Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
3.9k okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden açıldı
ruyada bir ajandim galiba ve gayet ciddi âsil bir kadın olarak roldeydim siyah bir arabanin kapısından topuklu ayakkabılarla iniyordum ama inmeden önce köyü pembe-kırmızı bir ruj sürüp iniyordum  bu arada üzerimde Yanlış hatırlamıyorsam kırmızı bir elbise ve siyah kürk kaban tarzı bir şey giymiştim indikten kısa bir süre sonra kaçarak bir odaya girdim ve birilerinin teslim ol dediğini duydum hemen loş ışıklı sarı bir otel odası gibi duran odadaki aşağıdan yukarı ya doğru açılan fakat çok küçük ve dar olan pencereden imkansız gibi de olsa ustalıkla çıkıp koşuyorum sonra birden bire duraksiyorum nedensiz yere dalıyorum bilmediğim bir düşünceye, oysaki kaçabilirdim kolayca  o sırada siyah gözlüklü ve siyah takım elbiseli ağır silahlı bir adam beni kıstırıyor derken,

  tropik bir adada siyah bir helikopterin düştüğüne şahit oluyoruz o adam ile ,o beni yakalamayı bende kaçmayı unuttum bir anda o helikopterde ingiliz başın muhabirleri varmış ve acun ılıcalı da onları konuk edecekmiş ve sonra Acun ılıcalı helikopter düşünce iki eli başında feryat ediyor gibi bir yüz ifadesine büründü yanında galiba ekibi diyebileceğim bir topluluk vardı  bundan sonra ayrı bir sahneye geçtim:

  bir kapının girişinde benim en yakın arkadaşım olan gülse ile gökyüzüne bakınıyoruz geceydi galiba sonra üçgen bir uzay gemisi görüyoruz tabi o uçak gibi görüyor ve bana bu aralar çok geçiyorlar buradan sence ne olabilir bu deyince ben ufo olduğunu bibildiğim halde şakayla karışık ufo mu acaba diyorum hafif gülerek , çünkü eğer o olduğunu söylersem beni ciddiye almaz ve pek de iyi bir kafada olmadığını söyler diye , bu arada alttan görünümlü ve her köşede yuvarlak kırmızı ışıklı ve ortada ayrı  bir yuvarlak kırmızı ışık ile uzaklaşırken ben ufo mu acaba dedikten sonra anında yere iniyor bize yakın bir tarlada hemen şaşkınlıkla ve heyecanla oraya yöneliyoruz yanına geldiğimizde ışıklarının soluk bir mavinin renginde fakat parlak ışıklara döndüğünü  görüyoruz tam arkadaşımı gözlerim ararken onun olmadığını görüyorum, o sırada yanlış değilsem biraz havalanıyor yerden 1 metre yükseklikte gibi öyle dururken yeşilimsi bir derisi,çekik yuvarlak büyük gözleri,oval düz bir yüzü ve küçük bir burnu olan galiba siyah şaçlıydı  , dişi uzaylı tabiri caizse benim alnıma  doğru alnından gelen mavimsi beyaz bir ışıkla kontrol eder gibi telepati kuruyordu yani daha doğrusu beni almaya çalışıyordu fakt ben izin vermiyordum eğer izin verseydim kendimi gemide bulacaktım fakt ilginç bir şekilde ona karşi koyuyordum  ve gözlerimle ona meydan okurcasına baktım  sonra onun kırmızı gözlerini gördüm gözbebeği siyah ama dışı kırmızıydı ve bana nasıl karşı koyduğumu anlamaz bir ifade ile bakıyordu şaşkınlık ve hafif kızgınlıkla ama sonra arkadaşımın da orada olduğunu düşündüm ve içeriyi de merak ettiğim için karşı koymayı kestim ve kendimi gemide buldum ve tek hatırladığım arkadaşımin etrafa hayretle baktığı ve o yeşil disi uzaylı... Bu rüyamı yorumlar veya düşüncelerseniz mutlu olurum gerçekten ve bu arkadaşım şu an benden uzakta, Keşke daha fazla yazabilsem rüyalarımı şimdi bile gizli yazıyorum:(  kendinize iyi bakın...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Helikopter Düşmesi
Rüyada helikopter düşmesi, hasta kişiler için umutların söneceği, kişinin hatalığının giderek artması nedeni ile çok üzücü bir duruma düşüp, acı çekmesi anlamına geldiği gibi, vefat haberi şeklinde de yorumlanır. Helikopter düştüğünü gören kişi derin bir umutsuzluğun içine girer, hayata karşı isteksiz bir ruh haline sahip olur ve mutsuzluğu nedeniyle kendisini işine de veremez. Melankolik, karamsar bir duruma girilmesi yüzünden ikili ilişkilerde de pek çok çatışmaların yaşanacağı, kişinin başkalarının kendisini anlamadığını düşünerek daha çok kabuğuna çekileceğini işaret eder. İş başvurularına olumsuz yanıtlar alınması, evlilik kararlarında gecikmeler veya ertelemeler, güvenilen birinin kişiyi hayal kırıklığına uğratması şeklinde de yorumlanır
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada Helikopter Düşmesinin Psikolojik Yorumu
Üzerindeki baskı neticesinde hayallerinden ve gelecek planlarından vazgeçip, başkalarının istediği gibi bir hayat sürdürmeye çalışan ancak bocalayan, sürekli olarak kendi hayatını kurmak ve kendi yolunu çizmek ile ilgili fikirler geliştiren, arada kalmışlık, sıkışmışlık duygusu yaşayan kişilerin ruh hallerini ifade eden bir rüyadır.

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 67 okuma
+18 oy
1 yorum 140 okuma
13 Eylül 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+42 oy
10 yorum 514 okuma
+27 oy
1 yorum 214 okuma
Aysesultan 8 Mart 2020 Rüya kategorisinde Aysesultan Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+17 oy
1 yorum 223 okuma
Zeynel45 7 Mart 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+8 oy
5 yorum 495 okuma
+2 oy
2 yorum 166 okuma
22 Haziran 2023 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

621 Aktif
1 Üye ve 620 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8785
Dün : 21898
Toplam : 48088957
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...