Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
291 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada 5-6 adamla köy yeri gibi değişik bi yere geldik arabayla. Evlerin arası baya açıktı akşamdı. Arabadan indik ellerinde makineli tüfekler vardı tüfeklerden birini bana verdiler tek katlı taş bi eve girecektik, o sırada karşımıza 3-5 kişi çıktı birine ben ateş ettim bikaç defa. Eve doğru yürürken biraz uzakta bi adam gördüm karanlığın içinde ağacın arkasından yürüyordu, içimden gördü mü acaba diye geçirdim hızlıca içeri girdik,  içerde urganla elleri ayakları bağlanmış ağzı kapanmış bi adam vardı. Tam kapıyı kapatacağım zaman çakarlı bi araba geldi ışıkları gördüm polis geldi polis geldi dedim içerdekilere. Ben kapıdaydım kapıda jandarma belirdi birden. Aa jandarmaymış dedim içeri girdi sonra ambulans hemşiresi girdi. Adamın iplerini yanımdakilerle beraber çözdüler. Hemşire oturdu sohbet etmeye başladı benle. Ev tek odalık bi evdi. Sonra evin arka kapısına çıktım sandalyeye oturdum tam karşımda 2 adım ötede deniz vardı yanımda biri daha sandalyede oturuyodu. Denizin kenarına baktım dibini gördüm aydınlıktı. Şarkı söyledim söylerken sesim kısık çıktı. Noluyo ya niye sesim kısılıyo şarkı söylerken dedim konuşurken normal çıkıyodu ama şarkı söylerken kısık ses çıkıyodu.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
silahla ateş etmek ve hedefi vurmak bir işin olacağı gibi değerlendirilsede sana silah vermeleri seninde birilerine ateş etmen durumunda birilerinin kışkırtmaları olabilir birilerine söz söylemene yada haksızlık yapmana gayret ediyor olabilirler.karanlıkta yürüyen adam kederli birine benziyor yada sendeki iç sıkıntısına bağlı adam çaresizliğe işaret eder. bazende gücü yetkisi yada söz hakkı elinden alınan biridir jandarmalar ise o adamın korunacağına  işaret eder. hemşire ise her zaman yardımcı olacak yada şefkatli bir kişiyi işaret eder. tek odalı ev o evin sahibidir sandalyeyi rahatlık durumuna göre değerlendir ne kadar rahatsa bu oranda iş makam rahatlık gibi değerlendrilir. evle beraber bazen nikah olabilir ama bu rüyada nikah değil gibi. deniz büyük kişilere içinde yiyilen balıklar oduğundan rızık ve kısmete işaret eder. berrak olması çok iyidir bu önünde berrak günlerin geleceğine işaret eder. bazende bilinçaltından deniz görülebilir. sesin kısılması ya birilerine söyleyeceğin bir sözü söylememen gerektiğine yada birilerine kendini tam ifade etmekte zayıf kaldığını gösterir . yada hakkın olan bir şeyi alamıyorsun böyle bir durumda yaşayabilirsin kendini savunma noktasında bir eksiklik gibi duruyor.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Bide evde aynaya bakarken saçımda bit gördüm beyaz bu ne demek acaba sonradan hatırladım
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aynaya baktığında sende bir değişim varmıydı
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Yok bende bi değişim yoktu
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Zarar vermiyodu saçımda gördüm kıpırdadığını, tuttum tırnağımın üstüne koydum
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Çok teşekkür ederim
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aynı bazen gurur bazen hayal bazen yaşanmışlıklar bazen kendi hayatın ve kendinle ilgili değerlendirmelerin olabilir. bit konusu bazen rızıktır çünki bitler kana gelirler kanıda mala yorumlarsak. gene sizden faydalanan insanları temsil eder. maldan yada başka bir konudan ötürü sizden faydalanan insanlardır bazen kan emip güçsüz bırakmalarından dolayı size zarar veren yada malıızdan yiyie biri de olur. saçlarda olursa karışık meselelerdir ve size zorluk çıkacağıdır.tasavvufa göre ise seni bir şeyin yada sevimsiz birinin rahatsız etiğine  işaret eder.anlamına gelir. ve gene tasavvuf alimlerine göre bu durum malın artacağı ve bir çok kişininde bundan istifade edeceğidir. zarar boyutu birtin verdiği zarar gibidir zarar verirse faydalan insanlar sizi zarara sokarlar  zarar vermiyorsa insanlar da zarar vermiyordur yani mali açıdan zarardan bahsediyorum.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
muhtemelen bir sıkıntıyıatacaksın. daha doğrusu sıkıntı olarak düşündüğün en azından rahatsız eden bir şeyden kurtulabilirsin.

İlgili rüyalar

+5 oy
3 yorum 152 okuma
Gökhan2507 13 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Gökhan2507 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 122 okuma
13 Aralık 2017 Tabir kategorisinde sema   yazdı
+5 oy
1 yorum 224 okuma
+8 oy
2 yorum 167 okuma
B 28 Haziran 2020 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 182 okuma
Thxxrins 4 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Thxxrins Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 279 okuma
4 Eylül 2018 Rüya kategorisinde Serra   yazdı
+10 oy
1 yorum 176 okuma
GmzKnr 16 Mart 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 140 okuma
Tunaaa1 8 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Tunaaa1 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+11 oy
6 yorum 330 okuma
Simge 4 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 213 okuma
Ass 10 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Ass Karabasan (639 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 128 okuma
Arminas 29 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Arminas Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 99 okuma
Zeyzey 1 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

436 Aktif
0 Üye ve 436 misafir
Bugün : 21435
Dün : 23857
Toplam : 48079740
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...