Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
506 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
2 kere aynı yerde olduğumu gördüm. İlkinde bi avluda sedirde oturuyorum yanımda biri var ama görmedim kim olduğunu ilginç bi şekilde ya bakmadan konuşuyorum ya sadece ona baktığım yerler silinmiş karşımda sol tarafta taştan büyük bi ev gibi bi yer var yuvarlak kolonları var önünde etrafında başka bina yok değişik bi yerdi. Yanımdaki konuştuğum bana rüyalarını yorumla neden yorumlamıyorsun dedi, ben yapamıyorum anlamıyorum ki dedim. Bak karşıya dedi, oturduğumuz sedirin tam karşısında bi masa var dikdörtgen, üzerinde porselen mavi işlemeleri olan 1 tane kahve fincanı ve tabağı, onun sol tarafında yine aynı işlemeler olan porselen sürahi, daha solunda bikaç bişey daha vardı hatırlamıyorum ama onlar da porselendi. Hadi yorumla dedi bana, içime yorumcu kaçmış gibi çatır çatır yorumluyordum sonra uyandım. (Bu rüyanın üzerine bu siteyi buldum zaten :).. ) İkinci rüyamda yine aynı yerdeydim sedirde oturuyordum yine yanımda biri vardı yine o bina vardı ama yanımda oturanı gördüm bu defa uzun omuzlarından aşağıda dalgalı saçlı, biraz ince bıyıklı bide çenesinin az daha yukarısına uzanan  sakalı vardı çok düzgündü sakalı ve vücudu kaslı uzun boylu. Üstünde beyaz kolsuz gömlek gibi bişey vardı benle sohbet ediyodu. Etrafta bikaç kişi daha geziniyodu var olduklarını biliyorum ama görmüyorum. Konuştuğum kişinin  söylediklerini hatırlayamıyorum ama en son elini omzuma koyup bişey dedi sonra kalktı yürüdü birilerine seslendi etrafına toplanmaya başladılar. O giderken yanımda dikilen biri bana mesih o dedi yanımda konuşandan için.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ikinci rüyan için tıpla ilgin varmı tıp mezunumusun

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
ikinci rüyan mesih dediğiniz zat hz isa a.s dır yani peygamber yahudi fitnesi ile romalılar tarafından öldürülmeye çalışılmış ancak allah c.c tarafından göğe çekilmiş.ve halen orada olan ve kıyamete yakın zaman da dünyaya inip hz mehdinin ordusuna katılacak sonra gerçekten ölecektir. hz isa avcı ve marangozdur avcıların piri kabul edilir. hatta koyun bile güdermiş buda maharetli biri olduğunu gösterir. hz isanın mesih adını alması normal doğumla dünyaya gelmemesidir allah tarfından ruh  cebrail a.s aracılığı ile direk hz meeryeme ruh üfürülmesi ile gerçekleşmiştir. bu yüzden ona mesih yani mübarek ismi verilir aslen ibranice bir kelimedir. hz meryem çok iftiraya uğramış mağaraya çekilmiş ve hem kendisi hemde isa. as melekler tarafından beslenmiştir allah onlara yiyecek göndermiştir. isa a.s bebekken konuşmuşma mucizesi göstermiş. hastaları iyileştirmiş hatta ölü diriltmiştir. kendiside çok gezgin biridir. bu bilgilendirmeyi yaptıktan sonra, yoruma geçeyim bu rüya doktorlar için meşhur olmak ve buluş yapmaktır o yüzden sormuştum. genel yorumum allah rızası için çok gezebilirsin iş için çok gezebilirsin allah tarafından korunursun aynı zamanda çok ibadet etmeye ve hayırlı biri olmaya işaret ediyor. hatta hz isa gökten sofra indirme mucizesinide göstermiştir. bu rüya bereketli biri olacağına maharetli yetenekli bir olacağına da yorumlanır. ayrıca hadislerde hz isanın deccali öldüreceğide geçer buda akibetinin yani sonunun güzel olacağına kötülükle mücadele edeceğine çıkıyor. yani sonu kurtuluş olan bir yol seni bekliyor. kötü işlerin düzelmesine düşmanlarını altetmeye yorulur çevrende fitnelik edenleri bişekilde yeneceğine işaret ediyor  umarım faydası olmuştur genel bilgilerlede rüyanı destekledim.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Çok teşekkür ederim çok güzel yorumladınız
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim. bende teşekkür ederim.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
İlkini 2 ay önce ikincisini geçen ay görmüştüm bu rüyaları şimdi birden zihnimde canlandı oturduğum yer merak ettim ne anlama geldiğini şimdiden teşekkür ederim
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ilk rüyanda bilinçaltını etkileyen bi şey olabilirmi rüyalarını yorumlatma çok rüya görüp yorumunu merak etme gibi vesaire
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Hayır tıpla ilgim yok, ilk rüyamda da dediğiniz gibi bilinç altı olabilir bilmiyorum berat kandilinden bikaç gün önce ve kandilde de sonrasında da sureler dualar okudum namaz kıldım üstüste çok değişik güzel rüyalar görmüştüm yorumunu merak ettim biraz bakındım sonra kendi kendime etkileniyorum artık biraz durayım dedim birgün dua okumadım o gün de bu sefer peygamber efendimizi gördüm, sonra 3 kez daha gördüm en son ikinci rüyamı gördüm sonra bitti bu tür rüyalarım.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Masadakileri bana yorumlatmak için koymuş sıra sıra diziliydi hepsi
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
birinci rüyanda bilinçaltı olabilir. sürahi görmen hayırsever gönlü geniş bir yakına yada szin için gönül ferahlığına ve yardımsever olmaya işarettir. fincan genelde fal bakıldığından dolayı bilinmezliklere işaret eder. ayrıca bir dostunun geleceğine ve onunla güzel zaman geçireceğine işaret eder. karamsarlıkta üzüntülü hallerden kurtulmaya işaret eder.bu szin yada hayatınıza girecek eş adayının sempatik güler yüzlü olmasına da yorulur ayrıca çabuk kırıldığından kırılganlığıda temsil eder. rüya yorumu yapmak yorumu yapan kişi doğru sözlü biri ise yorum aynen çıkar , başka bir yorum ise asılsız bir haber duymak olabilir.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Yorumu bana yaptırdı kim onu da görmedim bilmiyorum sanki bana flash bellek takmışlar gibi bi anda yorumlamaya başladım yorumla der demez kendime inanamdım :) ne dediğimi nasıl yorumladığımı da hatırlamıyorum.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeteneklerin gelişiyor kim olduğunu bilmemen kendi içinde ki enerji veya ilahi bir yardımdır bilinmeyen el gibidir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayrica hz isa ahmed isminde bir peygamberin gelecegini hristiyan ve yahudilere haber vermistir.yani hz muhammed s.a.v in gelecegini  bu sebeple senin hakkinda ilerleyen zamanda bir mujde sözkonusu olabilir. Hz peygamberin isimleri ahmed muhammed ve mustafa dir ahmed muhammed övülen mustafa ise seçilmiş anlamlarini icerir . Bunu da ekleyeyim.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Bu kdr rüyaya bi müjde bekliyorum artık da :)) Allah bilir tabi ne zaman ne olacağını sadece hayatımda ilk defa böyle rüyalar gördüm rüyaları bile insana umut veriyor içini açıyor gerçekten. Peygamber efendimizin gülüşünü unutamıyorum unutmak da istemiyorum ne zaman umutsuzluğa düşsem canım sıkkın olsa aklıma geliyo gözümde canlandırıyorum yüzümü güldürüyo diğerlerini hatırlıyorum her hatırladığımda Allah'ı anıyorum ona güveniyorum daha ne olsun :)

İlgili rüyalar

+12 oy
2 yorum 319 okuma
Buse58 16 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Buse58 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 201 okuma
Adams 15 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+7 oy
7 yorum 294 okuma
Eyja 25 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 192 okuma
Eylülmls 1 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 251 okuma
icllsal 11 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde icllsal Karabasan (355 puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 222 okuma
Deniz 26 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Deniz Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 213 okuma
Karga 3 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 205 okuma
Esma 14 Ekim 2020 İstihare kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 140 okuma
+1 oy
1 yorum 137 okuma
Renginss 23 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Renginss Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 171 okuma
Mila 4 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Mila Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 91 okuma
Emell 21 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Emell Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 160 okuma
Yulaf 10 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Yulaf Rüyakar (3.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

430 Aktif
0 Üye ve 430 misafir
Bugün : 21737
Dün : 23857
Toplam : 48080042
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...