Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
340 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kötü Rüyalar Ve Sebepleri, Kötü Rüyaların Hastalıklarla İlişkisi Var Mı? Kimler Daha Sık Kabus Görür, Kötü Rüyalar Altında Yatan Nedenler?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Gördüğünüz rüyaların çoğu gün içinde yakın dönemde gelişen olaylar ile bağlantılı olup aslında hiçbiri durduk yere zihnimizde oluşmuyor. Eğer rüyanızda çok sevdiğiniz birinin öldüğünü görseniz ne yaparsınız? Büyüklerimiz görmekten mutlu olmadıkları, kötü olarak nitelendirdikleri rüyalar gördüklerinde bu rüyaları sabah kimseye anlatmadan akıp giden suya anlatırlardır. Böylece bu rüyalının su ile birlikte onlardan uzaklaşacağına ve hayra çevrileceğini düşünürlerdi. Oysa uzmanlara göre böyle bir rüya görmenin asıl nedeni rüyanızda gördüğünüz kişi ile ilgili halledemediğiniz sorunlarınızın olması. Bilinç altınız her ne kadar bunu size yansıtmasa da bu gibi rüyalar gördüğünüz kişilere dikkatlice bakınca altında mutlaka sorunların büyüdüğü bir ilişkiye rastlayacaksınız demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sabah gözümü açtığımızda güne gülümseyerek mi yoksa hüzünle mi başlayacağımızı bilemediğimiz zamanlarımız hepimizin başına gelmiştir. Dışarıda hava muhteşemken gördüğümüz kötü rüyalar etkisi ile güne mutsuz uyanmış hatta o gün tüm gün boyunca yataktan çıkmak dahi istememiş olabiliriz. Yüzyıllardır insanoğlunda merak uyandıran ve hala tam olarak kesin ve net bir bilgiye ulaşılamayan rüya görmenin üzerine yazılmış yüzlerce kitap düşünüldüğünde bu soruların cevaplarının çoğunun havada kalacağını biliyoruz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kötü Rüyalar Altında Yatan Nedenler

Kabuslar özellikle ve sıklıkla stresli önemlerde çok daha fazla görülmektedir. Kabus görme nedenleri arasında en sık olanları; stres, travmatik deneyimler, kullanılan ilaçlardır. Bununla birlikte günlük hayatında hiçbir sorun yaşamamasına rağmen sık sık kabus gören insanlar da vardır. buradan da anlaşılacağı gibi stres ve yorgunluk kötü rüyaların başlıca nedenleri arasındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kabuslar Kişiyi Nasıl Etkiler?

Korkutan ve bunaltan rüyalar mutlu ve güzel rüyalara oranla sabah uyanıldığında çok daha net hatırlanan rüyalardır. Genel olarak ürkmemize neden olan rüyalar çok daha fazla yorumlatılmak istenir. Bu durum aslında kişinin kaygısının ne denli yüksek olduğunun kanıtı niteliğindedir. Normal bir birey kabusun etkisinde gün boyu kalmazken kaygı problemi olan kişilerde bu çok daha uzun bir süre alabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kimler Daha Sık Kabus Görür

Kabus görme bozukluğu her yaşta ortaya çıkabilir. En sık görülen yaşları ise 3-5 yaşlarıdır. Herhangi bir dış etken olmadan görülen kötü rüyalar kişinin uykusunun bölünmesine neden olur. Eğer bu çok sık olarak tekrarlanmaya başlarsa kişide uyku bozuklukları ve stres gibi durumlar ortaya çıkabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kötü Rüyaların Hastalıklarla İlişkisi Var Mı?

Grip gibi ateşe neden olan hatalıklar bazı durumlarda kabuslara neden olabilir. Uykuda nefesin kesilmesi ya da çok uyumak gibi diğer uyku problemleri de kötü rüya görme sıklığını arttırabilir. Kötü rüyalar ya da kabuslar belirli ölçülerde meydana geldiği takdirde normal olarak karşılanırlar. Eğer çok sık hatta her gün kötü rüya görmeye başladıysanız mutlaka bir doktora görünerek bu şikayetlerinizi dile getirmelisiniz. Bir terapist ile bu sorununuzu rahatlıkla ortadan kaldırabilirsiniz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

387 Aktif
0 Üye ve 387 misafir
Bugün : 20269
Dün : 23857
Toplam : 48078577
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...