Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
483 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada taşlı yüzük görmek, kısmet ve şans demektir. Rüya sahibinin gelecek günlerin kendisine hayır getireceğine ve yaşayacağı mutluluğun bir ömür boyu süreceğine alamet eder. Meslek hayatının ve aile hayatının çok güzel olacağına rivayet edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

23 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada yüzük taşı görmek
Rüyada yüzük taşı görmek mala, şerefli olmaya, saygı görmeye ve bol bereketli kazanca işaret eder. Yüzük altından ve üzerinde de taşı varsa bu hayırlı bir rüyadır. Yakın zamanda ne muradınız varsa o muradınıza ereceğinize işaret eder.
Yüzük taşı değerli bir taş ve mücevherden ise mal, mülk, şöhret ve saltanata kavuşacağınıza yorumlanırken aynı zamanda devletle kapısıyla ilgili önemli bir mevkii ye geleceğiniz anlamında da yorumlanabilmektedir.
Rüyanızda gördüğünüz yüzüğün değersiz bir taşı varsa zayıf bir mevkii ya da saltanat sahibi olduğunuza ya da olacağınıza yorumlanmaktadır. Yani yorumlar görülen yüzüğün değerine göre tabir edilmektedir. Yüzüğün taşı ne kadar değerli, parlak ve göz alıcısı ise mevkiiniz de o derece yükselecek anlamına gelmektedir.
Yüzüğünüzün taşı sallanıyorsa bulunduğunuz mevkiden ya da bulunduğunuz görevden alınabilirsiniz. Yüzüğün taşının düşmesi de yine aynı şekilde yorumlanmaktadır.
Rüyada yüzük taşının düşmesi şeref ve itibarın yok olması olarak da yorumlanmaktadır.
Yeşil yakut taşlı bir yüzük taktığını gören kimsenin alim, zeki, dinine bağlı, anlayışlı bir çocuğu dünyaya gelecek demektir.
Bazı yorumculara göre yüzük taşı görmek çocuk sahibi olmaya da işaret etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAŞLI YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada taşlı yüzük görmek, rüya sahibine gelecek olan kısmet ve şansa delalet eder. Kişinin yaşayacağı günlerin hayır içinde olacağı, hayatının mutluluk ve huzur içinde devam edeceği anlamına gelir. Kimi yorumlarda ise kişinin iş ve aile hayatının güzellikler içinde olacağı anlamlarını taşır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşlı Yüzük Görmek
Rüyada taşlı yüzük görmek, rüya sahibinin şanslı bir döneme girdiğine bu dönem içinde kısmetlerinin de artacağına, ailesi ile mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZÜK TAŞININ DÜŞMESİ
Yüzük taşını düşürmek hastalık ya da çocuğun ölmesine rivayet olunur. Bazı yorumcular ise bu durumu itibar kaybı ve zarar etme şeklinde açıklamaktadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAKUT YÜZÜK TAKMAK
Her türlü cefanın, bugüne değin bitmeyen sıkıntıların, hastalıkların ve gözyaşlarının son bulacağına yorumlanır. Nihayet mutlu günlerin geleceğine, maddi anlamda güçlenmeye, servetini artırarak zengin kimseler arasında yer almaya tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZÜMRÜT YÜZÜK TAKMAK
İtibarın yükselmesine, çalışılan işte yönetici olmak ve düşmanlarından kurtulmak, güçlenmek, resmi makamlarda yüksek mevkilerde görev yapmak, asil ve şöhretli bir hayat sürmek demektir. Zenginliğe, rızkın daim oluşuna, her açıdan şanslı olmaya yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Görmek
Kişinin hayatının aşkıyla karşılaşmaya ve aşkına karşılık bulmaya, şöhret sahibi olan bir kadına, cinsel yönden çekiciliğe veya yoğun isteklere, psikolojik destek almak gerektiğine veya şifa bulmaya, cesaret gerektiren durumlarda atik olmaya delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşlı Yüzük Görmek
Rüyada taşlı yüzük görmek, şan, şöhret ve itibar anlamına gelir. Rüya sahibi toplumda herkesin kendisini takdir edeceği ve günlerce konuşacağı bir işe vesile olacak ve çevresindekilerin sevgisini kazanacaktır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Taşı Görmek
Saygı görmeye, şan ve şerefe, bol kazanca işaret eder. Yüzük taşı değerli bir taş ise; mal, mülk, şöhret ve yüksek mevkiye kavuşmaya, kamusal alanda önemli bir statüye gelmeye yorumlanır.
Rüyada görülen yüzüğün taşı sallanıyorsa; kişinin işinin sallantıda olduğuna, bulunduğu makamdan alınıp, statü kaybedeceğine yada aile hayatındaki sorunlara delalet eder.
Rüyada taşının düştüğünü görmek; itibar ve mal kaybına yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Taşı Görmek
Taşın değerine göre rüyanın yorumu değişir. Görülen taş değerli ise; kişinin muradına ereceğine tabir edilir.
Eğer taş değersiz bir maddeden yapılmışsa, kişinin boş işlerle vakit geçirdiğine delalet eder. Bazen de yüzükte bulunan değersiz taş; hayal kırıklığına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL TAŞLI YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada gördüğünüz yeşil taşlı yüzük huzur ve sükunet müjdesidir. Bu yüzük aynı zamanda yüksek manevi doygunluk işareti olup, güçlü manevi yönünüz ile yaşamınız boyunca mutlu olmayı başaracağınızı ifade eder.
Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak manevi yönden kendini iyi hissetmeye ve kendine olan güvenin artmasına, şansın yaver gitmesine ve hayırlı olanı istemeye delalet eder. Rüyada yeşil taşlı yüzük almak ve hediye etmek ise moralin yüksek olmasına ve uzun yıllar sağlıklı bir hayata yorulur.
Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek mutlu olmaya ve adaklarını yerine getirmeye, gelirinin daha çok olacağına tekabül etmektedir. Rüyayı erkek görmüşse kişinin yaşayacağı mal kaybına tekabül eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RRüyada Akik Yüzük Görmek
Rüyada akikten yüzüğü takan kimse için, bereketli nimete maiyette, salâha, takva ve dine işarettir. Rüyada akik yüzüğünün takılması, bereketli nimete nailiyete delalettir.
Fil dişinden yahut kemikten yüzük kadın için iyilik ve hayra youmlanır. Kaşın yeşil yakuttan olduğunu gören kimsenin, mümin, alim, zeki ve anlayışlı bir çocuğu dünyaya gelir
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Taşı Görmek
Eğer yüzükteki kaş mücevherden olursa makam ve para ile saltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir.
Yüzüğün kaşı boncuktan olursa, saltanatın zayıf olduğuna işarettir. Yüzük kaşının sallanması görev ve yetkilerinin alınmasına, Yüzük taşının düşmesi malından bir şey kaybetmeye yorumlanır
Yüzüğün kaşı çocuktur. Eğer kas mücevherden olursa tabir makam ve para ile saltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Yüzük Takmak
Bir elmas yüzük alıp parmağına taktığını görmek, böyle kibirli ve mağrur bir kadınla evlenmeye işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Görmek
Bir kimsenin rüyasında parmağına yakut yüzük taktığını görmesi, nimete nail olmaya, Sünnet-i Seniyyeye uymaya, isim ve şöhret bulmaya alamettir. Rüyada kendi evinde kırmızı yakuttan bir yüzüğün bulunması, güzel ve kalbi katı bir kadının rüya sahibini sevmesine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beş taş yüzük görmek, değerinin bilinmesine, arzu ettiğin şeylere kavuşmaya, malının artmasına da yorumlanır. Aynı zamanda kısmetli bir insan olduğuna ve yüzünün gülmesine de işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA 5 TAŞLI YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada 5 taş yüzük görmek, bir bayan için güzel günlerin yaklaştığını ve istediği şeylerin gerçekleşeceğini göstermektedir. Rüyayı gören genç ve bekar bir bayan ise beklediği kişiye yakın zamanda kavuşacağına onunla mutlu, güzel ve hayırlı bir yuva kuracağına işaret etmektedir. Ancak beklediği biri yok ise kendisine gelecek olan hayırlı talibi ile anlaşarak mutlu bir adım atacaklarına rivayet etmektedir. Bu rüya genellikle kısmet ile yorumlansa da müjdeli haberler ile de kişiyi mutlu etmektedir. Yani kişinin uzaktaki beklediğinden ve haber alamadığı kişiden kısa sürede iyi ve hayırlı haberler alacağına delalet eder. Tüm bunların yanı sıra bu rüya uzun bir yolculuğun olacağına ve yolculuk sonunda rüya sahibinin beklediği mutluluğa kavuşacağına inanılmaktadır. Ancak bir bayan değil de bu rüyayı bir erkek görürse ilk olarak işiyle ilgili olumlu durumlar gelişeceğine dair bir işaret olabilmektedir. Yani uzun zamandır çaba gösterilen ve çok istenilen işine kavuşacağına delalet etmektedir. Bu işte kısa sürede başarı elde ederek herkesi kendine hayran bırakacağına ve etrafından destek alarak mertebesinin yükseleceğine rivayettir. Bu kişinin yükseldiği mertebeden helal kazançlar sağlayarak kendisine mutlu bir yuva kuracağına dair açıklanmaktadır. Rüya sahibinin kolay kolay kazandığı mertebeden düşmeyerek ilerleyeceğine anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beş taş yüzük görmek, bir çok rüya tabircilerinin yorumlarına bakarsak olumlu olarak yorumlanmaktadır. Rüyada beş taş yüzük görmek, bireyin çevresi tarafından itibarının artacağına ve yakın çevresi tarafından saygı duyulan ve sevilen bir birey olacağı konumuna gelmektedir. Bazı rüya yorumcularında bir kimseye gösterilen şefkat olarak da yorumlanmaktadır. Becerili bir kişiye, sağlıklı bir birey olmaya, çevresine yararlı işlerle meşgul olacağına, ettiği yeminine bağlı duracağına, birkaç gün içerisinde duyulacak müjdeli bir habere, iyi ve bereketli uğraşlara, dostlukları tatmin etmeye, maddi uğraşı bulunan bir yabancıdan uzaklaşacağına, emniyette yaşamaya ve şöhrete işaret etmektedir. Bunun yanında hatalarının ardından özlem duyduğu hayata erişeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, ulaştığı yüksek mertebeye, sıkıntısını çektiği işlerin meyvesini almaya ve uğraş vererek elde ettiği hayata yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beş taş yüzük görmek, bekar kimseler için evlilik kararına, evli kimseler içinse çocuk anlamına gelmektedir. Ayrıca rüya sahibi, çok sevdiği bir arkadaşının hayırlı bir işine vesile olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada beş taş yüzük görmek, yakın bir zamanda aileye katılacak yeni bir ferde de işaret etmektedir. Rüyada görmüş olduğunuz taşların parlaklığı çoksa, bu durum evliliğin ve kısmetin çok hayırlı olacağı anlamına gelmektedir. Eğer taşların rengi çok net seçilmeyip soluk renkli ise, bu durumda evliliğe biraz zaman olduğu anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beş taş görmek, olumsuz yorumu ise şu şekildedir; bazı yakınların ve dostların tarafından zarar göreceğine, her şeyi kaybetmeye, bireyin değerini kaybetmesine, dar duruma düşmeye, çözümü zor olan bir problem ile karşı karşıya kalacağına ve ticari sorunlara yorulmaktadır. Bazı rüya tabirlerine göreyse, hile yoluna başvurup dünya malı elde edileceği anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 5 taş yüzük görmek, diyanet ve alimler tarafından iyiye, hayra ve güzelliklere yorumlanmaktadır. Genellikle görülen rüyalar kısa sürede kişiler farkında olmasa bile gerçekleşerek hayatında değişiklikler olur. Ancak bunu kişi gördüğü rüya ile alakalı olduğunu aklına bile getirmemektedir. Bu rüyayı gören kişi bayansa farklı şekillerde erkek ise farklı şekillerde yorumlamaktadır. Ancak her ikisi içinde hayırlı bir rüya olduğu belirtilmektedir. Yüzük nasıl ki günümüzde kişileri sevindiriyor ise rüyada görüldüğü zamanda sevindirici yorumlar yapılır. Altın yada gümüş olması değişmemekte ve ikisi içinde aynı yorum yapılmaktadır. Ancak bazen de kişiler yaşadıkları durumların etkisinde kalarak rüyalarında görmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 5 taş yüzük görmek, bir bayan için güzel günlerin yaklaştığını ve istediği şeylerin gerçekleşeceğini göstermektedir. Rüyayı gören genç ve bekar bir bayan ise beklediği kişiye yakın zamanda kavuşacağına onunla mutlu, güzel ve hayırlı bir yuva kuracağına işaret etmektedir. Ancak beklediği biri yok ise kendisine gelecek olan hayırlı talibi ile anlaşarak mutlu bir adım atacaklarına rivayet etmektedir. Bu rüya genellikle kısmet ile yorumlansa da müjdeli haberler ile de kişiyi mutlu etmektedir. Yani kişinin uzaktaki beklediğinden ve haber alamadığı kişiden kısa sürede iyi ve hayırlı haberler alacağına delalet eder. Tüm bunların yanı sıra bu rüya uzun bir yolculuğun olacağına ve yolculuk sonunda rüya sahibinin beklediği mutluluğa kavuşacağına inanılmaktadır. Ancak bir bayan değil de bu rüyayı bir erkek görürse ilk olarak işiyle ilgili olumlu durumlar gelişeceğine dair bir işaret olabilmektedir. Yani uzun zamandır çaba gösterilen ve çok istenilen işine kavuşacağına delalet etmektedir. Bu işte kısa sürede başarı elde ederek herkesi kendine hayran bırakacağına ve etrafından destek alarak mertebesinin yükseleceğine rivayettir. Bu kişinin yükseldiği mertebeden helal kazançlar sağlayarak kendisine mutlu bir yuva kuracağına dair açıklanmaktadır. Rüya sahibinin kolay kolay kazandığı mertebeden düşmeyerek ilerleyeceğine anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 5 taş yüzük görmek birde farklı anlamlarda yorumlanır. Örneğin bu rüyayı gören kişinin başı dertte ise yakın zamanda kurtulacağına ve bir daha o dertlere bulaşmayacağına işaret etmektedir. Kendisine yapılan kötülüklerden kısa surede kurtulacağına ve kötülük yapan kişilerden uzaklaşacağına rivayet edilmektedir. Ayrıca kötü yoldan ve kötülüklerden uzaklaşan bu kişinin uzun zamandır istediği arabaya sahip olacağına delalet etmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

374 Aktif
1 Üye ve 373 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8536
Dün : 23857
Toplam : 48066881
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...