Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
152 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Yapılan araştırmalara göre kadınların yüzde 86'sı, erkeklerin ise yüzde 93'ü ise hayatlarında en az 1 kere erotik rüya görüyor. Bazıları daha çok bu rüyaları görürken bazıları ise daha nadir görüyor. Peki cinsel içerikli rüya görmenin nedeni ne? Uyku pozisyonunun bir ilgisi var mı?
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Hormonlardandir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bu konuyla ilgili yapılan araştırmalar ve sonuçları bir hayli ilginç. Hıng Kong’ta yapılan ve 670 üniversite öğrencisinin katıldığı bir ankette, gençlere cinsel içerikli rüyalar görüp görmedikleri, görüyorlar hangi sıklıkta olduğu soruldu.Bu soruların yanı sıra katılımcılardan genel uyku pozisyonları hakkında da bilgiler istendi. 670 katılımcıdan % 66’sının kadın % 34’ünün erkek olduğunu da belirtelim.Anket sonuçları ise oldukça şaşırtıcıydı. Ankete katılanların % 72’lik kısmı yan yattığını, yüzde % 23 sırt üstü, % 5’i ise yüz üstü uyuduğunu söyledi. İlginç olan kısım ise yüz üstü uyuduğunu söyleyen katılımcıların, erotik rüya görme sıklığının diğerlerinden daha fazla olmasıydı.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
daha çok okunması lazım bu rüyalar çok görülür
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uzmanlar, yüz üstü yatan kişilerin diğerlerine oranla daha sık cinsel içerikli rüya görmesinin birkaç sebebi olabileceğini söylüyor. Bu sebepler; uyku sırasında göğüs kafesinde oluşan baskı ve nefes alıp verirken yaşanan zorlanma hissi olarak belirtiliyor. Yaşanan bu baskı ve zorlanma hissi ise kişilerin beynine cinsellikle ilgili sinyaller veriyor ve bu duygular rüyalara taşınıyor.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yapılan bir başka araştırmada ise sol tarafa dönük şekilde yan yatanların daha sık kabus gördüğü sonucuna ulaşıldı. Sağ tarafa dönük halde uyuyanlar ise sabahları daha huzurlu ve zinde bir şekilde uyanıyor.Öte yandan uyuduğumuz ortam da rüyalarımızı etkiliyor. Uzmanlar, insanların uyurken bulundukları ortamla bağlantılarını kesmediğini bu sebeple de ortamın uykuyu ve rüyaları etkilediğini söylüyor.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

381 Aktif
0 Üye ve 381 misafir
Bugün : 17289
Dün : 23857
Toplam : 48075611
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...