Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
657 okuma
Karga Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu dünyada, farklı kararlar veren ve rüyalarınızda bir şekilde daha sonra kendilerini tezahür ettiren yerleri gören kendinizin bir kopyası olabilir.

Binlerce yıldır insanlar rüyaların anlamını merak etti. Neden bazı insanlar gelecekteki olaylar hakkında rüyalar görüyorlar? Neden bazı rüyalar gizli anlamlar ile dolu?

Rüyalarımızın bazıları alternatif bir gerçeklikte, paralel bir Evrende gerçekleşen olaylara kısa bakışlar olabilir mi?

Atalarımız, modern bilim insanlarının bugün meraklı oldukları gibi, rüyalar hakkında meraklı idiler. Kadim Yunan ve Romalılar rüyaların tanrılardan gelen mesajlar verdiğine inanıyorlardı. Kadim Çin’de insanlar rüyaları ölülerin dünyasını ziyaret etmenin bir yolu olarak görüyorlardı. Kadim Mısırlılar rüyaları yorumlayabilenlerin özel güçlere sahip olduklarına ikna olmuşlardı.
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Zamanda anlık geleceği görmek peki büyücü ?
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet öyle olur.. Her an gelecek ve geçmişe göz atabiliriz, algı durumumuza göre.
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Teşekkür ederim büyücü

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+9 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bir çok Yerli Amerikalı kabile ve Meksikalı uygarlıklar rüyaların uyuduğumuz zaman ziyaret ettiğimiz farklı bir dünya olduğuna inanıyorlardı.

“Rüya” sözcüğü “neşe” ve “müzik” anlamına gelen eski bir İngilizce sözcükten gelir.

Bugün rüyaların çoğu zaman, biz uyurken zihnimizden geçen düşüncelerin, hislerin ve olayların ifadeleri olduğunu biliyoruz.

Rüyalar renkli olabilir ve her türlü duyuyu kapsayabilir – kokular, sesler, görüntüler, tatlar ve dokunduğumuz şeyler. Rüya görmenin bilimi hakkında fazla şey biliyoruz, çünkü araştırmacılar insanlar uyurken onların beyinlerinin resimlerini çekebiliyorlar.
+8 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Yıllar boyunca bilim insanları rüyalar hakkında çok şey öğrendi, ama hala bilinmez olarak kalan bir çok şey var.

Konu üzerine daha çok duracağız ve en gizemli ve özel rüyalarımızın bazılarının, kendi realitemizin yanında var olan görünmez paralel dünyalardan gelen kısa görüntüler olabileceği fikrini öne süreceğiz.

Neredeyse yüz yıldır bilime karanlık sır musallat olmaktadır; insan duyularımızın ötesinde gizemli saklı dünyalar olabileceği sırrı.

Mistikler uzun zamandır bu tür yerler olduğunu iddia ediyorlar. Hayalet ve ruhlar ile dolu bir yer olduğunu söylediler. Bilimin istediği şey, bu tür batıl inanç ile ilişkilendirilmektir, ama 1920 lerden bu yana fizikçiler rahatsız edici bir keşfi anlamlı kılmaya çalışmaktalar. Elektronlar gibi atomik parçacıkların tam yerini belirlemeye çalıştıkları zaman, bunun tamamen imkansız olduğunu gördüler. Tek bir yer yoktu ve bilim insanlarının paralel dünyaların olası varoluşu ile daha da çok ilgilenmelerinin nedenlerinden biri budur.
+9 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Herhangi birinin öne sürebileceği tek açıklama, parçacıkların bizim Evrenimizde var olmadığıdır. Parçacıklar başka evrenlere de hızla geçerler ve sonsuz sayıda paralel evrenler vardır, hepsi hafifçe birbirinden farklı.

Aslında, Napolyon’un Waterloo Savaşını kazandığı bir paralel evren var. Başka bir paralel evrende Britanya İmparatorluğu Amerikan kolonisini devam ettiriyor.

Bir paralel evrende hiç doğmadınız.

Çoklu evren bir teoridir, bu teoride evrenimiz sadece tek evren değildir, birbirine paralel olan bir çok evren vardır. Çoklu evren teorisindeki bu farklı evrenlere paralel evrenler adı veriliyor.
+9 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Elbette, çoklu evren teorisi sadece bir teoridir. Paralel evrenlerin varlığı kanıtlanması ve konu fizikçiler arasında geniş ölçüde tartışmalıdır.

“Evrenin bu tanımlamasıyla” çoklu evren kavramının ebediyen metafizik bölgesinde olduğu beklenebilir.

Yine de fizik ve metafizik arasındaki sınır, deneysel olarak test edilebilen bir teori ile tanımlanır. Fiziğin öncüleri giderek görünmez elektromanyetik alanlar, yüksek hızlarda zamanın yavaşlaması, kuantum süper pozisyonlar, bükülmüş uzat ve kara delikler gibi daha soyut kavramları bütünleştirmek için genişliyor. Massachusetts Teknoloji enstitüsünde Profesör Max Tegmark “son yıllarda çoklu evren kavramı bu listeye eklendi” dedi.

“Kozmolojinin temel problemi, bildiğimiz şekliyle fizik yasalarının Big Bang’in anında çökmesidir. Bazı insanlar bunda neyin yanlış olduğunu, çöken fiziğin yasalarına sahip olmakta neyin yanlış olduğunu söylüyorlar. Bir fizikçi için bu bir felakettir. Dr. Michio Kaku, “Evrenin bilinebilir yasalara, matematik dilinde yazılan yasalara uyduğu önermesine yaşamlarımız boyunca adandık ve burada Evrenin kendisinin en önemli öğesine sahibiz, fiziksel yasanın ötesindeki kayıp parça” diyor.
+9 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Paralel bir dünyada kendinizin bir kopyası olabilir. Bu kişinin hayatı her bakımdan sizinkine özdeştir. Yine de, sizin ve kopyanızdan farklı yapıyor olabileceğiniz belirli şeyler vardır. Belki siz bu makaleyi okurken, o bu makaleyi bitirmeden bir kenara koymaya karar veriyor. Sizin zaman çizgileriniz benzer, ama özdeş değil, çünkü alternatif dünyalarda birlikte – var oluyorsunuz.

İnsanlar çoğu zaman hiç gitmedikleri veya hiç işitmedikleri bir yer hakkında tekrarlayan bir rüya görürler. Belki de bu tür rüyalar, paralel bir Evrende deneyimlenen kısa görüntülerdir.

Bazen insanlar henüz gerçekleşmemiş olan, ama gelecekte gerçekleşecek olan olaylar hakkında rüya görürler. Bu tür rüyalar, farklı bir hayat yaşamakta olduğunuz alternatif bir dünyadan gelmekte olan imgeler olabilir.

Kim bilir, belki en özel rüyalarımızın bazıları paralel bir evrene açılan bir penceredir. Elbette bu spekülasyondur, ama spekülasyon ve bilimsel merak olmadan Evrenin ve gerçekliğimizin sırları hakkında daha fazla şeyi asla öğrenemeyebiliriz.
+9 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Profesör Tegmark’ın bir zamanlar söylediği gibi ifade edebiliriz. “Gerçekliğin doğası hakkında derin bir soru sorduğumuz zaman, garip görünen bir yanıt beklemez miyiz? Evrim uzak atalarımız için hayatta kalma değeri olan her günkü fiziği bize sezgiyle sağladı, günlük dünyanın ötesine geçmeye her cesaret edişimizde, onun garip görünmesini beklemeliyiz.”
+5 oy
roselinee2 Rüyakar (2.9k puan)  
Ruh ve beden ilişkisi asırlardır tartışılan bir konu.Ruhun bedendeki varlığı rüya aleminde (bilinçaltı,zaman katsayısı ve bilinmeyen boyutlarda) çeşitli kimyasal ve biyolojik yapımızı farklı bir şekilde etkiliyor.Bilincimize de etki eden bu durum varlık alemindeki çeşitli sorulara yol açıyor. Kaçırılan ayrıntı ; tüm bunları birbirine bağlayan katsayı ne ve bizi rüya aleminde başka bir evrene götürebilir mi ?
0 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
peki bazen rüyada iken rüyada olduğumuzu biliriz farkındayızdır. uyanmak ve uyanmamak da elimizde gibi oluyor. böyle rüyalarda ruhumuz ve bedenimiz hangi konumlardadır. siz de elbet rüyanızda böyle olmuşsunuzdur.
0 oy
roselinee2 Rüyakar (2.9k puan)  
Ben rüya aleminde hep rüyada olduğumu biliyorum. O aralıkta ruh bazı şeylerden soyuttur. Herşey Zaten her zaman aynıdır. Degisen sadece ruhun bilinci ve tepkisidir.
0 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
size sormak istediğim düşünceyi başka yoruma düşüncelemişim yeni fark ettim. hemen yazayım. bazen rüyada iken  rüyada olduğumuzu farkederiz hatta kabus gördüysek uyanmaya zorlarız yada hoşlandığımız bir rüya ise devam etsin isteriz ama bilincindeyiz bu durumda iken beden ve ruh arasındaki ilişki nedir.
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Elbette mümkün, büyücüler için zaman bir çarktır sadece ve oluklardan oluşur, istediğim oluktan bakıp görebiliriz.
0 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Yani (cadıya göre konuşalım)bir anlık hayal kurar gibi gerçekleşiyor  sadece Zaman kavramın kayboluyor ve kendine geldiğinde sanki bayılmış ve yeni ayılmış gibi hissediyorsun

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 241 okuma
yok 6 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 201 okuma
26 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
12 yorum 248 okuma
vetre 27 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 349 okuma
Eyja 9 Kasım 2019 Durugörü kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+16 oy
17 yorum 508 okuma
yok 27 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+11 oy
19 yorum 1.2k okuma
Kahin 14 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 209 okuma
yok 4 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 92 okuma
geekone3388 7 Kasım 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 180 okuma
Deryaaa 27 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Deryaaa Karabasan (121 puan)   yazdı
+15 oy
4 yorum 215 okuma
Bufalo 24 Eylül 2020 Bilgi kategorisinde Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
1 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15521
Dün : 23857
Toplam : 48073848
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...