Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
295 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyalar kişiye özeldir ama özellikle de sıkıntılı bir duruma işaret eden rüyaların yorumu hemen herkes için aynı olabiliyor. Bu rüyalar mevcut ya da yaklaşan bir gerginliği, stresi haber veriyor.

Günlük hayatta stresin birazı normaldir. Ama bazen stres o kadar düzenli bir şekilde hayatımıza sızar ve yerleşir ki rüyalarımızı etkiler. Rüyalarımızın bize ne anlattığını layıkıyla kavrarsak uyanık olduğumuz saatlerde hayatımızı etkisi altına alan sıkıntılardan kurtulmanın ve huzura kavuşmanın yollarını buluruz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Böcek

Rüyada böcek görmek -karınca, örümcek, güve, sivrisinek, sinek gibi böcekler- günlük hayattaki irili ufaklı pek çok sıkıntının işareti olabilir. Böcek görmenin farklı anlamları var.

Bir yoruma göre hayatınızda karşı karşıya kaldığınız “çirkin bir pürüzün” göstergesi.
Daha abartısız bir yoruma göre de hayatta sizi “sokan, ısıran” bir şeyi temsil ediyor. Böcek görmek, bir şeylerden endişe ettiğiniz ve kaygılar taşıdığınız anlamına geliyor.

Üçüncü bir yorum da böcek rüyalarının cinsellik içeren düşüncelerle ilişkili olduğunu söylüyor.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çıplaklık

Sokaktasınız, işe gitmek üzere yola çıkmışsınız ya da kalabalığın ortasında duruyorsunuz ve… Çıplaksınız. Giysilerinizi unuttuğunuz için fena halde mahcup olmuş durumdasınız ama kimse fark etmişe benzemiyor. Tanıdık geldi mi?

Gustavus Hindman Miller’ın yorumuna göre rüyada kendini çıplak görmek çıkacak bir skandala ve yanlış anlaşmalara, birleşmelere (evlilik ya da yeni bir ilişki de olabilir) delalet ediyor.

Daha çağdaş bir yoruma göre ise kendini çıplak görmek kişinin incinebilir bir ruh halinde olduğuna ya da bir şeyden utanmakta olduğuna işaret ediyor. Rüyanız size, işyerinde değerinizin bilinmediğini, dışlandığınızı, küçümsendiğinizi ya da kendinizi savunmasız hissettiğinizi gösteriyor olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fırtına

Dışarı bakıyorsunuz ve gökyüzünde kara bulutların toplanmaya başladığını görüyorsunuz. Bir sebeple fırtınanın geldiği yöne koşmaya başlıyorsunuz.

Fırtına rüyaları çeşitlilik gösterebilir. Kimi kasırga, hortum, çığ ya da dev dalgalar görebilir.

Fırtına rüyaları genellikle hayatınızın bir alanında içinizde kopan fırtınaları temsil eder. Büyük bir baskıya neden olan bir mücadeleye, şoka, yıkıcı bir kayba ve kişisel meselelerinizde bir felakete işaret eder.

Kronik bir hastalığın, sevilmeyen işin ve dostlardan ayrı düşmenin habercisi olabilir. Fırtınanın dindiğini görürseniz bu iyi haberdir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kaza

Kaza rüyaları -araba, tren, uçak v.b- derin korkuları ve kaygıları temsil eder. Rüyasında trafik kazası ya da düşen uçak gören pek çok kişi bunun geleceğe dair bir önsezi olduğunu zanneder ama öyle değildir. Kazalar, hayatınızın bir yıkıma, çöküşe gittiği hissini temsil eder. Kendinizi çok mu zorluyorsunuz? Her şeyin kontrolden çıktığını mı hissediyorsunuz? İşte bu kontrolde çıkma duygusu kendini rüyanızda trafik kazası olarak ifade ediyor olabilir.

Rüyanızda uçak kazası gördüyseniz, kendinize gerçekçi olmayan çok yüksek hedefler koymuş olabilirsiniz. Araba kazaları daha çok şok edici bir durumu ya da acı verici bir tecrübeyi temsil ediyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cehennem

Hiç alevler içinde kaynayan cehennem çukuru rüyanıza girdi mi? Rüyada cehennemde olduğunu görmek kaçış yolu bulamadığınız bir durum yüzünden acı çektiğinizi gösterir. İçinizde pek çok korku ve bastırılmış suçluluk duygusu olabilir.

Öte yandan, ateş görmek illa cehennem demek değildir: Ateş, tutkuyu, arzuyu, aydınlanmayı, dönüşümü, değişimi ya da öfke ve kızgınlığı temsil eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölüm

Rüyasında sevdiği birinin öldüğünü görmek herkesi üzüp sarsar ama bütün rüya yorumlarında ölümün sembolik bir anlamı olduğu ortak görüşü vardır. O kişinin gerçekten öleceğinin habercisi değildir.

Ölüm rüyaları, genellikle hayatınızda bir sınavın başlayacağının ya da endişeli bir bekleyişin habercisidir. Ayrıca yaklaşan bir bitişi de gösterebilir; işten çıkma ya da boşanma gibi.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kedi

Çoğu yorumda kediler şanssızlık habercisi olarak görülür. Tabii şayet kedilere düşkün biriyseniz bu durumda yaratıcılığın, bağımsızlığın ve gücün temsilcisidir.

Şu en başta söz ettiğimiz Miller’a göre rüyanızda kediyi kovaladıysanız, yanınızdan uzaklaştırdıysanız talihiniz geri dönecek demekmiş. E bu durumda, bir kedisever olarak kedileri kovalıyorsanız talihinizi kışkışlıyorsunuz demek olmalı.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diş

En sinir bozucu rüyalardan biri olsa gerek.  Yine Miller’a göre, dişinizin çıktığını (döküldüğünü yani) gördüyseniz gurur kırıcı bir durumla karşı karşıyasınız demek. Bütün dişleriniz döküldüyse ani bir şanssızlıkla karşılaşabilirsiniz. Çürük diş işteki ya da sağlığınızdaki sorunlara delalet eder.

Bir başka yoruma göre de rüyayı gören kişi kendisini hayatının o döneminde güçsüz hissediyordur ve belki de bir geçiş dönemindedir.

Bazı psikologlar, rüyada dişlerinin döküldüğünü görmenin, süt dişlerinin dökülmesi ve çocukluk masumiyetiyle paralellik gösteren bir zaman dilimine tekabül ettiğini söylüyorlar. Bir yetişkin, rüyasında dişinin çıktığını görüyorsa bu kendisini çocukluk dönemine mahsus bir güvensizlik ve belirsizlik halinde hissettiğini gösterir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

586 Aktif
0 Üye ve 586 misafir
Bugün : 12855
Dün : 21898
Toplam : 48093010
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...