Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
199 okuma
Brlklc Rüya kategorisinde Rüyazede (1.4k puan)  
Rüyamda Okuldan bir arkadaşım bana bir fotoğraf atıyor deniz kenarından. Konum atıyor buraya gel diye. Gidiyorum karşısında dağlar olan ve ormanlarla kaplı bir yerin ortasında bir koya gidiyorum. Siyah bir tekneye gidiyorum işte Mesaj atan arkadaşımla yakın kız arkadaşım orada oluyorlar. Evlenmişler birde. Sonra işte ben teknenin üstüne çıkıyordum. Balığım doğurmuş (erkek olmasına rağmen) yavrusunu alıp bir bardağa koyuyorum ve kız arkadaşım geliyor işte yanıma. Balığım doğurduktan sonra göğüslerimden bitkiler çıkmaya başlıyor yosundan tut da çimlere çiçeklere kadar. Ve sonra dokundukça çıkmaya devam ediyorlardı işte. Yakın bir erkek arkadaşım geliyor hayatım ne oldu diyor ve ben kalıyorum böyle bu kısma nasıl geldik falan diye düşünüyorum. Babamda geliyor hep beraber oturuyoruz. Rüya burada bitti.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+6 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Bu aralar çok dikkatli davranın çok büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şans kapılarınız açılmış. Aynı zamanda siz gelecekte sevgi dolu bir aile kuracaksınız.  Güzel uzun süreli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ailenizin sizinle gurur duyacağı olaylar yaşayacaksınız.

Sevgiler,
Brlklc Rüyazede (1.4k puan)  
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Rica ederim.
+2 oy
Brlklc Rüyazede (1.4k puan)  
Rüyalarınızı rüyada olduğunuzun bilincinde ve kontrol tamamen sizde olacak şekilde görebileceğinizi biliyor muydunuz? Elbette bir çoğunuz rüyada olduğunuzu fark ettiğiniz hatta belki uçabildiğiniz rüyalar görmüş olabilirsiniz. Çocuklukta daha çok olmakla birlikte her insan yılda belki bir iki defa bu tarz rüyalar görebiliyormuş. Ancak önemli olan onu uyandıktan sonra hatırlamak değil ya da rüyadayken bilincine vardığınızda ne yapacağınızı bilmemek, uçuyorsanız yere çakılarak rüyanın birden sonlanması gibi durumlar da yaşayabilirsiniz. Önemli olan onu kontrol edebilmek, yapabileceklerinizin sınırsızlığını keşfetmek ve bunu faydalı bir hale dönüştürebilmek.
0 oy
Brlklc Rüyazede (1.4k puan)  
Evet bu rüyaların tahmin edebileceğiniz gibi en başta yaratıcılığa katkı sağlıyor ve psikolojik bazı durumları aşmamızda yardımcı oluyor. Bilinçli rüyalar iki farklı düzeyde görülebiliyor. Rüya gördüğünüzü bildiğiniz ancak tanımlayamadığınız kontrol edemediğiniz durumlar ilk düzey oluyor. İkinci düzeyde, rüya gördüğünüzün tamamen farkında olarak ve rüyanızı istediğiniz gibi kontrol ederek hatta evrenin sınırsızlıklarını keşfeder gördüğünüz rüyadır.
0 oy
Brlklc Rüyazede (1.4k puan)  
Lucid dream (aklı başında/bilinçli rüya) görme, adından da anlaşılabileceği gibi rüyalarınızı bilinçli olarak gözlemleme ve / veya kontrol etme becerisidir. Rüyalarınızı rüyada olduğunuzu bilerek ve yaşadığınız her şeyi gerçek gibi hissettiğinizi bir anlık düşünün, şahane bir şey olurdu değil mi? Peki bunu bazı yöntemler uygulayarak herkesin yapabileceğini söyleseydik? Siz de heyecanlandınız değil mi? Konu biraz derin, detaylıca anlatalım öyleyse :)
0 oy
Brlklc Rüyazede (1.4k puan)  
Bu işi nasıl yapabileceğinize geçmeden önce konuyla ilgili iyice bir aydınlanalım. Lucid rüya, içsel hayal dünyanızı, gördüğünüz, duyduğunuz, hissettiğiniz, tadacağınız ve kokladığınız her şeyin gerçek yaşam kadar otantik olduğu bir alternatif realiteye dönüştürür. Bu sanal dünyayı keşfetmek gerçekten akıl almaz bir deneyim yaşatır!

İlgili rüyalar

+9 oy
7 yorum 527 okuma
SSDGN 7 Eylül 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 365 okuma
+6 oy
1 yorum 147 okuma
saga 7 Ocak 2020 Rüya kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+15 oy
2 yorum 373 okuma
Ayaz 22 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Ayaz Rüyakar (3.2k puan)   yazdı
+16 oy
11 yorum 434 okuma
+3 oy
2 yorum 590 okuma
nihat17 1 Kasım 2019 Rüya kategorisinde nihat17 Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+17 oy
1 yorum 456 okuma
dimit 29 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

591 Aktif
2 Üye ve 589 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13420
Dün : 21898
Toplam : 48093574
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...