Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
321 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada elmas küpe görmek hayra, iyiliğe ve sevgiye işaret eder. Rüyada elmas küpe gören kişinin çok değer verdiği bir kişiye maddi sorunları için destekte bulunacağına ve o kişiyi sıkıntıdan kurtaracağına, derdine çare olacağına işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Elmas Küpe Görmek
Rüyada elmas küpe görmek, rüyayı gören kişi için sıkıntıların ve üzüntülerin son bulması ile feraha kavuşmaya tasvir edilir. Rüyada elmas küpe taktığını görmek, geçici bir süre yaşadığı maddi konulardaki sıkıntıların son bulmasına delalet eder. Rüyada kırmızı elmas küpe görmek, içinde bulunduğu karmaşık duygulardan kurtularak sağlıklı kararlar vererek doğru işler ile meşgul olmaya işaret eder. Rüyada yeşil elmas küpe görmek, uzun süredir beklediği haberin olumlu olması ile mutlu olup sevinmeye rivayet edilir. Rüyada siyah elmas küpe görmek, dert, keder ve sıkıntılarının son bulması ile rahat etmeye tabir edilip, yorumlanır. Rüyada elmas küpe görmek, maddi olarak sorunlarının çözülmesine manevi olarak ise refaha ve aydınlığa kavuşmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Takmak
Rüyasında elmas küpe taktığını gören kişinin, sorumsuz davranışları yüzünden sahip olduğu mal ve mülkünün küçük bir bölümünü kaybedeceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada elmas küpe görmek, pek çok açıdan rahatlamaya yorulmaktadır. İbn-i Sirin Hz’ nin yorumlarına göre rüyada elmas küpe görmek, sıkıntılı ve huzursuz günlerin geride kaldığına ve rüya sahibini çok daha huzurlu günler beklediğine yorulmaktadır. Rüyada elma küpe görülmesi, aynı zamanda rüya sahibinin eşi veya hayat arkadaşı ile mutluluk verici günler yaşayacağına, aralarındaki muhabbettin artacağına ve romantizmin artacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Görmek
Çocuk sahibi olmaya yorumlanan rüya, olgunluğa geçiş yapıldığını, fırtınalı günlerin geride kaldığını bildirir. Rüya sahibinin hayat boyu rahat yaşayacağını, evliliğinde sorun olmadığı gibi, eşiyle arasında her zaman romantizm olacağını, yapılan işte yüceltilen biri olacağını bildirir. Mali açıdan zenginliğin, lüks bir hayatın da tabiridir. Ziynet eşyalarının fazlalığına ve konforlu bir hayata işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elmas küpe görmek, arzu ettiği her şeyi elde ederek muradına kavuşmaya rivayet edilip, yorumlanır. Rüyada beyaz parlak elmas küpe takmak veya görmek, iyi niyetli ve temiz kalpli bir kimseden gelecek olan yardım ve destek ile tasvir edilir. Rüyada mor renkli elmas küpe görmek, mutlu olacağı olaylar ve yaşama ile hayatındaki bazı şeylerin değişecek olmasına alamet eder. Renkli elmas küpeler gören kadın kişi eğer bekar ise evlenir ve kısa süre içinde çocuk sahibi olur denilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Bulmak
Rüyada elmas küpe bulmak, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığını alarak istediği başarıyı ve mevkiyi elde etme ile tabir edilir. Rüyada elmas küpe bulduğunu görmek, borçlarından kurtularak rahat bir nefes almaya maddi olarak birazda olsa ferahlamaya rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Almak
Rüyada elmas küpe almak, akıllı ve zeki olması sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelmeye kendi ayakları üzerinde durma anlamına gelir. Rüyada elmas küpe aldığını görmek, arzu ve isteklerinin kısa süre içinde olması ile mutlu ve huzurlu olmasına esenliğe kavuşmasına tasvir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Kaybetmek
Rüyada elmas küpe kaybetmek, çekilen zorluktan sonra elde edilen cefaya, umutsuzluktan sonra geri kazanılan mertebeye delalet eder. Rüyada elmas küpe kaybettiğini görmek, Rüyada elmas küpe kaybettiğini görmek, değer verdiği bazı dostları ile bazı sorunlar yüzünden kısa bir süre ayrı kalıp uzaklaşma ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Takmak
Rüyada elmas küpe takmak, şan, şöhret ve gösteriş meraklısı bir kadına maddi anlamda ise zorluk çeken bir kimseye işaret eder. Rüyada elmas küpe taktığını görmek, üzüntü ve sıkıntıların son bulduğu rahat edeceği bir hayata geçim derdinden kurtulmaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Vermek
Rüyada elmas küpe vermek, mağlubiyetten sonra elde edilen zafere, çekilen sıkıntıdan sonra refaha kavuşmaya rivayet edilir. Rüyada elmas küpe verdiğini görmek, iş hayatında yaşadığı zorluklara rağmen ümidini kaybetmeden tüm gücüyle çalışmaya ve istediğini elde etme ile tasvir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elmas küpe görmek rüya sahibi ve sevdiği kimseler için iyi ve olumlu gelişmeler yaşanmasına ve mutlu olmaya, rüyada elmas küpe iyi şansa ve işlerin yolunda gitmesine, sizi mutlu edecek güzel havadisler almaya, kişini hayat arkadaşına veya sevdiği kimseye yorumlanabilir. Rüyada elmas küpe taktığını görmek elmastan yapılmış bir küpe kıymetli olduğu için kişi adıma iyi ve güzel şeylere, para kazanmaya, zenginliğe ve itibar sahibi kimseye tabir edilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elmas küpe takmak insanlar arasında el üstünde tutulmaya, itibar ve saygınlık görmeye, ilim tahsili yapmaya, iş yaşamında alışveriş yapmaya ve kazanç elde etmeye işaret edebilir.
Rüyada elmas küpe bulmak veya bulduğunu görmek tahmin etmediğiniz çeşitli şeyleri elde etmeye, rüyada küpe almak veya aldığını görmek öğrenim, iş ve aşk yaşantısında başarılı olmaya tabir edilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Görmek
Rüya sahibinin malından ya da parasından vereceğine tabir edilir. Rüyasında elmas küpe gören kişi, kendisi için paradan daha kıymetli olamayacak bir kimseye el uzatacak ve onu büyük bir batağın içinden çekip çıkaracaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Görmek; Rüyada elmas küpe görmek rüya sahibinin malından ya da parasından vereceğine tabir edilir. Rüyasında elmas küpe gören kişi, kendisi için paradan daha kıymetli olamayacak bir kimseye el uzatacak ve onu büyük bir batağın içinden çekip çıkaracaktır. Rüyada elmas küpe görmek düşkünlükten sıyrılmaya, duygusal hayatın iyi gittiğine, emniyette hissetmeye, paraya gelecek fazlalığa, getirili uğraşlara gireceğine, istenilen bir mutluluğa, becerili bir kişiye, kolay kazanılan mülke, ticari kazancı yüksek işler içinde bulunacağına, zenginliğe, mutluluk dolu geleceğe delalettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

445 Aktif
0 Üye ve 445 misafir
Bugün : 11985
Dün : 23857
Toplam : 48070319
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...