Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
847 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada elmas şansın iyi olduğuna yorulur. Rüyada elmas görmek; zenginliğin ve saygının işaretidir. Elmasçı görmek dindar, ilim ehli birine delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Pırlanta.) İşinizde göstereceğiniz başarı ve yetenekleriniz sayesinde işinizde yükseleceksiniz demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

28 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Elmas Görmek
Rüyada elmas görmek, şerefli ve itibarlı bir şahsi¬yet olacağınıza, mevkiinizin daha yükseleceğine, elmas toplamak, inal ve servet kaybına, acı ve kedere, elmas satmak kederlerden kurtulacağınıza, elmas yemek, çok kazanç ve ailede bolluk ile saadete işaret eder.Bazı yorumculara göre; rüyada elmas ve pırlanta gör¬mek, iyi değildir demişlerdir. Çünkü bu değerli taşlar, maddeye görüş ve tantanaya düşkün dünya derdi yapan kişile¬rin bir simge ve sembolü haline gelmişlerdir. Bu rüya, faydasızlığa, hiçbir işe yaramazlığa, gösterişe, tantana ve gözün dışarıda oluşuna bir işarettir.Rüyada elmas görmek, mağrur, kibirli, görünüşten başka hiçbir meziyeti ve iffeti ol¬mayan bir kadına işâret eder.Bir elmas yüzük alıp parmağına taktığını görmek, böyle kibirli ve mağrur bir kadınla evlenmeye işârettir.Rüyada yüzüğü parmağından çıkarıp bir başkasına verdiğini görmek, zevcesinden ay¬rılmaya ve onu boşamaya işâret eder.Rüyada lekesiz parlak taş güzel kadına, lekeli ve donuk elmas da çirkin kadına işârettir.Rüyada elmas ve pırlanta ile süslü mücev¬herat görmek, erkek için gam, keder ve sıkıntı, kadın için ise ferah ve sürura işâret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elmas görmek ne demektir?

Rüyada elmas görenin talihi yolunda gidecek demektir, elmas gören kadın ise zengin ve kültürlü bir erkekle evlenecek, erkek ise anlayışlı, duygulu bir kadınla evlenecek demektir.
Elmas gören kadın ise varlıklı ve bilgili biriyle; erkek ise anlayışlı, duygusal biriyle evlenecek anlamındadır. Evlilik, aşk, yuvada huzur ve mutluluktur. Parlaklığına ve büyüklüğüne göre değişir.
Bir baska rivayete görede: magrur ve kibirli, görünüsten baska hiç bir meziyeti olmayan, aksine zarar verici, gösterise meyyal bir kadinla yorumlanir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Yüzük Görmek
Rüya sahibinin yaşamı boyunca nadiren karşısına çıkabilecek, iş veya aşk hayatı ile ilgili bir kısmete, lüks bir ev veya dükkan sahibi olmaya delalet eder.
Kişinin rüyayı gördüğü dönemde en çok sahip olmak istediği ne varsa o kısmetin kendisine geleceğine ve görenlerin gıpta edeceğine, bazen de kişinin dengi olmayan biriyle evlenmesine yorumlanır.
Rüyada elmas yüzük taktığını görmek; kişinin tez zamanda istek ve arzularına kavuşup mutlu olacağına, yaptığı işte başarıya kavuşmaya ve liderlik edip, çevresinde saygın bir kişi olarak anılmaya tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boynunda elmas, inci kolye görmek
Rüyada boynuna cevher, inci, elmas dizilmiş olduğunu görmek, ilme, fazilete ve hakkı yerine getirmeye delâlet eder.
Kirmani demiştir ki: Rüyada elmas ve pırlanta ile süslü mücevherat görmek, erkek için gam, keder ve sıkıntı, kadın için ise ferah ve sürura delâlet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Görmek
Rüyada elmas görmek, rüya sahibinin kafasını karıştırıp, onu ne yapacağını bilmez duruma düşüren konulara açıklık getireceğine ve rahat edeceğine delalet eder. Rüya sahibinin içini kemirip duran korkuları ve endişeleri ile yüzleşmek ve sorunlarının üstüne gitmek suretiyle içine düştüğü bu sıkıntılı durumdan kurtulup, bunun neden daha önce yapmadığıyla ilgili olarak kendine kızacağı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibi artık daha rahat ve daha kolay bir hayat sürecek, kendine olan inancı yerine gelecektir. Rüyasında elmas gören kişi, kafasındaki tüm gereksiz konulardan kurtulduğu için artık her işin üstesinden gelebileceğine inanacaktır. Çünkü bu sorundan kurtulması, bir zamanlar kendisi için bir atomu parçalamak kadar zor gibi görünüyordur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Almak
Rüya sahibinin çok sıkıntılı olduğu bir dönemde, bir yakınının derdine derman olması ve imdadına yetişmesi anlamına gelir. Bu yardım kişiye, ilaç gibi gelecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Taşlı Yüzük Görmek
Rüyasında elmas taşlı yüzük gören kişi, hırsı ve kararlılığı sayesinde büyük işler yapacak, düşmanlarını ve rakiplerini kudurtacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Yüzük Takmak
Rüya sahibinin özel hayatının üçüncü bir kişi tarafından bozulmak isteyeceği fakat her iki tarafın da buna müsaade etmeyeceği anlamına gelir. Üçüncü şahıs amacına ulaşamayacak ve çiftleri ayıramayacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Görmek
Rüya sahibinin malından ya da parasından vereceğine tabir edilir. Rüyasında elmas küpe gören kişi, kendisi için paradan daha kıymetli olamayacak bir kimseye el uzatacak ve onu büyük bir batağın içinden çekip çıkaracaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Madeni Görmek
Rüyasında elmas madeni gören kişi, bir hayır kurumuna bağış yapacak demektir. Bu kurum, darülaceze, çocuk esirgeme kurumu, kimsesizler yurdu, askeriye ya da sokak hayvanları derneği gibi kurum ve kuruluşlar olabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Görmek; Rüyada elmas görmek  rüyada elmas görenin talihi yolunda gidecek demektir, elmas gören kadın ise zengin ve kültürlü bir erkekle evlenecek, erkek ise anlayışlı, duygulu bir kadınla evlenecek demektir. Rüyada elmas görmek dindar, ilim ehli birine delalet eder. Rüyada elmas görmek mağrur ve kibirli, görünüşten başka hiç bir meziyeti olmayan, aksine zarar verici, gösterişe meyyal bir kadınla yorumlanır.Rüyada elmas şansın iyi olduğuna yorulur. Elmas gören kadın ise varlıklı ve bilgili biriyle; erkek ise anlayışlı, duygusal biriyle evlenecek anlamındadır. Rüyada elmas görmek, zenginliğin ve saygınlığın işaretidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Almak; Rüyada elmas almak  iyi bir geleceğe, şana sahip olunacağına, kazanca gelecek berekete, iş yerinde terfiye, kısa zamanda duyulacak mutlu edici gelişmelere, dingin bir hayat sürdüreceğine, duygusal külfeti olan dosttan uzak durmaya, isteklerin hayata geçeceğine, külfetsiz kazanılan paraya, sevince kavuşmaya, sözünü tutacağına delalettir. Rüyada elmas almak  olumsuz anlamda saklanan sırların açığa döküleceğine, sıkıntılı yaşama, korkuya olmasına, sıkıntıdan sıyrıla mamaya, sevimsiz bir vaziyete düşmeye yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Görmek; Rüyada elmas küpe görmek rüya sahibinin malından ya da parasından vereceğine tabir edilir. Rüyasında elmas küpe gören kişi, kendisi için paradan daha kıymetli olamayacak bir kimseye el uzatacak ve onu büyük bir batağın içinden çekip çıkaracaktır. Rüyada elmas küpe görmek düşkünlükten sıyrılmaya, duygusal hayatın iyi gittiğine, emniyette hissetmeye, paraya gelecek fazlalığa, getirili uğraşlara gireceğine, istenilen bir mutluluğa, becerili bir kişiye, kolay kazanılan mülke, ticari kazancı yüksek işler içinde bulunacağına, zenginliğe, mutluluk dolu geleceğe delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Madeni Görmek; Rüyada elmas madeni görmek dostlarıyla yaşamaya, verdiği sözüne bağlı olacağına, ikili ilişkilerde tatmine, cömert akrabaya, şana kavuşmaya, taleplerin gerçekleşeceğine, hoşgörülü genç akrabaya, iyi yarınlara, sağlıklı bir ömre, kısa zaman da öğrenilecek hayırlı havadise, güzel talihe yorumlanmaktadır. Rüyada elmas madeni görmek  bunlarla birlikte ticaret alanında başarısızlığa, korktuğu şeyden emin olmaya, üzüntü duymaya, kıymet yitirmeye, kötülük görmeye yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Taşlı Yüzük Görmek
Rüyasında elmas taşlı yüzük gören rüya sahibinin, hayallerine ulaşmak için her yolu deneyeceğine, kişinin büyük bir hırs içerisinde olacağına ve sonunda istediğine kavuşacağına delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Bulmak
Şansa işarettir. Elmas bulmak zenginliği ve saygın bir hayatı ifade eder.

Rüyada elmas görmek, rüya sahibinin sorunları çözmekte çok usta birisi olacağına, problemlerin üstesinden kolayca gelebileceği demektir. Bu özelliğinden dolayı herkesin karşısında saygın bir kişi olacağına, iş hayatında zirveye ulaşacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elmas görmek anlamı şansa yorulur. Rüyada görülen elmas iyiye yorumlanmaktadır. Elmas gören kişi kadın ise zengin bir erkekle evleneceğine işaret etmektedir. Eğer rüyasında elmas gören kişi erkek ise duygu yüklü ve iyi huylu bir kadınla evleneceğine delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pırlanta görmek ilgi alanlarında gösterilecek üstün başarıya, yeteneklerin fakına varılıp ön plana çıkarılmasına, hobilere, eğlenceye, rüya sahibini iyi hissettirecek alanlara yoğunlaşmasına tabir edilir. Rüyada pırlanta görmek bazen de sahip olduğu mal varlığıyla övünen, her şeyin para ve eşya olduğunu düşünen bir kişi ile tabir edilir ve bu kişinin takılarıyla ve ziynet eşyaları ile başkalarına nispet yapan ve bunu da marifet sayan bir kadın olduğu ile tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Görmek
Rüyada elmas görmek fakirlikten sonra biranda zenginliğe kavuşan, sürekli parası ile övünen, kendisini sürekli abartarak anlatan, kaba bir kişiliğe sahip, insanlara itici gelen ve kimsenin aynı ortamdan bulunmak istemediği, deyim yerindeyse sonradan görme, parasının kıymetini bilmeyen, girdiği ortamlara uyum sağlayamayan birinin varlığına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Taşı Görmek
Rüyasında elmas taşı gören rüya sahibinin, işlerinin açılacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, bolluk, bereket içerisinde hayat süreceğine rivayet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Elmas Görmek
Rüyasında kırmızı elmas gören rüya sahibinin, aşk hayatının sorunsuz geçeceğine, fakat iş hayatının çok zorlu ve sorun içerisinde geçeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Kolye Görmek
Rüyada elmas kolye görmek, istediğini elde edebilen bir kişilik olacağına, mutlu ve huzurlu günlerin rüya sahibini beklediği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Almak
Rüyasında elmas aldığını gören kişinin, sorunlu bir dönemde olduğuna, çok sevdiği birinin rüya sahibine el uzatacağına, ona yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Küpe Takmak
Rüyasında elmas küpe taktığını gören kişinin, sorumsuz davranışları yüzünden sahip olduğu mal ve mülkünün küçük bir bölümünü kaybedeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Madeni Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında elmas madeni gören rüya sahibinin, kimsesiz çocuklara yüklü bir miktar bağış yapacağına, yaptığı bu bağış sayesinde hanesinde bolluğun ve bereketin artacağına, parasının katlanacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Görmek
Rüyada elmas görenin talihi yolunda gidecek demektir, elmas gören kadın ise zengin ve kültürlü bir erkekle evlenecek, erkek ise anlayışlı, duygulu bir kadınla evlenecek demektir.
Elmasçı görmek dindar, ilim ehli birine delalet eder.
Ayrıca Bakınız; Pırlanta.
Rüyada elmas bulmak şansın iyi olduğuna yorulur. Rüyada elmas madeninde olduğunu görmek, zenginliğin ve saygınlığın işaretidir.
Rüyada elmastan yüzük görmek evlilik, aşk, yuvada huzur ve mutluluktur. Parlaklığına ve büyüklüğüne göre değişir huzurunuzun ve mutluluğunuzun derecesi belirlenir.
Rüyada elmas arzulayan bir kadın görmek mağrur ve kibirli, görünüşten başka hiç bir meziyeti olmayan, aksine zarar verici, gösterişe meyyal bir kadınla yorumlanır.
Bir elmas yüzük alıp parmağına taktığını gören, böyle bir kadın ile evlenir. Yüzüğü parmağından çıkarıp birine verdiğini gören, karisini boşar. Lekesiz parlak taş, güzel kadına, lekeli donuk elmas ise çirkin kadına delalet eder.
Bir başka rivayete göre de: rüyada elmastan olmayacak bir eşyanın elmastan olduğunu görmek yükte hafif pahada ağır bir hediye alacağınıza delalet eder.
Rüyada elmastan yemek takımları görmek ya da elmastan yapılmış bir şeyleri kullanarak yemek yemek yeni girişeceğiniz iş ya da yeni işinizin çok fazla bereketli olacağı şeklinde rüya tabiri yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elmas görmek,elmas yüzük takmak
Elmasçı görmek dindar, ilim ehli birine delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Pırlanta.)

Rüyada elmas görenin talihi yolunda gidecek demektir, elmas gören kadın ise zengin ve kültürlü bir erkekle evlenecek, erkek ise anlayışlı, duygulu bir kadınla evlenecek demektir.

Rüyada elmas şansın iyi olduğuna yorulur. Elmas gören kadın ise varlıklı ve bilgili biriyle; erkek ise anlayışlı, duygusal biriyle evlenecek anlamındadır.

Rüyada elmas görmek, zenginliğin ve saygınlığın işaretidir.
Evlilik, aşk, yuvada huzur ve mutluluktur. Parlaklığına ve büyüklüğüne göre değişir.

Rüyada elmas görmek magrur ve kibirli, görünüsten baska hiç bir meziyeti olmayan, aksine zarar verici, gösterise meyyal bir kadinla yorumlanir. Bir elmas yüzük alip parmagina taktigini gören, böyle bir kadin ile evlenir. Yüzügü parmagindan çikarip birine verdigini gören, karisini bosar, lekesiz parlak tas, güzel kadina, lekeli donuk elmas ise çirkin kadina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada elmas görmek magrur, kibirli, görünüsten baska hiç bir meziyeti olmayan, gösterise yönelen bir kadina isarettir. Bir elmas yüzük alip parmagina takdigini gören, böyle bir kadin ile evlenir.

Zenginliğin ve saygının işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Görmek
Rüyada elmas görmek, kaba bir tabirle sonradan görme bir kimseye işaret eder. Malı ve parasıyla övünen, kendini yüceltip duran bu nedenle de çevredeki insanlara itici gelen bir kişinin varlığı ile açıklanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

420 Aktif
1 Üye ve 419 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12587
Dün : 23857
Toplam : 48070921
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...