Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
2.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kefenlenmek, rüya tabirlerine göre farklı şekillerde yorumlanıyor. Bazı âlimlere göre hak yoluna yönelerek, günahlardan uzaklaşmaya işaret olarak yorumlanıp, rüya sahibinin harama ve günaha meyilli olduğuna delalet eder. Bazı âlimlere göre ise rüya sahibinin evli ise eşinin kendisinden önce vefat etmesinden korktuğuna tabir ediliyor. Bazı yorumlarda ise kefenlenmek lider olmak ve bir gruba liderlik edecek duruma gelmeye işaret olarak kabul edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

73 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada kefenlendiğini görmek, zamanında yapmış olduğunuz hataların farkına vararak bunları telafi etmek için çaba harcamaya yorumlanır. Eğer bir süredir yanlış yolda olduğunuzu düşünüyorsanız artık doğru yolda sapmaya delalettir. Aynı zamanda haramdan uzak durmak ve helale yorumlanır. Her türlü sizi huzursuz eden şeyden uzaklaşabilir, kötü alışkanlıklardan vazgeçebilirsiniz. Sizin için pek de iyi olmadığını düşündüğünüz şeyler varsa bunları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Rüyada ölüp kefenlendiğini görmek, uzun ve sağlıklı bir hayat sürmek, ömrüne ömür katılması anlamına gelir. Daha sağlıklı ve uzun bir hayat sürebilir, hayatınızın değerini anlayabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kefen Görmek
Rüyada kefen görmek, farklı farklı yorumlanıyor. Genç kızın rüyada kefen görmesi evleneceğine ve gelinlik giyeceğine yorumlanırken aynı zamanda eli çabuk olan kişiye de tabir edilir. Bunun yanı sıra bazı tabircilere göre kefen görmek rüyayı gören kişinin çok ketum olduğuna sırlarını ne olursa olsun kimse ile paylaşmadığına delalet eder. Bazı âlimlere göre ise iyi ve güzel ahlaklı olmaya ve hak yolunda ilerleyen kimse olmaya tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kefen Satın Aldığını Görmek
Rüyada kefen satın aldığını görmek, rüyayı gören kişinin haram yol ile mal kazanacağına, birinin hakkına el koyacağına, kul hakkına girmeye, günah işlemeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının kefenlenmesi, eğer bu kişiyi tanıyorsanız o kişinin çok uzun bir ömür sürmesi anlamına gelir. Bu kişi hastaysa iyileşebilir ve sağlıklı bir hayat sürebilir. Eğer tanımıyorsanız da yeni tanışacağınız birinden iyilik görmek, onun size öğüt vermesi demektir. Rüyada kefenlenmiş insanlar görmek, yeni dostluklar kazanmak ve çok fazla iyilik görmek, hayır duaları almak anlamına gelir. Başkalarından gelen iyilik sizi mutlu edebilir. Hatta hiç ummadığınız insanlardan iyilik gelebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyi Kefenlemek
Annesi hayatta olan kişiler için annesinin uzun ve sağlıklı bir yaşamı olmasına yorumlanır. Annenizin sağlık problemleri varsa iyileşebilir ve sıhhatine erişir. Rüyada ölen anneyi kefenlemek, annenizin yokluğunu hissetmeye ve onun için hayır işlemeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babayı Kefenlemek
Babası hayatta olan kişiler için babasının ömrünün uzamasına ve uzun sağlıklı bir hayatının olmasına yorumlanır. Babanızın var olan sağlık problemlerinde iyileşme olabilir. Rüyada ölen babayı kefenlemek, size kol kanat gerecek birine yorumlanır. Bu kişi aile büyüklerinden biri olabilir ve babanızın yokluğunda size yardımcı olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Kefenlemek
Günahların af olmasına ve hayırlı işler yapmaya heves etmeye yorumlanır. Sevdiklerinizle birlikte hayırlı bir işe vesile olabilirsiniz. Rüyada ölüyü yıkayıp kefenlemek, aynı zamanda daha fazla sorumluluk almak ve zorlukları aşmak için daha çok çabalamak anlamına gelir. Daha fazla göreviniz olabilir. Rüyada birini kefene sarmak, birine karşı yapılan bir haksızlık yüzünden pişman olup onu telafi etmeye çalışmak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmeden Kefenlenmek
Çok büyük bir hatadan geri dönmek anlamına gelir. Sizi yanlış yola sürüklemeye çalışan insanlar da olabilir. Ancak hatadan er ya da geç dönülür. Gözünüzdeki perde bir anda kalkar. Rüyada diri birini kefenlemek, birine yapılan kötülükten dolayı çok pişman olmak anlamına gelir. Bu kişiye haksızlık yaptığınızı anlayarak ondan af dileyebilirsiniz. Bu kişi size çok kırgın biri olabilir ve gönlünü almak isteyebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kefenli Ölüler Görmek
Çok büyük sevaplar kazanmak ve yapılan işlerin pek çok insana faydası dokunmasına yorumlanır. Örneğin işlerinizle ya da başka şekilde pek çok insanın hayatına katkıda bulunabilir, yardımcı olabilirsiniz. Hayırlı bir işin de başına geçilebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kefen Almak
Kendi, menfaatiniz için yapacağınız bir şeyin sevdiklerinizi de mutlu ve memnun etmesine, onlara da fayda sağlamasına yorumlanır. Maddi ya da manevi yönden hem kendinizi hem de ailenizi mutlu edebilir, parasal engelleri ortadan kaldırabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kefenlemek Diyanet
İslami rüya tabirlerine göre, geçmişteki hataların ve eksikliklerin giderilmesine, doğru olanı yapmaya yorumlanır. Hem sizin hem de sevdikleriniz için en hayırlı olan şeyi yapmaya karar verebilirsiniz. Önceliğiniz sevdiklerinizle sükunet içerisinde yaşamak olur, bunun için de onları mutlu edecek bir şey yapılabilir. Sizden beklentileri boşa çıkmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüp kefenlenmek kısmetinin açılacağına ve gerçek hayatta da hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hayatında güzel olayların meydana geleceğine ve hayatında yeniliklerin olacağına işaret eder. İhya'ya göre bu rüya onlar gibi davranmaya, kuzeniyle beraber bir iş yapacağına ve bu işten çok kazanç elde edeceğine alamet olur. İhya'ya göre ise arzu ve isteklerine zorluk çekmeden kavuşacağına, kişinin mal kaybedeceğine ve keyfinin kaçacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmeden kefenlenmek güzel bir hayat yaşayacağına ve herkes tarafından sevileceğine, bunalımlı bir süreçten geçmeye işarettir. Rüyayı gören iyi bir insan ise sorunlarının büyüdüğüne ve ne yapacağını bilmediğine, elden gidecek toplu paraya işaret eder. Çocuksuz birisi için bu rüya evlilik hayatının iyi olacağına ve eşini el üstünde tutacağına, dini ilminde ilerlemeye ve insanlara ışık tutmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüp kefenlendiğini görmek rüyayı gören kişinin güzel niyetlerle oldukça faydalı işlerde başarı sağlayacağına ve bu sebeple hep başarıları ile gündemde olup saygınlık ve itibarının artacağına işaret ettiği düşünülen bir rüyadır. Rüyada ölüp kefenlenmek üstün bir gayret göstererek içine düşülen zor durumdan nihayet kurtulmaya ve bu tatsız konularla tek başına baş edebildiğinden dolayı övgü toplamaya tabir edilmesi gereken bir rüyadır. Rüyada kar gibi beyaz kefene sarıldığını görmek hatalardan ders çıkarmaya, geçmişten gelen yüklerinden kurtulmaya ve bununla beraber eskiden beri olan uğursuzluğu tersine çevirmeye tabir edilir. Rüyada ölüp kefenlenip tabuta konmak maneviyatla alakalı alanda çok kitap okumaya, kendisine manen yol gösterecek birisiyle arkadaş olarak bundan sonra yaşamının fazlaca değişeceğine yorulan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüp Kefenlenmek Neyi Temsil Eder?
Rüyada ölüp kefenlenmek hesapsızca atılan yanlış adımların sebep olduğu vahim durumun verdiği sancıların bitip, çok kazançlı bir işe girmek suretiyle imkansızlıklar içindeki dönemin son bularak, ekonomik manada rahata erip mutlu olmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüp Kefenlenip Tabuta Konmak Neyin Karşılığıdır?
Rüyada ölüp kefenlenip tabuta konmak maddi açıdan imkansızlıklarla uğraşanlara göre bir tabir yapmak gerekirse, yardım etmeyi seven bir adamla ortaklık yapıp çok para kazanmaya ve bununla beraber bu anlamdaki sorunların bitmesine çıkması beklenen bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüp Kefenlendiğini Görmek Nasıl Yorumlanmalıdır?
Rüyada ölüp kefenlendiğini görmek rüyayı gören kişinin evlatları ve eşiyle aralarındaki iletişimin çok iyi olacağına, ağız tatlarının yerinde olacağına, aile fertleriyle arasında huzur ve mutluluğun eksik olmayacağına tabirlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Gibi Beyaz Kefene Sarıldığını Görmek Hangi Manaya Gelir?
Rüyada kar gibi beyaz kefene sarıldığını görmek dinen yasak olan şeylerin peşinden gitmekten yüz çevirip tövbe etme ve ruhsal anlamda ilerleme sağlayarak çok daha iyi bir kul olmayı ilke edinmeye tabirlenmesi muhtemel bir rüyadır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜM GÖRMEK
Rüyada ölüm görmek rüya sahibine görünen bir yol olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüp kefenlendiğini görmek, içinize kapanık olduğunuz ve kendi içinize attığınız her ne derdiniz varsa yakında kurtulmaya ve kendinize daha fazla öz güven duymaya yorumlanır. Yalnız olanlar ve kimseyle bir şey paylaşmayan kişiler sonunda güzle dostlar edinebilirler. Sevdikleriniz ile dertleşebilir ve onlara içinizi dökebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan büyük sorular varsa da cevabı bulunur.  Rüyada kendini ölmüş ve kefenlenmiş görmek, hayata daha sevgili ile ve pozitif bir şekilde bakmaya yorumlanır. Hayat küsen biri için yakında yeniden mutlu olacağına ve yeni dostlar edineceğinize, yaptıklarınızdan keyfi alacağınıza yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Görmek
Rüyada ölüm görmek rüya sahibine görünen bir yol olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmeden kefenlenmek, sizi zorlayan ve ruhsal olarak yıpratan bir konuda hayırlı gelişmeler olmasına ve yalnız kalmamaya yorumlanır. Hayatınıza iyi insanlar girebilir ve gelecek günlerde çok güzel zaman geçirebilir, sevdikleriniz ile birlikte dert kederden kurtulabilirsiniz. Bazı şeylere boşu boşuna üzülüp efkar yaptığınızı da fark edebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüp Kefenlenmek Dini Yorumu
İslami rüya tabirlerine göre, emeklerinizin karşılığını almak ve dert kederden arınmaya yorumlanır. Üzüntüler biter ve artık geçmişe takılı kalmak yerine geleceğinize odaklanabilirsiniz. Sizi uyaran ve hayat neşenizi yerine getiren dostlarınız hayata girebilir. Eğer hiç kimse destek olmuyorsa da tek başınıza bir şeylerin üstesinden gelebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi
Rüyada ölünün dirilmesi, hayırlara alamet eder ve ferahlamaya, esenlik bulmaya, güzel fırsatlar yakalamaya, sıkıntıları ve dertleri atlatmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kefenlenmek
Rüya sahibinin hayatının güzelliklerle, iyiliklerle ve hayırlarla geçeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin huzuru ve mutluluğu yakalayacağı bunun da kısa süreli değil, ömür boyu süreceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜ GÖRMEK
Rüyada ölü görmek, hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin hasretini çektiği bir kimseyle bir araya geleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MEZAR GÖRMEK
Rüyada mezar görmek, rüya sahibinin öz eleştiri yaparak kendi hatalarının ve eksiklerinin farkına varmayı başaracağına ve kendini geliştirmek için çaba göstereceğine işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin yaptığı kusurlu işler için Allah’a yalvarmasına ve ondan af dilemesine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜNÜN DİRİLMESİ VE KONUŞMASI
Rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması, rüyayı gören kişinin, iş hayatının ve aile hayatının çok güzel gittiğine ve yüklü miktarda kazanç elde ettiğine ancak bu durumu çekemeyen insanların rüya sahibi hakkında dedikodu çıkardığına ve insanlar ile arasına fitne soktuğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜNÜN DİRİLMESİ VE ÖLMESİ
Rüya sahibinin, rüyasında gördüğü kişinin, sevdiği insanlardan ya da eş, dost ve akrabalarından birinin öleceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜNÜN DİRİLİP GÜLMESİ
Rüyada ölünün dirilip gülmesi, rüyayı gören kişinin, hayatında yaşadığı ve yaptığı her şeyin doğru olduğuna inandığına ve hayatta yaptığı hataların da yapılması gerektiğini düşündüğüne yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TANIDIK BİR ÖLÜNÜN DİRİLMESİ
Aile çevresindeki olumlu gelişmeleri ifade eden rüya, kişinin sevdikleri ile geçireceği, ağız tadı içindeki yaşamına yorumlanır. Herhangi bir hastalık sıkıntısı çekilmeyeceğini, şifasız bir derde sahip olunmayacağını da alamet eden rüya, işlerin açılacağını, her türlü darlıktan kurtularak, nasibin bollaşacağını bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜNÜN DİRİLMESİ YÜZÜNDEN KALP KRİZİ GEÇİRMEK
Bir dönemin sonuna gelindiğini, kişinin geride bıraktıkları için üzülmek yerine, geleceğe daha ümitli bakmayı tercih edeceğine nüks eden hastalıkların düzeleceğine tabir edilir. Merak edilen bir sorunun cevabını bulmak, girilen bir sınavdan en üstün başarıyla sonuç almak ve sevinçten ağlamak anlamına da gelen rüya, uzak diyarlardan gelen insanlarla bir araya gelerek sohbet etmeye, huzurlu günler geçirmeye ve hoş muhabbetler içinde olmaya da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi
Rüyada ölünün dirilmesi, hayırlara alamet eder ve ferahlamaya, esenlik bulmaya, güzel fırsatlar yakalamaya, sıkıntıları ve dertleri atlatmaya işaret eder. Rüya sahibinin hayatının güzelliklerle, iyiliklerle ve hayırlarla geçeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin huzuru ve mutluluğu yakalayacağı bunun da kısa süreli değil, ömür boyu süreceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Görmek
Rüyada ölmüş birini görmek, sürpriz bir olay yaşamaya, heyecanlanmaya ve mutlu olamaya yorulur. Rüyayı gören kişinin hoş bir olay yaşayacağı ve ağız tadının artacağı şeklinde ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi ve Konuşması
Rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması, rüyayı gören kişinin, iş hayatının ve aile hayatının çok güzel gittiğine ve yüklü miktarda kazanç elde ettiğine ancak bu durumu çekemeyen insanların rüya sahibi hakkında dedikodu çıkardığına ve insanlar ile arasına fitne soktuğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi ve Ölmesi
Rüya sahibinin, rüyasında gördüğü kişinin, sevdiği insanlardan ya da eş, dost ve akrabalarından birinin öleceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilip Gülmesi
Rüyada ölünün dirilip gülmesi, rüyayı gören kişinin, hayatında yaşadığı ve yaptığı her şeyin doğru olduğuna inandığına ve hayatta yaptığı hataların da yapılması gerektiğini düşündüğüne yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Bir Ölünün Dirilmesi
Aile çevresindeki olumlu gelişmeleri ifade eden rüya, kişinin sevdikleri ile geçireceği, ağız tadı içindeki yaşamına yorumlanır. Herhangi bir hastalık sıkıntısı çekilmeyeceğini, şifasız bir derde sahip olunmayacağını da alamet eden rüya, işlerin açılacağını, her türlü darlıktan kurtularak, nasibin bollaşacağını bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi Yüzünden Kalp Krizi Geçirmek
Bir dönemin sonuna gelindiğini, kişinin geride bıraktıkları için üzülmek yerine, geleceğe daha ümitli bakmayı tercih edeceğine nüks eden hastalıkların düzeleceğine tabir edilir. Merak edilen bir sorunun cevabını bulmak, girilen bir sınavdan en üstün başarıyla sonuç almak ve sevinçten ağlamak anlamına da gelen rüya, uzak diyarlardan gelen insanlarla bir araya gelerek sohbet etmeye, huzurlu günler geçirmeye ve hoş muhabbetler içinde olmaya da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesinden Korkmak
Tedirginlik anlamında olan rüya, kişinin yaşadığı olumsuzlukların hala etkisinde olduğuna, atacağı her adımdan önce uzun uzadıya düşüneceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına tabir edilir. Hane içinden birinin yakalanacağı hastalığın kişinin psikolojisi üzerinde çok etki bırakacağına ve bir müddet hayattan zevk alınmadan, sıkıntılı şekilde yaşanacağına yorulur. Atlatıldığı düşünülen bir sorunun yeniden ortaya çıkmasının bazı tedbirleri daha sağlam almak gerektiğine dair ipucu vereceğine ve dikkat ederek yapılan hamlelerin sonuçta kişiyi huzura erdireceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirildiğini Görüp Bayılmak
Anlık sevinçlerle ayakta duran rüya sahibinin moralini yüksek tutmak için kendisini sürekli motive etmeye çalıştığına yorumlanan rüya, tatsızlıkların uzun sürdüğü ilişkilerin de habercisidir. Özellikle yeni evli çiftler arasında bazı uyumsuzlukların ortaya çıkacağı bu dönemde kavgaların gereksiz inatlaşma yüzünden uzayıp gideceğini, eşler arasında bir dönem soğukluğun hasıl olacağını işaret eder. Kişinin özel yaşamında sır gibi sakladığı durumların, kötü niyetli kimseler tarafından ifşa edilmesi yüzünden yaşayacağı zor anlara da ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Ölünün Dirilmesi
Çok hata yapan, yaşamında pek çok işi yarım bırakmış kimselerin bundan sonraki yaşantısında yapacağı yeniliklere, alacağı doğru kararlara, Allah’a sığınarak hareket edeceğine yorumlanır. Aile hayatını önemsemek, yalnız insanlar için uygun bir eş bularak evlenmek manasına da gelen rüya, kalabalık bir misafir ağırlamanın da habercisidir. Yurt dışında tanıdıkları olanların haber alacaklarına ve ilerleyen günleri son derece hareketli geçireceklerine de alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilip Ağlaması
Kişinin kendi başına kalma ihtiyacı duyacağını ve bu süreyi doğru şekilde öz eleştiri yaparak geçireceğini, yaşamında nerelerde hata yaptığını bularak, bu konular üzerinde titizlikle düşüneceğini, verimli bir iş hayatına kavuşmak için yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışacağına da tabir edilir. Yakın kişilerin önerilerine kulak vermek, iç sesini dinlemek, ruhani açıdan daha huzurlu bir hayata kavuşmak için çaba sarf etmek manasına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilip Namaz Kıldığını Görmek
İbadet etmenin gerekliliğini bildiren rüya, kişiye yapılan bir çeşit uyarı olarak da ele alınmalıdır. Özellikle rüya sahibinin inancını zayıflatan kimselerden uzak durması gerektiğine işaret eden rüya, dini bütün kimselerle arkadaşlık etmenin daha makbul olacağını, elde imkan varken yoksul kişilere yardım etmenin, sevap kazanmanın kişinin ahiret hayatına da olumlu katkılarda bulunacağını tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK
Rüyada ölmüş birini görmek, sürpriz bir olay yaşamaya, heyecanlanmaya ve mutlu olamaya yorulur. Rüyayı gören kişinin hoş bir olay yaşayacağı ve ağız tadının artacağı şeklinde ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilip Dua Ettiğini Görmek
Doğaya dönüşün, kişinin özünü keşfedişinin müjdecisi olan rüya, canlılık içinde geçecek günlerin kişinin kalbinde de yeni ufuklar açacağını, dini açıdan kendisinde eksik gördüğü yönleri tamamlayacağını bildirir. Tükenmeyen bir sabrın, inancın ve gücün işareti olan rüya, isteklerin hepsine aynı zamanda kavuşmak, yeni iş girişimlerinin sıkıntılara neden olsa bile kişinin moralini bozmayacağıma alamet eder. Rüya sahibinin yaratıcı potansiyeli sayesinde hayatına dair çok güzel işler yapacağına ve geleceğini tek başına, inancıyla kuracağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi Ve Şarkı SöylemesiRüya sahibinin teşvik edileceğine ve moralinin yükselmesiyle beraber iş konusunda daha açık fikirli olacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine kolektif çalışmalar yaparak riskleri daha da aza indireceğine yorumlanır. Yeteneklerin, sanatsal faaliyetlerin gün ışığına çıkacağına, ayrıntılar üzerinde çalışılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına alamet eden rüya, kişinin gönül gözünün de açılacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilip Banyo Yapması
Dua etmek, kadınlar için doğurganlık içinde olmak, bebek sahibi olacaklar için işlerinin kolay gitmesi ve eşlerinden görecekleri destek manasına gelir. Rüya sahibinin yenilikler peşinde koştuğunu, bilincinin açıklığı ve manevi görüşünün yüksekliği sayesinde kötü insanlardan uzak duracağı gibi, kendisini de koruyacağını işaret eder. Eşler arasında anlayışın artacağı bu dönem, iş görüşmelerinde olumlu sonuç almanın, her türlü bolluk içinde olmanın, üretkenliğin zirvesine çıkmanın alametidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Ölünün Dirilmesi
Tecrübelerin kişinin yaşamındaki olumlu yansımalarına alamet eden rüya, mutluluk ve neşe duygularının artacağına, kişinin sahip olduklarının, parasının değerini bileceğine ve bu keyfini yakın arkadaşları, ailesi ve çevresiyle paylaşacağını işaret eder. Hayata bakış açısının her zaman pozitif olacağına alamet eden rüya, hastalıkların geçici olduğuna, manevi dünyanın önemine vurgu yapar. Dünyevi işlerde fazla boğulmak istemeyen rüya sahibinin geleceği için, ahireti için en doğrusunu yapmak için uğraş vereceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi Ve Karanlıkta Kaybolması
Dünyevi zevklerin içinde kaybolan rüya sahibinin karanlık çevrelerle bağlantı içine girebileceğine dikkat çektiği gibi, aşırı lüks ve şatafat düşkünlüğünün yanlış yollara girmeye neden olabileceğini de tabir eder. Kendini üstün görmek, başkalarını küçümsemek yüzünden insanların gözünde hiç de hoş olmayan biri haline gelmenin ifadesi olan rüya, elde edilenleri kaybetmek suretiyle büyük bir gerginlik yaşayacak olan rüya sahibinin stres içinde kalacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesiyle Şoka Girmek
İş yaşantısında inişli çıkışlı günler geçirilecek olduğuna ve tutarsız gelişmelerin kişiyi zor durumda bırakacağına yorumlanır. Çalışma koşullarından memnun olmayanların, araya tanıdık kimseler sokarak başka işlere başvuruda bulunacaklarına alamet ettiği gibi, özellikle yetişkinliğe geçişte sorun yaşanacağını, kişinin çocuksu tavırları yüzünden iş sorumluluklarını tam olarak yerine getirmekte zorlanacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesini Görüp Şehadet Getirmek
Her işin başında besmele çeken, Allah ismini ağzından düşürmeden hareket eden, haksızlığa tahammül edemeyen ve asla başka insanlara saygısızlık yapmayan rüya sahibinin doğruluktan ayrılmadan geçireceği hayata tabir edilir. İslami konularda derin bilgi birikimine, maneviyatta alınacak yollara işaret eden rüya, değişimin, olumlu gelişmelerin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesini Görüp Kaçmak
Hataları kabullenmekte zorlanan rüya sahibinin, yaşadıklarının sorumluluğunu aldığı gibi, hatalarını da kabul ettiğini, başkalarının eleştirilerinden hoşlanmadığı için, bu tip durumlara ve ortamlara girmekten de kaçındığını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesinin Fotoğrafını Çekmek
Kindar olmasa da, kendisine yapılan tüm haksızlıkların kaydını tutan rüya sahibinin zamanı geldiğinde bu insanlara yaptıklarını hatırlatacağını, öfkesine yenik düşmeden, sakin bir dille düşmanlarını uyaracağını, kriz anlarını çok iyi şekilde yöneteceğini ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesiyle Dili Tutulmak
Kişinin içine kapanık karakter özelliği yüzünden sosyal ortamlarda çok ilgi görmediğine, iş yerinde de girişken olmadığı için terfi sorunu yaşayacağına yorumlanır. Ailevi bir sorunda görüş bildirmemek, olayların içinde olmamak için kenarda kalmak ve bu nedenle eleştiri almak manasına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesinin Psikolojik Yorumu
Hedeflerini saptarken akıllıca davranan, her sorunda bir fırsat yakalayan rüya sahibinin, olaylara bakış açısının gelişkin olduğunu gösterir. İstekleri eyleme geçirmek için adım atmanın, başkalarına fikir danışmaya gerek görmeden, kendi bildiği yoldan ilerleyecek olmanın da tabiridir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Rüyada bir ölünün dirildiğini görmek, salâha ermeye ve hiç ummadığı yerden mesrur olacağı bir şeyin gelmesine delâlet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibn-i Sirîn (rh.a.) demiştir ki: Rüyada bir ölünün dirilerek kendisine sen ölü müsün diye sorunca, hayır ben diriyim dediğini görmek, o ölünün ahiretteki saadetine ve güzel haline delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜNÜN DİRİLMESİ VE KONUŞMAK
Hayatını kaybeden kişinin huzurlu bir ahiret hayatına sahip olması şeklinde yorumlanır ve anlamlı, güzel bir rüyadır. Bu kişi eğer size çok yakın biri ise, onun eksikliğini daha çok hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda onunla konuşmak, dertleşmek isteyebilir; anılarınızı özlemle anabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜNÜN MEZARDAN ÇIKTIĞINI GÖRMEK
Uzun süredir görmediğiniz ve iletişiminizin eksildiği insanları ile bir araya gelmek, konuşmak anlamını taşır. Bu görüşme, mevcut problemi çözmek için konuşmanız şeklinde de yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNENİN DİRİLDİĞİNİ GÖRMEK
Hayırlı bir evlat olmaya ve anneniz hayatta olsa sizinle gurur duyacağına yorumlanır. Şu günlerde yaşadığınız bir mutluluğu anneniz ile paylaşmak isteyebilir ve bunun için de üzüntü duyabilirsiniz. Hayatınızda hayırlı bir gelişme olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BABANIN DİRİLDİĞİNİ GÖRMEK
Maddi konularda daha da güçlenmek ve özellikle mesleki hayatta çok daha başarılı olmaya yorumlanır. Örneğin iş hayatında yükselişiniz sizi gururlandırabilir, babanız hayatta olup onun da sizin bu başarınıza şahit olmasını isteyebilir, üzüntü duyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi

Rüyada ölünün dirilmesi, rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı olacağına, verdiği kararlar sayesinde kazancını arttıracağına delalet eder. Kişinin sıkıntılarının kısa süre içerisinde son bulacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Mezardan Çıktığını Görmek
Rüyada ölünün mezardan çıktığını görmek, kişinin uzun vadede kazancını iki katına çıkartacağına, yaşadığı bazı tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur. Rüya sahibinin başarılarının ve kazançlarının daim olacağına, eğer kişi bekar ise kısmetinin açılacağına, dünya evine gireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Annenin Dirildiğini Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada ölmüş annenin dirildiğini görmek, rüya sahibinin hayatında huzurun, mutluluğun eksik olmayacağına işaret eder. Ayrıca kişinin zengin olacağına, maddi kazancını arttıracağına, hayırlı kişiler ile ortaklık kuracağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babanın Dirildiğini Görmek
Rüyada ölmüş babanın dirildiğini görmek, rüya sahibinin yardıma muhtaç bir insana yardım edeceğine, Allah yolunda ilerleyen birisi olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin rızkının artacağına, hüzünlü günlerin geride kalacağına, ayağına kadar gelen bir fırsatı kaçıracağına da alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi ve Konuşması
Rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması, rüya sahibinin iş hayatında zor bir duruma düşeceğine, kendisine fayda katan birisiyle tanışıp geçim sıkıntısı var ise kurtulacağına, sorunlarının son bulacağına alamet eder. Rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması yeni yatırımlar yapmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Tekrar Dirilmesi
Rüyada ölünün tekrar dirilmesi, rüya sahibinin sorunlarının artacağına, sıkıntılarının git gide daha kötü bir hal alacağına, kötü bir duruma düşeceğine işaret eder. Kişinin kısmetinin artacğaına, evinde bereketin eksik olmayacağına, iş arkadaşlarıyla birlikte sorunları çözeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirilmesi ve Konuşması, yakın bir süre içerisinde sizi şaşırtacak ve manevi olarak değiştirecek bazı olayların meydana geleceğine işaret eder. Rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması doğrultusunda meydana gelecek olan bu olayların, hayatınızın kapsamını değiştirmesi son derece muhtemeldir. Rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması aynı şekilde dini yaşantınızı baştan aşağıya etkileyecek bazı olaylara maruz kalacağınızı da simgeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tüm bu anlamların yanı sıra rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması tabiri doğrultusunda, yaşadığınız manevi değişimlerin sizi duygusal olarak etkilemesi de beklenebilir. Bu sayede inandığınız değerlere daha da bağlı bir hale gelecek, ibadetlerinizi ya da dualarınızı da bu doğrultuda yapmaya özen göstereceksinizdir. Rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması aynı şekilde, manevi olarak deneyimlediğiniz şeylerin psikolojik sağlığınıza iyi geleceğine de işaret eder. Bunun yanı sıra, bu rüya tabiri yaşadığınız bu değişimlerden dolayı içsel bir huzur yakalayacağınızın de habercisidir. Yakalayacağınız bu içsel huzur sayesinde geleceğe karşı daha duyarlı bir hale gelecek ve bundan son derece mutluluk duyacaksınızdır. Özet geçmek gerekirse rüyada ölünün dirilmesi ve konuşması tabirince kısa süre içerisinde dini yaşantınızı daha farklı bir boyutta yaşamaya başlayacağınıza delalet eden bi tabir olarak öne çıkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirildiğini Görmek
Rüyada ölünün dirildiğini görmek, rüyayı gören kişinin, uzun bir zaman önce gerçekleştirdiği ancak resmi sorunlar ya da parasal sorunlar yüzünden bir türlü tamama erdiremediği bir işin ya da bir çalışmanın çok büyük bir çaba gösterilmesi ve çok azimli davranılması sayesinde yakın bir zamanda tamamlanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına ve yeni çalışmalar için önayak olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babanın Dirildiğini Görmek
Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da eğitim hayatında hayal ettiği ve istediği ne kadar şey varsa hepsinin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına ve iş hayatında çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına ve hepsinde büyük başarı sağlayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirildiğini Görmek ve Konuşmak
Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bu atılımlar sayesinde büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına ve çok mutlu ve uzun bir hayata kavuşacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Dirildiğini Söylemesi
Rüya sahibinin, rüyasında gördüğü kişinin, dünya hayatında çok iyi merhametli, yardımsever ve dinine bağlı birisi olduğu için öldükten sonra ahirette çok güzel ve rahat bir yerde olduğuna, çok büyük bir huzur içinde olduğuna ve yaşayan insanlardan dua beklediğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Konuşması
İş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayan rüya sahibinin, bu sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, içindeki tüm huzursuzlukların son bulacağına ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

367 Aktif
0 Üye ve 367 misafir
Bugün : 14288
Dün : 23857
Toplam : 48072620
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...