Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
227 okuma
Ayaz Rüya kategorisinde Rüyakar (3.2k puan)  
S. A. Rüyamda bir otobüsten iniyorum bir kadın evin balkonunda  bana diyorli yanlış yerde indin evin diyer tarafta diyor sonra şaka şaka yaptım doğru yer diyor etrafıma bakıyorum etraf yabancı geliyor bana  diyer yoldan gidecen diyorsun ben şu gibi bişey var yukarıdan akıyor oraya doğru gidiyorum kadın sesleniyor o yol değil bir alt yol diye ben suyla elimi yıkıyorum kadını goruyom koşarak ve sesleniyor orası değil diye suyu içiyorum şu tuzlu ve geri çıkarıyorum suyu sonra alt yola iniyorum kadında görüyor ve gelmiyor alt yola giriyorum sonra iki tane yol çıkıyor sol taraftaki tren rayları var sağ taraftaki patika yol ben patika yola giriyorum ama yanimdada tren yolu var insanlar arkamdan geliyorlar tren geçiyor yanımdan ben sesinden çok urkuyorum yol çamurlu olmaya başlıyor trene biniyorum ve trenin üstü açık ama evim yakında çamur olduğu için trene biniyorum trenin üstüne çıkıyorum insanar var elimde bir çuvalda var benim diyorum patika yola geldimi atlarım diye trenden tam atliyacam tren çok hızlanıyor hatta diyorumki ben atlayackkenmi hızlanıyor argo kelimede ağzımdan çıkıyor vazgeçiyorum yanımda bir kız var oda atlayacak atlamıyor ben atlamayınca hatta eli benim elimin üstüne koyuyor yere bakmıyom yerler camur gibi diyordu sonra kız sol elimi tutup avuç  içime eliyle bişey ler yapıyor sonra sağ elimi istiyor diyorum elim çamur pis üstün elin pislenir diye alıyor sağ elimi aynısını sağ elimde yapıyor avucumun içinde sonra düz bir çubuk gibi bişey görüyorum ve tren duruyor kapısına bakıyorum bazıları iniyor trenden  sonra uyanıyorum yorumlarınız için şimdiden tskelr

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hem yorgun olduğum bir anda yorum istedin hemde bayağı uzun bir rüya ama daha çok bocalama ve kararsızlıka vereceğin kararların seni yoracağına ama sonunda da olacağına işaret etmiş.ne yapacağını bilemediğn bir iş yapabilirsin bocaladığındönemler oluyor yardım alıyorsunama gene de bocalıyorsun muhtemelen bilmediğin acemilik çektiğin bir işi işaret ediyor  ve bu bocalamalrın seni üzüntüye sevkediyor tuzlu su içmen üzüntüdür. muhtemelenburadan sonrasında tek devam ediyorsun iki seçeneğin var aslında kolay olanı değilde zor ama doğru düşündüğün  seçeneği seçiyorsun muhtemelen ben bu şekilde daha doğru yaparım diyorsun ama patikada imkanların daha kısıtlıdır. ve sonra biri seni uyarıyor  seçmediğin seçeneği yani kolay ve imkanları olanı seçiyorsun. burada da bilinmezliklerle yada gizli bazı şeylerle karşılaşıyorsun ve vazgeçmek istiyorsun ama iş süreci biraz ilerlemiş   vazgeçmen zor olacak, kız sana yardım etmek istiyor ma sen girdiğinişin karışık olduğunu sonununiyi olmayacağını ima ediyorsun ama kız sana gene yardım ediyor daha çok umut vererek yönlendirerek yardım ediyor. zor bir süreci belki sinir harbi şeklinde bitireceksin ama bitireceksin.
Ayaz Rüyakar (3.2k puan)  
Tskler yüreğine saglik
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
belkide onun kararsızlığı bu şekilde yansımıştır rüyana
Ayaz Rüyakar (3.2k puan)  
Olabilir tskler yorumunuz için
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyanın başındaki kadın olaylarında balkondaki kadın akıl veriyor  sonraki kadın da akıl veriyor ama seni kendi haline bırakkmıyor  bi süre,  sen karar verdikten sonra yardımı kesiyor belki trenin sesinde de o kişin etkisi olabilir senin uyarılmanda. sonradan tekrar yarım edebilir.
+2 oy
Ayaz Rüyakar (3.2k puan)  
Evet bir is var fazla bilmedigim ama hatta geçen bir gün işi görmek için gittim abim yapıyor bu işi aslında is çok basit gel bu işi beraber yapalım diyor bende düşündüm karar verdim yok dedim kendi işime devam edicem diye ama halen aklımda o is yapsam mı yapmasam mi diye

İlgili rüyalar

+16 oy
2 yorum 364 okuma
Parzival 16 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Parzival Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+21 oy
3 yorum 449 okuma
+42 oy
10 yorum 514 okuma
+7 oy
2 yorum 229 okuma
+14 oy
5 yorum 246 okuma
+29 oy
6 yorum 446 okuma
+18 oy
2 yorum 485 okuma
İpekD 7 Kasım 2019 Tabir kategorisinde İpekD Rüya Yorumcusu (12.0k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 192 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 8 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
1 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13060
Dün : 23857
Toplam : 48071393
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...