eden bir kişi olacak anlamında gelebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Yüzük Hediye Almak ve Gümüşçü Görmek
Rüyada gümüş yüzük hediye almak ve gümüşçü görmek, rüyanda gümüşü alıp satmanın, mutlu haberleri duyacağınızı, servetinizin çoğalacağını ve bazen de sürpriz bir ilişkiniz olacağını gösterir. Rüyada gümüş olan yüzük hediye almak ve gümüşçü görmek, bu rüya iki kişiyi bir araya getireceğiniz veya iki kişinin aracılığınızla buluşacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş yüzük hediye almak ve yanında değerli gümüş eşyalar görmek, sevdiğin kişiyle evleneceğin anlamına gelir. Rüyada gümüş yüzük hediye almak ve yanında değerli gümüş eşyalar görmek, evli iseniz eşiniz ile çok mutlu olacağınız anlamına gelir. Alternatif olarak, bu rüya sizi seven ve sizinle aynı fikirde olan birçok kişi olmasına rağmen, muhalefet yapmaya devam eden güçsüz bir rakibi işaret ediyor.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZÜK HEDİYE ETMEK
Mal ve mülklerden bazılarının satılacağına işarettir. Eğer yüzük size hediye ediliyorsa ve hediye eden kişi ilim konusunda yüksek kimse ise müjde demektir. Eğitim ya da iş hayatında başarı getirir diye yorumlanır.
+2 oy
S.SAHETMURADOVNA Rüyazede (1.2k puan)  
merhaba ruyamda kiz arkadasim komsumuz bana sari cicek verdi yaniyda yuzuk vardi bende aldim mutlu oldum  soylediki bana hoslandygym erkegin yolladygyny soyledi .sari cicek benim tanimadigim ismini bilmedigim cicekdi .gercek kendisi bana kiz arkadasymdan bayramda cicek ile tek tas yuzuk hediye verdi .bende ilk aldym sonra aramiz iyi gitmedi geri yolladym

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
1 Üye ve 399 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19543
Dün : 23857
Toplam : 48077852
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...