Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
278 okuma
Önay Akın Rüya kategorisinde Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Evimize tanımadığımız, kumral, kahverengi sivri sakallı, zayıf, kahverengi ve şık giyimli genç bir erkek geldi. Ben, annem, babam ve kız kardeşim maaile kahvaltı yapmak için sabah hazırlanıyormuşuz.

Bu adam bize bir şeyler söylemeye, bir şeyler anlatmaya başladı. Ne yazık ki yarım saat önce gördüğüm bu rüyada adamın neler söylediği, adamın bizden ve benden neler istediği kısmını unuttum şimdi, hatırlayıp yazamıyorum o yüzden şimdi.

Ailem o adamın söylediklerinden üzülmüş, o adamın dediklerini yapacakmış gibi moralleri bozuk bir hal aldılar. Ben ise o adamın istediklerinden ötürü sinirlenmiştim.
-- "Kalk, kalk, kalk, kalk... Git burdan!" diye o adamı oturduğu yerden kaldırdım, evden dışarı kovdum. Ben o adamın gitmesini isterken o adam gitmemek için beni görmezden gelmiş gibi yapmak için yönünü benden başka bir tarafa döndü. Gitmeyi istemedi. Ailem de bana "Oğlum, bu adam senin başına iş açar sonra" der gibi baktılar. Ama bana bir şey de demediler o an.
Babam ve kardeşim o adamı kapıdan yolcu ettiler. Ben ise içeride annemin adama ikram edeceği çayın bardaklarını topladım. "Ona hiçbir şey ikram etmeye gerek yok ... "gibisinden söylenerek çay bardaklarını mutfağa tezgaha götürdüm. Parmaklarımı çay bardaklarına sokarak üçer tane iki elime alıp taşıdım.
Bardakları mutfağa götürürken evin bahçe kapısına doğru adamın başı eğik gittiğini gördüm. Kardeşim de o adamı kapıya kadar yolcu ediyordu. Dışarıdaki havanın ya kış mevsiminde gökyüzünün kapalı olması gibi adeta, alacakaranlık olduğunu fark ettim.Kardeşimle bir yandan konuşuyordu. "Senin abinin bu yaptığı şimdi tam bir piçlik" dedi.
Geçen yıl ben halk eğitimi merkezinde bir bilgisayar kursuna katılmıştım. Hem bugünü hem o zamanı aynı anda yaşıyormuşum. Kursa gelir giderken bana bir zarar verir mi acaba gibi düşünmeye başladım mutfakta. Aynı zamanda bugünü de yaşadığımdan, işe gider gelirken de bana bir zarar verir mi gibi de düşünmeye başladım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Evinizde güzel bir dönem söz konusu. Neşeniz ve mutluluğunuz dışarıya da yansıyacak. Bir hastanız varsa iyileşme aşamasına girebilir. Çay bardağı, hastalıkla ya da bir sağlık sorunu ile ilgili başkalarına anlatmak istemediğiniz şeyleri sembolize ediyor. Bunları ortaya dökmelerine izin vermeyeceksiniz.

Hayırlara vesile olsun.
0 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Şimdi düşünüyorum da, babamın hastalandıktan sonra iyileşmesi, işimde yaptığım hataların müdürlerim tarafından ilk defa düzeltildiğine şahit oluşum ...
Bu rüyamı şimdi idrak ediyorum.
Sayın Likya, tam da söylediğiniz gibi, konuşulmasını istemediğimiz meseleler ...

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 100 okuma
XEla 10 Ağustos 2021 Tabir kategorisinde XEla Karabasan (68 puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 379 okuma
keremali 16 Eylül 2020 Rüya kategorisinde keremali Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 205 okuma
Tugce92 24 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Tugce92 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 121 okuma
Melikem 10 Eylül 2019 Tabir kategorisinde Melikem Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+25 oy
12 yorum 677 okuma
sonsuz 5 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 225 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

366 Aktif
0 Üye ve 366 misafir
Bugün : 14185
Dün : 23857
Toplam : 48072518
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...