Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
222 okuma
Hope Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.5k puan)  
Rüyamda kız kardeşimle restoran gibi bir yerde tuvaletteydik. Kapıyı kilitlememiştik ama ben tam kapının önünde duruyordum. Daha sonra 2 tane oldukça süslü kız içeri girmeye çalıştı. Ben; dolu desemde dinlemeyip kapıyı ve beni iterek içeri girmeye çalıştılar. İçeri girdikten sonra bize dışarı çabuk dışarı çıkın gibi şeyler söylediler. Bende tabiki çıkamayacağız sen kendini ne sanıyorsun tarzı şeyler söyledim ve tartışmaya başladık. Ama kız benden daha güçlüydü ve beni itiyordu. Bu yüzden çıkmak zorunda kaldım. Dışarda benden yaşça baya büyük bir adam vardı. Bize ne olduğunu sordu. Oldukça iyi davrandı ve bizi bir tekneye götürdü. Bana çok yakın davranıyor, sarılıyordu. Nasıl olduğumu sorup duruyordu. Daha sonra ikimiz birlikte güzel bir tekneye gidip oturduk. Sohbet ederek gitmeye başladık ama ben adamın tavırlarından çok rahatsızım. Daha sonra halamın evindeydik ve halamda vardı. Yine o adam ve kardeşimde oradaydı. Yemek bittikten sonra ben tuvalete girmek istedim ancak tuvalet kızlarla tartıştığımız yerin tuvaletiydi. Oldukça lükstü. Ancak klozete yaklaştığımda her yerin idrar olduğunu gördüm. Kendi kendime söylenmeye başladım. Bir parça peçete alıp siliyordum. Bu arada biraz elime bulaştı silmeye devam ettim ama ıslaklık gitmediği için tuvaletimi yapmaktan vazgeçtim. Kardeşim ve o adam çoktan gitmişler, beni arabada bekliyorlardı. Bende kapıya doğru yöneldim ama bir türlü kendi ayakkabılarımı bulamadım. Halamda bulmama yardım ediyordu ama ikimizde bulamadık. Daha sonra ben kendi ayakkabım sanarak bir ayakakkabı giydim ama ayağıma giydiğimde ayakkabının bazı kısımları pembe olduğunu gördüm. Ve ayakkabı benim değil diyerek çıkarttım. Sonrada neyse buamadık dedim halamda ayağıma giymem için terlik verdi. Bende ayakkabıyı bulunca atarsınız dedim halam ise yok atmayız biz giyeriz dedi. Verdiği cevaba şaşırdım. Daha sonra halam bana üzerinde benim için bir şeyler yazan 100 tl uzattı. Hatıra dedi. Bende yok gerek yok istemiyorum dedim. Oda tamam o zaman deyip parayı vermedi. Parayı galiba halama, bana vermesi için o adam vermişti. Evden çıktığımda yine o aynı restoranın kapı önüne çıkmıştım. Etrafa bakıp arabayı bulmaya çalıştım. Siyah range rover cinsi bir arabaydı. Camından bakıp içinde bizimkilerin olup olmadığına bakmaya çalıştım içi gözükmüyordu. Bende arabaya bindim. Biner binmez yine teknedeydik. Bu sefer adam yanıma oturmadı öncekinden daha soğuk davrandı. Garipsedim. Daha sonra yanımda başka biri minik parçalar halinde et yapmıştı. Dışını tuza bulamıştı. O adam yanıma gelip denesene dedi. Tadına baktım. Tadı tuzlu değildi ama dışı tuza bulanmış olduğu için bir anda biraz tuzlu ama güzel dedim. Daha sonra adam yine arkadaşlarının yanına gitti. Burada kendimi iyi hissetmiyordum. Daha sonra adam hadi eğlenelim tarzı bir şeyler söyledi içki içeceklerdi galiba.

(Bu arada halamla aramız son zamanlarda pek iyi değil)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada tuvalet görmenin iki açıklaması vardır. İlk yorum temiz tuvalet üzerinedir. Rüya sahibinin temiz bir tuvalet görmesi alimlerce sorunlara, zorluklara delalet eder. İslam alimleri temiz tuvaletin bir musibet veya işin çıkmaza gireceğini belirtmişlerdir.

Pis bir tuvalet ise kişinin hayırlı bir işte olacağına işaret eder. Rüya sahibi pis bir tuvalette olduğunu görürse, en kısa sürede zengin olabilir, malları artabilir, yaptığı ticarette birden en iyisi olabilir. İşi yoksa tez zamanda iş maliki olabilir.
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüya sahibinin çok hayırlı işlerde gönlünün olduğunu gösterir. Rüyayı gören kişinin kısa zaman içinde gitmek istediği bir yere ulaşacağını ifade eder. Bir şey üzerine isteği varsa bunun gerçekleşeceği şeklinde yorumlanan bu rüya, hayır şeklinde ifade edilir. Rüyayı gören kimsenin makamının artacağı, kendi gücünün üzerinde bir iş yapmayacağı ve uzun bir ömür süreceği üzerine rivayetler vardır.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 123 okuma
Oya 16 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Oya Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+21 oy
43 yorum 2.3k okuma
+9 oy
1 yorum 187 okuma
Mirac 8 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (54.9k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 177 okuma
25 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Murtaza   yazdı
+7 oy
1 yorum 469 okuma
Deniz 17 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Deniz Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 202 okuma
eirene 1 Ocak 2022 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 139 okuma
Hope 18 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+3 oy
7 yorum 272 okuma
Sonbahar 23 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (350k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 351 okuma
23 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Aleyna   2 2 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

338 Aktif
0 Üye ve 338 misafir
Bugün : 4063
Dün : 13860
Toplam : 47844488
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...