Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
302 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada ailece bi yerden eve gelmişiz ev başka deniz olan bi şehirde ve başka bir ev. Dışardan merdivenli altında market var ve merdivenler çok dar. Babam marketten yukarı çıktı biz merdivendeydik market kapalı para vercektim dedi elinde beyaz poşet vardı ağaç dalına astı poşeti. Karşıda deniz ve yarım ada vardı uzun şekilde adanın üzerinde turuncu çatılı çok tatlı çardaklar vardı etrafı tel çitle çevriliydi. Kardeşime hadi oraya gidelim körü yok mu derken sağa baktım kırmızı köprü gördüm oraya dıpru gittik kardeşimle. Sonra geri dönmüşüz dar merdivenden yukarı eve çıktık. Evde tv izliyordum annem çamaşır katlıyordu kendi kıyafetlerimin bazılarını aldım siyah kazak gördüm elimde iki tane gerisi renkliydi annemin yanına gittim berbiaber katlarken komşuyu çağırmaya dışarı çıktım. Toprak yolda yürürken gerçek hayatta köyümüzdeki  sürekli dışarda  erkek akıl hastası var bi kadını kovalıyordu. Onu görünce durdum geri kaçmak istedim ters yöne gittiler devam ettim sonra kovaladığı kadın bi yere saklanmış geri bana doğru dönünce korkudan kapısında bodyguard duran bi binaya girdim sarı saçlı bi kadın beni içeri aldı hızlıca. kadına deliye bişey yapmasınlar korumalar ama günah vurmasınlar dedim. Yok vurmazlar dedi. Çok büyük bi yerdi beni hızlıca merdivenlerden 1 kat aşağı indirdi önce. Yerde cam gibi renkli parkeler  kadın topuğunu vurup parkenin birini kırdı hızlıca napıyosun dedim gel diyip 2-3 kat aşağı indirdi denizin altı mı burası nası bi yer diyorum küçük gemi penceresi gibi yuvarlak pencerelerden koyu mavi su gibi gök gibi bişey görünüyor. Yok deniz değil dedi. Büyük bi yere indik tavanı çok genişti yukarı baktı kafamı bi kaldırdım gökyüzü beyaz bulut bi iki yıldız akşam. Binaya girdiğimde gündüzdü halbuki. Bi düğmeye bastı füze sesi gibi ses geldi noluyo derken bi yıldız daha oluştu bulut izi oluştu. Deliyi göğe fırlatmışlar yıldız oldu.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
ev genelde rahatlığı ve aileyi temsil eder. taşınmanız yeni gelişmeleri hayatınızdaki değişimleri işaret ediyor  bazen haber yada yolculuğuda işaret eder. merdiven genelde başarı basamaklarını psikolojik olarakta  bir hedefinin olduğuna yorumlanır. belki babanızın sizinle ilgili planları vardır. poşet genelde bereketi simgelesede bazen ketum birine işaret eder. babaınızın aile meselelerini yada sorunlarını pek konuşmadığını işaret edebilir. deniz ve yarımada hayallerinize işaret eder. yaşamınızda değişmesini istediğiniz şeyler olduğuna. belki başka bir şehir bile olabilir. bazen deniz murada bazende büyük birine yorumlanır, devlet büüğü gibi ama size biraz uzak olması ve içine girmemiş olmanız daha çok bir takım hayalleriniz olduğuna ve bunun gerçekleşmesi için hem zamana hmde çalışmaya işaret eder. çardak ve çiti korunmaya güvende olmaya yorumluyorum. belkide güvende olma ihtiyacın vardır. siyah kazaklar genel hayırlı bir işe niyetlenmeye ve büyüklüğe yorumlanır. elbisede siyah genelde ululuk azamettir. bazende maddi gelişmelere işaret eder. diğer kazaklar genelde çeşitli hayırlara çıkar. deliden korkman bir olaydan ibret almana çıkar  bir konu da ders çıkarabilirsin. deli aynı zamanda yeni biriyle tanışmaktır. ayrıca bu tanışmadan çekinebilirsin. kaçman kendini güvene almana yorumlanır çekindiğin konuya tedbir almışsın gibi. sarı saçlı kadında sana yardım ediyor zaten  ama deli ile lısımda bilinçaltında etkili olabilir.göğü mavi görmen aslında sevinçtir. havanın değişmesi bulutlanması içinde bir hüzün oluşacağına yorumlanır bu sebepsiz görünüyor. belkide sevineceğin gelişmeler yukarda bahsettiğim çekinme konusu o kadar da kötü değildir ama bu tanışmadan kaçtığına pişmanlık duyabilirsin ancak bu kısım gene bilinçaltı olabilir. delinin fırlatılması gene bilinçaltı olabilir ve dışarı vurmak istediğin bazı konuların olabileceğine çıkar. bu aralar ani öfkelenmeler yaşama derim. delinin yıldız oluşturması dışa vurumunun yansıması olabilir belkide bazı şeyleri dışa vurup rahatlamak istiyor olabilirsin. sanki bu rüyanda içe kapanmaya başladığını sezdim.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu kadar uzun rüyayı nasıl hatırlıyorsunuz. ben günde onlarca rüya görsem çoğunu hatırlamam. bir gün düşünüyorum gene hatırlamıyorum.  içinden çıkması zor bir rüyaydı. sanki bazı düşüncelerin ve beraberinde de biraz umut birazda umutsuzluk var gibi.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Detay detay hatırlarım bazılarını. Bazen de daha ıyanır uyanmaz unutuyorum bende bilmiyorum :))
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Vala deliyi görünce bende şaşırdım göğe fırlattıklarını görünce öldü mü nasıl oldu o niye fırlattınız niye yıldız oldu diye soruyorken cvbı alamadan uyandım :)) bide binaya girdiğimde gündüzdü, tavan açılıp hava karanlık olunca çok şaşırdım kat kat aşağı indirdi ama üstünde gökyüzü var hiç bişi anlamadım :D
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Evet durmadı :))
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Sabah uyanınca ucundan kıyısından bi nesne bile hatırlarsan yatarken ters terafa dönünce hepsi geliyor :D
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ani hüzün olabilir zaten o yüzden bu rüyan içine kapalı olmaya işaret ediyor dedim. bazen maddi sıkıntı da olabiliyor eşlerin barışması da olabiliyor ama bunlar seninle alakalı durmadı kanaatimce.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aslında rüya gördüğümde gözümü açınca yorumunuda yapıyorum kafam rahat uyuyorum tekrar. ama sabah kalkınca ne rüyayı nede yaptığım yorumu hatırlamıyorum çoğunda.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Eğer saat erkense tekrar uyuyabiliyosam bidaha görüyorum sonra ikisini de hatırlıyorum ben ama yorumlayamıyorum tabi :)

İlgili rüyalar

+6 oy
3 yorum 339 okuma
+14 oy
1 yorum 243 okuma
Hope 18 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 367 okuma
Yaren1989 21 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+8 oy
6 yorum 455 okuma
Yaren1989 12 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 139 okuma
Fearless 18 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 171 okuma
Ruya.ci 14 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Ruya.ci Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 347 okuma
GmzKnr 1 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 156 okuma
Yaren1989 12 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 177 okuma
Zeynel45 29 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 145 okuma
+7 oy
1 yorum 125 okuma
syclay 10 Ekim 2020 Rüya kategorisinde syclay Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 142 okuma
Rabiahh091 13 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Rabiahh091 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 138 okuma
berkayoz 18 Ocak 2020 Rüya kategorisinde berkayoz Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

576 Aktif
0 Üye ve 576 misafir
Bugün : 6009
Dün : 21898
Toplam : 48086189
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...