Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
İslami tabirleri; rüyada doktor muayene olmak İslami yorumu, hayrın ve şifanın, selametin güvende olmanın alametidir. Rüyada doktor muayenesi görmek İslami açıdan tabiri hayır ve refah ile tabir edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

37 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Doktora Muayene Olmak tabiri
Sıkıntılı bir durumdan kurtulup iyi hal için yollar aramak demektir. Daha fazla kazanmak, daha kaliteli yaşamak, özel tüketimi ve kişisel ihtiyaçları daha iyi karşılamak ve sıkıntısız şekilde yaşama için gösterilen özveriye, harcanan efora ve çalışmaya işarettir
Kişinin,tanıdığı, bildiği ve güvendiği bir yakınından yardım alacağı anlamına gelir. Aynı zamanda, sorunsuz bir dönem geçirileceğine ve sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet edilir.Rüyada Doktor ve Hemşire Görmek
İyileşmek, ilaç bulmak, dertlerinden, karamsarlığından, duygu karmaşasından ve belirsizliğinden kurtulmaya delalettir. Kişiye sıkıntı veren, yaşayacağı güzel duygulara ve alacağı kısmetlere engel olan kişilerden sıyrılmayı becereceğine yorulur. Ayrıca, işleri yoluna sokacak bir karar verileceği anlamına gelir.
Rüyada Doktora Gittiğini Görmek
İç huzurun artmasına vesile olacak gelişmelerin yaşanacağına alamettir ve zorlukların bitmesine, güzel, bolluk ve mutluluk içinde geçecek günlerin geleceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine ve kişide yarattığı duygusal çöküntünün giderileceğine işarettir. Ve kişideki enerjinin artmasına bunun da hayatına tümden iyi şekilde etki etmesine yorulur. Yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamettir.
Rüyada Doktor Önlüğü Görmek
Kişide merak ve ilgi uyandıran alanlara ve konulara yönelerek  olarak kendini daha verimli, bilgili ve becerikli hissetmesine ve bu sayede özellikle de mesleğinde performansının artmasına alamettir. Yakın bir kimseden beklenenin üzerinde başarı görmeye, rahata ermeye, huzurlu bir hayat konusunda karar vermeye, işleri iyiye götürmeye, ferahlığa çıkmaya, zahmetten kurtulmaya, şartları iyileştirmeye ve mutlu olmaya yorulur.
Rüyada Doktor Sevgili Görmek
Kişinin, kariyerinde yükselmesine büyük oranda etki edecek, ona destek olacak, bildikleri ile gelişimini ve ilerlemesini sağlayacak bir kişiye ya da yaşayacağı ve hayatı için milat sayacağı bir olaya işarettir. Pozitif yönde hayırlı bazı değişiklikler olacağı anlamına gelir. Ayrıca, beklenen bir haberin kısa zamanda gelmesi ile iş konusunda çok hayırlı bir karar verileceğine alamettir.
Rüyada Bayan Doktor Görmek
Rüya sahibinin erkek ya da kadın olması farketmeksizin kişinin hayatından büyük yeri olan, kendisi için önemi ve değeri büyük ve vazgeçilmez bir kadından gelecek sevindirici bir habere, iyiliğe ya da rüyayı gören kişiyi onore edecek, yüceltecek ve gururlandıracak söz ve davranışlara işarettir. Bir kadının aracılık edeceği güzel bir olaya yorulur.Aynı zamanda, iş konusunda güzel bir projenin başına getirilmeye rivayet edilir.
Rüyada Hastane ve Doktor Görmek
Kişinin, iş hayatı ile ilgili olarak bir mekân değişikliği yapacağına ve bunun kendisi için uğur getireceğine delalettir. Örneğin; yeni bir eve taşınacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine ve kendisini hiç olmadığı kadar neşeli, coşkulu ve iyi hissedeceğine işarettir.
Rüyada Doktor Eldiveni Görmek
Kişinin yeni bir yatırım ya da girişim hazırlığına gireceğine veya kendisini amaçlarına yaklaştıracak bazı çalışmalar yapacağına yorulur. Emellerine kavuşmak, gönlünden ve beyninden geçeni yerine getirmek anlamına gelir. Aynı zamanda, işini kusursuz yapan bilgin ve yetkin bir kimse demektir.
Rüyada Yeşil Önlüklü Doktor Görmek
Kişinin manevi anlamda tatmin olacağı kadar rahatlayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına ve böylece daimi huzuru tadacağına delalettir. Aynı zamanda, kişininAllah katında yaptığı hayırların ve duaların kabul olacağı ve bu sayede çok güzel bir hayata sahip olacağıanlamına gelir.
Rüyada Doktorun Dikiş Attığını Görmek
Garip gureba ve muhtaç kimselere yardım ederek ekonomik güç oranında ilaç olunacağına işarettir. Kişinin hayır işi yapmaya ve solmuş yüzleri güldürmeye niyetlenmesine yorulur. Ayrıca, yakın zaman içinde sağlık sorunu çeken birine maddi ve manevi destek olunacağına rivayet edilir.
Rüyada Doktor Dövmek
Kişinin, kendi ekmeğine, kazancına, huzuruna ve mutluluğuna engel olacak adımlar atarak zahmet içine düşecek demektir. Pişman olmaya yönelik adımların atılması anlamına gelir. Haksızlık etmeye, üstünlük sağlamaya ve kendini gücünü ispat etmeye işarettir. Aynı zamanda, zor zamanlar geçirileceğine ve haneye tartışma gireceğine delalet eder.
Rüyada Doktora Gitmek
Rüyada doktora gitmek, tersi bir anlamda yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında doktora gittiğini görmesi, sağlıklı bir yaşama nail olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, yediğine içtiğine ve sporuna dikkat ederek, hastalıklardan uzak duracaktır. Kişi, kendisine dikkat ettiği için sağlığına kavuşacak ve bu durum günlük işlerinin de yolunda olmasını sağlayacaktır. Kişi, sağlığının kıymetini bilecek ve buna göre davranacaktır.
Rüyada Doktora Muayene Olmak
Rüya sahibinin rüyasında doktora muayene olduğunu görmesi, kişinin çevresindeki insanların hastalıklardan uzak olmasına delalet eder. Rüyada doktora muayene olduğunu görmek, rüya sahibinin arkadaşlarının, ailesinin ve akrabalarının sağlıklı olması şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin bu durumu hem kendisine hem de çevresine huzur getirecektir.
Rüyada Hastaneye Gitmek
Rüyada hastaneye gittiğini görmek, rüya sahibinin hastaneye ne için gittiğine göre farklı anlamlarda yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayırlı bir iş için, örneğin kendisinin, eşinin veya bir arkadaşının doğumu için hastaneye gittiğini görmesi; kişinin alacağı mutlu bir habere delalet eder. Kişinin alacağı bu mutlu haber; hem maddi hem de manevi açıdan kişiye kazanç getirecektir.
Rüyada Hastane Görmek
Rüya sahibinin rüyasında hastane görmesi, kişinin iş hayatında başarılı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi başarılı, sabırlı ve iş için hırslı davranacaktır. Kişinin bu özellikleri, ona iş hayatında büyük katkılar getirecektir. Bu katkılar sonucunda rüya sahibi maaşlı çalışan birisi ise mevki – makam yükselmesi yaşayacaktır. Rüya sahibinin ticaret ile uğraşan birisi olması halinde; yaptığı yatırımlardan kar elde edecektir.
Rüyada Diş Doktoruna Gitmek
Rüya sahibinin rüyasında diş doktoruna gittiğini görmesi, kişinin çevresiyle ilişkilerinin iyi olacağına ve çevresi tarafından taktir edileceğine yorulur. Rüyada dişi ağrıdığı için diş doktoruna gittiğini görmek, rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin diş doktoruna gitmesi, hayatında yaşadığı sorunları aşacağına delalet olur.
Rüyada Muayene Olmak
Rüyada muayene olmak, süregelen bir sorunu halletmek için çözüm arayışına girmek, borçları kökten bitirebilmek adına kredi çekmek veya bir tanıdıktan borç almak demektir. Rahatlama anlamına gelen rüya, kişinin kendisine uzatılan yardım elini geri çevirmeyeceğini, yaşamını daha rahat hale getirebilmek ve sıkıntılarından kurtulabilmek için özveride bulunacağını ifade eder. Aileyi ilgilendiren mevzularda tüm ailenin bir araya gelerek görüş bildireceğini ve ortak çıkar yol bularak, sorunu halledeceğini bildiren rüya, borcu olanlar ya da iş açmak isteyenler için anne veya babalarından gelecek maddi desteğe de yorulur. Miras yoluyla kişiye intikal eden bir malın satışa çıkarılacağını hasta biri varsa iyileşmesi için tedaviye başlanacağını ve tez zamanda sonuç alınacağını tabir eder.
Rüyada Doktora Muayene Olmak
Ufak tefek rahatsızlıklara işaret eden rüya, yaşlılar için sıklıkla görülen problemlere yorumlanır. Mevsimsel değişikliklerin, aşırı stres yaşamanın kişi üzerinde bazı olumsuz tesirlerinin olacağını bildiren rüya, işleri kontrol ederek, daha sakin yaşamaya çalışmanın yararlı olacağına dair uyarı verir. Kendisine çok yüklenen ve aşır bir çalışma temposuna sahip kişilerin sağlıklarını hiçe sayarak yaşamaları halinde ilerde ciddi sağlık problemleriyle boğuşmak zorunda kalacaklarını da haber verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet yorumları; rüyada doktor muayene etmesi diyanet tabirleri, hasta için şifa, dertli için deva ve nasihat, öneri işitmek ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam-ı Nablusi tabiri; rüyada doktora gitmek muayene olmak, sıkıntının giderilmesi, yardım almak maddi borçtan kurtulmak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin,tanıdığı, bildiği ve güvendiği bir yakınından yardım alacağı anlamına gelir. Aynı zamanda, sorunsuz bir dönem geçirileceğine ve sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktora Derdini Anlatmak
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada doktora derdini anlatmak, kişinin hayatında bulunan sıkıntıların ardı sırası kesilmeyeceğine, bu durum yüzünden aile büyüklerinden destek alması gerekeceğine delalet eder. Rüyada doktora derdinin anlatmak kimi rüya yorumcusu tarafından sorunların zamanla sona ereceği manasına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktora Muayene olmak
Rüyada doktora muayene olmak; iki şeyin habercisidir. Hasta için şifa bulmaya, çaresiz derdi olan için derman bulacağı anlamına gelir. Rüyada doktora muayene olduğunu görmek, bazı tabircilere göre hastalığın uzaması ve sıkıntılı sürecin devam etmesi demektir. Rüyada doktora kontrol olmak sıhhat ve afiyetin devam etmesine işarettir. Rüyada sağlık kontrolü için muayene olmak, bekar için evlilik, nasihat ve yardımlaşmak demektir. Rüyada doktor muayene etmesi görmek, eğer bir teşhis konulmuşsa konulan teşhisin hayırlı olup olmadığına bakılarak, hayır veya şer olarak rüyanız manası anlam kazanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doktor kontrolü görmek
Rüyada doktor kontrolü görmek; muayene olmak ve kontrolden geçmek, korkulardan emin olmak demektir, muayene sonucu duymak teşhisin hayırlı olup olmadığıyla değerlendirilir.

Rüyada doktora kontrol için gitmek
Rüyada doktora kontrol için gitmek; muayeneye gitmek yeni bir işe başlamak için hazırlık demektir. Doktor kontrolünden geçmek, yardım ve destek görmek manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doktor muayenesi görmek
Rüyada doktor muayenesi görmek; erkek ve kadın için korkuları varsa geçmesine, hasta ziyaretine gitmeye, alacağı bir haberi olmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doktor muayene etmesi görmek
Rüyada doktor muayene etmesi görmek; beklenmedik bir haber ve yolculuk demektir. Bu rüyayı gören hasta ise tedavisini aksatmaması gerektiği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doktor muayenehanesi görmek
Rüyada doktor muayenehanesi görmek; yeni bir başlangıç ve kısmet demektir. iyi niyetli bir kimseden nasihat ve hayırlı sözler işitmeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doktor muayene teşhisi görmek
Rüyada doktor muayene teşhisi görmek; doktora gidip muayene olmak ve teşhis konulduğunu görmek, beklediğiniz bir işin sonucunun hayırlı olmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktora Gitmek
Rüyada doktora gitmek, tersi bir anlamda yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında doktora gittiğini görmesi, sağlıklı bir yaşama nail olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, yediğine içtiğine ve sporuna dikkat ederek, hastalıklardan uzak duracaktır. Kişi, kendisine dikkat ettiği için sağlığına kavuşacak ve bu durum günlük işlerinin de yolunda olmasını sağlayacaktır. Kişi, sağlığının kıymetini bilecek ve buna göre davranacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktora Muayene Olmak
Rüya sahibinin rüyasında doktora muayene olduğunu görmesi, kişinin çevresindeki insanların hastalıklardan uzak olmasına delalet eder. Rüyada doktora muayene olduğunu görmek, rüya sahibinin arkadaşlarının, ailesinin ve akrabalarının sağlıklı olması şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin bu durumu hem kendisine hem de çevresine huzur getirecektir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktorla Konuştuğunu Görmek
Kişinin stres atarak rahatlayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastaneye Gitmek
Rüyada hastaneye gittiğini görmek, rüya sahibinin hastaneye ne için gittiğine göre farklı anlamlarda yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayırlı bir iş için, örneğin kendisinin, eşinin veya bir arkadaşının doğumu için hastaneye gittiğini görmesi; kişinin alacağı mutlu bir habere delalet eder. Kişinin alacağı bu mutlu haber; hem maddi hem de manevi açıdan kişiye kazanç getirecektir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktorun Muayene Ettiğini Görmek
Konforlu, lüks ve rahat yaşama rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastane Görmek
Rüya sahibinin rüyasında hastane görmesi, kişinin iş hayatında başarılı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi başarılı, sabırlı ve iş için hırslı davranacaktır. Kişinin bu özellikleri, ona iş hayatında büyük katkılar getirecektir. Bu katkılar sonucunda rüya sahibi maaşlı çalışan birisi ise mevki – makam yükselmesi yaşayacaktır. Rüya sahibinin ticaret ile uğraşan birisi olması halinde; yaptığı yatırımlardan kar elde edecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Diş Doktoruna Gitmek
Rüya sahibinin rüyasında diş doktoruna gittiğini görmesi, kişinin çevresiyle ilişkilerinin iyi olacağına ve çevresi tarafından taktir edileceğine yorulur. Rüyada dişi ağrıdığı için diş doktoruna gittiğini görmek, rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin diş doktoruna gitmesi, hayatında yaşadığı sorunları aşacağına delalet olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muayene Olmak
Rüyada muayene olmak, süregelen bir sorunu halletmek için çözüm arayışına girmek, borçları kökten bitirebilmek adına kredi çekmek veya bir tanıdıktan borç almak demektir. Rahatlama anlamına gelen rüya, kişinin kendisine uzatılan yardım elini geri çevirmeyeceğini, yaşamını daha rahat hale getirebilmek ve sıkıntılarından kurtulabilmek için özveride bulunacağını ifade eder. Aileyi ilgilendiren mevzularda tüm ailenin bir araya gelerek görüş bildireceğini ve ortak çıkar yol bularak, sorunu halledeceğini bildiren rüya, borcu olanlar ya da iş açmak isteyenler için anne veya babalarından gelecek maddi desteğe de yorulur. Miras yoluyla kişiye intikal eden bir malın satışa çıkarılacağını hasta biri varsa iyileşmesi için tedaviye başlanacağını ve tez zamanda sonuç alınacağını tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktora Muayene Olmak
Ufak tefek rahatsızlıklara işaret eden rüya, yaşlılar için sıklıkla görülen problemlere yorumlanır. Mevsimsel değişikliklerin, aşırı stres yaşamanın kişi üzerinde bazı olumsuz tesirlerinin olacağını bildiren rüya, işleri kontrol ederek, daha sakin yaşamaya çalışmanın yararlı olacağına dair uyarı verir. Kendisine çok yüklenen ve aşır bir çalışma temposuna sahip kişilerin sağlıklarını hiçe sayarak yaşamaları halinde ilerde ciddi sağlık problemleriyle boğuşmak zorunda kalacaklarını da haber verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastalanarak Muayene Olmak
Kişiyi derinden üzen, her gün düşüncelere iten bir sorunun nihayete erecek olduğuna yorumlanır. Müjdeli haber almak, problemlerin giderilmesi için aileden destek görmek sonucunda rahatlayacak olan rüya sahibinin bundan sonraki hayatını daha da dikkat ederek yaşayacağını, hem harcamalarını kısıp, hem de sağlığına daha da önem vereceğini tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muayene Olmanın Psikolojik Yorumu
Sürekli kendisini dinleyen, gördüğü en ufak değişiklikleri hastalığa yoran ve panik atak geçiren kimseleri belirtir. Kişide var olan evhamların giderek daha da ilerlediğini, sürekli olumsuz düşünceler içine girdiğini ve hem sosyal hayatının, hem de iş hayatının bu psikolojik durum nedeniyle negatif etkilendiğini bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktor ve Hemşire Görmek
İyileşmek, ilaç bulmak, dertlerinden, karamsarlığından, duygu karmaşasından ve belirsizliğinden kurtulmaya delalettir. Kişiye sıkıntı veren, yaşayacağı güzel duygulara ve alacağı kısmetlere engel olan kişilerden sıyrılmayı becereceğine yorulur. Ayrıca, işleri yoluna sokacak bir karar verileceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktora Gittiğini Görmek
İç huzurun artmasına vesile olacak gelişmelerin yaşanacağına alamettir ve zorlukların bitmesine, güzel, bolluk ve mutluluk içinde geçecek günlerin geleceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine ve kişide yarattığı duygusal çöküntünün giderileceğine işarettir. Ve kişideki enerjinin artmasına bunun da hayatına tümden iyi şekilde etki etmesine yorulur. Yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktor Önlüğü Görmek
Kişide merak ve ilgi uyandıran alanlara ve konulara yönelerek  olarak kendini daha verimli, bilgili ve becerikli hissetmesine ve bu sayede özellikle de mesleğinde performansının artmasına alamettir. Yakın bir kimseden beklenenin üzerinde başarı görmeye, rahata ermeye, huzurlu bir hayat konusunda karar vermeye, işleri iyiye götürmeye, ferahlığa çıkmaya, zahmetten kurtulmaya, şartları iyileştirmeye ve mutlu olmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktor Sevgili Görmek
Kişinin, kariyerinde yükselmesine büyük oranda etki edecek, ona destek olacak, bildikleri ile gelişimini ve ilerlemesini sağlayacak bir kişiye ya da yaşayacağı ve hayatı için milat sayacağı bir olaya işarettir. Pozitif yönde hayırlı bazı değişiklikler olacağı anlamına gelir. Ayrıca, beklenen bir haberin kısa zamanda gelmesi ile iş konusunda çok hayırlı bir karar verileceğine alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayan Doktor Görmek
Rüya sahibinin erkek ya da kadın olması farketmeksizin kişinin hayatından büyük yeri olan, kendisi için önemi ve değeri büyük ve vazgeçilmez bir kadından gelecek sevindirici bir habere, iyiliğe ya da rüyayı gören kişiyi onore edecek, yüceltecek ve gururlandıracak söz ve davranışlara işarettir. Bir kadının aracılık edeceği güzel bir olaya yorulur.Aynı zamanda, iş konusunda güzel bir projenin başına getirilmeye rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastane ve Doktor Görmek
Kişinin, iş hayatı ile ilgili olarak bir mekân değişikliği yapacağına ve bunun kendisi için uğur getireceğine delalettir. Örneğin; yeni bir eve taşınacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine ve kendisini hiç olmadığı kadar neşeli, coşkulu ve iyi hissedeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktor Eldiveni Görmek
Kişinin yeni bir yatırım ya da girişim hazırlığına gireceğine veya kendisini amaçlarına yaklaştıracak bazı çalışmalar yapacağına yorulur. Emellerine kavuşmak, gönlünden ve beyninden geçeni yerine getirmek anlamına gelir. Aynı zamanda, işini kusursuz yapan bilgin ve yetkin bir kimse demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Önlüklü Doktor Görmek
Kişinin manevi anlamda tatmin olacağı kadar rahatlayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına ve böylece daimi huzuru tadacağına delalettir. Aynı zamanda, kişininAllah katında yaptığı hayırların ve duaların kabul olacağı ve bu sayede çok güzel bir hayata sahip olacağıanlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktorun Dikiş Attığını Görmek
Garip gureba ve muhtaç kimselere yardım ederek ekonomik güç oranında ilaç olunacağına işarettir. Kişinin hayır işi yapmaya ve solmuş yüzleri güldürmeye niyetlenmesine yorulur. Ayrıca, yakın zaman içinde sağlık sorunu çeken birine maddi ve manevi destek olunacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktor Dövmek
Kişinin, kendi ekmeğine, kazancına, huzuruna ve mutluluğuna engel olacak adımlar atarak zahmet içine düşecek demektir. Pişman olmaya yönelik adımların atılması anlamına gelir. Haksızlık etmeye, üstünlük sağlamaya ve kendini gücünü ispat etmeye işarettir. Aynı zamanda, zor zamanlar geçirileceğine ve haneye tartışma gireceğine delalet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktorun Reçete Yazdığını Görmek
Rüyayı gören kişinin sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta bakıcı olmak; yardım sever, iyi kalpli, temiz yüzlü insana ve insanlara yardım etmeyi seven bir kişiye yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin zengin mal varlığı yüksek yaptığı tüm işlerde başarılı, herkes tarafından sevilen saygı duyulan bir kişiliğe sahip olmasına yorumlanır. Aynı zamanda dini duyguları ağır ibadete açık Allah katında secde eden, gününün büyük bir bölümünü ibadetle geçiren insana işaret ederken bazen de onura, uğraşarak kavuştuğu saygınlığa, zorlukla ümit ettiği daha iyi kazanca, umudunu kestikten sonra hak edilen nimete yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi Rüya Tabirleri : Rüyada hastabakıcı görmek yardımla yorumlanır. Bir hastahanede size yardım eden bir hastabakıcı görmek, işlerinizde size yardım eden bir kişinin size olan sadakatine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hasta Bakıcı Görmek
Rüyada hasta bakıcı görmek; rüyada görülen hasta bakıcı yardıma, ihtiyaç sahibi, yardım sever bir kişiye yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin iş hayatında maddi anlamda büyük zorluklar yaşadığı sırada tanımadığı biri tarafından yardım eli uzanacağına bu destek sayesinde üstündeki ağır yükten kurtulacağına işaret eder. Rüyada hasta bakıcısı görmek aynı zaman da temiz kalpli, cömert kar, iyi niyetli, yardım sever, eli açık banker bir insana da yorumlanır. Rüyada hasta bakıcı olmak ya da bakıcı görmek başka bir değişle  sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğine dair bir uyarı ve zor zamanlarınızda yardımınıza koşacak bir yardımcıya, iyilik sahibine işarettir. Ünlü rüya alimimiz İbni Şirine göre hasta bakıcısı görmek; kurtuluşa ermeye, huzuru bulmaya, maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulmaya, hane içinde birlikteliklere yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hasta Bakıcı Olmak
Rüyada hasta bakıcı olmak; yardım sever, iyi kalpli, temiz yüzlü insana ve insanlara yardım etmeyi seven bir kişiye yorumlanır. Rüyada hasta bakıcısı olmak aynı zaman da rüyayı gören kimsenin zengin mal varlığı yüksek yaptığı tüm işlerde başarılı, herkes tarafından sevilen saygı duyulan bir kişiliğe sahip aynı zaman da dini duyguları ağır ibadete açık Allah katında secde eden gününün büyük bir bölümünü ibadetle geçiren insana işaret ederken bazen de onura, uğraşarak kavuştuğu saygınlığa, zorlukla ümit ettiği daha iyi kazanca, umudunu kestikten sonra hak edilen nimete yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hasta Görmek
Rüyada hasta görmek; her zaman için hayırlı bir habere ve iyiliklere yorumlanmaktadır. Hastalık bazı haberleri almanıza ve uzun zamandır beklediğiniz bazı şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Rüyada hastalık görmek her zaman için olumlu bir şekilde yorumlanır.  Rüyada hasta görmek aynı zaman da temiz kalpli iyi niyetli bir insana, sevdiklerinizle seyahate çıkmaya, aldığınız kararları yerine getirmeye, iş hayatın da yükselişe ermeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Hasta Görmek
Rüyada arkadaşını hasta görmek; akrabalardan uzak kılınmayı, yalnız yaşamayı ifade eder. Fakat müspet yorumlayan alimlere göre de akrabalık ilişkilerindeki düzeni, hasta ziyaretinin dindeki önemini ifade eder. Rüyada hasta görmek  her zaman hayırlı ve kısmetli, iyilikleri işaret eden rüya tabiridir. Rüya yorumları hastalıkla görülen rüyaların genelde hayra yorumlandığını, güzellikleri içerdiğini işaret eder.  Eğer rüyayı gören kişi hastaysa yakın zamanda iyileşerek sağlığına kavuşacağına işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

446 Aktif
0 Üye ve 446 misafir
Bugün : 17955
Dün : 23857
Toplam : 48076275
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...