Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
12.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Uzun zamandan beri sıkıntılı günler yaşayan rüya sahibinin, iş hayatında yapacağı bir atılım sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

28 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada ölmüş birini öpmek, ölmüş kimseyi öpmek sembolü, gören kimsenin içinde yaşattığı sıkıntılarından yakın zaman da kurtularak huzura ereceğine yorumlanır. Hayırlı ve güzel haber şeklinde de yorumlanan rüya kişinin sevdiği kimsenin vefatından sonra ona karşı hissettiği özlemlerine tabir edilir. Rüyasında ölmüş bir kimseyi öptüğünü gören kimseler, yalandan ve kötülüklerden sakınan, dini duygularına her şeyden fazla önem gösteren, Allah’ın hayırlı kıldığı kullarıdır.  Bu kişiler hayır yapmayı sevdikleri gibi insanların mutluluğundan son derece haz duyan kişilerdir. Rüyada ölmüş birini öpmek, yakın zamanda çıkılacak yolculuğa, hayatınızı yakından ilgilendiren kararlar almaya, yaptığınız bir çok işte mutlak zafere ve başarıya ulaşmaya işaret edilir. Bu rüya bazen de kişinin geleceği adına sevdiği kimselerden bir takım yardımlar görerek içinde yaşattığı sorunlarına son vereceğine, kendisine yeni dünya kurarak helal kazancının peşinde olacağına sembol edilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Sevinci işaret eder
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Öpmek Ne Demek?
Rüyada ölmüş birini öpmek, bu rüya gören kimsenin özlem duyduğu, anılarında canlandırdığı kişi ya da yer olarak adlandırılır. Bu kişi rüya sahibi için son derece önem taşıyıp ayrılığı ile kişide önemli derece de üzüntü bırakmıştır. Ölmüş bir kimseyi öpmek, bazen de sevgi ve saygıya, küçüklere verdiğiniz değere, hayatı pozitif yönleriyle yaşayarak her olaydan keyif almaya sembol edilir. Görülen bu rüya bazen de geçmişle yüzleşmeye, yapılan hatalardan ders çıkarmaya, kırdığınız kalpleri kazanmak adına harekete geçmeye sembol edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek
Rüyada ölmüş birinin elini öpmek, bu rüya kişinin yapı itibariyle içine kapanık oluşu sebebiyle bulunduğu ortama alışmak konusunda zorluk çekeceğine yorumlanır. Ölmüş bir kimsenin elini öpmek, aynı zaman da ona karşı bağlılığınıza, her fırsatta o kimseye yardım ederek kendinizi vicdanen hür kılacağınıza işaret edilir. Saygı ve sevginin işareti olan rüya kişinin herkesçe sevilerek davranışları ile bir çok insana örnek teşkil edeceğine de ifade edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birine Sarılmak
Rüyada ölmüş birine sarılmak, ölmüş bir kimseye yakınlık içinde bulunmak, ona karşı hissettiğiniz sevgi ve özlem duygusuna, ondan ayrılmanın vermiş olduğu üzüntüyü gidermeye yorumlanır. Bu rüya sıkıntıların ve üzüntülerin bir bir son bularak rahata ermeye, yaşamınızı güzel kılacak her türlü eylemin içinde yer alacağınıza tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Görmek
Rüyada ölmüş birini görmek, ölmüş bir kimseyi canlı olarak görmek, akla ilk geldiğinde olumsuz etkenlere yol açsa da bu rüya kişi ya da kişiler için son derece hayırlı ve güzel rüyadır. Ölmüş birini görmek, rüyası uzaktan gelecek hayırlı ve güzel kısmete, evlilik yolunda ilerlemeye, mutluluğa işaret edilir. Bu rüyayı gören kimseler, yaşamlarında olacak değişikliklerden yana son derece mutluluk duyup kendisine duyulan ilgi ve alakadan mutlu olacaktır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve öpmek
 
Rüyayı gören kişinin, iş hayatında sıkıntılı olduğu dönemlerin sona ereceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve elini öpmek
 
Rüya sahibinin insanlar arasında pek sıcak davranamayan, konuşmakta güçlük çeken biri olduğuna, biri ile konuşurken yüzünün kızardığına ve kekelemeye başladığına ancak yakın bir zaman önce bu durumdan kurtulduğuna ve şimdi insanlar ile çok rahat bir şekilde konuştuğuna, insanlar arasında rahatça hareket ettiğine ve artık çok mutlu olduğuna işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve sarılmak
 
Sıkıntılı bir dönemden çıkan rüya sahibinin, hayatında çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülerinin son bulacağına, iş yerinde ve hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder. Aynı zamanda, sağlığına dikkat edip sinir ve stresten uzak durması sayesinde çok sağlıklı biri olacağına tabir eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birinin bir haber vermesi
 
Rüyada ölmüş birinin gelerek haber vermesi haber verdiği şeyin gerçekleşmesine işarettir. Eğer o ölü güzel bir haber veriyorsa, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek sürpriz ve güzel gelişmelere, mutluluklara, her anlamda istek ve arzularının kabul olmasına bazen de sıkıntılarından kurtulmasına; eğer ölü kötü bir haber vermişse, maddi zorluklara, bazı sıkıntılarla baş etmeye veya iş hayatında başarısızlıklara yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birinin halinden şikayet etmesi
 
Rüyada ölü birisinin halinden şikayet etmesi öbür alemde bazı sıkıntılarının olduğunun göstergesidir. Bu nedenle rüya sahibi o kişiye dua etmeli, Kuran okumalı ve affını istemelidir. Çünkü bu rüya o ölmüş kişinin dua istediğini ve sizden hayır hasenat beklediğini gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyü Öpmek
Ölü öpen kimse hasta ise ölüm demektir. Sağlıklı kimse ölü öptüğünü görüyorsa miras geleceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyü Öpmek
Rüyada ölüyü öpmek, hak edilen menfaat olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin çok heveslenip, emek vererek ve heyecanlanarak girdiği ve ne yazık ki istediğini elde edemeyerek hayal kırıklığı yaşadığı, kendini de artık o işten hayır gelmeyeceğine inandırdığı bir işin aşama kaydederek emeklerinin karşılığını alacağı yönde ilerleme göstereceğine ve bunun da rüya sahibine yeniden umut vereceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyü Öptüğünü Görmek
Bir kişi rüyasında bir ölüyü öptüğünü görürse eğer bu kimse için alacağı müjdeli bir haber olarak kabul edilir. Rüya sahibinin çok istediği halde elde edemediği bir şeyin kendisine nasip olacağını duyarak çok sevineceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Elini Öpmek
Rüyasında ölünün elini öptüğünü gören kişinin kişisel anlamda yol kat edeceğine tabir edilir. Kişi içine dönük, sessiz ve çekingen duygu durumunu ve ruh halini yenmeyi başaracak, kendisine güven duyan, düşüncelerini yüksek sesle ve daha net ifade eden kişi haline gelecek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyü Öpmek Sarılmak
Rüyayı gören kişinin maneviyatını yükseltecek ve yarınlara olan inancını tazeleyecek olumlu olayların meydana geleceğine alamet eder. Rüya sahibinin tam da en mutsuz ve en karamsar olduğu bir anda kendisi için ilaç olacak sürpriz bir gelişmenin yaşanacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyü Yanağından Öpmek
Rüya sahibinin yüzünün gülmesine ve hayatının da adeta bayrama dönmesine vesile olacak bazı hoş durumların ortaya çıkacağına kişini de bu sayede kaybettiği neşesine ve keyfine yeniden kavuşacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyü Alnından Öpmek
Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder. Sonu hayır olacak ve kişiye huzur, bolluk, bereket getirecek projelerin nihayete ereceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Öpmek
Rüyada ölmüş birini öpmek, rüya sahibinin özlem duyduğu bir ortam, kişi ve yer anlamına gelmektedir.
Rüya sahibi kişi geçmişte yaşadığı olayları özleyecektir. Bu durum rüya sahibinin uzun zamandır görüşmediği, dargın olduğu veya ölmüş olan bir tanıdığı da olabilir. Rüyada ölmüş birini öpmek, bazı durumlarda rüya sahibinin vicdan azabı çekmesine neden olacak olan olayların gelişmesine delalet eder. Bu durum kişiyi üzüntü, keder ve karanlığa sürükleyecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK
Rüyada ölmüş birini görmek, rüya sahibinin tanımadığı görmesi halinde etrafında bulunan görünmeyen tehlikelere işarettir. Rüya sahibi kişi, etrafında bulunan tehlikelerden ve tehditlerden haberdar değildir. Rüyada görülen ölmüş birinin tanıdık olması durumunda ise kişinin bir nedenden dolayı duyduğu üzüntü ortaya çıkacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNE SARILMAK
Rüyada ölmüş birine sarılmak, rüya sahibinin hayatını etkileyecek olan bir olayın habercisidir. Bu rüya olayı, bazı durumlarda rüya sahibinin tanıdığı ve sevdiği birisinin vefat etmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada ölmüş birine sarılmak, rüya sahibinin üzüleceği bir olay yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİN ELİNİ ÖPMEK
Rüyada ölmüş birinin elini öptüğünü görmek, rüya sahibinin saygı duyulma konusunda sıkıntısı olacağına işaret eder. Rüyada ölmüş birinin elini öpmek, kişinin arkadaş çevresinde veya diğer ortamlarda kendisine yeterince saygı gösterilmeyeceğine delalet eder. Bazı durumlarda ise bu rüya, rüya sahibi kişinin çevresindeki büyüklere saygısızlık edeceği ve bundan dolayı hakkında kötü söylemler olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ AĞLARKEN GÖRMEK
Rüyada ölmüş birinin ağlarken görülmesi, ölü kişinin rüya sahibinin tanıdığı biri olması durumunda o kişinin rahat edemediği anlamına gelmektedir. Rüyada ölmüş birinin ağlamasını görmek, rüya sahibi kişi için hayırlı değildir. Rüya sahibi kişi, bir kişiye karşı sorumluluğunu yerine getirmeyecek ve hakkında kötü düşünceler oluşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Öpmesi
Rüyada ölünün öpmesi, genellikle mevcut durumun iyileşmesi anlamına gelir. Ölü bir kimsenin yaşayan birini öpmesi, rüyayı gören kişinin bir and içtiğini ve o konudaki sözünü yerine getireceğini işaret eder.
Rüyada ölünün öpmesi, aynı zamanda çevrede kişiye maddi açıdan zarar veren bir kimsenin olduğuna ve uzak durulması gerektiğine dair de uyarıcı niteliktedir. Rüyanızda ölü birinin sizi öptüğünü görüyorsanız ihtiyatlı hareket etmelisiniz. Başka bir yoruma göre de, ölü birinin öpmesi mevcut sıkıntının uzunca bir süre boyunca devam edeceğine ve sağlık konusunda sorunlar yaşanacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ ÖPMEK
Rüyanızda ölmüş birini öptüğünüzü görüyorsanız, ölmüş olan o kimseye hayır duası edeceğiniz anlamına gelir. Eğer gördüğünüz ölü kişiyi tanıyorsanız hiç beklemediğiniz yerden, ansızın gelen bir mal, mülk sahibi olacağınıza yorulur. Eğer tanıdığınız ölü kişi sizi öpüyorsa o zaman da ölmüş kişiye akraba olan birinin mutlu haberi alınır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİN ELİNİ ÖPMEK
Genellikle rüyayı gören kişinin hayatının kolay ve huzur dolu geçeceğine yorulur. Aynı zamanda tüm kazancının kolay olacağını ve alın teri ile kazanılacağına da işaret eder. Olumsuz yorumlayan ulemalara göre ise insanların gözündeki değeri kaybetmeye, istenmeyen kötü durumların içine düşmeye ve sıkıntılı bir olay yaşayacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ KİŞİYİ YANAKLARINDAN ÖPMEK
Rüyanızda vefat etmiş bir kimseyi yanaklarından öptüğünüzü görürseniz, sosyal çevrenizde sevilen bir kimse olduğunuz ve huzurlu bir hayata sahip olduğunuz anlamına gelir. Pek çok kişinin size imreneceği bir yaşama sahip olmanın yanında, evlilik ya da aşk hayatında da işler yolunda gider. İlerleyen günlerde birbiri ardına alınacak olan güzel haberlere de işaret eden rüya olumsuz olarak da, saygınlık kaybetmeye ve sıkıntılı durumlara düşmeye işaret eder. Diğer rüya alimlerine göre ise, uzun süre boyunca elde edilmeye çalışılan başarıya ve maddi rahata güç de olsa ulaşılacağına, zafer elde edileceğine yorumlanmalıdır.
+3 oy
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  
Çevremde bir ara sürekli herkesi ölü görüyordum.
Annemi babamı beni sonra ağlaya ağlaya utanıyordum cidden üzücüydü:/
+2 oy
Sultan yüksel Karabasan (263 puan)  
Merhaba. Rüyamda ölmüş olan dayımi mezarından çıkarmışlar bı tabuta koymuşlar ama tabut tabut gibi değil. Ölünün kafası hariç heryeri gözüküyor. O şekilde kalabalık içinde taşıyorlar. Cenaze taşınırken de korkunç sesler çıkartıyor. Kolları hareket ediyor? Bu rüyamı yorumlar misinz

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
1 Üye ve 399 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 14962
Dün : 23857
Toplam : 48073289
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...