Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
169 okuma
geekone3388 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
(Eskiden gördüğüm bir rüyam)
Rüyamda sevdiğim kişiyle arabadayız o şöför koltuğunda ya da oraya sonradan geçiyo ben arka koltukta ortada oturuyorum arabada ortak akrabalarımızda var sonra onlar iniyodu arabada başbaşa kalınca o birden arabayı çalıştırdı ona napıyosun, nereye gidiyoruz diye sordum ama bana cevap vermiyordu sadece kafasını sağa çevirip dışarı doğru bakıyodu böyle gülümsüyo gibiydide ben de kafasını çevirince yandan suratını görüyodum sadece, ne kadar yakışıklı diye düşünüyorum içimden o sıra ama bi yandan sinirliyimde cevap vermediği için beni havuz olan bir yere götürdü (açık alandayız ve bi yokuşun başındayız galiba) ve bana ne güzel dimi dedi bende ee ne var bunda diye tersledim bilerek arabada bana cevap vermediği için sonra ortak akrabamız olan çocuk geldi ve babam sizi çağırıyo çok uzaklaşmışsınız diyodu ve geri döndük  ve başka bi gün yine beni manzara olan bi yere götürdü ve bu sefer orayı beğendim daha sonra onunla flört olduk ama bunu kimseye belli etmiyoduk herkesten saklıyoduk
Rüyamın anlamı nedir acaba yorumlarsanız sevinirim
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Hala ayni kisiyi mi dusunuyorsun

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Keşke sana haberci bir rüya olduğunu söyleyebilsem. Ancak bilinçaltının bir ürünü bu rüya. Sürekli onu düşündüğün için rüyana girmiş olmalı... Dediğim gibi gün içerisinde sıklıkla düşündüğümüz, konuştuğumuz olmasını istediğimiz şeyler rüyamıza girerler.
Rüyanda asıl araba, manzara ne anlama geliyor onları sana özetleyeceğim.

Manzara huzura ihtiyacınız olduğunu gösterir.
Araba, kendi kararlarınızla kaderinize yön vermeyi temsil eder. Hiç kimseyi dinlemeyerek kendi kararlarınıza yön veriyorsunuz.
Sonuç olarak tutkularınızın sizi götürdüğü yere gideceksiniz, istekleriniz olacak ama olanlar sizi bazı sorunlara ya da sıkıntılara uğratabilir.Yani bir ilişki yaşasanızda bu insanla bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Her şey gönlünce olsun.

Sevgiler,
+1 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Rüyayı paylaş kısmına yazamadım. Lütfen burada yorumlarmısinız. Çok merak ediyorum. Rüyamda eski sevgilimle bizim mahalle tarafda buluşuyorduk. Real hayatda ikimizde aynı şehirdeniz, ama başka şehirde yaşiyoruz. Baku da. Rüyamda ikimizde kendi şehrimizdeydik. Buluştuk biraz öpüştük ve erkek kardeşimin arkadasinin orda oldugunu gordugum icin sevgilime gitmesini  söyledim. O tam giderken kiz arkadasim geliyordu göz  işaretleriyle bu işte sevgilim bak demeğe çalışıyordum) baktı ama o gidiyordu diğe arkasi dönüktü. Sonra kız arkadaşim bir şeyler soyledi ve sevgilim döndü. "Güzel kız" tarzında falan bir şeyler soyledi. Beni sinir etsin dige. Sonra iki kiza daha öyle yaotı. Bende sevgilime gel buraya dedim. Koşmaya başladı. Bende peşinden. Taxiye bindi. Kendi arabası uzaktaydı. Bende taxinin peşinden koştum. Önde araba olduğu için taksi durdu. Kapıyı açtım güldüm o haline. Sonra indi arabadan. Saçları realda olan saçlarından biraz daha uzun ve dalgalı gibiydi. Normalde asla öyle saçla gezmez) sakallarıda farklıydı. Sanki iki tane boynuzu varmış gibi sag tarafda küçük bir kisim daha uzun sol tarafdada ayni. Yuzune bakip biraz daha eski görüntüne dönemezmisin dedim. O da saçlarinin uzun olmasini istedigini. O kizlara öyle laf atması real hayatda onun yapacagi bir sey degil. Bende bu haraketine kirilip sanki onun gorunus olarak eski adam olmadigini ve o laf atarak espiri yaptikdan sonra karakterininde eskisi gibi olmadigini kisaca degistigini söylemeye çalişiyordum. Bunu anladı ve bana "daha once bunları konuştuk ve ayrıldık ben 1 ay kendime bu kızı unutacaksın unuttun değip masal anlattım ama bak şimdi beraberiz" dedi. Sonra sanki hayatda bir birimizi bulmuşuz ya ben onu bulmuşum tarzinda bir şeyler soyledi. Yorumlarsanız çok sevinirim

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 236 okuma
+7 oy
2 yorum 172 okuma
24 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Ruvey   yazdı
+3 oy
1 yorum 175 okuma
Mervekk 10 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Mervekk Karabasan (130 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 130 okuma
miray denz 13 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde miray denz Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 142 okuma
28 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde AA   yazdı
+6 oy
1 yorum 118 okuma
Ceyda3877 2 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Ceyda3877 Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 116 okuma
30 Haziran 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
4 yorum 422 okuma
Cansu Balta 19 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Cansu Balta Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 173 okuma
Elfhikari 6 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Elfhikari Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 188 okuma
Burçaakkk 26 Mart 2020 Rüya kategorisinde Burçaakkk Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 220 okuma
geekone3388 10 Haziran 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 248 okuma
Ba - De 6 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Ba - De Rüyakar (5.5k puan)   yazdı
+16 oy
4 yorum 254 okuma
geekone3388 1 Eylül 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

602 Aktif
0 Üye ve 602 misafir
Bugün : 9782
Dün : 21898
Toplam : 48089952
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...