Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
233 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyamda bi evdeydim bi sürü arkadaşım vardı ama içlerinden 2 kişiyi gerçekte tanıyorum. Tanıdığım kişinin bi tanesine diğerleri benden için beni işaret ederek" 3 milyonluk araba hediye etti birine" dedi isimde söyledi hatırlamıyorum hediye aldığım kişi de ordaymış ama. Tanıdığım kişi bana bakıyodu şaşkın şaşkın. Sonra diğer tanıdığım yanımda oturuyodu ayağa kalktı gidecekti, bi baktım uzun etek giymiş ayaklarında da örgü patikler vardı. Bu ne kim verdi sana bunları diye gülüyorum. Etekli arkdşım başka biriyle bi parka gidiyo her yer ağaç yeşillik, bizde onları takip ettik gizli gizli. Önemli güzel bişey konuşacaklarmış. Bi sürü lüks araba vardı parkın girişinde onların arkasına saklanarak gülerek onları dinliyorduk. Sonra kalktılar ordan bana seslendi biri gel bin gidelim diye hepimiz arabalara binip gittik. Bi anda dayımın eski evinde oluyorum kapıdan içeri girecektik anneannemle yengem kapının iç tarafındaydı, rüyada da tanımadığım bi adam eve girmeye kalkıyo, sen kimsin hop diyorum gircem eve ben diyo kızıyorum çekil şurdan diye vuruyorum adama hala eve girmeye çalışıyo ayakkabıları çıkarmaya çalışıyo. Kafasına kafasına vurdum çektim merdivene doğru apartmanın dışına çıkardım. Arkasından dövmeye gidecektim sopa istedim yengemden elime ok verdi bitane. Okla bi kaç kez kafasına vurdum sonra geri döndüm. Uzun bi sopa düşünün ucunda diş fırçası vardı sopa kadar bi diş fırçası yani aldım onu onunla da vurdum kovaladım gitti. Sonra bi anda karakol önünde oldum. Karakola girdim asansöre bindim yukarı çıktım bi odaya girdim pencereden deniz manzarası görülüyodu. Oda boştu bi masanın önğne oturdum defter açtım. Mavi kalemle yazılar vardı. Bi köy ismi vardı defterde onun üstünü karaladım mavi kalemle.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim sağolun
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
birisiyle kurduğun bir dostluk birilerini kıskandırabilir. muhtemelen düşman çatlatacak bir diyaloğun birilerine kıskandıracak. etek giyen arkadaşının ömrü ve itibarı uzun olacaktır. ayrıca evli değilse evlendiğinde evliliği de uzun sürecektir. söz dinlemeniz belkide birinin kalbini kırabileceğine yorumlanabilir genelde dedikodudur. belkide bu arkadaşınla ilgili gelişmeler sizde merak uyandıracak belkide sevineceksiniz tabii burada dinlemenizde niyet önemlidir. arabaya binmeniz kimin arabasına bindiyseniz onun düzenine ayak uyduracağınıza işaret eder. eve girmeniz ailenizdir aile yaşamınıza bir müdahele olmasından korkuyor olabilirsin. yada birinin işgüzarlığı seni rahatsız edecektir. sopayla dövmen o kişiye karşı çok öfkeli olduğuna çıkar diş fırçası ile dövmen bu işi kendin tek başına yapmaya çalışmandır yani kendi meseleni kendin çözeceksin tabi eve giren kişinin niyeti de önemli art niyetli değilse bu kısmette olabilir art niyetli ise önceki kısım geçerlidir biri seni öfkelendirebilir.  karakolda olman kafanın çok karışık olduğuna ve bu karışıklıktan kurtulmak için çare aradığına yorulabilir karakol sorun çözme merciidir.  yada sırtını dayayacağın birine işaret edr. köy ismini karalaman bazı hesapları gözden geçirip teferruaları hayatından çıkarmaya çaliışmana yorulabilir. yada sana sıkıntı olan bazı olayları silmene işaret eder.
bu kadar uzun bir rüyaya ancak bu kadar hakim olabildim. eksikliğim olabilir.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim peki düşünce yazmıştım bide ona cvp alsam siz zahmet :)
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Bide ben sürekli rüyalarımda 3 rakamını görüyorum, 3 kibrit çöpü, 3 yıldız, 3 milyon, 3 ekmek, 3 şeker, 3 beyaz giyimli adam hep 3 rakamı bunun anlamı nedir
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ilginçmiş bu genelde hep üç seçenek işaret eder. 3 adam üç kişiye üç şeker üç faydaya gibi  burada üç milyon ayrı kalıyor
aşağıdaki yorum bana ait değil alıntıdır belki faydası olur
üç rakamının psikolojik yorumu
Heyecan içinde bir olayın gerçekleşmesini bekleyen kişilere işaret ettiği gibi, kişinin takıntılı olduğu bir rakam olarak da karşımıza çıkar. Üç rakamını gören kişiler genellikle kendilerini olaylara veya durumlara şartlayan, batıl inançları olan ve yaşamlarını da bu inançlar çerçevesinde değerlendiren kimselerdir.

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 180 okuma
+5 oy
1 yorum 290 okuma
Simay 19 Mart 2020 Bilgi kategorisinde Simay Karabasan (840 puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 171 okuma
Adams 7 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 235 okuma
+14 oy
2 yorum 281 okuma
Sonsaglikbukucu 28 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Sonsaglikbukucu Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
10 yorum 312 okuma
Rüyazede 26 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 116 okuma
emreemre2525 5 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde emreemre2525 Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 155 okuma
+2 oy
1 yorum 154 okuma
+8 oy
2 yorum 260 okuma
Su Perisi 18 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

448 Aktif
0 Üye ve 448 misafir
Bugün : 107
Dün : 21898
Toplam : 48080309
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...