Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
271 okuma
lilyy Tabir kategorisinde Rüyazede (1.5k puan)  
Rüyamda babamın görev yaptığım şehre gidebilmem için verdiği kendi arabasıyla ( gerçekte o marka bir arabamız yok rengi füme siyaha yakın megan marka sedan bir araba) görev yaptığım şehre kadar geliyorum. Yalnız gelirken bazen ara ara gözlerim tam net görmüyor yollarda giderken sanki arabayı sağa sola çarpacakmışım gibi oluyor ama çarpmıyorum. Daha sonra arabayı yolun tam ortasında ön 2 kapısını açık bırakarak iniyorum ve arkadaşımı görüp onun yanına kapıları kapatmadan, arabayı kilitlemeden, hatta arabayı yolun ortasından almadan arkadaşımın yanına gidip onların yanına oturuyorum. Normalde böyle birşey yapmam imkansız. Daha sonra aklım sürekli araba da ben bir gideyim de arabayı kilitleyeyim orda öylece kaldı deyip kalkıyorum gidiyorum bakıyorum ki araba orda değil götürmüşler. Çalındı sanıyorum ve aramaya koyuluyorum ama hiç bi sokakta hiç bir yerde bulamıyorum. Evlerin içine giriyorum acaba diyorum arabayı içerimi aldılar, çok değişik evlere girip saçma sapan yerlerde arabayı ararken koyun görüyorum merdivenlerden çıkıyorum bi koyunun yüzünü görüyorum beyaz tüylü masum bir koyun yatıyor kıytı köşede. Ordan iniyorum başka yerlere bakıyorum yok. Tekrar arkadaşımın yanına gidiyorum arabam kayboldu yok diyorum bana birşey demiyor bu endişemden anlamıyor muhabbetine devam ediyor. Bende sinirleniyorum arabamı tekrar bulmak için orayı bir hışımla terkediyorum. Yolda adamın biri arabamın kaybolduğunu öğrenip 2 3 genci kolundan tutarak bana doğru getiriyor, belalı serseri tipli gençler bana bakarak alaylı bir şekilde birşeyler söylüyorlar ama anlamıyorum ne dediklerini sadece onların almadığını anlıyorum. Getiren adam geri gidiyor. Tam o sırada bir kadınla karşılaşıyorum aklı başında kıvırcık saçlı daha önce görmedğim bir kadına soru soruyorum. Ben arabamı kaybettim çok üzgünüm bu durumu babama nasıl söylerim diye ona dert yakınıyorum o kadın da beni rahatlatır cinsten babanı ara güzelce söylemeye çalış diyor. Bunu söylerken bi telefon geliyor kadına galiba gelen telefon net hatırlayamadım. Telefonda bir polis arabam aslında çalınmamış polisler götürmüş. Beni de emniyette beklediklerini söylüyorlar ve ben çok mutlu olup çok da rahatlıyorum o sırada uyandım. Rüyam bu şekilde ve huzursuz bir ruh hali içerisinde olduğum günlerdeyim. Yorumlarsanız çok sevinirim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+20 oy
 
Bak şimdi ben evlenmişim hamileyim eşim annem felan düğüne gidiyoruz Ama eşimin yüzü yok neyse Tam merdivenden iniyorum pat diye bi şey düşüyor anne bi şey düştü benden sanki diyorum bi bakıyoruz yılan  ama o aslında benim bebeğim mis anne bu ne diyorum bebeğin düşmüş diyo ama bu yılan bebek değil ki diyorum annem de bu büyücek bebek olucak daha 2 aylık dan ne olur diyo sonra aliyo yerden onu koparıp topraklara atiyo sonra arkamdan biri dokunup Melisa yine mı çocuğu düşürdün diyo bende Evet diyorum Sonra Sen daha bana bi çocuk veremiyorsun diyip beni terk ediyo ben ve annem hiç bir şey olmamış gibi düğüne gidiyoruz sonra  hayatımda gördüğüm en saçma rüya olabilir bu
Kız arkadaşımın sık sık gördüğü rüya ,size başvurmak istedim
+18 oy
 
Bende önceden hoşlandığım bir adam vardı bizim eve geliyordu yanında çocuğu ve muhabbet kuşu vardı. Bana sarılıyordu  arkadan. Görüşmek istediğini söylüyordu numarasını kağıda yazıp ve not bırakıyordu
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bilinçaltı ve özlem rüyası gibi görünüyor.
+19 oy
 
Rüyamda ölüyormuşum ölen abim beni yanına alıyormuş annem aglıyormus. Ölen abimin 6 yaşındaki kızı da iki gundur aynı rüyayı görüyormuş abimle beni hep beraber görüyomuş babam Mehmet  amcamı almaya gitti diyormuş
+18 oy
 
Merhabalar rüyamda tam olarak bahçeyi görmüyorum ancak iki tane ev varmış bende evin birinin içini hayatta olan amcamı gezdirmeye çalışıyorum ben bu evi gezerkende biraz şaşırıyorum çünkü bu evin varlığından pek haberdar olmadığımı görütorum bu ev müstakil eşim amcama duş alması için banyoyu gösteriyor bi ara banyonun kapısını açmak istiyorum amcamda kapıyı itip ben burdayım diyor özür diliyorum amcam banyodan çıkınca ben banyo tarafına bakınca şampuan gibi banyo malzemeleri görüp banyonun kapısını açıyorum açtığımdada banyonun açık alanda olduğunu görüp amcamın burada nasıl duş aldığını düşünüyorum ayriyeten yine açmış olduğum banyo değilmiş bu sefer tanımadığlm kişilerin oturduğunu yığın bir şekilde iri yeşil erik görüp canım çekiyor ancak burada tanımadığım bir kadın yeşil sivri tatlı biber elinde lahana farklı çokda hatırlamadığım yeşillik veriyor ihşallah size ulaşıp rüyamı yorumlayabilirsiniz çok sevinirim
+12 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İlginç bir durum. Ölen abin enerjisel olarak sizinle bağ kurmaya çalışıyor bence. İşaretlere ve ne istediğini anlamaya çalış derim.
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyamda araba sürmek gördüm diyorsanız bulunduğunuz mevkiden yükseleceğinize, izzet ve erişilecek şerefe delalet eder. Arabayı süren kişi için kısmetler açılacaktır. Bir başka yorumlarda da geçim konusunda aldığı tedbirlere delalettir. Rüyada araba kullanmak bir başka yorumlarda da ele geçecek mal için ifade edilir

Rüyada telefonla etkili ve güzel konuşmak şeref ve yüceliğe erişmeye ve mülk sahibi olmaya yorumlanır. Rüyada telefonda güzel konuşmak konuşmak tüccar için isim yapmaya, sanatkar için yüksek başarı ve üne kavuşmak anlamına gelir. Telefonda konuşan yönetici ise bu rüya üst makam ve geniş imkanlara kavuşmak demektir. Tanımadığı biriyle telefonla konuşmak insanlarla rahat iletişim kurmaya işaret sayılır.
lilyy Rüyazede (1.5k puan)  
Teşekkürler :)
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak anlaşma ve kaynaşmaya yorulur. Rüyada telefonda konuşma güçlüğü çektiğini görmek mahkemesi olanın delil ve şahit bulamamasına, diğerleri için çevresine yük olmaya işarettir.

Rüyada telefonda konuşmak aynı zamanda geniş alanlara yayılan şöhrete ya da geniş boyutlu iş ve imkanlara delalet eder.


 
Rüyada telefonla konuştuğunu görmek, uzaktan beklediği bir haberi alacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada telefon telefon ile konuşmak, haber almaya işarettir. Aynı zamanda çok güzel bir habere, miras veya yüksek bir makama erişmeye işarettir.

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 143 okuma
+6 oy
2 yorum 208 okuma
+20 oy
3 yorum 245 okuma
+18 oy
15 yorum 1.0k okuma
+161 oy
235 yorum 99.8k okuma
+6 oy
1 yorum 125 okuma
KübraTrn 8 Nisan 2020 Rüya kategorisinde KübraTrn Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+23 oy
8 yorum 383 okuma
+34 oy
27 yorum 1.8k okuma
Karga 3 Ekim 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 203 okuma
Mia 6 Eylül 2020 Tabir kategorisinde Mia Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 169 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

436 Aktif
0 Üye ve 436 misafir
Bugün : 21653
Dün : 23857
Toplam : 48079958
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...