Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
381 okuma
Merve3434 İstihare kategorisinde Rüya Tabircisi (7.9k puan)  
İstihare yaptım. Evde Köfte siparişi veriyordum. Kardeşimle yiyiorduk. 50 lira hazırladım ama adam 250 lira istedi. Sonra 50 yi kabul etti. Bordo kırmızı gibi Bi Arabayla ordan geçerken bir kız 60 TL verdiler dedi adama. Bende dedim ki acaba kandırıyorlar mı insanları. Bir mağazada gördüm kendimi bu sefer pes etmeyeceğim bekleyeceğim diyordum çok kalabalıktı. Bir ayakkabı giydim topukluydu çok hatırlamıyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yemek siparişi vermen ve eve gelmesi ve hatta yemen özellikle rızık ve maddi anlamda iyidir belki istihareni farklı amaçla yapmışsındır ancak burada daha çok maddi ve mutluluk işaretleri çıkıyor. ayrıca para alışverişindeki durum bazı yanlış anlaşılmaların olabileceğinide işaret eder. köfte de bazen dedikoduya çıkar ama aile içinde de bağlılığa çıkar. köfte yemen ayrıca yediğin fazla yemeğin rüyaya yansımasıda olabilir yemek rüyalarında bu da mümkündür. asıl rüyanın ayakkabı olduğunu düşünüyorum. ayakkabının rengini belirtmemişsin ama genel olarak topuklu ayakkabı kendine gösterdiğin özeni hayatında değişiklik yapmak istediğini belki yeni çevrelere gireceğine hatta özel bazı ortamlarda bulunacağını işaret eder. belki bir yolculuğu da işaret edebilir. topuklu ayakkabı gösterişin ve özel günlerin ayakkabısıdır siyah olması saygınlık olabilir ayakkabı ne kadar rahatsa okadar iyidir. beyaz yeşil gibi renklerde olursa istihare için hayırlıdır her nekadar ayakkabı yeni kararlar değişim gösteriş gibi algılansada evliliğe de işaret eder. ayakkabının rahatlığı ve güzelliği oranında da o evlilik değerlenderilir. ayakkabı ile durumlar iyi ise evlilik iyi ayakkanbı ile ilgili durumlar kötü ise evlilikte de o derece sıkıntıyı işaret eder.
Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)  
Teşekkürler yorum için. İş için bir istihareydi bu
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ben evlilik için yaptığını düşündüm.
Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)  
Hayır iş içindi :) kendim için değildi zaten
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
biraz zaman alabilir maddi olarak çıkıyor genelde ama arada gel git yani oldu olmadı durumlarıda yaşanabilir para sahnesi biraz karışık duruyor. ancak başkası için yapılan istiharelerin senin rüyanla karışma ihtimali vardır bence dahaçok renkler önemlidir ve kişin kendisin yapması daha doğrudur. senin rüyanla karışırsa tabiri çok farklı çıkabilir. yani emin olamayız
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ben çok rüya gördüğümden başkası için istihare yapmam benim rüyalarımla karışıyor. ayrıca tasavvufçu olduğumdan hocamla aramdaki bağlardan birisi rüyadır diğeri ise düşüncedir hocamla düşünce ile de bağ kuruyorum.  yani başkası için yaptığınız istiharenin  karışma ihtimali yüksektir sizin rüyanızla. anlatmak istediğim bu
+3 oy
Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)  
Dediğiniz doğru olabilir ama benim aklıma da şu geliyor. Rüyayı gösteren Allah değil midir. Hatta istihareyi başka birine yatıracağımız zaman bile niyetimizi ona söylemeden kendimiz niyet etsek ama istihareye o yatsa bile görülebilir. Çünkü gösteren Allah. Her sekilde gösterir. Benim rüyalara karışmasın demeniz bilinçaltını gösteriyor o zaman. İstihare bilinçaltı değil. Yani siz daha iyi bilirsiniz tabi bu benim düşüncem :)
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu yazıyı oku benim değildir diyanet fetvasıdır.
İSTİHARE önemli Sünnet’lerden biridir. Şu şekilde yapılır ve uygulanır.
a- İstihare, farz ve haram olmayan işler için yapılır. Yani bir işin yapılması ne farz ne de haram diye hükmü yoksa, mübah bir iş ise onu yapıp yapmamak konusunda istihare yapılır. Mesela, kendisine hac farz olan bir Müslüman, hacca gideyim mi diye istihare yapamaz. Ya da dükkanını bankaya kiraya vermek için istihare yapamaz. Evleneceği bir erkeğin veya bayanın uygun olup olmadığını tespit için istihare yapabilir ve bu Sünnet’tir.
b- İstihare’nin Sünnet’lerden bir Sünnet olması şu demektir: İstihareyi yapan Müslüman Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem efendimize uymasından dolayı ecir kazanır. Ayrıca da yapacağı işin kendisi için hayırlı olup olmadığı konusunda kalbine manevi bir işaret gelmiş olacağından huzurlu bir iş yapar.
c- Önce, yapılması düşünülen işle ilgili maddi araştırma yapılır. İstişare özellikle uygulanır. İstişare, bir işi o işin ehli ile görüşmek, fikirlerini öğrenmektir. Mesela evlenecek olan birinin İSTİŞARE etmesi, evlenilmesi düşünülen kişiyi tanıyanlarla görüşmesi, onunla ilgili elde ettiği bilgilerle kendisini ölçmesi ve yaşı, düşüncesi olgun olanlarla fikir alışverişinde bulunmasıdır.
d- Maddi hazırlık bittikten sonra istihareye geçilebilir. Bunun için de şöyle bir uygulama yapılır. Abdest alınıp iki rekât namaz kılınır. Mümkünse bu namaz, zihnin rahat edeceği yatma öncesi olsa daha iyi olur. Namazdan sonra dua yapılır. Bu duanın hadislerde geçen orijinal şekli olsa mükemmel olur. Onu bulamayan ise, ‘Allah’ım ben filan işi yapmak istiyorum. Bu benim için hayırlı ise kalbime onu yerleştir. Değilse beni ondan uzak tut.’ şeklinde dua eder.
Mümkünse başka bildiği duaları da ekler. Bundan sonra yapılacak bir şey yoktur. İki üç gün bekler. Aradan geçen üç günden sonra, o yapmayı istediği iş, onun kalbinde daha sempatik hale gelmiş ise istiharenin sonucu olumludur. Aksi olmuşsa yani, o işten soğumuş ise sonuç olumsuz demektir. Hiçbir sonuca ulaşamamış ise, aynı şekilde istihare iki üç kere daha tekrarlanabilir.
e- İstihareyi herkes kendisi yapar. Özel bir istihareci kiralamak Sünnet’te yoktur.
f- İstihare için rüya görmek de yoktur. Rüya gerekli değildir. Eğer gördüğü bir rüya, kalbinin ona ısınmasına veya soğumasına neden olmuşsa o rüya o zaman istiharenin sonucu olmuş demektir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hz peygamber s.a.v de kişinin kendisinin yapmasını istemiştir. başkasının yapmasını onaylamamıştır.
+3 oy
Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)  
Anladım. Ama bazen başkasının bizim için gördüğü rüyalar da uyarıcı olabiliyor çıkıyor yani. Yine de kendimiz yatmamız daha iyi tabiki. Teşekkürler cevaplar için

İlgili rüyalar

+19 oy
2 yorum 1.8k okuma
+3 oy
2 yorum 162 okuma
elifs 6 Aralık 2020 Rüya kategorisinde elifs Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+16 oy
1 yorum 171 okuma
Rüyazede 24 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+8 oy
5 yorum 410 okuma
4 Ocak 2021 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
2 yorum 208 okuma
Ela 22 Aralık 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 161 okuma
Merve aktaş 29 Eylül 2021 İstihare kategorisinde Merve aktaş Karabasan (99 puan)   yazdı
+14 oy
4 yorum 419 okuma
+4 oy
5 yorum 650 okuma
kerem34 22 Mayıs 2020 İstihare kategorisinde kerem34 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+23 oy
6 yorum 2.3k okuma
Merve3434 29 Eylül 2019 İstihare kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 304 okuma
Cansu Balta 14 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Cansu Balta Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+29 oy
6 yorum 446 okuma
+8 oy
3 yorum 269 okuma
Seymaaa 12 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Seymaaa Rüyakar (4.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
0 Üye ve 422 misafir
Bugün : 21318
Dün : 23857
Toplam : 48079624
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...