Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
168 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
bir eve misafir olmuştuk daha doğrusu zorunlu kalnmış gibiydik ev sahibinin kızı sanki istemiyor gibi tepki veriyordu. (gerçek hayatta ise oğlu gibi sever) minder gibi bir şeyler serdim. bana evin kızlarından biri meyve tarzı  tepside bir şeyler ikram etti ve ben reddettim. sonra elimi aççtığımda bir salkım üzüm vardı beyaz ve daha koyu renkli iki cins ve bikaç tane yedim salkımdan iki tane üzümde yere düştü. sonra yan salona geçtim yaşlı bir amca bana su ver dedi bende su almaya gittiğimde başka bir yaşlı adam bana bir bardağa birazcık su doldurdu   ve verdi bende diğer yaşlıya suyu verdim su verdiğim yaşlı adam   bana 3 veya dört adet cam çay bardağı verdi ve ben alıp mutfağa götürdüm misafirlere çay doldurulması için ve o anda elimde bir bıçağıda lavabonun üzerine koydum kardeşim yıkasın diye

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Almaktan çok vermek,iyiliğe aracı olmak,elinizdeki ile yetinmek ile ilgili.

Özellikle ilk kısımda istenmediğinizi hissettiğiniz yerde buyur edilmeyince yere oturabilecek kadar alçak gönüllü, yine istenmediğinizi hissettiğiniz anda ikramları bile geri çevirebilecek kadar onurlusunuz. Kimseden(Allah’dan gayirisinden) bir şey istemiyorsunuz,bu durum salih bir kimsenin davranışıdır.
Bu yaptığınız iş,Fatiha suresinde ki "Yalnız sana kulluk ederiz ve yalnız senden yardım dileriz" ayeti gibi. Kanaat sahibi olmak ve size verilen ile yetinmek konusunda zaten hemen ardından elinizi açtığınızda size ilahi olarak rızk olarak takdir edilenleri görüyorsunuz.(üzüm salkımları).

Bunlardan beyaz olanlar saadetli(açık renk olanlar) , diğerleri(daha koyu renk olanlar) üzüntü verecekler (Hayrihi ve Şerrihi Min Allâhi,anlamında) Bunlardan yemeniz elbette hangi renkten önce yediyseniz(bana göre açık renk olandır muhtemelen) önünüzde ki dönemlerde başınıza gelecek işler.Bunlardan iki tanesinin yere düşmesi ki umarım koyu renklerdir çünkü ilk kısımda yaptığınız onurlu davranıştan dolayı ve "Yalnız sana kulluk ederiz ve yalnız senden yardım dileriz" ayeti gibi sadece Allah'tan yardım istemeniz gibi bir davranış ile size sıkıntı verebilecek iki olay sizden düşürülmüş.Bu ilk bölümün özeti size önerilen,alınması karşılığında manen kaybedebileceğiniz onur,hilm gibi hasletleri muhafa ediyorsunuz.Bu durum sizi bir hadis şerif ile başka bir aleme taşıyor. “Dünya ve dünyalıklardan yüz çevir ki, Allah seni sevsin; halkın elinde olandan yüz çevir ki, insanlar seni sevsin(HS)”

Hadis-i Şerif meali gibi aynen ilk bölümden başka bir bölüme,yani maddi alemden daha çok mana alemine(diğer salona) geçiş yapıyorsunuz.Bu bölüm almak(dünya-maddi alem)tan çok vermek(ahiret-mana alemi) ile ilgili.Yaşlı amca sizden su istiyor.Su sembolü mana aleminde,maddi alemde ki mal,mülk karşılığı gibi.Yani hayr,hasenat ve sevaplar gibi.Yaşlı adamın su istemesi,mutfakta diğer yaşlı adamın(manevi büyüğünüz sanırım) isteyene iletilmek üzere az bir su size vermesi,ihtiyacı olan kişilere yapacağınız manevi yardımları(aracılık) gösterir.Yapılan yardımların karşılığı ise maddi olarak yine sizin aracılığınız ile başka başka kişilere iletilecek.Çünkü sizin ilk bölümde yaptığız gibi yani Fatiha suresinde ki "Yalnız sana kulluk ederiz ve yalnız senden yardım dileriz" ayeti meali gibi yapmayan veya yapamayan insanlara birilerini bunu izah etmesi ve göstermesi gerekir.

Son bölümde artık bıçağı yıkansın diye kardeşinize vermeniz ,bir süreliğine yukarıda anlattığım maddi-manevi alem arasında ki aracılık rolünüz ile ilgili maddi alemde ki vazifelerinize mola vereceğiniz,mana aleminde daha aktif olacağınız manasında.Bıçak yıkanıp,kurulanıp kullanılmaya hazır hale gelince tekrar ilk defa ki döngüye tekrar döneriz.

DAB,
Selamlar.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
teşekkürler ruyadede allah razı olsun yere düşenler koyu gibiydi

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

630 Aktif
1 Üye ve 629 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8150
Dün : 21898
Toplam : 48088323
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...