Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
228 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada eski iş yerimde çalışıyormuşum, bişey söylemek için heyecanla bi yetkilinin kapısını tıkladım içerden müsait değilim sesi geldi başka bi kapıyı tıkladım yine sonra gel diye ses geldi, 3.yü tıkladım tak diye açıldı ama kim açtı bilmiyorum. Sonra bi hastaneye gittim satın alma  biriminden bi adamı arıyodum, odaların yazısına bakarken 4-5 tane hemşire sedyede hasta getirip
bi odaya koyacaklardı beni tanıyorlardı. Biri dedi ki hastanede birinin bacaklarını kesmişler yandık biz artık biz kesmişiz gibi olur dedi ceza alcaz gibisinden. Sonra aradığım odayı tarif ettiler aradığım adam odadan çıktı esmer tenli uzun boylu gözlüklü biriydi bişey aldım ondan ne oldğunu hatırlamıyorum. Akşam oldu evde misafir vardı. Aynaya baktım yüzümde siyah yarım cm uzunluğunda aralıklı tüyler vardı çok rahatsız oldum ocağı yakıp ağda ısıtıyordum, sonra ben çıktım karşı sokaktan yürürken elimde birden tabanca oldu şaşırdım. Gıcır gıcır yepyeni gümüş rengi namlusu bileğimden dirseğime kdr uzunlukta bi altıpatlar silah. Hoşuma gitti elimde o silahın olması niyeyse, elimde silahla yürüyordum üzerimde de siyah deri ceket vardı.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bu daha çok geçmişe takıldığını gösteriyor muhtemelen bir takım başvurular yapmışsın ama içeri girmemiş ve herhangi bir eylem olmamış muhtemelen bu günlere alışamamışsın ki eski durum yansımış. hastaneye girmen sıkıntıda olduğuna işaret ediyor muhtemelen bir konuya çare arıyorsun.hemşireler genelde yardımcılardır. ve gene muhtemelen çare aradığın kişiler kendi, dertlerine düşmüş görünüyorlar  aradığın adamı bulman bir şekilde bir çözüme ulaşacağını ama aldığın şeyii bilmemen çözümün olup olmayacağının kesin olmamasıdır ama herşeye rağmen ya bir akıl yada bir yol gösterilecek sana. adamın haline göre değerlendirmelisin iyi ise iyi kötü ise kötü olarak. gözlüklü olması bu kişinin bakış açısının değişmiş olmasıdır önce daha farklı sonra daha farklı gibi muhtemelen daha önce başvurduğun birisi karar değişmiş olabilir. tüyleri alman rahatsızlık veren daha doğrusu sıkıntıya sebep olan durumlardan kurtulma istediğini gösteriyor ama ağdayı yapman gerekirmiş.
tabanca hem güç bulman hemde bir söz söylemek için hazırlanmaktır. her anbirine hiddetlenebilir söz söyleyebilir durumdasın ama şu an için yapmıyorsun ama her anda yapabilirsin sadece hazırda bekliyorsun yani bu aralar pek harekete geçmiyorsun daha çok plan yada düşünce aşamasında kalıyor gibisin bi çok konuda.
+1 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Sonradan hatırladım 3 parça kıyafet verdi bana esmer adam. Annemin kıyafetleriymiş etiketleri duruyordu askıları vardı yeniydi bitanesi kısacık bi yeşil bluzdu. Akşam elimde tabanca varken küçücük bi mağazaya gittim değiştirmek için kasada sıra bekliyordum kasanın orası çok dardı önümde bikaç kişi vardı, kasada da sarışın bi kadın.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim..
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kafanı karıştıracak durumlar olabilir. ama adam sana yol göstermiş görünüyor bazı değişimlere git demiş sanki mağazada ki durumdada beklemede kaldığını  görmüşsün. genelde hareket etmede biraz sıkıntılı gibisin kararsızlığın varsa karar vermen gereken durumlarla karşılaşabilirsin. biraz daha düzenli kararlara geçmen gerekiyor . genel olarak bakarsak elbiseler kısmet ve maddiyat açısından oldukça güzeldir. mağazada beklemen de bazı sebeplerin elinde olmaması yada senin elinde olmadığını düşünmendir .

İlgili rüyalar

+6 oy
2 yorum 205 okuma
Serasera 22 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Serasera Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 314 okuma
+8 oy
8 yorum 321 okuma
+8 oy
3 yorum 291 okuma
+6 oy
1 yorum 220 okuma
+15 oy
1 yorum 112 okuma
Hamittr33 30 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Hamittr33 Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 286 okuma
Baharkızı 2 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Baharkızı Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 140 okuma
Mlkkk 17 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Mlkkk Rüyakar (2.7k puan)   yazdı
+16 oy
1 yorum 104 okuma
Persona 4 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Persona Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 158 okuma
1 Ağustos 2020 Tabir kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
1 yorum 134 okuma
Aşkın 23 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Aşkın Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

429 Aktif
0 Üye ve 429 misafir
Bugün : 9155
Dün : 23857
Toplam : 48067498
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...