Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
196 okuma
Rüya kategorisinde  
Rüyada 4 5 kişi kanatlı kadın gördüm birini kurtarmışlardı hatırlayamıyorum birşeyler oldu hepsi uçuyordu sanki ben de uçuyor gibiydim onlarla bir ev boyutu kadar yükseğe çıkmışlardı neden daha yükselmiyorlar diye düşündüm içimden sonra onları ve beni arkamızdan birileri kovalıyordu bir erkek hatırlıyorum sinirli ve kızgınlardı ardından kanatlı kadınların başındaki kişi bana tüm güçlerini vereceğini söyledi istediğini yapabilir istediğin herşeyi değiştirebilirsin yap dedi diğer kanatları olan kadınlar şaşırmıştı ben de öyle sonra rüya başka yere geçiyor benim gerçekte hoşlandığım biri var ama sevgili olmak istemiyorum bizim evin mutfağında denk geliyoruz bir anda kendimi yerde uzanmış onu da üstümde buluyorum o bacağıma dokunmaya çalışıyordu tabi kıyafetlerimiz var gece yatarken pijamalar falan sonra altından çıkıp onun üstüne geçiyorum (söylemeye utanıyorum açıkçası) üstünde biraz ileri geri hareket yapıyorum sonra üstümdeki pantolon gibi oluyor pijama sandığım sıkıyor beni sonra kapı açılma sesi duydum annem gilin yatak odası kapısı açılmış babam uyanmış ben odama gidiyorum o da ben ne yapim dedi baktı gülümsedi baban burada dedi ben de tebessüm ettim bitti rüya. (Kanatlı kadınlar açıklardı ve güzellerdi melek mi oluyor bilemedim)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
Lunar Rüya Ustası (56.6k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Muhteşem bir değişim döneminin ayak sesleri!

Ekonomik anlamda, ilişkilerde,sosyal becerilerde falan da olması mümkün ama bence tamamen kişisel gelişiminiz.  

Yep yeni bir ''siz'' oluşmaya başlamış ve idrakınızın, farkındalığınızın sayesinde değişen duygularınız ve yaşama bakışınızın büyük kapasitesi sizi bile şaşırtacak.

Ben bile durduğum yerden kıskandım bu olumlu havayı.

Sevgilerle
0 oy
 
Çok çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur açıkçası biraz utandım rüyayı sona doğru yazarken sevişme diyemedim onu yansıtacak bir şey olmadı tek bir şeyden de böyle demek ne kadar doğru olur bilemedim ama kanatlı kadınlar çok mükemmel bir şeydi gözümün önünde hala uçtukları kısım geliyor ve kendime bir hedef koymuştum olursa bunlar olmazsa bunlar olacak diye iyi kötü ayırdım umarım iyisi olur ve bu arada en güzel rüyalar sizin olsun :)
Lunar Rüya Ustası (56.6k puan)  
rica ederim, bu güzel geri dönüş için ben çok çok teşekkür ederim.
 
Ne demek :)

İlgili rüyalar

+10 oy
1 yorum 139 okuma
Hope 22 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 235 okuma
+7 oy
2 yorum 225 okuma
+1 oy
2 yorum 212 okuma
+9 oy
2 yorum 439 okuma
+13 oy
4 yorum 269 okuma
+15 oy
2 yorum 220 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

428 Aktif
0 Üye ve 428 misafir
Bugün : 18520
Dün : 23857
Toplam : 48076838
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...