Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyasında aşık olduğu kişiyi görenler bunun anlamını merak ediyor. Rüya tabirleri etkisinde kalınan rüyalarla ilgili kişilere yorumlarda bulunur. Her rüyanın bir anlamı olduğu bilinir. Rüyasında aşık olduğu kişiyi gören ve bunun etkisinde kalanlar gördüğü rüyanın manasını sorguluyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

55 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ MUTSUZ GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi mutsuz gördüyseniz hemen kötüye yormayın. Çünkü bu rüya çözümü zor olan bir problemle karşılaşacağınıza ama bu problemi çözeceğinize yorulur. Ya da çok zahmet çekerek istediğiniz başarıya, zafere, galibiyete ulaşacağınıza, çekilen sıkıntıların ardından feraha ve huzura kavuşacağınıza, sıkıntılara göğüs gererek ulaşacağınız mertebeye, maddi sıkıntı sonrası zenginliğe erişeceğinize, aşık olduğunuz kişinin yardımıyla hayalini kurduğunuz hayata kavuşacağınıza dalalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ AĞLARKEN GÖRMEK
Rüyada aşık olduğun kişinin ağladığını görmek tam umudunuzu kesmişken çok daha iyi bir hayata kavuşacağınıza, içinde bulunduğunuz sıkıntıların hepsinin üstesinden gelerek huzura ereceğinizi, karşılaştığınız bütün sıkıntılara sabrederek çok iyi mertebelere ulaşacağınıza, yaptığınız hatalardan  dersler çıkarıp onları bir daha tekrarlamayacağınıza, sağlık problemlerinizin sona erip sağlıklı bir hayata kavuşacağınıza, çok çalışarak, zahmet çekerek ihtiyacınız olan paraya kavuşacağınıza işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ GÜLÜMSERKEN GÖRMEK
Rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi gülümserken görmek aşk hayatınızın iyi gittiğine, mutlu bir beraberliğiniz olduğuna, sevince, hoşgörülü bir ilişkiye, sadakate işaret eder. Ayrıca şöhrete ve başarıya delalettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PLATONİK AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ GÖRMEK
Rüyada platonik olarak aşık olduğunuz kişiyi görmüşseniz bu üzüntü duyacağınıza, mutluluğun peşinizi bırakmayacağına, karışık bir olayla yüzleşeceğinize, bir takım ufak tefek sorunlara, daha da küçük sıkıntılara delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİDEN AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ GÖRMEK
Eğer şimdi başka birisine aşıksanız ama daha önce aşık olduğunuz kişiyi rüyanızda görmüşseniz bu ilişkinizin iyi gitmeyeceğine, ilişkinizin biteceğine, mutsuzluğa, sadakatsizliğe işaret eder. Ama şu an hayatınızda birisi yoksa yeni bir aşka adım atacağınıza, mutlu bir birlikteliğe delalet eder. Eğer evli biri rüyasında eskiden aşık olduğu birini görürse bu evlilik hayatında yaşayacağı sorunlara, sıkıntılara, anlaşmazlıklara yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ KISKANDIĞINI GÖRMEK
Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskandığını görmek rahatınızın bozulacağına, bir düşmana, sıkıntıya düşeceğinize, maddi anlamda zorluklar yaşayacağınıza, şöhretinizde azalma yaşayacağınıza , çok çalışmanıza rağmen istediğiniz başarıyı elde edemeyeceğinize işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ SEVGİLİNİZ OLARAK GÖRMEK
Rüyada aşık olduğunuz kişiyle sevgili olduğunuzu görmek iyiye yorulur. Zorluklarla mücadele ederek başarıya kavuşacağınıza, çok çalışmanızın karşılığını alarak servete ve şöhrete ulaşacağınıza, sıkıntıları ve problemleri aşarak ulaşmayı umduğunuz hayata ulaşacağınıza, çok görmek istediğiniz ve özlediğiniz kişiye kavuşacağınıza işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ EŞİNİZ OLARAK GÖRMEK
Rüyanıza aşık olduğunuz kişiyle kendinizi evli olarak görmüşseniz bu bir müjdeli haber alacağınıza, elinize toplu bir para geçeceğine, sağlık probleminiz varsa sağlığınıza kavuşacağınıza, size manevi huzursuzluk veren bir kişiden uzaklaşacağınıza işaret eder. Rüyada aşık olduğunuz kişiyi eşiniz olarak görmek refah, saadet, huzur, sevinç anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ ZAYIFLAMIŞ GÖRMEK
Rüyada aşık olduğunuz kişiyi zayıflamış görmek vefalı akrabaya, sizi arayıp sormayı hiç bir zaman aksatmayan, iyi günde de kötü günde de yanınızda olmayı ihmal etmeyen, bir ihtiyacınız olduğunda yardıma koşmaktan imtina etmeyen yakınlıktaki akrabaya işaret eder. Rüyayı gören kişi bir işini bitirmekte zorlanıyorsa, birinden yardım alarak istediği başarıya ulaşacağına, yardımlar sayesinde gelişen ve büyüyen işleri ile bol helal rızık alacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ HASTA GÖRMEK
Rüyada hasta veya hastalık görmek iyi değildir. Eğer aşık olduğunuz kişiyi hasta görmüşseniz o kişinin üzerinde manevi bir ağırlığın olduğuna, kul Hakkı'na girdiği anlamına gelir. Eğer aşık olduğunuz kişi rüyanızda hasta olduktan sonra şifa bulduysa bu onun durumunun bir süre daha ciddiyetini koruyacağına, hangi konu ile ilgili sorunu varsa, o konudaki çözümün o kadar da yakın olmadığına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ ÖLMÜŞ GÖRMEK
Bu rüya aşık olduğunuz kişinin uzun, sağlıklı, refah, sevinç dolu bir hayat yaşayacağına yorulur. Bu kişinin hayatı boyunca istediği başarıyı, şöhreti, itibarı yakalayacağı anlamına gelir. Yani aşık olduğunuz kişi için hayırlı bir rüyadır. Ayrıca imrenilen bir evlilik hayatına, aşk hayatınızda güven ve huzura delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ DARGIN GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişinin size küstüğünü görmüşseniz bu pek hayra yorulmaz. Çünkü köyü niyetli bir yabancı tarafından zarar görmeye delalet eder. Ama bazı yorumlara göre de zahmet çekeceğinizi ama bu zahmetin karşılığını fazlaca alacağınız, cefa çektikten sonra sefasını süreceğiniz manasına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ YEMEK YERKEN GÖRMEK
Bu rüya aşık olduğunuz kişinin çektiği sıkıntıların ardından maddi durumunun düzeleceğine, eline toplu para geçeceğine, işlerinin düzeleceğine, temiz kazanca, verimli işlere, hayırlı evliliğe delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ YEMEK YAPARKEN GÖRMEK
Rüyada aşık olduğunuz kişi eğer yemek yapıyorsa bu kişinin alın teriyle helal para kazanacağına, parasıyla fakir doyuracağına, bu kişinin gönlünün zengin, gözünün tok olduğuna, toplum arasında itibarının artacağına işaret eder. Bu rüya saygınlığa, itibara, onura yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ DERS ÇALIŞIRKEN GÖRMEK
Rüyada aşık olduğun kişinin ders çalıştığımı görmek güzel bir yoruma sahiptir. Bu kişinin düşlediği başarıya ulaşacağı şeklinde tabir edilir. Bu kişinin zamanla gözlediği güce, refaha, feraha, mutluluğa erişeceğine yorulur. Ama bunlara ulaşmak için de çok çalışacağı, meşakkatli yollardan geçeceği, zahmet çekeceği anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ EVİNİZE GELMİŞ GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi kendi evinizde gördüyseniz bu güzel bir evliliğe yorulur. Muradınıza ereceğinize, evleneceğinize işarettir. Bazı yorumlara göre de mutlu bir haber alacağınıza yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ BAŞKASIYLA GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi başkasıyla gördüyseniz hemen vesveseye kapılmayın çünkü bu rüya gördüğünüz rüyanın aksini işaret eder. Aşık olduğunuz kişinin sizi her daim saf, temiz duygularla seveceğine, size hep dürüst ve sadık olacağına yorulur. Bu kişinin sizi el üstünde tutacağına, her zaman yanınızda olacağına, size destek olacağına, size değer vereceğine delalet eder. Bu kişinin sizi çok seveceğine, sevgisiyle yücelteceğine, her zaman size kendinizi özel hissettireceğine, bu kişinin yanında huzuru ve mutluluğu bulacağınıza işaret eder. Rüyada aşık olduğunuz kişiyi başkasıyla görmek güven, huzur, mutluluk demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ EVLİ GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi başka biriyle evli görmüşseniz bu rüya özel hayatınızda bu kişiyle ilgili sizi düşündüren, rahatsız eden bazı soru işaretleri ve şüphelerin olduğu anlamına gelir. Rüyada aşık olduğunuz kişiyi evli görmek bu kişiyle güven ve sadakat sorunu yaşayacağınıza yorulur. Bu rüya sadakatsizlik, dargınlık, kavga, tartışma, huzursuzluk, kargaşa anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYE SARILMAK
Rüyanızda aşık olduğunuz kişiye sarıldığınızı gördüyseniz bu huzurlu ve mutlu bir birlikteliğe, sadakate, kendinizi güvende hissedeceğiniz bir beraberliğe işaret eder. Aşık olduğunuz kişiyle saadet dolu anlar paylaşacağınıza, hiç ayrılmayacağınıza, daha da yakınlaşacağınıza yorulur. Rüyayı gören kişinin hayalini kurduğu evliliği aşık olduğu bu kişiyle yapacağı anlamına gelir. Bu rüya aşık olduğunuz kişinin sizi sarıp sarmalayacağı, el üstünde tutacağı,  size her zaman değer vereceği bir birliktelik ve ardından gelen mutlu bir evlilik demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Görmek
Rüyada âşık olduğun kişiyi görmek, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek yeniliklere, atacağı adımlara, alacağı radikal kararlara ve yapacağı kişisel seçimlere tabir edilir. Özellikle de rüya sahibinin yalnızca kendisini ve kendi hayatını ilgilendiren konular üzerinde yoğunlaşacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına ve yalnızca seçimleri üzerinde meşgul olacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Âşık Olduğun Kişiyi Başkasıyla Görmek
Rüyayı gören kişinin karşısına kendisini saf, temiz ve sahici duygularla sevecek, ona hep dürüst davranacak, onu sevgisi ile yüceltecek, değerli, önemli ve eşsiz olduğunu hissettirecek bir kişinin çıkacağına ve bu insanın rüya sahibini her daim bu şekilde seveceğine işaret eder. Yani rüyanın anlamı, görülenin tam aksini gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Âşık Olduğun Kişiyi Öpmek
Rüya sahibinin evliyse eşinden, bekârsa sevgilisinden eğer sevgilisi yoksa yani yalnızsa o halde karşı cinsten olup da kendisini gizli ve karşılıksız duygularla seven bir kimseden göreceği hayra rivayet edilir. Rüyayı gören insanın en zor anında yanında hayat arkadaşı ya da hayat arkadaşı olacak kişinin bulunacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Âşık Olduğun Kişiyi Evli Görmek
Rüyasında âşık olduğu kişiyi evli gören insanın rüyası onun kafasında özel hayatıyla ilgili bazı soru işaretleri ve şüpheler olduğuna alamet eder. Rüya sahibinin güven sorunu yaşıyor olabileceği ihtimaline yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Âşık Olduğun Kişiye Sarılmak
Bir kişi rüyasında âşık olduğu kişiye sarılırsa o kişi ile çok daha yakınlaşacak, daha sağlam ve daha güçlü bir bağ kuracak, onunla hiç ayrılmayacak ve beraberliğini mutlu sonla noktalayacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek farklı şekillerde yorumlanmaktadır.
Rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek bazı yeniliklere işaret eder. Bu kişinin hayatında bazı radikal kararlar alacağına, hayırlı uğraşlara gireceğine, yeni adımlar atacağına delalet eder. Ayrıca bu radikal kararların, yeni uğraşların ve atılan yeni adımların sadece rüya sahibini ilgilendireceğine; rüya sahibinin bir süre yalnızca kendi seçimleriyle, kararlarıyla, uğraşları ile baş başa kalmayı tercih edeceğine, dış dünyadan ve insanlardan soyutlanacağına yorulur. Bu soyutlanma sonunda verimli işler yapacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Âşık Olduğun Kişiyle Sevişmek
Rüyayı gören kişinin o kimse sayesinde hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yine o insanın desteği ile başarısının ve mutluluğunun artacağı ile değerlendirilir.
Rüyada aşık olduğunuz kişiyi görmenin duygusal hayat konusundaki yorumu ise, kişinin duygusal hayatında her şeyin yolunda olduğuna, gönül ilişkilerinde huzura, aşık olduğu adamla birlikte güvende bir hayat yaşayacağına, sorunlardan, karmaşalardan uzak, mutlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.
Başka bir yoruma göre de işinde yükseleceğine ya da yüksek bir mertebeye ulaşacağın anlamına gelir. Ama rüyada aşık olduğunuz kişiyi nasıl gördüğünüz de önemlidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Görmek
Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek, gelen bir müjdeli haberi tüm sevdikleriniz ile paylaşacağınıza yorumlanır. Her geçen gün sevinciniz artar, sizi mutlu eden olaylar olur. Sevdiklerinizi de mutlu edecek bir şeyler başarabilirsiniz. Örneğin iş ya da eğitim hayatındaki yenilikler ve atılan adımlar şans getirir. Meydana gelen güzel olaylar ile birlikte sevdikleriniz çoğalabilir. Kendi ideal ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Aşk hayatından çok kendi idealleriniz ağır basabilir. Rüyada sevdiğin kişiyi görmek, eğer ilişkiniz yoksa aşk hayatında çok talip çıkmasına yorumlanır. Sizinle görüşmek ve kalbinizi kazanmak isteyen insanlar olabilir. Aşık olduğunuz insandan duygularınızı gizlemeniz gerekebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek, aşık olduğun kişi ile daha sık görüşmek ve mutlu bir ilişkiye yorumlanır. Kişi aşk hayatında aradığı mutluluğu yakalar. Duygularınıza karşılık bularak aşk hayatında sevinç ve neşe dolu günlere erişebilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Öpmek
Yalnız kalmamaya ve her an sizi sevip kollayacak bir insana yorumlanır. İlişkisi olan veya evli olan kişiler sevdikleri ile çok mutlu olup, daha çok değer kıymet bilirler. İlişkisi olmayanlar da aşık oldukları insana karşı duygularına karşılık bulabilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Evli Görmek
Özel hayatında yaşanan bir takım olayların bitmesine, özel hayatında neşe ve mutluluğa yorumlanır. Zamanında yaşanan bir takım olayların ardından şansınız açılır. Bekar iseniz, aşık olduğunuz kişi ile nikah masasına oturabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyle Gezmek
Uzak mesafe bir aşk yaşamaya ve birlikte çok mutlu olmaya yorumlanır. Sizden hoşlanan başka birine karşı da duygularınız oluşabilir. Kişi başka birine ilgi duyarak aşık olabilir. Bu kişi bir süre dost olduğunuz bir insan olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişinin Sana Gülümsemesi
Sizi el üstünde tutacak ve kendinizi değerli hissettirecek bir insanın hayatınıza gireceğine yorumlanır. Kader yüzünüze gülümler, aşk hayatında mutluluk daimi olur. Kişi çok seveceği bir insan ile birlikteliğe başlayabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Görmek Diyanet
İslami rüya tabirlerine göre, manevi yönden huzuru bulmak ve ideallerine erişmek demektir. Zamanında kurulan hayaller gerçek olur, aşk sizin için ikinci planda kalabilir. Şu günlerde kişi kendi işleri ve hedefleri ile meşgul olabilir.
Aşağıda yer alan “yorum yapın” kısmından gördüğünüz rüyayı paylaşırsanız, editörlerimiz tarafından rüyalarınız en kısa sürede yorumlanarak yayınlanacaktır. Ayrıca sitemizin iletişim bölümünden de bize ulaşabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek, farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Eğer aşık olduğunuz kişi rüyanızda size teveccüh ediyor veya sevginize karşılık veriyorsa bu rüya yakında muradınıza ereceğinizi, sevdiğiniz kişiye kavuşacağınızı belki de evleneceğinizi göstermektedir. Rüyasında aşık olduğu kişinin kendisine yüz vermediğini gören kimse, umduğuna nail olamaz. Bu rüya kalbinizin kırılacağına ve gönül meselelerinde sizi bekleyen üzüntüye delalet eder. Rüyasında aşık olduğu kişi ile konuşan, gerçek hayatta da ona olan hislerini açıklar. Eğer o kimsenin yüzü gülüyorsa müspet bir cevap alacağınıza eğer gülmüyorsa olumsuz bir yanıt geleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğu Kişi İle Evlendiğini Görmek
Rüyada bir kimse gerçek hayatta sevdiği ve aşık olduğu kişi ile evlense, bu rüyası yakında sevdiği kişi ile veya ondan daha hayırlı bir kimse ile evleneceğine veya nişanlanacağına işarettir. Rüyasında tanımadığı birisine aşık olan ve onunla evlenen, dünya hayatında bir kısmete kavuşur ve o kimse ile mutlu, huzurlu bir yuva kurar. Rüyada sevmediği birisi ile evlenen ise hayırsız bir adamla karşılaşır veya bu rüya size uygun olmayan bir kadın veya erkekle aşk ilişkisi yaşayacağınıza yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olmak
Rüyada aşık olmak hastalıktır. Bu rüyayı gören kişi bedenen ya da ruhen bir rahatsızlığa tutulur. Rüyada aşık olmak gerçek hayatta da gönlünüzü birisine kaptırıp aşk acısı çekeceğinizin habercisidir. Rüyasında kendisine uygun olmayan bir kimseye aşık olan dünyevi bir hastalığa tutulur. Bu rüya melankolik ruh haline ve karamsar duygulara da işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğu Kişiyi Görmenin Psikolojik Tabiri
Rüyada aşık olduğunu gören kişi, iç dünyasında bu istekle yaşamaktadır. Bu rüya içinizde yaşadığınız yalnızlığı, sizi koruyup kollayacak veya duygularınızı paylaşacağınız bir sevgiliye duyduğunuz özlemi dile getirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek endişeli ve korkulu günleri geride bırakarak huzura kavuşacağınıza ve hayatınızda olumlu gelişmeler olacağına işarettir. Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek duygusal hayat konusunda , her şeyin yolunda olduğuna, gönül ilişkilerinde huzura, aşık olduğu kişi ile birlikte mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunlardan uzak, mutluluk içinde olacağına dalalettir. Başka bir yoruma göre de işinde yükseleceğine ya da yüksek bir mertebeye ulaşacağın anlamına gelir. Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek; Bazen de yalnızlık ve yalnız kalma olarak da yorumlanır. Rüya sahibinin yalnızca kendisini ve hayatını ilgilendiren konular üzerinde yoğunlaşacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayarak yalnızca seçimleri üzerinde meşgul olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ama rüyada aşık olduğunuz kişiyi nasıl gördüğünüz de önemlidir. Rüyasında aşık olduğunu kişiyi, ferah ve aydınlık bir ortam da gören kişi, onun ile evlenir ve mutlu olur. Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek, farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüyasında aşık olduğu kişiyi gören kişi, ayrılık yaşayabilir. Aşık olmak, manevi duygulara hasret kalmak ile de yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında aşık olduğu kadını gören kişinin rüyası, yalnızlık ile yorumlanmaktadır. Aşık olduğunuz kadın tarafından kötü hadiseler yaşamak ile yorulur. Rüyada aşık olduğu adamı görmek, mutlu haber almak ile yorumlanmaktadır. Rüyasında aşık olduğu adamı gören kişi, o adam ile evlenir ve mutlu olur. Aşık olduğu adamı gören rüya sahibi, gerçek hayatında sevdiğinden yardım alarak, büyük sıkıntılardan kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Başkasıyla Görmek
Yeni insanlar yeni fırsatlar ve yeni duygular anlamına gelen bu rüyayı gören kişinin karşısına; Kendisini saf, temiz ve sahici duygularla sevecek, ona hep dürüst davranacak, onu sevgisi ile yüceltecek, değerli, bir kişinin çıkacağına ve bu insanın rüya sahibini her daim aynı şekilde seveceğine işaret eder. Yani rüyanın anlamı, görülenin tam aksini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Öpmek
Rüya sahibinin evliyse eşinden, bekârsa sevgilisinden, sevgilisi yoksa da karşı kendisini gizli ve karşılıksız duygularla seven bir kimseden göreceği hayra tabir olunur. Rüyayı gören insanın en zor anında yanında hayat arkadaşı ya da hayat arkadaşı olacak kişinin bulunacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek, sizlerin uzun bir zaman zarfı içerisinde de özlem çekiyor olabileceğinizi de göstermektedir. Sizler uzun bir süre birlikte olduğunuz ve gerçekten de çok seviyor olduğunuz sevgililerinizi işaret edebilir iken bir de sizlerin bunlardan ayrı kaldığınızı da göstermektedir. Bunun en büyük sebebini oluşturan bireyler sizler olduğunuz ve yaptığınız hatalar yüzünden de kendinizi bir türlü affettiremiyor olduğunuz için de oldukça yıpratıyor olduğunuz zaman dilimini de işaret etmektedir. Onu çok inciteceğiniz bir hareket yapacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiye Sarılmak
Biraz daha dikkatli olduğunuz takdirde de sizler de kendinizi bir kırmızı ışıkta da değil bundan daha da ziyade kendinizi uzun süreli sevdiğiniz kişi ile bir ilişki içerisinde de bulabileceğiniz anlamına gelmektedir. Sizler için gerçekten de tam anlamı ile emek vermiş olan bireyleri de bir hayli üzmüş olduğunuz için de sizleri daha da üzülecek olduğunuz zaman dilimlerinin bekliyor olduğunun da habercisidir. Hayatınızı kökten değiştirecek bir iş teklifine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyle Tartışmak
Sevdiğiniz kişinin sizi çok özlediğine yorumlanır. Aslında bazen rüyalar size yol gösterir sonuçlar size ait nasıl yorumlarsınız. Ya da sevdiğiniz kişi ile tartışıyorsunuz gün boyunca aklınızda olduğu için gece onu rüyada görüyorsunuz rüya hala tam olarak nasıl gerçekleştiği bilinemiyor ve saatlerce anlatılan o rüyaların sadece saniyelik olduğunu duyduğumuzda en büyük şoku yaşıyoruz. Onu özlediğinizi ya da ona olan bağlılığınızı gösterir. Eğer onu rüyada görmek için yatmışsanız bilinç altı ama aniden beklenmeden görülmüşse karşılıklı olarak duygular yoğunlaşmış olabilir.
+3 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Merhaba Mustafa bey. Rica etsem bu rüyamı yorumlarmısınız?
       https://www.ruyadaruya.com/68025/kayip-bebek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Evli Görmek
Genelde hayra yorulsa da aşk bu dünya için zorlu ve açı verici bir durum olup kişinin aşkına kavuşması ile son bulan bir durumdur. Bu açıdan kişinin kendini aşık görmesi büyük bir mutluluğa işaret eder. Eğer kişi kendini değil de başkasını aşık olarak görüyorsa bu da kişinin bencil biri olduğunu gösterir. Kişi sevdiğine bir aşk mektubu yazıyor ise yakında bir evlilik olacağına, evlilik teklif eden bir mektup alınması durumunda ise bunun yakında gerçek olacağına evli kişiler için ise sorunlu giden bir evliliğin verilen uğraşlar neticesinde düzene girerek mutluluğu yakalayabileceklerini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Başkasıyla görmek
Onların yaşadığı ilişkiyi kıskandığınız ve kendinizi yalnız hissettiğiniz anlamına da gelir. Aslında rüyada onları görmeniz bir tesadüf olmadığı gibi o kişilerin isimleri de sizin rüyanızda bir şeyler ifade eder ama burada en çok sizi etkileyen yan aşık olmaları olduğu için iyi ve kötü ayrımı olmaksızın bu dünyalık şeyleri arzu eden birisinizdir. Gerçekte de aşk açısı veya ulaşamama gibi bir durumunuz var ise bu rüya ile bazı şeyleri oluruna bırakmanız gerektiği sizin için hayırlı olana teslim olmanızın gerektiğini ifade etmeye çalışmaktadır. Kalbinizin yakın zaman içerisinde pır pır edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Görmek taribri ve anlamı
Rüyada aşık olduğunuz kişiyi görmek, gerçek hayatta ne kadar sevindirici ve heyecan verici ise aynı şekilde rüya tabirinize yansır.
Rüyasında aşık olduğu kişiyi gören her kimse bir kere anne ve babasının hayır dualarını alan kişidir.
İşlerinin hepsi rast ve yolunda gider ve berrak kalbi sayesinde tüm problemleri yenip ve sevdiği kişiye sonunda kavuşur demektir.
Yaşadığı ilişki boyunca her zaman heyecanlı ve hazzı sonuna kadar yaşayan kışı olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyle Sevişmek Görmek taribri ve anlamı
Rüyanızda aşık olduğunuz kişiyle seviştiğinizi gördüyseniz, şuana kadar verdiğiniz tüm sözleri tuttuğunuza ve dürüst bir insan olduğunuz için hayatın size gülümseyeceğine ve arzu ettiğiniz her şeyi size vereceğine delalet eder.
Aşık olup ve arzu ettiğiniz kişi ile beraber olup, mutluluklar yaşayacağınıza ve ilişkinizin evlilik ile devam edip, güzel yüzlü ve hayırlı evlatlarınızın olacağına, iş hayatınızda önemli ilerlemeler kaydedeceğinize ve terfi alacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyle Öpüşmek Görmek taribri ve anlamı
Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek, heyecana, iyilik yapmaya ve gerçeği görebilmeye işarettir.
Rüyanızda aşık olduğunuz kişiyle öpüştüğünüzü gördüyseniz, sevdiğiniz kişiler ve dostlarınız için fedakarlık yapacağınız ve yaptığınız fedakarlıkları önemsemeyeceğiniz anlamına gelir. Çünkü yaptığınız fedakarlılar ve çabalar size zevkli ve çekici geliyor.
Gerçeği görebilmeniz sayesinde aşk hayatınızdaki sizi hak eden kişiyi bulup ve stresten uzak bir ilişkiniz olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olduğun Kişinin Elini Tutmak Görmek taribri ve anlamı
Rüyada aşık olduğunuz kimsenin elini tuttuysanız, doğru bir insan olduğunuz için, çevrenizde her zaman sizi çok seven, size karşı saygı duyan ve önemseyen insanların olduğu anlamına gelir.
Rüyada aşık olduğunuz kişinin elini tutmak, etrafınızda iyi niyetli, gerçekten sizi sevip ve size değer veren insanların olduğuna ve o insanların size yaklaşmalarına izin vermeniz gerektiği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aşık Olmak Görmek taribri ve anlamı
Rüyada Aşık olmak, hayra işaret eder. Rüyada aşık olduğunuzu gördüyseniz, verdiğiniz tüm uğraşlar ve çabalarınızın meyvesini yemenin zamanı geliş demektir.
Dürüst ve samimi bir insan olduğunuzdan dolayı ilişkilerinizde ve iş hayatınızda başarılı olacağınız ve doğru olduğuna inandığınız yolda ilerleseniz, sonunda aşık olduğunuz insana kavuşup ve ilişkinizin sonu mükemmel bir evlilik ile sonuçlanacağı anlamına gelir.
Rüyanızda çok mutlu bir şekilde arkadaşlarınıza aşık olduğunuzu açıkladığınızı gördüyseniz, mutluluktan ayağınızı yerden kesecek haberler alacağınıza delalet eder.
+3 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam Hayırlı Cuma’lar
Rüyamda bizim evin ön tarafına teyzemler geliyor arabayla , arabada kız kuzenlerim var kuzenimin birsi iniyor arabadan bana bir şey söyleyecekmiş gibi yanıma geliyor benim koluma giriyor bizde , bizim evin etrafında 1 tur atıyoruz tur atarken ağzımdan sevdiğim kızın ismi söylüyorum yanlışlıka sonra çekiniyorum birden ama kız kuzenim bir şey demiyor,
Havada biraz karanlıktı.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bunu geç gördüm.gerçi rüyayıda yorumladım. daha önce
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
isim söylemen genelde o kişinin özlemini çektiğine yanında görmek istediğine ve unutamadığına dair bilinçaltını işaret ediyor. bu kapana kısılmışlık gibi bir durumu yaşadığını gösteriyor.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

435 Aktif
0 Üye ve 435 misafir
Bugün : 1077
Dün : 21898
Toplam : 48081272
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...