Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
287 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada bahçeli 2 katlı müstakil bi evde temizlik yapıyordum bikaç kadınla birlikte. Akşama kadar temizlik yapmışız. Bahçeye inecektik aynaya baktım elime avuç avuç tereyağı alıp saçıma sürdüm diplere üst tarafa. Bahçeye indik akşam olmuştu bahçede dikdörtgen ahşap bi masaya oturduk masada beyaz porselen yitabaklar çatal kaşıklar vardı. Ortada bi tabakta domates dolması diğer tabakta pişmiş et vardı. Telefonuma erkek arkdşımdan msj geldi napıyosun diye, cvp olarak akşama kdr temizlik yaptım şimdi yemek yiyeceğim sen naptın yazdım. Arabayı aldım çıktım bende diğer arabayı ama yazdı, o sırada gözümün önünde canlandı beyaz bi arabaya bindiği. Sonra sabah olmuş dolaşmaya çıkmışız yanımda evdeki kadınlar vardı. Bi su kenarına geldik tam ortasında benim sol tarafımda ilerde baraj kapağı gibi bi kapak varmış 5-6 adımlık üzerinde 6-7 yaşlarında çocuklar oynuyodu. Kapak açıktı su hızlıca akıyordu, akan su da diğer yerleri de temizdi. Kapaktan çıkan su direkt ileri doğru gidiyodu sağ tarafıma doğru. Gittiği yöne baktım şelale şeklinde çok yüksek biyere akıyodu.  Yürümeye devam ettim bu sefer tek başımaydım bi köprünün ucuna geldim uzun ve yüksekte bi köprüydü sol tarafı düz yoldu aşağısı. Köprüden yürüyeyim diye düşündüm köprüye baktım kenarları dalga dalgaydı düz değildi, üzerinden 3 arabanın geçtiğini gördüm arabalar ilerlerken bi aşağı bi yukarı şekilde gidiyodu üzeri de dalga dalgaydı kasis gibi. Beyaz, siyah ve kırmızı 3 araba giderken beyaz araba birden hızlandı diğer 2sini geçti vay be nasıl gitti o yoldan o kdr hızlı dedim. Köprüye yöneldim ama yürüyüp yürümediğimi bilmiorum. Eve gittim ailemle bi hastayı ziyarete gitmişiz evinin önünde dışardaydık önümüzde bi araba duruyodu o da beyazdı. Arabanın biraz ilerisinde mavi beyaz çizgili pijamalı çok uzun boylu zayıf bi adam duruyodu bize bakıyodu hasta olan adammış. Arabanın içinde ön sağ koltukta insan dışkısı vardı dağılmış vaziyette hasta adam yapmış.arka koltukta 2 bacağını uzatmış bacağına secdeye kapanmış bi kız vardı saçı açık namaz kılıyordu. Kendi kendime kabul olmaz ki ama saçı açık namaz mı kılınır dedim. Akşam oldu o evin bahçesinde annem babam ben kız kardeşim ve bi adam daha derin bi fırın tepsisinden yoğurt yiyorduk yoğurt beyaz pürüzsüz tadı da güzeldi. Kaşıkla alırken içinde 1 tane çörek otu gördüm.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
temizlik hayata çeki düzen vermek ve sıkıntıları atmaktır. yağı saçına sürmen kendini insanlara beğendirmeye çalışman yani kendine bakım yapmandır. yemek masası ve yemekler bolluk ve bereket varlığa rızka yorulur. arkadaşınla iletişiminde anlatmak istediğin bir şeyler var ona. araba senin içinde onun içinde kontrol demektir farklı arabalarda iseniz ikinizde kontrolü ele almak istiyorsunuz demektir. belkide onun  kendi kararlarını verdiğini düşünüyor olabilirsin  su kenarı güzel hayatı baraj ise zanginliği ve artışı işaret eder.çocuklar dünyadaki neşene sevincine veya hayallerine işaret eder. tuğla balkon işini emniyetli yapmaya çalıştığına işaret eder. akan su daha hayırlıdır köprü önünde ki muhtemelen tek seçeneği işaret eder yapmak zorunda olduğun bir şeydir zorlukta olabilir yani fazla seçeneğin olmayan tek seçenekli bir durumdur geçersen muradına erersin. hasta ziyaret etmen kalbindeki güzelliği yardımseverliği ve sevgi saygıyı gösterir ayrıca o kişiden haber alabilirsin. beyaz araba murada götüren araçtır yani bir vesile adamın dışkısı genelde mal ve zenginliktir ama haram bulaşma ihtimalide vardır. namazı başı açık kılmak doğru bir işe yanlış bir şeyi karıştırmaktır yada bir şeyi eksik yapmaktır. yoğurt ve çörek otu ikiside bolluk bereket özelliklede sağlık anlamında güzel anlamlara gelir. yoğurt vücuttan zehir ve hastalıkları çörek otuda hastalıkları çıkarır bu sebeplede hayatından bazı olumsuzlukları çıkaracağını düşünüyorum.
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam lütfen en son yazmış olduğum rüyayı yorumlarmısınız  
+3 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Bide baraj kapağının tam üstünde kırmızı tuğlalarla balkon gibi düzlük vardı çocukların bazısı onun üzerindeydi yanımdakilere kırılırsa içine düşerler ama diyodum
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu nasıl rüyalar görüyorsun bu kadar uzun rüyaların toparlanması gerçekten çok zor oluyor gözden kaçan şeyler ve birbirine bağlantılar gerçekten karışıyor . acaba bu rüyalar farklı dönemlerde oluyorda hepsini bir gibi mi hatırlıyorsun. bu uzun rüyalar bir neden den kaynaklanıyor olabilir.
+4 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Daha uzundu da hatırlayabildiğim kadarını yazdım :))) yok hepsini aynı gece görüyorum sabah uyanır uyanmaz film şeridi gibi geçiyo ne gördüğüm. Bide her zaman herşeyi çok iyi hatırlardım şu 2 haftadır unutuyorum çoğunu ya eksik hatırlıyorum yada hiç hatırlamıyorum. Bikaç tanesini böyle hatırlayabiliyorum.

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 275 okuma
Güll1 2 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+17 oy
3 yorum 154 okuma
+3 oy
1 yorum 124 okuma
+6 oy
2 yorum 171 okuma
+17 oy
11 yorum 523 okuma
+6 oy
1 yorum 287 okuma
Eess 5 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Eess Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 121 okuma
eirene 25 Aralık 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 180 okuma
Papatya 10 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Papatya Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 222 okuma
Erve 20 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Erve Rüyakar (2.7k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 289 okuma
24 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Ebru   1 7 27 yazdı
+6 oy
2 yorum 264 okuma
Nihal 17 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Nihal Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 231 okuma
16 Mayıs 2019 İstihare kategorisinde Esma   9 88 125 yazdı
+3 oy
1 yorum 122 okuma
17 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

612 Aktif
1 Üye ve 611 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7887
Dün : 21898
Toplam : 48088062
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...