Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
162 okuma
ayaksab Rüya kategorisinde Rüyazede (1.4k puan)  
Yol kenarı, arabaların park halinde olduğu... bir düzine kadar bayan, orta yaş üstü, giyimleri özenli sanki bir davet içinmişçesine ve görüntüleri simaları bana net değil; beş on metre kadar karşımda kaldırıma yakın yada kaldırımdalar ve onları başımı soldan sağa çevirirken anlık görmüşüm gibi... ve sağlarına doğru park halinde duran arabanın açık sağ kapısının ordayım bir anda. sağ kapıdaki yan aynayı tamir ediyorum ve araba rüyamda babamın arabasıymış, rüya içinde o bilinçteyim. Aynayı tamir ettim yine kısa bir anda ve yine akış olmadan arabanın arka sağ kapısından içeri bakarken buldum kendimi, bu ara akışı olmayan konumsal hareketler rüyamdaki bilincimin dikkatini çekmiyordu, arkada tanımadığım tesettürlü ve büyüğüm yaşlarında bir bayan sol kapıdan arabaya binip oturuyordu, tam oturdu ve ben " teyze bu babamın arabası yanlış bindiniz" dedim o da şaşkın şaşkın bana baktı, o bakışla yine ara hareket akışı olmayan bir şekilde soluma doğru yola yönelmiş konuma geliverdim. Motorsiklete bindim, başımda kask vs var. Tam motorsikleti çalıştıracağım hemen sağ karşımda daha önce de başka bir rüyamda eşim diye gördüğüm sevdiğim kızı elleri yavruağzı kahverengi arası bir renkte olan paltosunun cebinde, saçları küt kesim bana bakan buruk ve şaşkın donuk karışımı bir yüz ifadesiyle gördüm. Ona kızgındım ve o kızgınlığımın da tesiriyle yüzümü yola döndüm ve motorsikleti çalıştırıp yola çıktım. Bu canımı çok yakıyordu ve rüyada motoru sanki ölümüne sürüyormuş gibiydim. Keskin bir viraja yan yana giren üç motosikletle ters istikamette virajda karşılaşıp aralarından, adrenalinle, geçtim. Daha sonra bir motosiklete iki kişi olarak binen baba oğul ile yolda yarışırcasına it dalaşına giriştik, onları da tanımıyorum ve o sırada benim bindiğim motorsikletin motorunun onlarınkinden daha güçlü olduğunu düşünüyordum karşıma minibüs çıktı aynı istikamette o esnada baba oğulu geçtim ama minibüs kendisini sollamamam için önüme kırıyordu, minibüs istanbuldaki minibüslerdendi, ben de sağlayarak geçtim. Hepsi geride kaldı yol sakinledi, hafif meyil aşağıydı vakit akşam karanlığı yol cadde aydınlığıydı. Motorsiklet boş viteste gider gibi saldı kendini, herhalde benzin bitiyor diye düşündüm o an ve aşağıda benzin istasyonunu görmeden orda olduğunu biliyormuşcasına motorsiklet oraya kadar girebilir mi acaba düşüncesine de büründüm ayrıca his olarak değil ama yüz olarak silüetimde bir burukluk ifadesi oluştuğunu sezgiledim ve tüm bu yol boyunca bütün benliğimle eşim diye gördüğüm o kızın acısını çekiyordum. Benzin istasyonuna varamayacağımı anladım, o an pes ettim ve kendimi bıraktım, saldım; kendimi saldığım anda da uyandım.

Bu rüyayı bir yıldan fazla yada az bir zaman önce gördüm, bazı şeyleri unutmak istediğim için rüyayı gördüğüm zamanı unuttum ama rüyayı unutamadım gitti birkaç başka rüyam gibi.

(?)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada araba aynası görmek hayattan daha zevk alacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet eder. Rüya tabirleri kitabına göre rüyayı gören kişinin üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, edilen zararların telafi edileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

İlgili rüyalar

+16 oy
1 yorum 178 okuma
+5 oy
2 yorum 192 okuma
Zeynel45 20 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+14 oy
2 yorum 281 okuma
Sonsaglikbukucu 28 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Sonsaglikbukucu Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 273 okuma
Eyja 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+14 oy
1 yorum 149 okuma
geekone3388 5 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 116 okuma
emreemre2525 5 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde emreemre2525 Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 305 okuma
Yaren1989 6 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 142 okuma
Blackdead 5 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Blackdead Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 255 okuma
MelisB 8 Eylül 2019 Rüya kategorisinde MelisB Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 168 okuma
Aylin Öztürk 13 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 183 okuma
Seymaaa 22 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Seymaaa Rüyakar (4.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 130 okuma
Royal123 8 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Royal123 Karabasan (619 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 133 okuma
20 Aralık 2017 Rüya kategorisinde Ahmet   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

597 Aktif
0 Üye ve 597 misafir
Bugün : 10026
Dün : 21898
Toplam : 48090193
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...