Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kaymaklı ekmek tatlısı görmek, aile yaşantınızda uzun zamandan beri hüküm süren gerginliklerin ortadan kalkacağına delalet eder. Tüm bunların yanı sıra rüyada kaymaklı ekmek tatlısı görmek, neşeli bir ortamda sevdiğiniz insanlarla samimi ve dostane bir atmosfer oluşturacağınıza delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Ekmek Tatlısı Görmek Yemek
Rüyada görülen tatlılar, hoş sohbete, arkadaşlarla ve yakın çevreyle ilişkilerin iyi olacağına işarettir. Küs olunan bir arkadaşla birlikte rüyada ekmek tatlısı yemek barışılacağına yorulmaktadır. Rüyada ekmek tatlısı görmek ve yemek, iş arayan kişilerin iş bulacağına işaret etmektedir. Evlilik aşamasında olan kişilerin hazırlıklarını kolaylıkla tamamlamasına yorumlanmaktadır. Eğer bekâr olup kısmet bekleyenler varsa onlar için de kendilerine uygun bir eş adayı ile tanışmaya yorumlanmaktadır. Rüyada ekmek tatlısı yemek, helal rızka işaret etmektedir. Böylece ekmek tatlısı ile ilgili rüya yorumu olumlu olmaktadır. Yeni iş fırsatlarına, sosyal ilişkilerde başarılı olunacağına da rüya yorulmaktadır. Ayrıca gelirin artacağı ve üzüntülerin biteceği şeklinde de yorumlanabilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
rızık ilim ve güzel olaylar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaymaklı Ekmek Tatlısı Görmek bol sohbetli ve muhabbetli bir arkadaş ortamına sahip olacağınıza delalet eder. Rüyada kaymaklı ekmek tatlısı görmek tabiri doğrultusunda arkadaş çevrenizde sizinle sohbet etmekten keyif alan insanların yer alacağını söylemek doğru olacaktır. Yaşam tarzı sizinle uyan insanlarla arkadaşlık kuracağınız anlamına gelen rüyada kaymaklı ekmek tatlısı görmek, bu insanların sizinle vakit geçirmek isteyeceklerine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaymaklı Ekmek Tatlısı Yediğini Görmek
Rüyada kaymaklı ekmek tatlısı yediğini görmek, bolluk ve bereket gibi durumların habercisi olarak yorumlanır. Bu bağlamda uzun zamandan beri yaşamış olduğunuz parasal zorlukları atlatabilir ve ekonomik açıdan sizin için daha kolay olacak bir döneme giriş yapabilirsiniz. Parasal açıdan sizin için bereketli geçecek bu dönemde uzaktan arkadaşlarınıza ya da akrabalarınıza olan borçlarınızı kapatma şansı elde edebilirsiniz. Yine aynı şekilde rüyada kaymaklı ekmek tatlısı yediğini görmek tabirince, günlük hayatınızda kendinizi eskiye göre daha mutlu hissedeceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaymaklı Ekmek Tatlısı Aldığını Görmek
Rüyada kaymaklı ekmek tatlısı aldığını görmek, kısa süre içerisinde sevdiğiniz insanlarla bir araya gelme şansı elde edeceğinize delalet eder. Rüyada kaymaklı ekmek tatlısı aldığını görmek, samimiyet kurduğunuz ve özlemiş olduğunuz insanlarla özlem gidereceğinizin habercisidir. Sosyal çevrenizde, hayatınızdaki insanlara kendinizi daha neşeli bir şekilde ifade edeceğinizi söylemek yanlış olmaz. Kısaca rüyada kaymaklı ekmek tatlısı görmek anlamıyla benzer anlamlar barındıran rüyada kaymaklı ekmek tatlısı aldığını görmek durumu, kısa süre içerisinde sosyal hayatınızda bir takım yeniliklerin meydana geleceğini ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekmek Tatlısı Görmek, Yiyememek
Rüya sahibi eğer ekmek tatlısı görüp de yiyemezse önüne çıkan bir fırsatı kaçıracaktır. Bir diğer ifadeyle kişi, önüne gelen bir fırsatı o anda değerlendiremeyecek ancak bir süre sonra bu şansı yakalayacaktır. Rüyada ekmek tatlısı görmek ve dolu bir sofrada oturmak, kişinin bir anda zenginliğe ulaşabileceğidir. Dolu bir sofra görülmesine rağmen kişinin bunlardan hiçbirini yiyememesi, istediği şeylere çok yakın olmasını ifade etmektedir. Ancak istediği şeylere ulaşamayacağı anlamındadır ya da henüz ulaşamayacaktır. Kurulu bir sofrada yemek yediğini görmek ise kişinin çok yakın zamanda büyük bir mal sahibi olacağına yorumlanmaktadır. Kalabalık bir aileyle yemek yediğini görmek ise ailecek kazanılacak olan bir para ya da mala yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekmek Tatlısı Görmek
Rüyada Ekmek Tatlısı Görmek bereketi simgeleyen ekmek genel olarak bol ve hayırlı kazanç olarak ifade edilir. Bu yüzden rüyada ekmek tatlısı görmek yaşayacağınızın güzel günlerini temelini oluşturmak için çok çalıştığınıza yorulur. Sonuç olarak çabalarınızın sonucu bir zaman sonra alacağınıza alamet eder. Sadece gördüğünüz ekmek tatlısı sarı renkte ise darlığa ve geçim sıkıntısı çekeceğinize dalalet ettiği gibi geri kalan renkteki tatlı hayırlı rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ekmek tatlısı görmek uzun süredir haber bekliyorsanız gördüğünüz rüya bu haberin çok kısa zaman içerisinde size ulaşacağı yönündedir. Rüyada ekmek tatlısı görmek başka rivayete göre ise aile içinde uzun süredir yaşanan tatsızların kavgaların ters gidecek olayların tez vakitte son bulacağına eski mutlu mesut hayatınıza geri döneceğinize üzerinizde dolanan kara bulutların dağılıp aydınlık dolu yarınlara sevdiklerinizle erişeceğini ifade etmektedir. Rüyada ekmek tatlısı mesleki yönden sizi çekemeyen sürekli arkanızda ağınızın takıldığını görmek için can atan kötü niyetli mesai arkadaşınızın olduğunu bu kişiye dikkat etmeniz geleceğiniz için önemli rol oynamaktadır. Ekmek tatlısı görmek maaşınızda istediğiniz kadar olmasa da emeğinizi gören ve bilen müdür ya da patronunuzun belli miktarda yapacağı zam ile sevineceğinize dalalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekmek Tatlısı Yemek
Rüyada ekmek tatlısı görmek yemek karşınıza çıkan her türlü bela musibetleri teker teker aşacak yolunuzu aydınlatacak kimselerle beraber olacağınıza işarettir. Yapacağınız hayır ile çevrenizde bulunan ardıma muhtaç veyahut ihtiyaç sahiplerini sevindirecek onların yüzünü gülmüş olmanın mutluluğunu yaşayacağınız şeklinde tabir edilir. Ömrünüz boyunca hak yemeyen adaletli sevgili ve saygılı kişiliğinizi korumanız geleceğinizin kötü yöne gitmemesini sağlayacaktır. Bu sebeple ekmek tatlısı yemek uyarıcı nitelikte sayılan rüyanızın önemini bilip ona göre yaşamalısınız. Kısmetinizin açık olmasıyla maddi yönden büyük sıkıntılarınızın sona ereceğine alamet eder. Sağlık yönünden atlattığınız sorunları tekrar yaşamayacak fakat biraz daha hafif olarak bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Fakat bu durum pek de önemli sorunlar olmayacağı yönündedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
0 Üye ve 424 misafir
Bugün : 21170
Dün : 23857
Toplam : 48079476
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...