Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
262 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
köydeki evimin önünde sıva yapmak için harç yapıyordum önce dökük olan yerleri iyice kırıp temizledim bazı yerleri sıva yapmıştım. o arada ocakta demlik vardı kardeşim yanımdaydı çay yapılıyordu. dağdan kum alıp tenekeye doldurdum ve birisi bana muz verdi çok güzel sapsarı ve kök kısmı biraz süslüydü patlıcana benzer şekildeydi.
herkes yorum yapabilir. puanı düşük kullanıcıların hislerini yazmasını bekliyorum. yorumun doğru olması gerekmiyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+5 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Sanki istemeyerek yapmış olduğunuz bir hatayı telafi etmeye çalışıyorsunuz. Yakın çevrenize istemeyerek zararınız dokunmuş sanki. Ama bu telafi sonucu, bu kişilerle eskisinden daha iyi bir bağınız olacağını hissetim
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Rüyanız hayırlara vesile olur inşallah
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sağolasın adams
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Sizde sağolun
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yorumun için teşekkür ediyorum. hata olabilir . belki ihmal ettiğim birisinin kalbini onarmak ta olabilir. yada kopmuş bir ilişkiyi yada bağı düzeltmek olabilir. daha önce yapılması gereken bir şeyi sonra yapmak gibi bir durum var ki buda hem senin hemde benim yorumuma çıkabilir. belki kendiiçimdeki sıkıntılara kendimce dışarı açmadan yapılacak bir takım onarmalardır. belki duyguları kendi içimde baskılama yöntemine başvuruyorum tabi kendi durumumu analiz ederkten bu bu yorumlara  ulaşıyorum çok yönlü tabir edilebilir bir rüya ancak sonunda muz olması verenide görmemem ilahi bir desteğin benim yapamadığım şeyleri yapmamı sağlayacağını  gösterebilir.yani kader benim sonuca götüremediğim bir şeyi sonuçlandıracak görünüyor.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

625 Aktif
1 Üye ve 624 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11531
Dün : 21898
Toplam : 48091689
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...