Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+29 oy
446 okuma
Smia Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Merhaba arkadaslar ruyamda erkek kardesim bir erkek cocuk doguruyodu hemde kendi arabasinda ben bunu telefonla ogreniyodum o sirada kayinbiraderimde hamileymis dogumu gelmis hastaneye gitmek istemiyo arabada dogurmak istiyo cok zorlaniyodu daha sonra ben onu alip anneme gidiyodum erkek kardesimin dogurdugu bebegi kucagima alip seviyodum ayni kardesime benziyodu adinida degisik bir isim koymus diyo dugunum olunca sevgilimle bakicaz simdi annem baksin annemde ise gittigi icin ayni binada oturdugumuz amcamlara baktiriyomus acaba nedir bu ya gercekte kardesim 1 ay sonra askere gidicek kayinbiraderimde bir kiz yuzunden asiri kotu durumda .
Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Bende asiri rahatsiz oldugum icin zaten yorumlatmak istiyorum ama kmse artik yorum yapmiyor

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+21 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Özet ile rüyanozda,sizin ve eşinizin erkek kardeşleri,kendi arabalarında erkek çocuk doğuruyorlar.İkisi de hastaneye gitmek istemiyor.Kendi kardeşinizin doğumunu telefon ile öğrenirken,eşinizin kardeşinizin hamile olduğunu ise bilmiyorsunuz bile.

Gerçek hayatta bu iki insanın sıkıntıları olduğunu çok geç öğrenmişsiniz.Her ikisi de sorunlarını dışarıya çok belli etmeyen kendileri çözmek isteyen kişiler.Kendi aile çevrelerinden dahi yardım talep etmiyorlar.Doğum yapmaları ve erkek çocuk doğurmaları "olmayacak bir işi,zorlayarak oldurmak istemelerinden" ve bunu yaparken kendi imkanları dahilinde(araba) kimseden yardım istemeden  yapma taleplerine dair.Özellikle kardeşiniz her neyi (!)zorluyor ise imkansızı başaracak gerçekten.O kadar azimli ve planlı ki herşeyi ince ince düşünmüş.Tüm süreci baştan sona planlamış.Siz ona yardım etmeseniz veya yanında olmasanız bile her detayı düşünmüş ve planlamış yani.Kayınbiraderiniz ise biraz zorlanacak.Kardeşinize göre onun problem çözme yetenekleri daha az gelişmiş.Onun zorladığı şey her ne(!) ise sonunda olacakların detaylarını planlamamış.

Rüyanın gidişatına bakınca ikisinin de zorladığı iş "gönül işleri(!)" gibi.Kardeşinizin uğraştığı ve olması için uğraştığı şey ,onun dışındakilere bir sıkıntı gibi görünsede kendisi bu durumu bir sıkıntı olarak görmüyor ve öyle ki bu sıkıntının "adını" bile koymuş.

(Bir deyim olarak adını koymak: Belirlemek, karar vermek, bir sonuca bağlamak anlamlarına da gelen bir deyim olarak kullanılmaktadır.)

Artık bu durum onun için bir sıkıntı değil ulaşılması gerekli bir hedef.Bu hedef ulaşırken de nasıl, ne zaman ve ne yapacağına dair her detayı planlamış.Yani adını koymuş.

Düğünler sizin oralarda hangi aylarda çok yapılıyorsa o aylarda inşallah sorunlar çözülür.Kardeşinizin ki önce,kayınbiraderinizin ki kardeşinizden sonra olarak.

DAB,
Selamlar.
Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Yaa cok tesekkur ederim cok dogru bir yorum oldu ALLAH  razi olsun
+13 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Rüyanızı yorumlayamıyorum fakat okuduğumda rüyanızdan rahatsızlık duyduğumu ifade etmek istiyorum
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bu rüyayı şimdi yorumlayabilirim fakat şimdiye kadar çıkmıştır.
Hayatınızdaki değişiklikler sizin için çok hayırlı olacak diyor riyanız. Zaman zaman sıkıntı yaşasanız da bu sıkıntıları kardeşinize anlattığınızda anlayacaksınız ki hiç de kafaya takacak şeyler değişmiş. Can sıkıntılarınız rüyanızdaki bu kişilere anlattığınız zaman geçip gidecek.
Her gününüz daha iyi olacak.
+20 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
eğer ikisinin ortak bir girişimi varsa uygun olmayan kendi karakter yada mizaçlarına uymayan bir iş yaparlar. ortak yönleri veya işleri yoksa tek tek uygunsuz iş yaparlar buda onları ağır bir yükün yada büyük bir borcun yada bir sıkıntının içine sokar. ikisininde yaptıkları iş kendileriyle çelişen kendilerince uygun olmayan bir şeydir. ağır bir sorumluluk üzüntü olabilir ancak sonu iyiye varacaktır.
+18 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Ben rahatsızlık verici bir rüya olarak yorumlamıyorum, aksine bir şeylere gebe olmak harikulade birşey, bir de gebeliğin sonunda alınan emek ve kramplar karşılığı yeni hayatlar, güzel hediyeler. Belki Önay Akın doğuranın erkek olmasından dolayı bilinçli bir rahatsızlık duymuş olabilir. Ben ikisine de ve hatta rüya görücü olarak sana da, zorlu zamanların ardından hep müjde gelecek derim.
+18 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
her beklenmedik rüya da olumlu şeyler çıkıyor. ya çevremizde içinde yaşadıkları şeyleri farkatmediğimiz ya da göremediğimiz durumlar oluyor. bazen çevremize dikkat etmeliyiz. güzel hayırlı rüyalar görmeniz dileğiyle
+5 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
@Ruyadede Ruya dede merhaba. Sizden rica ediyorum lutfen benim ruyalarimi da yorumlar misiniz? Özel hayatım çok sıkıntılı gerçek yaşamda. Birçok ruya gordum. Takriben 20ye yakin. Bir ruyam şoyle: ruyamda 4 kisiyiz. Abim,ben,eski nişanlim hatta resmi nikahli esim ve sebep olan ablasi. Abim uzaktan bizi seyrediyor. Ova gibi duz bir yerdeyiz. Biraz yuruyorum cok afedersiniz yerde boyle beyaz renkli kusmuk gibi bir lapa var onu temizliyorum peceteyle. Az ilerde taşlar var. Eski nisanlim ve ablasi taslarin ustunde. Ben de cikiyorum. Ablasina "musade buyur"diyorum. O da hafif kenara cekiliyor. Alt taraftaki taslarin arasindan saman kagidi dedigimiz kagitlari cikartip yakıyorum çakmakla. Ayrildigim cocugun sırtı dönuk çomelmiş oturmus. Sırtı bana donük. Kafasinin arkasinda uzuuun bir tel örümcek ağı var o aği elimle kopartıp aliyorum. Sanki akşam,mevsim yaz güneş batmasina yakin gibi..

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 168 okuma
+18 oy
2 yorum 485 okuma
İpekD 7 Kasım 2019 Tabir kategorisinde İpekD Rüya Yorumcusu (12.0k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 229 okuma
+42 oy
10 yorum 514 okuma
+9 oy
1 yorum 139 okuma
Haticenur 8 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Haticenur Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 67 okuma
+15 oy
5 yorum 250 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
2 Üye ve 399 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9439
Dün : 23857
Toplam : 48067782
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...